- 23 Eylül 2011
- 1.170
- 341
- 73
ay komsun nerden biliyomus her bebegin kılosu aynı olması mumkunmuymus bidahakine sor canım ben 31+3 de gittigimde 1585 gr dı o zaman yazık benim bebegime yaa cok cılız boş boş konusuolar adamı hasta ediyolar valla cok bilmiş karılar takma bence ...
aferin valla annene benim ki olsa her boka maydonoz yaaa hemen gelmek ister bayılıyorum umursamaz kız annelerine ....E kadın ne kadar mantıklı dusunuyor sen bi omur o adamla yasıyacan iyi gunde de kotu gunde de ... omur boyu annen yanında olmayacak kadın farkında bak bnım annemde az dusunebilse bunları kavga etmicezde 10 senedir bitiremedim kavga etmeyi onla bu sebplerden
maşallah size
maşallah cnm bebikine gayet normal kilosu
sorma aynı cümleleri bende kuruyorum gercekten hamileligin bukadar zor oldugunu hic dusunmemıstım allah kurtarsın bi an once bizleri saglıkla sıhatle gelsın bebeişlerimiz
geçmiş olsun canım allah acil şifa versin
bnm daha hiç glmedi sütüm :26:
Günaydınnnn uzun süre sonra ilk defa nerdeyse deliksiz uyudum sadece 2 kere uyandım bi maşşalah kendimedün demek yorulunca koşturmadan sızmış kalmışım
günaydın herkese..
dün gece bi kaşıntı tuttu beni..
kaşıdım kaşıdıkça daha da kaşındım..
kolonya döktüm duşa girdim neler neler yaptım yok geçmedi.. bütün vücudum aynı anda kaşındı..
işkence gibiydi.. uyuyamadım hiç..
uykusuz ve sancılıyım..
sabah otobüse yürürken sol kasığıma bi sancı girdi.. bıçak saplanır gibi oldu.. bütün yol boyunca da devam etti..
aşağıya doğru basınç yapıyor.. korktum çok.. aşağı düşecek gibiydi.. nedir bu böyle kızlar yaa..
günyadın anneler son iş günü ne güzel
hava kapalı olsada olsun iş bitiyo 2 gün yatmak da güzel
hava güzel olsa bebeğimin çamaşırlarını yıkayayım diyorum ama bakalım
işlerim çok yoğun bebeğim karnımın alt tarafına çok baskı yapıyor ve yürüyemiyorum
direkt yatıyorum
bu akşam feriha var bakan var mı benim baktığım bir dizi o tv ile ilişkim oğlumdan dolayı sadece çizgi filmler
cnm kafası aşağıda olabilir...çünkü kafasının olduğu yerler en çok acıo sanki...aşağıdysa öyle çıkacak gibi oluo...günaydın herkese..
dün gece bi kaşıntı tuttu beni..
kaşıdım kaşıdıkça daha da kaşındım..
kolonya döktüm duşa girdim neler neler yaptım yok geçmedi.. bütün vücudum aynı anda kaşındı..
işkence gibiydi.. uyuyamadım hiç..
uykusuz ve sancılıyım..
sabah otobüse yürürken sol kasığıma bi sancı girdi.. bıçak saplanır gibi oldu.. bütün yol boyunca da devam etti..
aşağıya doğru basınç yapıyor.. korktum çok.. aşağı düşecek gibiydi.. nedir bu böyle kızlar yaa..
günaydınnn milletttt
dün 8 de bi uyumuşum sabah 7 ye kadartabi ara ara uyandım lavabo ihtiyacı için falan ama çok iyi geldi yaa..
nası yorulduysam yemeği yerken gözlerim kapanıyoduu
sofrayı falan toplamadan kendimi koltuğa atttım. sızıp kalmışım
ohh bütün işlerde eşime kaldı bu bahaneylee
günaydın herkese
dün gece bende ara ara uyansamda uyudum,çok mutluyum onun içinnnnnnkonyadada kar yağmış gece,ist. çokmu kötü, akşam eşim gitcek ist. a
canım çok kötü olacak diolardı...dün gece kar bastırcaktı ....ama henüz bişi yok...gayet normal..no panik..
sabah uçuşları iptal olmuşta bende dedim çokmu kötü,akşam uçuşları açık bakem şimdilik............
onu tedbir olsun dün daha ortada hiç bişi yokken iptal ettiler cnm...önlem olsun die...akşama yine haberleşiriz:))
Ben her akşam erkenciyim 8 de uyuyorum 7 de yataktayım eve gidsip yatıyorum bir yemek hazırlamaya kalkıyorum ama babam eşimde hazırlıyor masayı saolsunlar sonra cup yatağagünaydınnn milletttt
dün 8 de bi uyumuşum sabah 7 ye kadartabi ara ara uyandım lavabo ihtiyacı için falan ama çok iyi geldi yaa..
nası yorulduysam yemeği yerken gözlerim kapanıyoduu
sofrayı falan toplamadan kendimi koltuğa atttım. sızıp kalmışım
ohh bütün işlerde eşime kaldı bu bahaneylee
aynen benimdegünaydın canımm
o sancı bendede oluyor.. benim kızın kafası sol tarafımdaymışş.. sanırım oraya baskı yaptıkça hareket ettikçe acı veriyo.ayağa kalkınca falan elimle destek yapma hissi uyanıyor sanki düşecekmiş gibi.
bugünde iyice altlara indi sancı kısmı sanki çıkmaya çalışıyomuş gibi:18:
ben bu hafta her akşam bi makina yıkadım astım evin içine...ertesi akşama kurumuş oluodu..
bilmom küçük odanın durumu rutubetten nemden ötürü nasıl ama:)))
ist. da hava düzelmeyecek bu sene bence...düzelirsede biz napcamızı şaşırcaz:))
evde ufak ufak yıkamaya bak cnm...pzr dan buyana her akşam attım, dün akşam 2 kere çamaşır attım...sonuncu şu anda makinada..oda bu akşam yıkancak ve bitcek kısmetse...
Ben her akşam erkenciyim 8 de uyuyorum 7 de yataktayım eve gidsip yatıyorum bir yemek hazırlamaya kalkıyorum ama babam eşimde hazırlıyor masayı saolsunlar sonra cup yatağa
sabah kalkasım gelmiyo
gece 12 de uyanıyorum 2-3 e kadar tv bakıyorum dolanıyorum
ama yatıp dinlenmek gibisi yok
aynen benimde
alttan tutuyorum akşama doğru
çıkacak şimdi diyorum
benimki dönmeye başlamış ama tam doğum kanalına girmemiş kafası falan çapraz duruyomuş
miniğim ya
ya evet haklısın
aslında evin içinde kurutmak daha iyi sonuçta
dışarda bir sürü toz koku vs var
ama benim yapacak halim yok
bizim çamaşırları bile ellemiyorum hafta içi eşim babam kim denk gelirse asıyo topluyo
ancak hafta sonu benim mesaim
bir de hacı şakir almışım ben granüllü sabun yazıyo
oysaki sıvı deterjan alacaktım
ne zama aldığımı bile hatırlamıyorum
acaba kızkardeşim falan mı aldı koydu şaşırdım akşam görünceee
bu granüllü ile yıkarken nasıl yaptın canım yaaa
Ben her akşam erkenciyim 8 de uyuyorum 7 de yataktayım eve gidsip yatıyorum bir yemek hazırlamaya kalkıyorum ama babam eşimde hazırlıyor masayı saolsunlar sonra cup yatağa
sabah kalkasım gelmiyo
gece 12 de uyanıyorum 2-3 e kadar tv bakıyorum dolanıyorum
ama yatıp dinlenmek gibisi yok
aynen benimde
alttan tutuyorum akşama doğru
çıkacak şimdi diyorum
benimki dönmeye başlamış ama tam doğum kanalına girmemiş kafası falan çapraz duruyomuş
miniğim ya
ya evet haklısın
aslında evin içinde kurutmak daha iyi sonuçta
dışarda bir sürü toz koku vs var
ama benim yapacak halim yok
bizim çamaşırları bile ellemiyorum hafta içi eşim babam kim denk gelirse asıyo topluyo
ancak hafta sonu benim mesaim
bir de hacı şakir almışım ben granüllü sabun yazıyo
oysaki sıvı deterjan alacaktım
ne zama aldığımı bile hatırlamıyorum
acaba kızkardeşim falan mı aldı koydu şaşırdım akşam görünceee
bu granüllü ile yıkarken nasıl yaptın canım yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?