2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
seni çok iyi anlıyrm cnmmm çünkü bis de aşkımın 2 alyansını da kaybettik ikimiz de çekmecede olduğunu hatırlıyoruz ama bulamıyoruz uzun zamandır hiç takmadı gıcıkkk

kaybolan birşeyi bulmak gibisi yok
gerçi sevgili kocacım bak doğum hediyesi
olsun işte diye dalga geçiyor ama
inş. bulursunuz sizdee

sevdim ben senin doktoru ya biçoğu asla olmaz dio çünkü senin doktor acaba sigaraya da azcık izin verirmiydi ki bizim alt komşuya doktoru günde 5 tane içebilirsin demiş stres yapmaktan daha iyidir demiş ama ben henüz sormadım doktoruma aşkımla gittiğimiz için yemedi daha doğrusu çok kızar yoksam bana

cok sevindim canım yaa benimde basıma arada bole seyler gelir buldugumda da nasıl sevinirim o yuzden seni iyi anlıyorum suan

hayırrrrrrrrrrr

takla atıyordu resmen hahahahaah o da annesi gibi olcak sanırım bende 2 yudumda hemen kafayı bulurum kzıımda bana cekicek :26: test ettim teyzesi bakalım cabuk kafayı buluyormu diye

nasip olursa bende yarın gidicem dr 33 haftalık oluyoruz bizde ama bebgin yeri daralırda dönmezse diye endişeleniyorum.....

ay ben yılbaşında yaptım bi kaçamak
hala aklıma geldikçe vicdan yapıyorum
bnde içtiğimde çoşmuştu bizimki

tecrübeli annelerden biri anlatıyodu sigara içmiş baya hamilelğinde ama şükür çocukta çıkmamış bişiycik ama dio her hastalığında her türlü sıkıntısında vicdanım sızladı acaba bundan mı die

sigara içtim ama çocukta birşey çıkmadı cümlesini
anlamıyorum zaten hemen olack diye birşey yok
ilerde olabilir herşey zaten sigara içenlerede hemn
birşey olmuyor senelerce çekiyorlar

teyzeleri muayeneden geldik şimdi,maşallah tosun paşa büyümüş 2 kg olmuş,gelişimi önden gidiyo 32+0 dedi doktor amcası ,bebek çok iyi kilo almış,bebeği beslemişsin sen almamışsın dedi,çok sevindim nasıl besleniyosan,ne yapıyosan aynen yapmaya devam et dedi,1 ay önce 1150 gr 2 kg olmuş,doktor bile şaşırdı,kafası aşağıda ,normal doğum olacak gibi dedi,dedim bu saatten sonra ters dönermi,olasılık düşük ,%20 ihtimal dedi,tahlil için kan ve idrar verdik,kaşıntıyı söyledim,zaten tam kan sayımında karaciğer değerlerine bakıyoruz dedi,önceki tahliliinde normald,ben karaciğerden olduğunu sanmıyorum kaşıntının dedi,cildiyeye görün istersen dedi.Bugün tahlil sonucumu alayım,her şey normalse cildiyeye giderim belki,bebeğin suyu falan normal dedi,şikayetin var mı dedi,yok dedim,her şey yolunda dedi,inşallah tahlil de iyi çıkar, tosun paşamla haber verelim dedik teyzeleri

evet canım benim yakalaşık 1 aydır geliyor o sarı sıvı bebegin ilk dogdugunda alması gereken ve bebegi hastalıklardan koruyan antibiyotik miş canım?

ayy nasıl emcek bebeklerimiz onu ığğ
bizde emdikmi acaba ben korktum dr sordum
oynamadığın sürece birşey olmaz dedi
acaba dedim erken doğumla ilgisi varmı dedim
yok dedi normal ama bu ara arttı gibi
o yüzden sordumm

maşallh canım böyle güzel haberler uymak ne güzel geliyor
inş. tahlillerinde tertemiz çıkar

yaa kızlar ben size bişey soracam. şimdi ben yarın itibariyle 32+0 olacam ve erken doğum tehdidim olduğu için ücretli izin raporu alacam. öğretmenim ve işin aslı üç hafta daha çalışabilseydim dönemi tam kapatacaktım ama bırakın üç hafta çalışmay iki haftadır rapor kullanıyorum. 40 günlük rapor hakkımın 11 günü gitti bile eğer biz tam 40 haftayı dolduramadan mesel 37. haftada doğum yaparsak o üç haftamız yanıyo mu yoksa doğum sonrasına ekletebilir miyiz???

canım asıl o sarı sıvının olmaması anormal olurdu bu çok normal olan bişey benim ilk dogumumdada öyle sarı sıvı gelmişti ama bebek için çok önemli bir sıvı oldugunu dr söyledi oyüzden sıkma biriksin şuan kaç haftalık hamilesin ?

canım mantıklı dusunecek olursan zaten ilk 4 ay yasakladı doktorum sonrasında 2 kadehe izin verdi ... vardır bi bildigi yanee sigaraya gelince ben zaten 7. ayıma kadar agzıma surmedim sigara ama doktoruma bunu hic sormadım acıkcası evet bunu bende duydum bazı doktorlar belli zamandan sonra 3-4 tane izin veriyorlar ama bnm doktorum ne derdi bilmiyorum belki o da cok stres yapıyorsan 2-3 tane iç diyebilirdi diye dusunuyorum
göğüslerinden sarı sarı süt gelen varmı?
yok cnm bnm hic gelmedi henız ama gogus uclarımda sureklı bole kabuk gibi soyuluyomus gibi bişiler oluyor
inşallah yaaa doğum hediyesi aldırdım gerçi ama bulursam çok sevincem gerçektenn

benim eşim geçen bana soruyor sana dogum hediyesi benim ne almam lazım bende valla arabamı yenilersen iyi olur dedim O da yok şuan okadar yapamam ancak yaza dogru yenileyebilirim diiyince bende ozaman sen bilirsin ne almak istiyorsan al dedim .. ertesi gunu bu sefer de herhalde butun gun iş yerinde arastırmıskı gelir gelmez sana saat alayım ben ya dedi ..Bende hani bakayım diye tutturdum tabi resmi bu oldukca pahalı bir saat 1000 kusur zaten doguma dunya para oduyecek bizim hersy ozel doktor ozel hastane ozel sigortadan hiç faydalanamıyoruz yoksa hastanemde sigorta geciyor... dusundum tasındım once tamam dedim saat hosuma gitti .. sonra dusundum bi saate bukadar para verecegine baska sekılde ben bunu degerlendiriyim ne isteyebiirim ki eşimden bulamadım bi turlu 1000-2000 Tl arası hakkım var

gözünüz aydın kuzuuu bebişe de sana da maşallah inş tahlilde de bişiy çıkmaz

yok cnm yanmıyo merak etme geçen yılki torba yasaya göre ekleniyo

oh oh maşallah guzel haberler almak ne gadar iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…