seni çok iyi anlıyrm cnmmm çünkü bis de aşkımın 2 alyansını da kaybettik ikimiz de çekmecede olduğunu hatırlıyoruz ama bulamıyoruz uzun zamandır hiç takmadı gıcıkkk
ilk 4 ay yasaklamıstı doktorum alkol sonra 5. ayda ben sordum alkol alabilirmiyim diye ona ayda 2 kadeh şarap alabilirsin hatta bunun bebege bi faydası oldugunu bilimsel oarak anlattı bana ( fazlaya kacmamak kaydıyla ) bende abartıp sordum peki sarap yerine cok koyu olmayan rakı içsem olur dedi icebilirsin ayda 2 kadeh gecmemek sartıyla .. herseyin fazlası zarar canım normaldede ole degilmi ayda 2 kadeh acık hazırlanmıs bol sulu bir rakının neye zararı olacak ki ona gelmeden once yedigimiz hersey hormon en zararlısı bu bana gore
kaybolan birşeyi bulmak gibisi yok
gerçi sevgili kocacım bak doğum hediyesi
olsun işte diye dalga geçiyor ama
inş. bulursunuz sizdee
cok sevindim canım yaa benimde basıma arada bole seyler gelir buldugumda da nasıl sevinirim o yuzden seni iyi anlıyorum suansüper bişey oldu kızlar
bir kolyem vardı eşimin evlenmeden önce aldığı
çok severek taktığım bulantılarımın olduğu dönemde
bi ara sıkılıp çıkarttğımı hatırlıyorum ve o gün bu gün
dür bulamamıştım herhalde dışarda düşürdüm sandığım
ve gerçekten aklıma geldikçe üzüldüğüm geçen buldum
çantamın gözünden bozuk para alırken elime geldi şok
oldum oysaki okadar bakmıştım aramıştım nasıl sevindim
anlatamam eşim diyo yenisini alsaydım bu kadr sevinmezdin
diye doğru söylüyor gerçekten
hayırrrrrrrrrrr
ya cnm ben geçen hafta 33 te gittim dönmemişti ama dönmez demedi doktor bence dönecekse de ne kadar geç dönerse o kadar iyi alt tarafa yaptığı baskı artacak çünkü ben henüz dönmediğine seviniyorum açıkcası
ay ben yılbaşında yaptım bi kaçamak
hala aklıma geldikçe vicdan yapıyorum
bnde içtiğimde çoşmuştu bizimki
göğüslerinden sarı sarı süt gelen varmı?
tecrübeli annelerden biri anlatıyodu sigara içmiş baya hamilelğinde ama şükür çocukta çıkmamış bişiycik ama dio her hastalığında her türlü sıkıntısında vicdanım sızladı acaba bundan mı die
evet canım benim yakalaşık 1 aydır geliyor o sarı sıvı bebegin ilk dogdugunda alması gereken ve bebegi hastalıklardan koruyan antibiyotik miş canım?
teyzeleri muayeneden geldik şimdi,maşallah tosun paşa büyümüş 2 kg olmuş,gelişimi önden gidiyo 32+0 dedi doktor amcası,bebek çok iyi kilo almış,bebeği beslemişsin sen almamışsın dedi,çok sevindim nasıl besleniyosan,ne yapıyosan aynen yapmaya devam et dedi,1 ay önce 1150 gr 2 kg olmuş,doktor bile şaşırdı,kafası aşağıda ,normal doğum olacak gibi dedi,dedim bu saatten sonra ters dönermi,olasılık düşük ,%20 ihtimal dedi,tahlil için kan ve idrar verdik,kaşıntıyı söyledim,zaten tam kan sayımında karaciğer değerlerine bakıyoruz dedi,önceki tahliliinde normald,ben karaciğerden olduğunu sanmıyorum kaşıntının dedi,cildiyeye görün istersen dedi.Bugün tahlil sonucumu alayım,her şey normalse cildiyeye giderim belki,bebeğin suyu falan normal dedi,şikayetin var mı dedi,yok dedim,her şey yolunda dedi,inşallah tahlil de iyi çıkar, tosun paşamla haber verelim dedik teyzeleri
ayy nasıl emcek bebeklerimiz onu ığğ
bizde emdikmi acaba ben korktum dr sordum
oynamadığın sürece birşey olmaz dedi
acaba dedim erken doğumla ilgisi varmı dedim
yok dedi normal ama bu ara arttı gibi
o yüzden sordumm
canım mantıklı dusunecek olursan zaten ilk 4 ay yasakladı doktorum sonrasında 2 kadehe izin verdi ... vardır bi bildigi yaneesevdim ben senin doktoru ya biçoğu asla olmaz dio çünkü senin doktor acaba sigaraya da azcık izin verirmiydi ki bizim alt komşuya doktoru günde 5 tane içebilirsin demiş stres yapmaktan daha iyidir demiş ama ben henüz sormadım doktoruma aşkımla gittiğimiz için yemedi daha doğrusu çok kızar yoksam bana
yok cnm bnm hic gelmedi henız ama gogus uclarımda sureklı bole kabuk gibi soyuluyomus gibi bişiler oluyorgöğüslerinden sarı sarı süt gelen varmı?
inşallah yaaa doğum hediyesi aldırdım gerçi ama bulursam çok sevincem gerçektenn
teyzeleri muayeneden geldik şimdi,maşallah tosun paşa büyümüş 2 kg olmuş,gelişimi önden gidiyo 32+0 dedi doktor amcası,bebek çok iyi kilo almış,bebeği beslemişsin sen almamışsın dedi,çok sevindim nasıl besleniyosan,ne yapıyosan aynen yapmaya devam et dedi,1 ay önce 1150 gr 2 kg olmuş,doktor bile şaşırdı,kafası aşağıda ,normal doğum olacak gibi dedi,dedim bu saatten sonra ters dönermi,olasılık düşük ,%20 ihtimal dedi,tahlil için kan ve idrar verdik,kaşıntıyı söyledim,zaten tam kan sayımında karaciğer değerlerine bakıyoruz dedi,önceki tahliliinde normald,ben karaciğerden olduğunu sanmıyorum kaşıntının dedi,cildiyeye görün istersen dedi.Bugün tahlil sonucumu alayım,her şey normalse cildiyeye giderim belki,bebeğin suyu falan normal dedi,şikayetin var mı dedi,yok dedim,her şey yolunda dedi,inşallah tahlil de iyi çıkar, tosun paşamla haber verelim dedik teyzeleri
göğüslerinden sarı sarı süt gelen varmı?
yaa kızlar ben size bişey soracam. şimdi ben yarın itibariyle 32+0 olacam ve erken doğum tehdidim olduğu için ücretli izin raporu alacam. öğretmenim ve işin aslı üç hafta daha çalışabilseydim dönemi tam kapatacaktım ama bırakın üç hafta çalışmay iki haftadır rapor kullanıyorum. 40 günlük rapor hakkımın 11 günü gitti bileeğer biz tam 40 haftayı dolduramadan mesel 37. haftada doğum yaparsak o üç haftamız yanıyo mu yoksa doğum sonrasına ekletebilir miyiz???
bende hiç yook cnm iyi bişey kötü bişey mi bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?