2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Günaydın kızlar
Dün doktor randevumuz varrdı
kızımızı gördük boyu 46cm kilosu 2100gr olmuş
kafası, suyu herşey normal dedi doktorumuz
daha doğum şeklini almamış bizde pek sevindirik olduk
bu değerler en fazla %10 değişebiliyormuş sonra ben deddim
arada kasılmalar hafiften sancı hissediyorum diye dr da şuan bebek
hiç ağaşıda değilgayet normal dedi ne zmanlar hissediyorsun diye
sordu genelde sabahları oluyor dedim ama aslında sabahları
en rahat dönem olmaması gerek dedi sonra 15dk lık nts istedi
ve malesef nts de düzenli doğum sancılarım çıktı demekki ağrı eşiğin
yüksek onun için az hissettin dedi ve muayene yaptı eğer açılma varsa
yatış verecekti tabi o anda benm başımdan aşağıya kaynar sular
döküldü doktorum söylediklerini sonra sonra toparlamaya başladım
neyseki açılma yokmuş tamam dedi sorun yok bu çok iyi önlem
alabilicez hemn bi serum bi iğne ve tekrar nts sonuç sancılarım gitmiş
çok şükür bol bol dinleneceksin dedi ama ben zaten dinleniyordum
kasılmalarımı hissettiğimden beri sabahları anneme bırakıyordu
şimdi ilaç verdi ve ciğer gelişimi için iğne 10 martı görelim sorun yok dedi
gerçi şimdide bir şey olmaz yenidoğan yoğun bakımı çok iyi dedi
ama ben istemiyorum kızıma söylüyorum gelme diye babasıda oda bizi
özlemiştir stres yapma birşey olmaz diyo ama olmuyor işte düşünmeden

canım nasıl güzel kokuyomu hacı şakir, yada yumuşatıcı kullandınmı, ben dalin sıvı deterjan ve dalin yumuşatıcı alıp,ilave durulama yaptırarak yıkamayı düşünüyorum,bakalım daha almadım ama

canım ya hayırlısı olsun, inşallah herşey yolunda gider vaktinde gelir prenses

aa geçmiş olsun canım...umarım zamanında gelir bebeğimiz...seni denemiştir öylesine bi annesi hazırmısın die:)) kilosuna boyuna herbişeyined maşallah...

cnm ilk postayı sadece h. şakirle yıkadım...ay hiç bi koku yok..ne deterjan ne çamaşır..bi tuhaf oldum...ertesi gün gittim dalin yumuşatıcı aldım ve kullandım hepsinde:)) çok güsellllll yok böyle bi koku...çok hafif...bebek kokusuna çok yakın...yumuşatıcı kullansammı kullanmasammı çok arada kaldım ama kullandım gitti walla

bende öle düşünüyorum cnm inş.güzeldir bu hafta sonu alıp yıkamak istiyorum

çok geçmiş olsun canım.. zamanında gelsin inşallah prenses

canım ya hayırlısı olsun, inşallah herşey yolunda gider vaktinde gelir prenses

inş. canım çok saol

ama ben ona hep diyorum herşeyimiz hazır kızım seni
sabırsızlıkla bekliyoruz ama sen gelme beklet bizi naz yap diye
inş. dinler

kızlar hani emine isminde bi arkadaş gelmişti topiğe,hergün 1 kişiden ayetel kürsi istemişti çocuğu olsun diye onu unutmuyosunuz di mi, ben yarın okuycakmışım takvimime not almışım unutanlar varsa hatırlatıyım dedim.............

günaydınnn çıtırlar çalışanlara kolaylıklar.sabah sabah kukumda bi ağrıyla uyandım hayırdırve burda gene KAR varrrr:2:

geçmiş olsun canım umarım herşey yolunda gider

onu tedbir olsun dün daha ortada hiç bişi yokken iptal ettiler cnm...önlem olsun die...akşama yine haberleşiriz:))

petu petu napıyonn dün dolabı kurduk,2 saat sürdü küççük dolap,kocamın totosu çıktı resmen ohhh didim içimden yatmayla baba olunmuyo iki vida geçirde görekkkk

petu petu napıyonn dün dolabı kurduk,2 saat sürdü küççük dolap,kocamın totosu çıktı resmen ohhh didim içimden yatmayla baba olunmuyo iki vida geçirde görekkkk

dimi yaaa biz 24 saat uğraşıyos gece gündüz demeden onlar bitek arada seviyo o kaar bari arada bi böyle uğraşsınlar varmıymış armut piş ağzıma düşş

ahhhhaaaa
bizimkide beşiğide dolabıda ben kurarım dedi...
dedim hayatta bu riski göze alamam...o beşiğe hayatta güvenip yatıramam..montajınıda yaptırdık biz ikeacılara:)))
ellerinize sağlık bebeğüm...güle güle kullanın..içine sindimi?
sildinmi..eyrleştirme operasyonu ne zmn..yıkama vs??

ya bu patronun kızı sinirimi bozuyor kız mevsime aykırı giyiniyor ben burda kat kat giyiniyorum o incecik askılı yaz elbisesi giymiş
bide elinde yelpazesi

günaydın mavilimm, inşallah daha iyisinizdir. gerçekten stres yapma. 26. haftada ben aynı şeyleri yaşadım. o gün bugündür yatarak dinleniyorum. hoş arada sancım yine çıkmıyor mu çıkıyor. ama serumla hemen indiriyorlar.. bak üzerinden tam 7 hafta geçti aynı haberi alalı. ama inan ben stres yapmamaya özen gösterdim ve aklıma getirmedim kötü olasılıkları. şimdi dr da bana aynı şeyi söylüyor az kaldı 35 i geçirelim diye. ayrıca burda menzil de aynı şeyleri yaşıyor haftalardır. o yüzden hiç üzülme ve iyi düşün. ben de oğluma söylüyorum iki cici aldım diye çıkıp gelmeye kalkma , ben daha ne güzel şeyler alacağım sana diye Allah hepimize sağlıkla, hayırla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin..

cnmmm bebeğe maşallah oh kcmn olmuş bakkk hiç sıkıntı yapma kritik dönem atlatıldı erken dahi olsa hiç sorun değil abimin oğlu 35 haftalık doğdu küvez müvez hiç gerek yok sen kuzuya iyi bak kuzu biraz daha kilo alır 1-2 hafta daha kalsın o halde hiç bişeye gerek olmadan alır gelirsin eve rabbim hayırlısını versin cnmmm hiç telaşa gerek yok çantayı hazırla dursun nolur nolmaz bak küçük doğan çocuklar hayata nassı sıkı bağlanıyolar bi bilsen cin gibi oluyolar bak abimin oğlan 12 ayda cümle kurdu normalde 21 ay düşün yaniii

ya bu patronun kızı sinirimi bozuyor kız mevsime aykırı giyiniyor ben burda kat kat giyiniyorum o incecik askılı yaz elbisesi giymiş
bide elinde yelpazesi

adı üstünde patronun kızı canım o gelirken kürkle gelmiştir üşümez onlar üşümezzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…