kızlar merhaba,
ben pembe bir kısa kolu gecelik arıyorum ama bulamadım. aslında oğlum oluyo mavi almam lazım ama ben pembe bir sabhlık gördüm ve bayıldım görünce aldım onu içinede pembe almam lazım geceliği ama bulamıyorumm. pijama takımlarım uzun kollu.o yüzden bitane kısa kollu gecelik istiyorum.
alışveriş için zamanımda olmuyor açıkçası çalıştığım için.genelde herşeyi netten hallediyorum. sizlerden geceliklerini internetten alan varmı?
hangi sitelerden aldınız?
fiyat konusunda kesinlikle katılıyorum cnm sanaa bi de hepsiburada ya bak belki tarzın olan bişeyler bulursun
fiyat konusunda kesinlikle katılıyorum cnm sanaa bi de hepsiburada ya bak belki tarzın olan bişeyler bulursun
canım ben relaxmode den almıştım
teşekkür ederim kızlar hemen bakıyorum.sevgili zeytin miorre marka hepsiburada da kısa kollu pijama takımları var bakabilirsin ben buldum az önce fiyatlar da uç değil
kızlar bu arada ben bi çılgınlık yaptım. hamileliğimin başından beri gittiğim dr doğuma daha 7-8 hafta varken bebek doğum pozisyonu almamış 1 ay sonra tekrar gel hala dönmemişse sezeryan yaparız ama bu saatten sonra döneceğini pek sanmıyorum dönse dönerdi, içeride yeri kalmamış dedi bu moralimi çok bozdu fakat çevremdeki herkes son 2-3 haftaya kadar vakti var deyince işkillendim eczacı bi arkadaşım var karşıda kozyatağı'nda çalışıyo eczanenin yanında central hospital var, tüm personeli tanıdığı için bana randevu ayarladı gittim. dr'un samimi tavrını görünce kendi dr'um bi anda düştü gözümden meğer ne soğuk nevale bi dr'um varmış. ardından durumumu anlattım ultrason sırasında baş aşağı durtuyo doğum pozisyonu almış dedi. e hani bu çocuğun dönecek yeri yoktu! dr da daha vakti var döner durur ama elbet yolunu bulur dedi. kendi hastanem fatih medical park, değiştirdiğim hastane kozyatağı central hospital. inş doğum akşam trafiğine denk gelmez
ayrıca hastane temizlik konfor ve akademik anlamda medical'a denk bi hastane fakat fiyatlar tam olarak yarı yarıya. medical'ın normal doğumu 2000 civarı iken central'da 900 lira.
canım ben relaxmode den almıştım
korkma sen artık 35 haftalık olduktan sonra ıstedigi zamanda gelebilir bebişin tatlım oyy ne heycanlıı yaaaaaa eşimle bebegimizi severken ( karnımı ) eşim yaa çıksın artık cekip cıkarmak istiyorum diyor.. bende hayır 3 hafta daha dayansınLollycm cnim benim cok saol amin korusun hepimizinkini, bebege gecmesinde muhm degil, insallah gecmedn de baslarim tedaviye hic etkilenmez melegim, zati 35 haftalik bu carsamba, bakalim geri kaldi 2 hafta daha dursun tedavimizi olalm da sorunsuz dogsun inşallah,iki nts de de sancm cikmadi serum yemedim, ama acilmadan dolayi erken dogm ihtimal olabilir diyor o zaman 2 hafta icnde gelebilir demsti bakalim.
çok geçmiş olsum umarım sadece hamilelegin getirdigi sorunsuz onemsiz bi kasıntıdır tatlımselam kızlar yarın muayenem var,şu kaşıntı olayına taktım ben yaa,karaciğerden kaynaklı karaciğer kolestazı probleminin belirtisine uyuyor sanki,döküntü olmadan kol ve bacaklarda bazen de vücutta kaşıntı oluyomuş,yarın doktora gidip ne test varsa yapsın dicem,inşallah kötü bişi değildir yaa,umarım sadece öylesine kaşınıyorumdur:44:
hayırlısı olsun canım saglıkla gelsin bebegin ...slm kızlar 11 nisan kızım aysima asya
dünyaya gelck alışverişlerede başladık önerebilceniz burun temizleme aparatı varmı?
ben genital bolgeye yaptırıyorum canım bi problem yok yaptırabilirsin diye biliyorumbu arada bu gün ağda yaptırdım bacaklarıma. artık kendim alamıyorum çünkü. genital bölgeye cesaret edemedim yaa :26::26::26:
var mı içinizde sir ağda yaptıran genital bölgeye?
hayırlısı olsun saglıkla gelsin sezeryan bana gore en kontrollu dogum sekli bebek ve anne acısından...Srzeryanla dogurmak cevrenın dediginin aksine kotu bi dogum sekli degil canım allah hayırlı dogum nasip etsin onemli olan sezeryan yada normal dogurmak degil o bebegin saglıkla dunyaya gelmesi yoksa normal dogumun bi ustunlugu yok sezeryandanbnde bugun sezeryan olayım die karar verdm sonunda garanti olsun amannn normalde 8 9 saat agrı cekiyon sezeryanda da 1 hafta aama normal dogmn parcalara ayrılmısı onu gectm normalde o acıyı cekmek zorundasın sezeryan sonrası agrı kesici tmm ki bnm agrı esigim yüksek dr dan üçü bana sezeryan dedi tüp bebekle old için ne yapalım kesilceznormaldede alttan kesiyolar ilk dogumn cogunda oluyomus bu kesik ordada dikiş olacak orayı temiz tutmak dahada zor yani kendime birsürü gerekce buldum
4 nisandada olsnu die ikna edersem tmm :) 4 lü rakamlar bnmle esimn tanıstıgımzdan beri hayatımızda yeri cok
katılıyorum sonuna kadarsezeryan hiç korkulacak birşey değil ve cidden çok rahat spinal sezeryan olunca zaten uyuşukluk geçene kadarkesi ağrısıda hafifliyor...
sonunda bizde 30 lu rakamlara gecebildik :82:
aynı soruyu gcen kontrolumde bende doktoruma sordum ben saga veya sola yattıgımda bebek sanki o ratafa toplanıyor bende onun ustune yatıyorum onu eziyorum diye tedirgin oluyorum dedi .. doktorumun cvp: bole bişi soz konusu deil yuz ustu yatmadıgın surece daha sonra bebegin kac katman deri altında oldugunu anlattı onu nelerin korudugunu içimi rahatlattıgünaydınlarrr....
aklıma takılan bişiyi hemen sormak istiyorum sizlere. kontrolümde doktor bana bebeğin kafası sol kasık tarafında demişti.. bende sürekli sola yatıyodum herkes gibi.. acaba kafası eziliyomudur..2 gündür bu aklımdaa..
sola yatmaya devammı etsem yoksa sağamı yatsam bilemedim yaaaa
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...nisan-anneleri-gobisleri-53.html#post23208839
göbük ekledik bizde uzun bi aradan sonra
rahat ol bebem...az kaldı inş:)
allah iyi guzel gunlerde eskitmeyi nasip etsin canımhttp://www.kadinlarkulubu.com/nisan...ribebisimize-neler-aldik-49.html#post23208940
buda bizim son halimiz kızlar:))
bu hafta sonu çok çalıştık...hafta içi yıkamıştım bütün çamaşırları..
cmt de ütüleyip yerleştirdim..etiketleri kesecektim unutmuşum...puff onları bi ara keserim artık(
bide çantalarımızı yerleştirmek kaldı..
onun haricinde herşey ok...yıkandı yerleşti.resimleride cicik topiğimizde..
oda yapmadım..dolabıda beşiğide yatak odamda bi köşede:))
darısı herkesin başına...ben gari oturcam, yatcam
günaydın kızlar..
cuma günü apar topar hastanede almıştım soluğu.. kasıklarımdaki sancıdan dolayı.. çok şükür hiçbir yaramazlık yokmuş
NST ye de bağladılar.. sancı mancı yokmuş.. 1700 gram olmuş kızım..ben de 2 haftada 500 gram almışım..
anlamadım gitti durdu resmen kilo almıyorum..500 gramın 300 gramını zaten kızım almış.. yani ben haftada 100 gram ortalamaya düştüm.. çook mutluyum çokk
kocişim geldi haftasonu.. hastaye gidince tabi ben cuma günü atlamış gelmiş yavrucum.. bol bol hasret giderdik.. 2 hafta sonra da tamamen dönüyor.. 2 haftalık bi çilemiz kaldı sonrası ohhh miss..
bi de kızlar aslında ben bu cuma 32+0 oluyorum sata göre ama bugün alacağım 32+0 raporunu.. sonra da 2 mart son günmüş benim için.. kocam öyle diyo
çalışmamı istemiyor..yol uzun olduğu için... yani ben 2 hafta daha çalışıp sonra evde dinlenmeye ayıracağım kendimi.. son 10 iş günü.. bi üzülüyorum ki sormayın gitsin
gözün aydın canım mmmmmmmmmson iş haftamızdannnnnnnnnnnnn
GÜ-NAY-DINNNNNNN
şu 35. haftalarımızı tamamlayalım hayırlısıyla sonrasında daha bi rahat edicek içimiz sanırım bebiklerimiz gelmek isteselerde hayırlısı canım herseyin hakkındagünaydın kızlar
nasılsınız bakalım
biz iyiyiz ama hafta sonumuz pek hareketliydi
hep doktorda geçti diyebiliriz
ama çok şükür şuan için bi sorun yok
doktorumuz 10Martı görürsek süper olur diyor:)
heran bir süpriz yapabiliriz kızımla haberiniz olsun
çook güzell canım superrr gulegule kullanınn saglıklaaaaa
oh mis canım iyi gunlerde kullanın odanızı herbişiyinizislm kızlar, farkettiniz mi bilmiyorum ama 10 gündür filan uğrayamıyorum buralara. evde tadilat vardı, bebek odasının içeri alınan küçük balkonuna içten mantolama yapıldı, bütün odaya saten boya yapıldı. parke temizlenip cilalandı, odanın kapısı değişti. ve 10 metrekarelik oda 2 haftada anca bitti. utayla birbirimize girdik ben adamı kovdum gitmeyince polis çağırdım filan o derece yani. adam ciddi manada psikolojik açıdan problmliydi
herşey çok cici, özellikle gardrop görüntüsüne bayılıyorum minnacık minnacık şeyler askıda
ayyy ne güzel bi süprüz olur aslında, tabii allah zamanında gelmelerini nasip etsin ama şu saatten sonra erken gelmeleri sanki bi yandan da güzel gibi. yav ben zaman azaldıkça sabırsızlanıyorum, bi yandan korkuyorum bi yandan çıkarıp sevesim geliyo
sıyırmak üzereyim ben
çok geçmiş olsun tatlım allah acil şifalar versinCanim ya hastanedeyim,cuma annem ayagini burkmus demistim ya aslinda annem dusmus kalca kemigi kirilmis benden saklamislar, cuma gunu 4 gibi esim gelip beni isten aldi, esim karamana ambulans gondermis, annemi konyaya getirttik,cumartesi burda ameliyat oldu,kalca protez takildi hala hastanede yatiyor, yarin cikcak, annem benim yanima gelmdk icin otogara gitmisti orda dustu, cok vicdan azabi duydum, cok moralim bozuldu, benim anneme cok ihtiyacim vardi simdi, iste boyle kizlar dua edinde annem cabuk iyilessin
her gidişimde yuzunu gorelim diye debeleniyoruz ama benim kızım gostermiyor yuzunu bize yoksa doktorum her gidişimde 4 boyutluda bakıyor ama poz alamıyoruz :2:kızlar renki fotoğraf veriyormu doktorunuz
yav benim relax'dan aldıklarım hiç iyi çıkmadı sen sorun yaşadın mı?canım ben relaxmode den almıştım
he he sen pendik-kozyatağı arasına uzak mı diyosun ben teeeee eyüo'ten gideceğim düşün arada okmeydanı-çağlayan-mecidiyeköy trafiği, sonra boğaz köprüsü derdi ardından da göztepe bağlantısından e-5 derdi var oraya kadar. arada çılgınlık mı yapıyorum diye düşünüyorum ama bilemedim ben onuuuucanım bende bir ara centrala gittim. orası gerçekten iyi bir hastane..... bana uzak olmasa ben kesin giderdim oraya ...
kızlar bu arada ben bi çılgınlık yaptım. hamileliğimin başından beri gittiğim dr doğuma daha 7-8 hafta varken bebek doğum pozisyonu almamış 1 ay sonra tekrar gel hala dönmemişse sezeryan yaparız ama bu saatten sonra döneceğini pek sanmıyorum dönse dönerdi, içeride yeri kalmamış dedi bu moralimi çok bozdu fakat çevremdeki herkes son 2-3 haftaya kadar vakti var deyince işkillendim eczacı bi arkadaşım var karşıda kozyatağı'nda çalışıyo eczanenin yanında central hospital var, tüm personeli tanıdığı için bana randevu ayarladı gittim. dr'un samimi tavrını görünce kendi dr'um bi anda düştü gözümden meğer ne soğuk nevale bi dr'um varmış. ardından durumumu anlattım ultrason sırasında baş aşağı durtuyo doğum pozisyonu almış dedi. e hani bu çocuğun dönecek yeri yoktu! dr da daha vakti var döner durur ama elbet yolunu bulur dedi. kendi hastanem fatih medical park, değiştirdiğim hastane kozyatağı central hospital. inş doğum akşam trafiğine denk gelmez
ayrıca hastane temizlik konfor ve akademik anlamda medical'a denk bi hastane fakat fiyatlar tam olarak yarı yarıya. medical'ın normal doğumu 2000 civarı iken central'da 900 lira.
günaydın şekerler
Hafta sonu içtim ayıptır soylemesi kızım çoştuda çoştu ne zaman az bişide olsa alkol alsam kafayı buluyor sanırım delleniyor çok tatlıydı karnımı acıp cıkarmak istedim onun damaklarına kadar opmek oy oyyyyy sabrım kalmadı yaa cok gormek ıstıyorum artıkkk kılçıgımıı
yav benim relax'dan aldıklarım hiç iyi çıkmadı sen sorun yaşadın mı?
siyah olan eşofman takımını 30 derece hassas programda perwoll siyahlar için sıvı deterjan ile yıkadım ama rengi kaçtı, 4 yıldır giydiğim eşofman ondan daha siyah, bi de dikkatli kullanmama rağmen1 hafta içinde diz izi yaptı
ayrıca tüm aldıklarım yıkanınca genişledi saldı kendini pörsüdüler.
he he sen pendik-kozyatağı arasına uzak mı diyosun ben teeeee eyüo'ten gideceğim düşün arada okmeydanı-çağlayan-mecidiyeköy trafiği, sonra boğaz köprüsü derdi ardından da göztepe bağlantısından e-5 derdi var oraya kadar. arada çılgınlık mı yapıyorum diye düşünüyorum ama bilemedim ben onuuuu
yav benim relax'dan aldıklarım hiç iyi çıkmadı sen sorun yaşadın mı?
siyah olan eşofman takımını 30 derece hassas programda perwoll siyahlar için sıvı deterjan ile yıkadım ama rengi kaçtı, 4 yıldır giydiğim eşofman ondan daha siyah, bi de dikkatli kullanmama rağmen1 hafta içinde diz izi yaptı
ayrıca tüm aldıklarım yıkanınca genişledi saldı kendini pörsüdüler.
he he sen pendik-kozyatağı arasına uzak mı diyosun ben teeeee eyüo'ten gideceğim düşün arada okmeydanı-çağlayan-mecidiyeköy trafiği, sonra boğaz köprüsü derdi ardından da göztepe bağlantısından e-5 derdi var oraya kadar. arada çılgınlık mı yapıyorum diye düşünüyorum ama bilemedim ben onuuuu
canım benim dr 29 haftalıkken ters dedi ama daha döner merak etme dediysede ben dönmez diye çok korkuyorum seninki kaç haftalıkken ters dedimşti nezaman döndü ?
günaydın kuzuu benimki de coştu bu aralar sen de benim gibi kaçamak yapanlardansın demek alkole ne diyor cnm doktorlar ne kadara kadar izin var ya da sigara gibi hiç izin yok da sen de benim gibi izin çıkaranlardanmısın
hayırlısı olmuş işde senin icin bosuna herseyde hayır vardır demiyorlar hadi bakalım gonlune gore olsun herseykızlar bu arada ben bi çılgınlık yaptım. hamileliğimin başından beri gittiğim dr doğuma daha 7-8 hafta varken bebek doğum pozisyonu almamış 1 ay sonra tekrar gel hala dönmemişse sezeryan yaparız ama bu saatten sonra döneceğini pek sanmıyorum dönse dönerdi, içeride yeri kalmamış dedi bu moralimi çok bozdu fakat çevremdeki herkes son 2-3 haftaya kadar vakti var deyince işkillendim eczacı bi arkadaşım var karşıda kozyatağı'nda çalışıyo eczanenin yanında central hospital var, tüm personeli tanıdığı için bana randevu ayarladı gittim. dr'un samimi tavrını görünce kendi dr'um bi anda düştü gözümden meğer ne soğuk nevale bi dr'um varmış. ardından durumumu anlattım ultrason sırasında baş aşağı durtuyo doğum pozisyonu almış dedi. e hani bu çocuğun dönecek yeri yoktu! dr da daha vakti var döner durur ama elbet yolunu bulur dedi. kendi hastanem fatih medical park, değiştirdiğim hastane kozyatağı central hospital. inş doğum akşam trafiğine denk gelmez
günaydın kuzuu benimki de coştu bu aralar sen de benim gibi kaçamak yapanlardansın demek alkole ne diyor cnm doktorlar ne kadara kadar izin var ya da sigara gibi hiç izin yok da sen de benim gibi izin çıkaranlardanmısın
günaydın şekerler
Hafta sonu içtim ayıptır soylemesi kızım çoştuda çoştu ne zaman az bişide olsa alkol alsam kafayı buluyor sanırım delleniyor çok tatlıydı karnımı acıp cıkarmak istedim onun damaklarına kadar opmek oy oyyyyy sabrım kalmadı yaa cok gormek ıstıyorum artıkkk kılçıgımıı
süper bişey oldu kızlar
bir kolyem vardı eşimin evlenmeden önce aldığı
çok severek taktığım bulantılarımın olduğu dönemde
bi ara sıkılıp çıkarttğımı hatırlıyorum ve o gün bu gün
dür bulamamıştım herhalde dışarda düşürdüm sandığım
ve gerçekten aklıma geldikçe üzüldüğüm geçen buldum
çantamın gözünden bozuk para alırken elime geldi şok
oldum oysaki okadar bakmıştım aramıştım nasıl sevindim
anlatamam eşim diyo yenisini alsaydım bu kadr sevinmezdin
diye doğru söylüyor gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?