2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

bnde pek anlamam neyse umarım hallolur hemencik ,aşam fatmagülü izlerdik gııııı

amman bi kriz çıkmadan bi an önce hallolsun

ben gidiyorum kızlarrr
bu akşam kayınvalidedeyiz yine offf ((
bizde yavaş yavaş toplanalım gari..bai bai cnm
bnde pek anlamam Neyse umarım hallolur hemencik ,aşam fatmagülü izlerdik gııııı
aman ya fatmagülü bayağıdır izleyemez oldum ben ya..
Akşamları yemek yap banyo yap...1 bölüm izlemeyince sonra unutuom gidio öyle bi DİZİ olduğunu:44::44:
amman bi kriz çıkmadan bi an önce hallolsun

çıkmaz cnm...izne çıkmama daha 3 hafta var..3 haftada hallolur sanırsam

Son düzenleme:
herkese iyi akşamlar.aranızda benim gibi olanınız var mı?sat:14 temmuz şimdi tam 31 haftalık olduk.2 haftadır sıkıntılıyız bebeğin suyu azmış dedi doktor.her hafta kontrole gel dedi.salı günü kontrol vardı 30 hafta 5 günlükken kilosu 1700 boyu 40 cm di.suyu azdedi üniversite araştırma hastanesine gönderdiler bizi apar topar.orda doçente gittik özeline oda az dedi ama korkulacaka bir durum yok.herşey iyi dedi.çok taktım ya bu konuyu ya bebeişime bişey olursa yeerken almak zorunda kalınırsa

bana da az demişleridi 15 gün önce fln dün bişiy olmadı cnm bak renkli dopplerde bebeğin böbreğinde fln bişiy çıkmadıysa srn yok en fazla kritik döneme gelirse erken doğum olur ki o da bu saaatten sonra bişey olmaz yani 32 yi doldurursunuz kesin 32 den sonra da srn yok hele ki 34 ü doldurursa o zaman küveze bile alınmadan çıkar hastaneden boşver yani hiç takma sen izne ayrılmadıysan ayrıl evde bol bol su iç bebeğin gelişmesi için bol meyve ye sonra ohh miss bak görürsün nassı çoğalcak hiçbişey olmaz cnmm bol dua

sağol canım ya valla morale çok ihtiyacım var. allahım hayırlısı nasip eder zaten.doplerde bişey çıkmadı böbrekleri vardı idrar kesesinde idrarıda vardı.ama neden doktor apar topar gönderdi araştırmaya? yoksa burada yatırayım dedi seni.eşim yok dedi oda panik oldu haliyle.off haftaya çarşamba kontrol var ozamanı bekliyorum şimdi.neolacak die...

takma cnmmm bak görürsün artcak haftaya doplerde bişey çıkmadığına göre bebekte srn yok e o zaman dediğim gibi en fazla kritik düzeye inerse olur erken doğum o da bu saatten sonra bişey olmaaaaz üzülüp üzme çocuğu da ye iç yan gel yat

:)) inşallah canım.çok sağol valla moral buldum sayende.allah herşeyin güzelini iyisini sana ve sevdiklerine nasip etsin.sağlıkla mutlulukla uzun ömürle ailen ve çocuklarına güzel üzel ömürler versin:)

:)) inşallah canım.çok sağol valla moral buldum sayende.allah herşeyin güzelini iyisini sana ve sevdiklerine nasip etsin.sağlıkla mutlulukla uzun ömürle ailen ve çocuklarına güzel üzel ömürler versin:)

saol cnm burası ne için var bunlar için hem üzüntüyü hemsevinci paylaşıyos

Canım bizim grubumuzdada vardı böyle bir annemiz... sürekli kontrol altındayd ve prensesimiz sağ salim doğdu 1 yaşını bile doldurdu sıkma canını.... bol bol su tüket o arkadaşımız öyle yapmıştı

kıslar slm benim sağ göğsümden süt geliyodu az az ama 2-3 gündür daha fazla geliyo hatta akşam sağ tarafa yattığım için baskı yapıp yine akmış çarşafa bile az geçmiş sizdede varmı böyle sütü falan gelen:26:

normaldir canım...benim gelmemişti ama gelen çok arkadaşımız oldu...

bndende geldi ama oyle akmıyo banyo sonrası yagımı sürerken sarı geldi bi sonrada beyaza dondü

Kızlar 30 haftalıkken bebeğinizin kilosu kaçtı biliyor musunuz benim ki 1450gr. komşum zayıf dedi çok beslen filan diye yorum yaptı ama doktorum öyle birşey dememişti
ay komsun nerden biliyomus her bebegin kılosu aynı olması mumkunmuymus bidahakine sor canım ben 31+3 de gittigimde 1585 gr dı o zaman yazık benim bebegime yaa cok cılız boş boş konusuolar adamı hasta ediyolar valla cok bilmiş karılar takma bence ...
aferin valla annene benim ki olsa her boka maydonoz yaaa hemen gelmek ister bayılıyorum umursamaz kız annelerine ....E kadın ne kadar mantıklı dusunuyor sen bi omur o adamla yasıyacan iyi gunde de kotu gunde de ... omur boyu annen yanında olmayacak kadın farkında bak bnım annemde az dusunebilse bunları kavga etmicezde 10 senedir bitiremedim kavga etmeyi onla bu sebplerden
selam kızlar devamlı takip ediyorum ama çok fazla yazamıyorum. ben de bi foto koyayım dedım :) 32 haftalıgız kızımla...Eki Görüntüle 348429
maşallah size

maşallah cnm bebikine gayet normal kilosu
sorma aynı cümleleri bende kuruyorum gercekten hamileligin bukadar zor oldugunu hic dusunmemıstım allah kurtarsın bi an once bizleri saglıkla sıhatle gelsın bebeişlerimiz
geçmiş olsun canım allah acil şifa versin

bnm daha hiç glmedi sütüm :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…