2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
ben henüz sigara kaçağı yapmadım ,kendime tebrik koyuyommama heran dayanamayabilirim,yarım içsem nolur ki

oo maşallah cnm ben de tebrik koydum sana ben geçen dayanamadım bi kaçamak yaptım tam keyif yeni başlamıştı ki sigortacı kadın aradı mahvetti zevkimi ya ne biliyim ben çok rahat değilim aslında ama bizim burda 3 tane küçük bebeği olan komşu var 3 ü de maşallah iyi içiyo yani hamilelikte de bırakmaışlar ama maşallah bize 7 ay hiç içmeden dayandık sen önceden ne kaar içiyodun kuzuu ben yalnızken dayanamıyom ya en fazla izne ayrıldım akşama aşkım da yok komşulardan da ses gelmedi hiç

maşallah canım....
dersimizi yaptık,yemeğimizi yedik geldikkkk

bende tebrik koyyom kendime...1 hafta sallanark yaparım die düşündüğüm raporu wallahada bitirdim:)) bizim kredici geçen ay yatmış resmen hiç işlem olmamış şansıma:))

şimdi bi rapor hazırlaması kaldı ama onu bilgisayar başında yapcam için no problemooooooo

benim bulantılarım baya geç bitti 24.haftanın sonunda.ama şimdi sanki hafif hafif yeniden başlıyor.yediğim yemeklerin tadı hep ağzıma geliyor.ben de ağlama krizinden çıktım az önce.hiç bişi yemek istemio cnm ama acıkınca bebeğin de beslenmesi gerek diye yiyorum .sonra da işte sürekli tadı ağzımda.offf ne zormuş.bitsin artık geçsin şu 8 haftaaa

ben yarım paket falan içiyodum günde,çok değil.ama son zamanlar artık dayanırız az daha,snra vicdan yapaım içse.benim eşimde ayda 8gün nöbet tutuyo evde olmuyo 24 saat.ben de tv falan takılıyom kendi çapımda .

maşallahhhhh tü tü tüüüüüdün hürremi izleyemedim netten onu izliyomm bende :)

8 gün nöbet mi ne iş yapıyodu kuzuu bizimki ayda 5-6 yok

maşalllah sana bak bi de arada buraya takılmana rağmen bitirdin haa

maşallahh canım... kilosu gayet yerinde bence hiç takma....
doğum pozisyonunu yakında alır canım var vaktin daha 32. haftada falan döner...

neden üzüyorsun ki canım kendini bi sıkıntın mı var?
az kaldı azzzzzzzzzzz biraz daha sabırr, allahın izniyle atlacağız inşallahh

ipekcim ayrıca yarım paket az değil yani alışkanlık açısından maşallah sen de iyi sabretmişsin

maşallahhhhh tü tü tüüüüüdün hürremi izleyemedim netten onu izliyomm bende :)
bende izleyemedim..geçen haftada izleyememiştim..gari yalan oldu hürrem bende:)))
bugün interneti kapattırmış beyim
seni internetsiz bırakmıycam hafta sonuna halledcem dedi..güvenmek istiom kendisine..ama bi süre akşamları yokum internette
maşalllah sana bak bi de arada buraya takılmana rağmen bitirdin haa

çay molamda takıldım buraya ltf yani..

anammm bu olay matkap kanca işin dönmesinnn yaaa akşamları yokmusun telefon htsız interneti sormuş mu eşin?50 tlye sınırsız internet.neyse umrım hemen halleder marul yapraaa

izne biraz erken ayrıldım sanırım ama işte de çok zorlanıyordum artık.şimdi evde olunca kendimi dinliyorum midem kötü oluyo yine ve sıkıntımdan ağlıyorum.onun dışında her şey iyi gidiyor Allaha şükür ama ben hiç bu kdr zor bir hamilelik geçireceğimi düşünmemiştim...

anammm bu olay matkap kanca işin dönmesinnn yaaa akşamları yokmusun telefon htsız interneti sormuş mu eşin?50 tlye sınırsız internet.neyse umrım hemen halleder marul yapraaa

inş. bu bi öc alma operasyonu değildir demi:))
evdeki pc ipad-2 içine bi sim kartmı ne alınyomuş öyle ineternete bağlanıomuş..aylık 19 liramı ne ama sınırlı...sonra kendine bi telefon bişi bişi alcakmış onunda bilmeme ne kadar interneti olacakmış...o evdeyken ondan bağlancakmışız...falan falan..hiç anlamıom bu teknoloji işlerinden:)))) kendisine güveniom vesselam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…