2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

benim de gelmedi,gelcek gibi de durmuyo şu ani,öyle hassasiyetti vs de yok,acaba süt gelmeden önce herhangi bi belirti veriyo mudur ki?

Günaydınnnn uzun süre sonra ilk defa nerdeyse deliksiz uyudum sadece 2 kere uyandım bi maşşalah kendimedün demek yorulunca koşturmadan sızmış kalmışım

...geldi yine bi cuma...
günaydınlarrrrrrr
ist. da kırmızı alrm verildi gece kar basacak dediler...ben gece 4 e kadar pencereden dışarı bakmaktan uyyamadım
kar yağdı yağıoda ama çok az şimdilik..bakalım akşama nasıl olcak..
yrn dr kontrolümüz var...ondan ötürü bugün moralman zuperiz uykusuz bi gece bile geçirmiş olsak...gel cmt gellll

Günaydınnnn uzun süre sonra ilk defa nerdeyse deliksiz uyudum sadece 2 kere uyandım bi maşşalah kendimedün demek yorulunca koşturmadan sızmış kalmışım

günyadın anneler son iş günü ne güzel
hava kapalı olsada olsun iş bitiyo 2 gün yatmak da güzel

hava güzel olsa bebeğimin çamaşırlarını yıkayayım diyorum ama bakalım
işlerim çok yoğun bebeğim karnımın alt tarafına çok baskı yapıyor ve yürüyemiyorum
direkt yatıyorum

bu akşam feriha var bakan var mı benim baktığım bir dizi o tv ile ilişkim oğlumdan dolayı sadece çizgi filmler

valla 1. sınıfa giden kızım var o yüzden tv çok açmamaya çalışıyoruz ders çalıştıgı için anca o uyuduktan sonra oda eşim filim seyretmeyi sever çok dizi takılmayız bi hürem

günaydın herkese..
dün gece bi kaşıntı tuttu beni..
kaşıdım kaşıdıkça daha da kaşındım..
kolonya döktüm duşa girdim neler neler yaptım yok geçmedi.. bütün vücudum aynı anda kaşındı..
işkence gibiydi.. uyuyamadım hiç..
uykusuz ve sancılıyım..
sabah otobüse yürürken sol kasığıma bi sancı girdi.. bıçak saplanır gibi oldu.. bütün yol boyunca da devam etti..
aşağıya doğru basınç yapıyor.. korktum çok.. aşağı düşecek gibiydi.. nedir bu böyle kızlar yaa..

günaydınnn milletttt

dün 8 de bi uyumuşum sabah 7 ye kadar tabi ara ara uyandım lavabo ihtiyacı için falan ama çok iyi geldi yaa..
nası yorulduysam yemeği yerken gözlerim kapanıyoduu
sofrayı falan toplamadan kendimi koltuğa atttım. sızıp kalmışım
ohh bütün işlerde eşime kaldı bu bahaneylee

günaydın canımm
o sancı bendede oluyor.. benim kızın kafası sol tarafımdaymışş.. sanırım oraya baskı yaptıkça hareket ettikçe acı veriyo.ayağa kalkınca falan elimle destek yapma hissi uyanıyor sanki düşecekmiş gibi.
bugünde iyice altlara indi sancı kısmı sanki çıkmaya çalışıyomuş gibi:18:

ben bu hafta her akşam bi makina yıkadım astım evin içine...ertesi akşama kurumuş oluodu..
bilmom küçük odanın durumu rutubetten nemden ötürü nasıl ama:)))
ist. da hava düzelmeyecek bu sene bence...düzelirsede biz napcamızı şaşırcaz:))
evde ufak ufak yıkamaya bak cnm...pzr dan buyana her akşam attım, dün akşam 2 kere çamaşır attım...sonuncu şu anda makinada..oda bu akşam yıkancak ve bitcek kısmetse...

günaydın herkese
dün gece bende ara ara uyansamda uyudum,çok mutluyum onun içinnnnnnkonyadada kar yağmış gece,ist. çokmu kötü, akşam eşim gitcek ist. a

cnm kafası aşağıda olabilir...çünkü kafasının olduğu yerler en çok acıo sanki...aşağıdysa öyle çıkacak gibi oluo...

yarasınnnnnnnnn

günaydın herkese
dün gece bende ara ara uyansamda uyudum,çok mutluyum onun içinnnnnnkonyadada kar yağmış gece,ist. çokmu kötü, akşam eşim gitcek ist. a

canım çok kötü olacak diolardı...dün gece kar bastırcaktı ....ama henüz bişi yok...gayet normal..no panik..

Ben her akşam erkenciyim 8 de uyuyorum 7 de yataktayım eve gidsip yatıyorum bir yemek hazırlamaya kalkıyorum ama babam eşimde hazırlıyor masayı saolsunlar sonra cup yatağa
sabah kalkasım gelmiyo
gece 12 de uyanıyorum 2-3 e kadar tv bakıyorum dolanıyorum
ama yatıp dinlenmek gibisi yok

aynen benimde
alttan tutuyorum akşama doğru
çıkacak şimdi diyorum
benimki dönmeye başlamış ama tam doğum kanalına girmemiş kafası falan çapraz duruyomuş
miniğim ya

ya evet haklısın
aslında evin içinde kurutmak daha iyi sonuçta
dışarda bir sürü toz koku vs var
ama benim yapacak halim yok
bizim çamaşırları bile ellemiyorum hafta içi eşim babam kim denk gelirse asıyo topluyo
ancak hafta sonu benim mesaim

bir de hacı şakir almışım ben granüllü sabun yazıyo
oysaki sıvı deterjan alacaktım
ne zama aldığımı bile hatırlamıyorum
acaba kızkardeşim falan mı aldı koydu şaşırdım akşam görünceee
bu granüllü ile yıkarken nasıl yaptın canım yaaa

canım bende h. şakir granüllü aldım..
ilk denemede 30 derecede 40 dk lık programda yıkadım...erimedi...bende fazla koymuşum deterjanı ondanda oldu sanırım..
sonra her şeyi 40 derece narin programında yıkadım..70 dk süryo...ama hiç deterjan falan kalmadı...
30 derecede 1-2 yemek kaşığı kadar deterjan loyarak yıkamayı bi dene öncelikle...(benim makinada eski birazda ondan oldu)
eğer olmazsa 40 da narinde yıkatırsın..

erken yatmak ne iyimiş canım ya..
ben bi kaç gündür eşime yıktım zaten işlerii
sağolsun oda şaşırtıyo beni bu aralar yapıyo sesi çıkmadan :))

benim kızda çapraz canım ya inşallah zamanında girer doğum kanalına..
acaba bu pozisyondan sonra şekil değiştirirmi yani yine kafayı yukarı göğüs tarafına falan çıkarma durumu olabilirmiki:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…