Canim ya hastanedeyim,cuma annem ayagini burkmus demistim ya aslinda annem dusmus kalca kemigi kirilmis benden saklamislar, cuma gunu 4 gibi esim gelip beni isten aldi, esim karamana ambulans gondermis, annemi konyaya getirttik,cumartesi burda ameliyat oldu,kalca protez takildi hala hastanede yatiyor, yarin cikcak, annem benim yanima gelmdk icin otogara gitmisti orda dustu, cok vicdan azabi duydum, cok moralim bozuldu, benim anneme cok ihtiyacim vardi simdi, iste boyle kizlar dua edinde annem cabuk iyilessin
Canim ya hastanedeyim,cuma annem ayagini burkmus demistim ya aslinda annem dusmus kalca kemigi kirilmis benden saklamislar, cuma gunu 4 gibi esim gelip beni isten aldi, esim karamana ambulans gondermis, annemi konyaya getirttik,cumartesi burda ameliyat oldu,kalca protez takildi hala hastanede yatiyor, yarin cikcak, annem benim yanima gelmdk icin otogara gitmisti orda dustu, cok vicdan azabi duydum, cok moralim bozuldu, benim anneme cok ihtiyacim vardi simdi, iste boyle kizlar dua edinde annem cabuk iyilessin
ben hani etraftan söylenilenleri çok severim yaaa
akıl verenleri ...
kayınvalidemin komşusu benim kızacağımı bildiğinden bana söyleyemiyor
kayınvalideme demiş
zeynebin karnı düşmüş bir iki haftaya doğurur diye...
ilk gördüğüm yerde kadını yolacağım, sevmiyodum zaten
akıl verenleri ...
kayınvalideme demiş
kızlar renki fotoğraf veriyormu doktorunuz
canım çok üzüldümm
çok çok geçmiş olsun..
Allah acil şifalar versin bir an önce iyileşmesi dileğiylee
çoook geçmiş olsun cnmmmm vicdan azabı çekme olacağın önüne geçilmez çünkü kısmetinde varmış bunu yaşamak senin için çıkmasaydı bilee yine de yaşayacaktı yani biraz kötü zamana denk gelmiş ama herşeyde vardır bi hayır yüce yaradan bizi bizden daha fazla düşünür cnm hiç merak etme anneciğine Allahtan acil şifalar diliyorum dua istemek için son derece uygun bi yer zira koca göbüşlerin duasının kabul olma iht. yüksek
büyük geçmiş olsun canım ya...hay allam ya olana bak...ama sen nolur sıkma canını otogara gitmek bahane olmuş, olacağı varmış olmuş..allhım acil şifa versinde bi an önce iyleşsin annecin..
Canlarim yaa cok saolun... İyiki varsiniz...valla sizden guc aliyorum....canım benim hiç öyle düşünme.. çok şükür bak daha kötü bişey de olabilirdi..
çok çok geçmiş olsun.. tez zamanda iyileşir inşallah anneciğin..
Canlarim yaa cok saolun... İyiki varsiniz...valla sizden guc aliyorum....
sabahlarız okey masasındasüper olur, herkes bi patron gazabından kurtulsun.bi sürü masa oluruzforumda kimse kalmazmışşşş
nasıl olduğumu soranlara yan yatmış 8 gibiyim diyorum popom göbeğimle yarışıyoiyi bari canım ya
epey iş yapmışsın ama
neyse ki geçmiş
sorma bend egülüyorum sonra ahlıyorum
kızıyorum eşim bu nasıl bişey diyor yaaa
ama ilkinde daha heyecanlıydı daha çok dinler konuşurdu bununla hiç konuşmuyo benim garip bebeğim
bende pek konuşamıyorum
bazen içim sızlıyooo
ne güzel keşke real olsa da yakınlarda gtsekkkk
benim de karnım çok çıkmadı. ama kalçam maşallah göbeğim kadar çıktı. ve benim ilk oğlumdada böyle olmuştu. yani kızda şöyle böyle olur hikayesi yalanmışşş
ben hep bebek cibinliği diye oruyodum bi dahaki gidişimde senin dediğini sorayım, bak işte akıl akıldan üstün şu forum olmasa tecrübesizliğimize kurban gidecek yavrucaklar :13:english home un herşeyini çok beğenyom ben... cibinlik die aldım ben bunu..cibinlik die satılyo ama perdelerin arasında.. ama üst kısmı hazır cibinlik gibi halkalı değil...düz dikiş...ben o düz dikişin arasından bi halka geçirdim kancaya asabilmek için.. alt ölçüsünüde kendim aldım odaya göre...terziye tarif ettim burdan kesip overlok çek die.. englis home da sorarsın düz tül hazır cibinliklerden değilde perde tarzı dantel cibinliklerden bakıyorum diye...2 ölçüsü var..ben büyük olanı aldım
çok geçmiş olsun ama vicdan yapma olacağın önüne geçilmez, allah şifasını çabucak verir inş...Canim ya hastanedeyim,cuma annem ayagini burkmus demistim ya aslinda annem dusmus kalca kemigi kirilmis benden saklamislar, cuma gunu 4 gibi esim gelip beni isten aldi, esim karamana ambulans gondermis, annemi konyaya getirttik,cumartesi burda ameliyat oldu,kalca protez takildi hala hastanede yatiyor, yarin cikcak, annem benim yanima gelmdk icin otogara gitmisti orda dustu, cok vicdan azabi duydum, cok moralim bozuldu, benim anneme cok ihtiyacim vardi simdi, iste boyle kizlar dua edinde annem cabuk iyilessin
kızlar merhaba,
ben pembe bir kısa kolu gecelik arıyorum ama bulamadım. aslında oğlum oluyo mavi almam lazım ama ben pembe bir sabhlık gördüm ve bayıldım görünce aldım onu içinede pembe almam lazım geceliği ama bulamıyorumm. pijama takımlarım uzun kollu.o yüzden bitane kısa kollu gecelik istiyorum.
alışveriş için zamanımda olmuyor açıkçası çalıştığım için.genelde herşeyi netten hallediyorum. sizlerden geceliklerini internetten alan varmı?
hangi sitelerden aldınız?
akıl verenleri ...
kayınvalideme demiş
kızlar renki fotoğraf veriyormu doktorunuz
ben geçen salı gittim dr'a göbeğin daha inmemiş artık inmeye başlaması gerekiyo geç kalmış biraz hareket et bol bol yürü dedi. o gazla günlerdir hareket halindeyim annem de eşim de 2 gündür karınımın indiğini söylüyo. yani benin 33. haftamda dr hadi gari dediyse doğumdan 7-8 hafta önce inmeye başlaması normal bu "aman 2 hafta kaldı" demek değil. dr'dan daha iyi bilecek değiller yaheheh bana dün tam 3 kişi söledi mağazada tanımadığım insanlar diyorki son günlerin herhalde didi
hele bi tane yaşlı başlı teyze midende değil,karnın çok aşağı düşmüş yakın herhalde diyor doğum yook diyorum deli ettiler beni
yaff bi gidin işinizeannem de diyor normal kızım zaman yaklaştıkça aşağı düşer tabi dedi abartılacak kadar bişey yok didi
bide tuhaf tuhaf bakmaları yok mu allahım....
cnm ben de seini gibi netten tıkılırım genelde ama pijamalarımı eminönünden almıştım ama ebrumaternity ye bak netten orda çok hoş gecelikler var gg a bakabilirsin çeşit çok oluyo
ben geçen salı gittim dr'a göbeğin daha inmemiş artık inmeye başlaması gerekiyo geç kalmış biraz hareket et bol bol yürü dedi. o gazla günlerdir hareket halindeyim annem de eşim de 2 gündür karınımın indiğini söylüyo. yani benin 33. haftamda dr hadi gari dediyse doğumdan 7-8 hafta önce inmeye başlaması normal bu "aman 2 hafta kaldı" demek değil. dr'dan daha iyi bilecek değiller ya
gg de lohusa gecelik olarak seçenek yok malesef.normal gecelik bakayım büyük benden alırım dedim oda hep fantazi tarz saten gecelikler var.
ebruda da tek gecelik yok gecelik sabahlık takımlar var fiyatlarıda baya bi yüksek malesefuf yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?