2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

çoook geçmiş olsun cnmmmm vicdan azabı çekme olacağın önüne geçilmez çünkü kısmetinde varmış bunu yaşamak senin için çıkmasaydı bilee yine de yaşayacaktı yani biraz kötü zamana denk gelmiş ama herşeyde vardır bi hayır yüce yaradan bizi bizden daha fazla düşünür cnm hiç merak etme anneciğine Allahtan acil şifalar diliyorum dua istemek için son derece uygun bi yer zira koca göbüşlerin duasının kabul olma iht. yüksek

büyük geçmiş olsun canım ya...hay allam ya olana bak...ama sen nolur sıkma canını otogara gitmek bahane olmuş, olacağı varmış olmuş..allhım acil şifa versinde bi an önce iyleşsin annecin..

boşver cnm yaa o kişiye bağlı bişey benim kaldı 5 hafta bana da diolar düşmemiş daha çok zaman var dedim çok zaman dediğiniz 5 hafta kaldı zaten maksimum apışıp kaldılar boşver sen hiç takma cnmmmm

canım benim hiç öyle düşünme.. çok şükür bak daha kötü bişey de olabilirdi..
çok çok geçmiş olsun.. tez zamanda iyileşir inşallah anneciğin..

günaydın kızlar
geçmişe baktım azcık,haftasonu hiç hareket yokmuş topikte.
petuşşş,göbeğine sağlık çok cici herşey ohhh miss gibi,geriye doğurmak kaldı haydee bakalım
mavilef,bi sorun olmadığına sevindim bebeim maşallah
asliyan dolap güzel olmuş canımcım
mavilim,topiğin 2. doğuranı sen olcan galiba heehadi hayırlısı
nefrazen,geçmiş olsun cnm,Allah anlayışsız insanlarla karşılaştırmasın
ipekk,eşinin bu konuda bilgisi yoksa keşke hiç bulaşmasaydı..sonuçta erkek olmaları her işi becermeleri anlamına gelmior

bende 2 gündür bebek şekeri,süsler fln bakıom..beşiğimiz kurulu şekilde zaten..çekmecelerini yerleştirmedim henüz..birkaç eksiği var ufak tefek mendil,bebek çantası fln onlarıda martta tamamlayıp beşiği odama getirtip,halıları yıkamaya verip birde temizlik için bir yardımcı tutmayı düşünüyorum..hayırlısı artık

Son düzenleme:

heheh bana dün tam 3 kişi söledi mağazada tanımadığım insanlar diyorki son günlerin herhalde didi
hele bi tane yaşlı başlı teyze midende değil,karnın çok aşağı düşmüş yakın herhalde diyor doğum yook diyorum deli ettiler beni
yaff bi gidin işinize annem de diyor normal kızım zaman yaklaştıkça aşağı düşer tabi dedi abartılacak kadar bişey yok didi
bide tuhaf tuhaf bakmaları yok mu allahım....

canım çok üzüldümm
çok çok geçmiş olsun..
Allah acil şifalar versin bir an önce iyileşmesi dileğiylee

büyük geçmiş olsun canım ya...hay allam ya olana bak...ama sen nolur sıkma canını otogara gitmek bahane olmuş, olacağı varmış olmuş..allhım acil şifa versinde bi an önce iyleşsin annecin..

canım benim hiç öyle düşünme.. çok şükür bak daha kötü bişey de olabilirdi..
çok çok geçmiş olsun.. tez zamanda iyileşir inşallah anneciğin..
Canlarim yaa cok saolun... İyiki varsiniz...valla sizden guc aliyorum....

kızlar merhaba,
ben pembe bir kısa kolu gecelik arıyorum ama bulamadım. aslında oğlum oluyo mavi almam lazım ama ben pembe bir sabhlık gördüm ve bayıldım görünce aldım onu içinede pembe almam lazım geceliği ama bulamıyorumm. pijama takımlarım uzun kollu.o yüzden bitane kısa kollu gecelik istiyorum.
alışveriş için zamanımda olmuyor açıkçası çalıştığım için.genelde herşeyi netten hallediyorum. sizlerden geceliklerini internetten alan varmı?
hangi sitelerden aldınız?

süper olur, herkes bi patron gazabından kurtulsun.bi sürü masa oluruz forumda kimse kalmazmışşşş
sabahlarız okey masasında

nasıl olduğumu soranlara yan yatmış 8 gibiyim diyorum popom göbeğimle yarışıyo

bu arada yıllarca şikayet ettiğim annemin kopyası oldum höt höt konuşuyorum kızımla. canım yavrum filan derken böle bi garip oluyorum ama azarlarken öyle içten öyle ciddi azarlıyorum ki...
dr'a dedim bi dikkatli bakın sanırım içeride gizlice bireysel silahlanmış. sanki beyzbol sopası ile vuruyo çok canımı yakıyo.

ben hep bebek cibinliği diye oruyodum bi dahaki gidişimde senin dediğini sorayım, bak işte akıl akıldan üstün şu forum olmasa tecrübesizliğimize kurban gidecek yavrucaklar :13:

çok geçmiş olsun ama vicdan yapma olacağın önüne geçilmez, allah şifasını çabucak verir inş...

cnm ben de seini gibi netten tıkılırım genelde ama pijamalarımı eminönünden almıştım ama ebrumaternity ye bak netten orda çok hoş gecelikler var gg a bakabilirsin çeşit çok oluyo

Canım çok geçmiş olsun. İnşallah sağlığına kavuşur bir an önce. Rabbim şifa nasip etsin.

Çok biliyolar... Herkes biliyo hamile olan hiç bişey bilmiyor.

ben geçen salı gittim dr'a göbeğin daha inmemiş artık inmeye başlaması gerekiyo geç kalmış biraz hareket et bol bol yürü dedi. o gazla günlerdir hareket halindeyim annem de eşim de 2 gündür karınımın indiğini söylüyo. yani benin 33. haftamda dr hadi gari dediyse doğumdan 7-8 hafta önce inmeye başlaması normal bu "aman 2 hafta kaldı" demek değil. dr'dan daha iyi bilecek değiller ya

cnm ben de seini gibi netten tıkılırım genelde ama pijamalarımı eminönünden almıştım ama ebrumaternity ye bak netten orda çok hoş gecelikler var gg a bakabilirsin çeşit çok oluyo

gg de lohusa gecelik olarak seçenek yok malesef.normal gecelik bakayım büyük benden alırım dedim oda hep fantazi tarz saten gecelikler var.
ebruda da tek gecelik yok gecelik sabahlık takımlar var fiyatlarıda baya bi yüksek malesef uf yaaa

evet insanın psikolojisini bozmaktan başka bir şey değil...
ben kızıma diyorum
akıllı ol zamanında gel diyorum...

fiyat konusunda kesinlikle katılıyorum cnm sanaa bi de hepsiburada ya bak belki tarzın olan bişeyler bulursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…