cnmmm bebeğe maşallah oh kcmn olmuş bakkk hiç sıkıntı yapma kritik dönem atlatıldı erken dahi olsa hiç sorun değil abimin oğlu 35 haftalık doğdu küvez müvez hiç gerek yok sen kuzuya iyi bak kuzu biraz daha kilo alır 1-2 hafta daha kalsın o halde hiç bişeye gerek olmadan alır gelirsin eve rabbim hayırlısını versin cnmmm hiç telaşa gerek yok çantayı hazırla dursun nolur nolmaz bak küçük doğan çocuklar hayata nassı sıkı bağlanıyolar bi bilsen cin gibi oluyolar bak abimin oğlan 12 ayda cümle kurdu normalde 21 ay düşün yaniii
adı üstünde patronun kızı canım o gelirken kürkle gelmiştir üşümez onlar üşümezzzzz
ahhhhaaaa
bizimkide beşiğide dolabıda ben kurarım dedi...
dedim hayatta bu riski göze alamam...o beşiğe hayatta güvenip yatıramam..montajınıda yaptırdık biz ikeacılara:)))
ellerinize sağlık bebeğüm...güle güle kullanın..içine sindimi?
sildinmi..eyrleştirme operasyonu ne zmn..yıkama vs??
hor görmemek lazım:)))ya bu patronun kızı sinirimi bozuyor kız mevsime aykırı giyiniyor ben burda kat kat giyiniyorum o incecik askılı yaz elbisesi giymiş
bide elinde yelpazesi
petuşşşşşş
canım sizin yörenin bi datlısını istiyoooooooooooo
geçmiş olsun canım umarım herşey yolunda gider
gemiş olsun canım,umarım pirenses akıllı akıllı vaktini beklerkilosuna ve boyunada maşalahhhh tü tü tü
günaydın mavilimm, inşallah daha iyisinizdir. gerçekten stres yapma. 26. haftada ben aynı şeyleri yaşadım. o gün bugündür yatarak dinleniyorum. hoş arada sancım yine çıkmıyor mu çıkıyor. ama serumla hemen indiriyorlar.. bak üzerinden tam 7 hafta geçti aynı haberi alalı. ama inan ben stres yapmamaya özen gösterdim ve aklıma getirmedim kötü olasılıkları. şimdi dr da bana aynı şeyi söylüyor az kaldı 35 i geçirelim diye. ayrıca burda menzil de aynı şeyleri yaşıyor haftalardır. o yüzden hiç üzülme ve iyi düşün. ben de oğluma söylüyorum iki cici aldım diye çıkıp gelmeye kalkma , ben daha ne güzel şeyler alacağım sana diyeAllah hepimize sağlıkla, hayırla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin..
cnmmm bebeğe maşallah oh kcmn olmuş bakkk hiç sıkıntı yapma kritik dönem atlatıldı erken dahi olsa hiç sorun değil abimin oğlu 35 haftalık doğdu küvez müvez hiç gerek yok sen kuzuya iyi bak kuzu biraz daha kilo alır 1-2 hafta daha kalsın o halde hiç bişeye gerek olmadan alır gelirsin eve rabbim hayırlısını versin cnmmm hiç telaşa gerek yok çantayı hazırla dursun nolur nolmaz bak küçük doğan çocuklar hayata nassı sıkı bağlanıyolar bi bilsen cin gibi oluyolar bak abimin oğlan 12 ayda cümle kurdu normalde 21 ay düşün yaniii
ya bu patronun kızı sinirimi bozuyor kız mevsime aykırı giyiniyor ben burda kat kat giyiniyorum o incecik askılı yaz elbisesi giymiş
bide elinde yelpazesi
hor görmemek lazım:)))
bende geldim işe sabahın 8 inde pencereyi açıp oturdum önünde azcık buzlanayım die..
şu kar yağıo ya, ayakkabıyı çorabı çıkarıp karın üstünde yürümek istiom..o kadar yanıom..
geceleri ayaklarım hep yorganın dışında..incecik bi yorgan üstümde.
eşim kızıo...diom napim 2 garının ateşi böyle oluo:)))
olaydıda yiyeydik..
hor görmemek lazım:)))
bende geldim işe sabahın 8 inde pencereyi açıp oturdum önünde azcık buzlanayım die..
şu kar yağıo ya, ayakkabıyı çorabı çıkarıp karın üstünde yürümek istiom..o kadar yanıom..
geceleri ayaklarım hep yorganın dışında..incecik bi yorgan üstümde.
eşim kızıo...diom napim 2 garının ateşi böyle oluo:)))
olaydıda yiyeydik..
kocam o konuda bcerikli ona güvemeken başka çaremde yoktu burda ikea yok montajlıcakiçime sindi sevimli oldu dolap,haftaya beşikte gelsin kurulsun evdeyim nasıl olsa 3günde yıkar yerleştirrim diyom bakalım.ben dalin granüllü ve dalin yumuşaıcı aldım.kendi kıyafetlerimde denedim.süperrrrr oldu.umarım bi sorun olmadan atlatırm o kısmı.
keşkeeee, ama anladınmı ne olduğunu.....
cezerya yada künefe aklıma geldi..ikisinede varım ben:)))
keşkeeee, ama anladınmı ne olduğunu.....
cezerya yada künefe aklıma geldi..ikisinede varım ben:)))
oyyy maşallah oğluşunuza. darısı bizim başımıza inşallah. dediğin gibi sağlıklı olsunlar da toparlarlar zamanla. sen nasılsın kumsal? bu arada hatırladıysan oğlunun cicileri pembiş olan anneyim benhepsini geri verdik, aldık paramızı yerine akmayan solmayan ciciler aldık oğluma artık sağlıkla giymek kalsın paşama da..
bu arada senle de satlarımız da aynıymış... senin cinsiyet neydi?
bilgiler için sağol canımmselam kızlar işlerimin yoğunluğundan dolayı giremiyorum geçmişi okurken korunma yöntemlerinden bahsetmişsiniz.bu konuda birkaç bilgi vermek istiyorum.
spiral-ria:normal doğumdan sonra 40. gün uygulanır.rahmin giriş kısmına yerleştirilip spermlerin yumurtayla birleşmesini engelller.birde hormonlu spiraller var.spermlerin yumurtayla birleşmesini önlediği gibi hormon salgılayarak ta koruyorlar.sezeryandan sonrada 3-4 ay sonra uygulanıyor.eğer doğum sonrası değil de normal bir zamanda uygulanacaksa adetinin 2.-3. günü olması gerekiyor.
hap:doğumdan sonra kadın emziriyorsa ilk 6 aya kadar kullanılmaz.6.aydan sonra ek gıdalara geçiş yapıldığı için kullanılabilir ama yinde de sütten geçme olasılığı olduğu için 1 yaşından sonra öneriyoruz.hapı almayı 1 gün unutursan diğer gün 2 tane hap alarak açığı kapatabilirsin ama 2 tane unutursan korumaz.birde günde 10 dan fazla sigara kullanıyorsanız kesinlikle hap önerilmez.35 yaşın üstünde veya altında farketmez.bıraktıktan sonra hemen hamile kalabilirsiniz.ya da birkaç ay sürebilir.tam koruma için adetin ilk günü başlanır.asabiyet yapması gibi durumun hiçbir bilimsel açıklaması yoktur.yani asabiyet yapmaz.şuanki hapların hormon seviyesi düşük olduğundan kilo alımı azdır.1-1.5 kilo aldırır en fazla.
aylık iğne:hapın etkilerinin aynısıdır.kullanmaya başlayacağınız zamanlar da aynıdır.yanlız hergün yutmanız gereken birşey olmaz.aylık olarak vurulur ve bence hap tan daha iyi.adetin ilk günü başlanır.
3 aylık iğne:doğumdan sonra emziriyorsa kadın 6 hafta sonra başlayabilir.3 ayda bir uygulanır.yanlız bu yöntemin adet düzensizliği yapması gibi bir durumu var.bazen de adetten keser ama bu normal bir süreçtir.adet olamadım sıkıntım var gibi bir durum olmaz yani.bir de bıraktıktan sonra gebe kalma 10 ay kadar gecikebilir.
sorularınız olursa elimden geldiğince cevaplarım müsait olduğum sürece.
bende künefeye varım.off sıcak bi çaylacezerya yada künefe aklıma geldi..ikisinede varım ben:)))
bilgiler için sağol canımm
spiralin güvensiz olma gibi bi durumu varmı. diyelimki taktırdıkk .içerde kayma yaptıı ama farkedemedik. hamile kalma riski fazla dimi..:26:
yada kayma falan yapsa farkedilebilirmi hemen. ona göre dikkat ederiz en azından
bende künefeye varım.off sıcak bi çayla
sen onu nerden bilion....hımmm bak onlarda olabilir ama benim canım şöleeee cevizli kerebiç istiyooooo
hepinize günaydınn!!
Biz de geldik bugün, kahvaltımızı güzelce yaptık ilacımızı da birazdan içeceğiz.
Nasılsınız?
Yine boğazınız tutmuş
hımmm bak onlarda olabilir ama benim canım şöleeee cevizli kerebiç istiyooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?