gözün aydın cnmmm hiç de az değil kilosu maşallah sizee
ben henüz sigara kaçağı yapmadım ,kendime tebrik koyuyommama heran dayanamayabilirim,yarım içsem nolur ki
maşallah canım....B iz geldik misafirlerimizi gönderdik sabah konturolümüzüde olduk herşey yolunda dedi doktorumuz sadece ters dedi başı yukarda ayakları aşşagıda kasık agrılarım ondan oluyormuş baskıda enfeksiyondan şüpeledi agrılardan dolayı ama temiz çıktı çok şükür hı bu arada benim minişim 29+3 de 1320 gr olmuş normal dedi bana miniş geldi ama :) saglıklı olsunda kilo çokta öneml, degil
dersimizi yaptık,yemeğimizi yedik geldikkkk
aynısı benim anamda öle demedi bi gelimde çorba yapayım diye... ben bi ağlaşayım midem bulanıyo başım ağrıyo vs die benden hızlı çıkıp kendi sıkıntılarını sayıyodu benim ona yardıma gidesim geliyordu valla.. evde hep bitmek tükenmeyen işleri vardır, hep biyerleri ağrır, kafasına ya babannemi ya babamı, ya abimi, yada kardeşimi takmıştır kura kura hasta eder kendini....
doğumdan sonra o mu bana bakacak beni ona bakıcam kara kara düşünüyom vallaallahım eksikliklerii göstermesin..
oo maşallah cnm ben de tebrik koydum sana ben geçen dayanamadım bi kaçamak yaptım tam keyif yeni başlamıştı ki sigortacı kadın aradı mahvetti zevkimi ya ne biliyim ben çok rahat değilim aslında ama bizim burda 3 tane küçük bebeği olan komşu var 3 ü de maşallah iyi içiyo yani hamilelikte de bırakmaışlar ama maşallah bize 7 ay hiç içmeden dayandık sen önceden ne kaar içiyodun kuzuu ben yalnızken dayanamıyom ya en fazla izne ayrıldım akşama aşkım da yok komşulardan da ses gelmedi hiç
maşallah canım....
bende tebrik koyyom kendime...1 hafta sallanark yaparım die düşündüğüm raporu wallahada bitirdim:)) bizim kredici geçen ay yatmış resmen hiç işlem olmamış şansıma:))
şimdi bi rapor hazırlaması kaldı ama onu bilgisayar başında yapcam için no problemooooooo
ben yarım paket falan içiyodum günde,çok değil.ama son zamanlar artık dayanırız az daha,snra vicdan yapaım içse.benim eşimde ayda 8gün nöbet tutuyo evde olmuyo 24 saat.ben de tv falan takılıyom kendi çapımda .
bende tebrik koyyom kendime...1 hafta sallanark yaparım die düşündüğüm raporu wallahada bitirdim:)) bizim kredici geçen ay yatmış resmen hiç işlem olmamış şansıma:))
şimdi bi rapor hazırlaması kaldı ama onu bilgisayar başında yapcam için no problemooooooo
B iz geldik misafirlerimizi gönderdik sabah konturolümüzüde olduk herşey yolunda dedi doktorumuz sadece ters dedi başı yukarda ayakları aşşagıda kasık agrılarım ondan oluyormuş baskıda enfeksiyondan şüpeledi agrılardan dolayı ama temiz çıktı çok şükür hı bu arada benim minişim 29+3 de 1320 gr olmuş normal dedi bana miniş geldi ama :) saglıklı olsunda kilo çokta öneml, degil
benim bulantılarım baya geç bitti 24.haftanın sonunda.ama şimdi sanki hafif hafif yeniden başlıyor.yediğim yemeklerin tadı hep ağzıma geliyor.ben de ağlama krizinden çıktım az önce.hiç bişi yemek istemio cnm ama acıkınca bebeğin de beslenmesi gerek diye yiyorum .sonra da işte sürekli tadı ağzımda.offf ne zormuş.bitsin artık geçsin şu 8 haftaaa
ben yarım paket falan içiyodum günde,çok değil.ama son zamanlar artık dayanırız az daha,snra vicdan yapaım içse.benim eşimde ayda 8gün nöbet tutuyo evde olmuyo 24 saat.ben de tv falan takılıyom kendi çapımda .
maşallah canım....
8 gün nöbet mi ne iş yapıyodu kuzuu bizimki ayda 5-6 yok
bende izleyemedim..geçen haftada izleyememiştim..gari yalan oldu hürrem bende:)))maşallahhhhhtü tü tüüüüü dün hürremi izleyemedim netten onu izliyomm bende :)
maşalllah sana bak bi de arada buraya takılmana rağmen bitirdin haa
acil tıp teknisyeni,acilde çalışıyo.
bende izleyemedim..geçen haftada izleyememiştim..gari yalan oldu hürrem bende:)))
bugün interneti kapattırmış beyim
seni internetsiz bırakmıycam hafta sonuna halledcem dedi..güvenmek istiom kendisine..ama bi süre akşamları yokum internette
çay molamda takıldım buraya ltf yani..
öyle hatırlıyodum ama acaba hatlar mı karıştı demiştim evt zor ya 24 saat fln durup gündüzleri evde duranlardan mı
çay molamda takıldım buraya ltf yani..
izne biraz erken ayrıldım sanırım ama işte de çok zorlanıyordum artık.şimdi evde olunca kendimi dinliyorum midem kötü oluyo yine ve sıkıntımdan ağlıyorum.onun dışında her şey iyi gidiyor Allaha şükür ama ben hiç bu kdr zor bir hamilelik geçireceğimi düşünmemiştim...maşallahh canım... kilosu gayet yerinde bence hiç takma....
doğum pozisyonunu yakında alır canım var vaktin daha 32. haftada falan döner...
neden üzüyorsun ki canım kendini bi sıkıntın mı var?
az kaldı azzzzzzzzzzz biraz daha sabırr, allahın izniyle atlacağız inşallahh
anammm bu olay matkap kanca işin dönmesinnnyaaa akşamları yokmusun telefon htsız interneti sormuş mu eşin?50 tlye sınırsız internet.neyse umrım hemen halleder marul yapraaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?