yok cnm yanmıyo merak etme geçen yılki torba yasaya göre ekleniyo
göğüslerinden sarı sarı süt gelen varmı?
canım mantıklı dusunecek olursan zaten ilk 4 ay yasakladı doktorum sonrasında 2 kadehe izin verdi ... vardır bi bildigi yaneesigaraya gelince ben zaten 7. ayıma kadar agzıma surmedim sigara ama doktoruma bunu hic sormadım acıkcası evet bunu bende duydum bazı doktorlar belli zamandan sonra 3-4 tane izin veriyorlar ama bnm doktorum ne derdi bilmiyorum belki o da cok stres yapıyorsan 2-3 tane iç diyebilirdi diye dusunuyorum
benim eşim geçen bana soruyor sana dogum hediyesi benim ne almam lazım bende valla arabamı yenilersen iyi olur dedimO da yok şuan okadar yapamam ancak yaza dogru yenileyebilirim diiyince bende ozaman sen bilirsin ne almak istiyorsan al dedim .. ertesi gunu bu sefer de herhalde butun gun iş yerinde arastırmıskı gelir gelmez sana saat alayım ben ya dedi ..Bende hani bakayım diye tutturdum tabi resmi bu Eki Görüntüle 350940 oldukca pahalı bir saat 1000 kusur zaten doguma dunya para oduyecek bizim hersy ozel doktor ozel hastane ozel sigortadan hiç faydalanamıyoruz yoksa hastanemde sigorta geciyor... dusundum tasındım once tamam dedim saat hosuma gitti .. sonra dusundum bi saate bukadar para verecegine baska sekılde ben bunu degerlendiriyim ne isteyebiirim ki eşimden bulamadım bi turlu 1000-2000 Tl arası hakkım var
ohh saol arkadaşım yaa içimi rahatlattın :)
cok sevindim canım yaa benimde basıma arada bole seyler gelir buldugumda da nasıl sevinirim o yuzden seni iyi anlıyorum suan
takla atıyordu resmen hahahahaah o da annesi gibi olcak sanırım bende 2 yudumda hemen kafayı bulurum kzıımda bana cekicek :26: test ettim teyzesi bakalım cabuk kafayı buluyormu diye
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...ribebisimize-neler-aldik-49.html#post23208940
buda bizim son halimiz kızlar:))
bu hafta sonu çok çalıştık...hafta içi yıkamıştım bütün çamaşırları..
cmt de ütüleyip yerleştirdim..etiketleri kesecektim unutmuşum...puff onları bi ara keserim artık(
bide çantalarımızı yerleştirmek kaldı..
onun haricinde herşey ok...yıkandı yerleşti.resimleride cicik topiğimizde..
oda yapmadım..dolabıda beşiğide yatak odamda bi köşede:))
darısı herkesin başına...ben gari oturcam, yatcam
son iş haftamızdannnnnnnnnnnnn
GÜ-NAY-DINNNNNNN
Canim ya hastanedeyim,cuma annem ayagini burkmus demistim ya aslinda annem dusmus kalca kemigi kirilmis benden saklamislar, cuma gunu 4 gibi esim gelip beni isten aldi, esim karamana ambulans gondermis, annemi konyaya getirttik,cumartesi burda ameliyat oldu,kalca protez takildi hala hastanede yatiyor, yarin cikcak, annem benim yanima gelmdk icin otogara gitmisti orda dustu, cok vicdan azabi duydum, cok moralim bozuldu, benim anneme cok ihtiyacim vardi simdi, iste boyle kizlar dua edinde annem cabuk iyilessin
göğüslerinden sarı sarı süt gelen varmı?
35+0 benim bugün, normalde 2 nisan gözüküyor doğumum ama ultrason fotosu kağıdında öngörülen doğum tarihi 22 mart
bunu ciddiye alıyım mı takmıyayım mı bilemedim
35+0 benim bugün, normalde 2 nisan gözüküyor doğumum ama ultrason fotosu kağıdında öngörülen doğum tarihi 22 mart
ben çok beğenerek almıştım bozulmalarına üzüldüm hatta bi mağazada denk geldim eşofman takımı aldım aynı marka mağaza merak etmeyin değiştiririz bi sorun çıkarsa dedi. netten aldıklarımın kargosuyla uğraşmak istemiyorum son aldığıma da bişi olursa eşimle yollayacağım. hiç sevmiyorum netten alışveriş yapınca sorun çıkmasını takibini yapmıyorumanaaam çok şükür netten aldıklarımda sorun yaşamadım ya kötü olmuş tüh bak demek ki relaxdan almamak lazım fyatlar uygun ama kalite düşük anlaşılan
ayy ben bile oturduğum yerden sevindim ne güzel duygudur o anlam yüklü hediyeyi kaybettikten sonra bulma coşkususüper bişey oldu kızlar. bir kolyem vardı eşimin evlenmeden önce aldığı. çok severek taktığım bulantılarımın olduğu dönemde. bi ara sıkılıp çıkarttğımı hatırlıyorum ve o gün bu gün. dür bulamamıştım herhalde dışarda düşürdüm sandığım. ve gerçekten aklıma geldikçe üzüldüğüm geçen buldum. çantamın gözünden bozuk para alırken elime geldi şok
oldum oysaki okadar bakmıştım aramıştım nasıl sevindim. anlatamam eşim diyo yenisini alsaydım bu kadr sevinmezdin
diye doğru söylüyor gerçekten
hımm çılgınımdır ben, ama dengesiz çılgın. bi full konsantre garanticiyimdir, zerre risk almam bi de böle şak diye karar alırım en risklisindenadı üstünde çılgınlık işte :)ya ani bişey olursa diye oraya gidene keder sorun olursa falan filen kuruntular, göze alamamazlıkHatta bir kadın doğumcu vardı orda soy ismi SEL di sanırım. o kadını çok met ediyolar...
bu işin garantisi yok. biz 3 kardeşiz 2 abim var. annem 3 hamileliğinde de sigara içmiş. büyük abim gayet sağlıklı küçüğünün bağışıklık sistemi zayıf zırt pırt hasta olur. ben de 12 yaşındayken bronşit oldum ufacık bi soğuk algınlığı yüzünden. yani sigara öyle küt diye etki etmez, hatta belki hiç etmez ama düzenli kullanımda yüksek ihtimalle çocukta bi etki bırakır. ben şimdiye kadar sanırım 6-7 dal içtim toplamda ayda 1 gibi yani. şimdi içimde kıpraştıkça kıyamıyorum zati artık canımda çekmiyo. bu nedenle arada çok canın çekerse 1 dal dibine gelmeyecek kadar iç ama lütfen düzenli hale getirmeyintecrübeli annelerden biri anlatıyodu sigara içmiş baya hamilelğinde ama şükür çocukta çıkmamış bişiycik ama dio her hastalığında her türlü sıkıntısında vicdanım sızladı acaba bundan mı die
maşallah bebişine aman nazar değmesinteyzeleri muayeneden geldik şimdi,maşallah tosun paşa büyümüş 2 kg olmuş,gelişimi önden gidiyo 32+0 dedi doktor amcası,bebek çok iyi kilo almış,bebeği beslemişsin sen almamışsın dedi,çok sevindim nasıl besleniyosan,ne yapıyosan aynen yapmaya devam et dedi,1 ay önce 1150 gr 2 kg olmuş,doktor bile şaşırdı,kafası aşağıda ,normal doğum olacak gibi dedi,dedim bu saatten sonra ters dönermi,olasılık düşük ,%20 ihtimal dedi,tahlil için kan ve idrar verdik,kaşıntıyı söyledim,zaten tam kan sayımında karaciğer değerlerine bakıyoruz dedi,önceki tahliliinde normald,ben karaciğerden olduğunu sanmıyorum kaşıntının dedi,cildiyeye görün istersen dedi.Bugün tahlil sonucumu alayım,her şey normalse cildiyeye giderim belki,bebeğin suyu falan normal dedi,şikayetin var mı dedi,yok dedim,her şey yolunda dedi,inşallah tahlil de iyi çıkar, tosun paşamla haber verelim dedik teyzeleri
kızlar bu arada ben bi çılgınlık yaptım. hamileliğimin başından beri gittiğim dr doğuma daha 7-8 hafta varken bebek doğum pozisyonu almamış 1 ay sonra tekrar gel hala dönmemişse sezeryan yaparız ama bu saatten sonra döneceğini pek sanmıyorum dönse dönerdi, içeride yeri kalmamış dedi bu moralimi çok bozdu fakat çevremdeki herkes son 2-3 haftaya kadar vakti var deyince işkillendim eczacı bi arkadaşım var karşıda kozyatağı'nda çalışıyo eczanenin yanında central hospital var, tüm personeli tanıdığı için bana randevu ayarladı gittim. dr'un samimi tavrını görünce kendi dr'um bi anda düştü gözümden meğer ne soğuk nevale bi dr'um varmış. ardından durumumu anlattım ultrason sırasında baş aşağı durtuyo doğum pozisyonu almış dedi. e hani bu çocuğun dönecek yeri yoktu! dr da daha vakti var döner durur ama elbet yolunu bulur dedi. kendi hastanem fatih medical park, değiştirdiğim hastane kozyatağı central hospital. inş doğum akşam trafiğine denk gelmez
ayrıca hastane temizlik konfor ve akademik anlamda medical'a denk bi hastane fakat fiyatlar tam olarak yarı yarıya. medical'ın normal doğumu 2000 civarı iken central'da 900 lira.
be doktoruma sormuştum önden gitmesi daha erken mi doğacağı anlamına gelir diye,hayır demişti ama sendeki fark bayaaa var,ben 5 günlük fark için sormuştum,doktoruna bir sor istersen,10 gün az zaman değil
canım çok güzel ürünler var bu sitede.ama hep tek bedenler kalmış. small olanlar da çok küçük mü olur acaba.
sen hangi beden aldın?
small sa eğer nasıl çok mu ufak kalıplar.?
yav benim relax'dan aldıklarım hiç iyi çıkmadı sen sorun yaşadın mı?
siyah olan eşofman takımını 30 derece hassas programda perwoll siyahlar için sıvı deterjan ile yıkadım ama rengi kaçtı, 4 yıldır giydiğim eşofman ondan daha siyah, bi de dikkatli kullanmama rağmen1 hafta içinde diz izi yaptı
ayrıca tüm aldıklarım yıkanınca genişledi saldı kendini pörsüdüler. :
teyzeleri muayeneden geldik şimdi,maşallah tosun paşa büyümüş 2 kg olmuş,gelişimi önden gidiyo 32+0 dedi doktor amcası,bebek çok iyi kilo almış,bebeği beslemişsin sen almamışsın dedi,çok sevindim nasıl besleniyosan,ne yapıyosan aynen yapmaya devam et dedi,1 ay önce 1150 gr 2 kg olmuş,doktor bile şaşırdı,kafası aşağıda ,normal doğum olacak gibi dedi,dedim bu saatten sonra ters dönermi,olasılık düşük ,%20 ihtimal dedi,tahlil için kan ve idrar verdik,kaşıntıyı söyledim,zaten tam kan sayımında karaciğer değerlerine bakıyoruz dedi,önceki tahliliinde normald,ben karaciğerden olduğunu sanmıyorum kaşıntının dedi,cildiyeye görün istersen dedi.Bugün tahlil sonucumu alayım,her şey normalse cildiyeye giderim belki,bebeğin suyu falan normal dedi,şikayetin var mı dedi,yok dedim,her şey yolunda dedi,inşallah tahlil de iyi çıkar, tosun paşamla haber verelim dedik teyzeleri
yaa kızlar ben size bişey soracam. şimdi ben yarın itibariyle 32+0 olacam ve erken doğum tehdidim olduğu için ücretli izin raporu alacam. öğretmenim ve işin aslı üç hafta daha çalışabilseydim dönemi tam kapatacaktım ama bırakın üç hafta çalışmay iki haftadır rapor kullanıyorum. 40 günlük rapor hakkımın 11 günü gitti bileeğer biz tam 40 haftayı dolduramadan mesel 37. haftada doğum yaparsak o üç haftamız yanıyo mu yoksa doğum sonrasına ekletebilir miyiz???
teyzeleri muayeneden geldik şimdi,maşallah tosun paşa büyümüş 2 kg olmuş,gelişimi önden gidiyo 32+0 dedi doktor amcası,bebek çok iyi kilo almış,bebeği beslemişsin sen almamışsın dedi,çok sevindim nasıl besleniyosan,ne yapıyosan aynen yapmaya devam et dedi,1 ay önce 1150 gr 2 kg olmuş,doktor bile şaşırdı,kafası aşağıda ,normal doğum olacak gibi dedi,dedim bu saatten sonra ters dönermi,olasılık düşük ,%20 ihtimal dedi,tahlil için kan ve idrar verdik,kaşıntıyı söyledim,zaten tam kan sayımında karaciğer değerlerine bakıyoruz dedi,önceki tahliliinde normald,ben karaciğerden olduğunu sanmıyorum kaşıntının dedi,cildiyeye görün istersen dedi.Bugün tahlil sonucumu alayım,her şey normalse cildiyeye giderim belki,bebeğin suyu falan normal dedi,şikayetin var mı dedi,yok dedim,her şey yolunda dedi,inşallah tahlil de iyi çıkar, tosun paşamla haber verelim dedik teyzeleri
ben çok beğenerek almıştım bozulmalarına üzüldüm hatta bi mağazada denk geldim eşofman takımı aldım aynı marka mağaza merak etmeyin değiştiririz bi sorun çıkarsa dedi. netten aldıklarımın kargosuyla uğraşmak istemiyorum son aldığıma da bişi olursa eşimle yollayacağım. hiç sevmiyorum netten alışveriş yapınca sorun çıkmasını takibini yapmıyorum
bu işin garantisi yok. biz 3 kardeşiz 2 abim var. annem 3 hamileliğinde de sigara içmiş. büyük abim gayet sağlıklı küçüğünün bağışıklık sistemi zayıf zırt pırt hasta olur. ben de 12 yaşındayken bronşit oldum ufacık bi soğuk algınlığı yüzünden. yani sigara öyle küt diye etki etmez, hatta belki hiç etmez ama düzenli kullanımda yüksek ihtimalle çocukta bi etki bırakır. ben şimdiye kadar sanırım 6-7 dal içtim toplamda ayda 1 gibi yani. şimdi içimde kıpraştıkça kıyamıyorum zati artık canımda çekmiyo. bu nedenle arada çok canın çekerse 1 dal dibine gelmeyecek kadar iç ama lütfen düzenli hale getirmeyin
hayırlısı olsun canım nasıl guncelliyoruz bu ticker ı benimde oglen saat 3 den sonra deisiyor nedn ole oluyor anlamadım onu halletmem lazımkızlar ticker ımı güncelledim,32+0 yaptım,60 gün kalmışşşş doğuma
haklısın canım bende ole dusundum zatenyaaa 2-3 tane demiydi kiii :)))) ben de geçen haftaya kadar hiç içmedim ama geçen hafta kriz vurdu dayanamayıp yaktım bi tane saat konusunda da iyi düşünmüşsün ne gerek var altın fln aldır bari de en azından sıkılınca satarsın saaatten sıkılırsan yazık olur
oyyyyyyyyyyyy ne guzel bugun 35+0 olmak inş bizde o gunleri gorucez35+0 benim bugün, normalde 2 nisan gözüküyor doğumum ama ultrason fotosu kağıdında öngörülen doğum tarihi 22 mart
ivit zeynepimhmmmm
sadece test diyosun yani.....
Kizlar slm.bende bı kac gündür forumu okuyorum ama yazamamistim. Bende Nisan annesi olucam kismetse. 30 haz sat. 5 Nisan beklenen. biz 30 Temmuz'da Dr a gittik. Keseyi gördük. 20 agustosda yeniden gidicez sanırım kalp atışlarını duycaz. Beslenme olarak balık yağı ve folic asit verdi Dr. Bide kilo konusu acilmisken babada Dr max. 9 kilo alcan dedi. İlk 3 ay kilo almak yok dedi ama ben aldım bile...beni ekleyebilirmisiniz listeye size zahmet kilo 72. Onun dısında bendede bulantı var ama öle cok cok değil.süt icemiyorum malesef almio midem.
arkadaslar simdi dayanamadım test yaptım ve cift cizgi bnde aranızdayım sanırımmmm... sonunda sonunda.bnmde yas 28 kilo 47 sat 15 temmuz bekleenen tarih 20 nisannnn
inş. olmaz
ayın 18nde de kalp atışlarını duymaya gideceğiz heyecanda var zaman geçmiyor sanki
günaydın bayanlar
yaşım 29 kilom 75
henüz doktor kontrolü olamadım kan testi yaptırdım
bugün gitmeyi düşünüyorum
kızlar ikiz olursa şimdiden belli olur mu
merhaba kızlar.. nisan 21 gibi görünüyor benim de.. ilk gebeliğim.. ilk olunca da çok paniğim tabi.. herşey yolunda mı kötü bi süpriz olur mu.. Kendimi rahatlatmak istiyorum ama bütün gün aklım hep bebişimde..
Merhabalar,
Öncelikle hayırlı olsun bebeklerimiz. Allah bizlere bağışlasın.
Bende Allah nasip ederse 2012 Nisan annesi olacağım.
Çarşamba günü gittim doktora. Ultrason hafta veremiyor çok küçük dedi. Aslında son adet tarihime göre 6 haftalık falan olması lazım.
Geç döllenme olmuş olabilir dedi. 27 Sinde tekrar gideceğim inşallah belli olacak o zaman.
Böyle bir olay ile karşılaşan var mı?
Biz bugün Dr a gittik. 7 hafta 2 günlük olmusuz. Kalp atiSlarini duyduk. 1 buçuk santim olmuş cok güzeldi Allah hepinize nasip etsin görmeyide duymayida. En merak ettigim şeydi alttan değil karından baktı. Gecen 2 hafta midem cok bulaniodu ama 2-3 gündür hiç bulanmıyor. İlginç bı sekilde geceleri cok bulaniodu. Bende aynı sekilde sisim. 6 aylık gibi görüntüm ama gaz sanırım. Dr sık sık ama az az ye dedi.bundan sonra ayda bı kez gidcez Dr. A. Hepimize bol şans.
kızlar az once doktordan geldim, karından ultrasonda mercimeğim gözüktü 8 mm imiş :))Allahıma şükrüler olsun, inşallah kucağımıza almayı da nasip eder.
ıyı akşamlar kızlar bugun bende drdaydım kalpatışlarını duydum muhteşemm bi duygu çok duygulandım heycanlandım, rabbım herkese yaşatsın bu duyguyu, uzanmış yatıyodu pıtırcık:))
kızlarr herkese slmlarr.. Allah izin verirse bende 2012 nisan annesi olacağım inş :)) 6 ay önce 6.5 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için aldırmak zorunda kaldım ama Allahıma şükür olsun mübarek ramazan ayında öğrendim tekrar hamile olduğumu:)) ama korkularım var ilk bebeğimden dolayı:44: kızlar bide bişey sorucam ya kanda beta hcg ilk baktırdığımda 1650 çıktı 4 gün sonra baktırdım 12000 çıktı bu değer normalmi mi sizce yoksa 4 günde olması gerekenden yüksekmi çıkmış?? benmi çok pimpirikliyim acaba diyorum:44: bilginiz varsa sevinirim
selamlarrr
benide aranıza alırmısınız bende nisan annesi olacağım Allahın izniyle inşallah
hayırlı olsun
ben şanslıyım sanırım hiç bulantım yok şükür. bundan sonrada olmaz umarım:26:
bebeğimin 6+3 günlükken kalp atışları ultrasonda gözükmüştü pıt pıt atıyordu ekranda:97: ama doktorum dinletmedi bende sormadım neden dinletmediğini heyecandan unutmuştum.
bildiğim kadarıylada 7. haftadan sonrada kalp atışları duyulmaya başlıyor
petuş güle güle giysin hepsini kızçen çok datluuu olmuşlarrr maşallah
zeynepcim hadi hayırlısı artık evdesin artık sende hee
çok güzel olmuş güle güle kullanın
geçmiş olsun anneciğine olacağı varmış allah tez zamanda şifalar versin inşş.
benim ara ara geliyo geçenlerde biraz fazla bile gelmişti
benimki Fatma Nur Hacıbaloğlu. nette hakkında olumsuz yazılar da var ama dediğim gibi ben eczacı arkadaşımın tavsiyesiyle gittim memnun da kaldım. yav 7 aydır medical'a gidiyorum risk almak istemezsem son dakika eski dr'uma giderim o yüzden çok dertlenmiyorum. hem ilk doğum saatler sürüyomuş çok şükür sorunlu bi gebeliğim de yok öyle çat diye doğurmam heraldenefrazencim bende ilk zamanlar oraya gidiyodum doktorumda başak sel di çok memnundum ama bende pendikte oturuyorum eşim uzak olur bostancı trafiği hep yoğun oluyo falan değince yetişemem korkusuyla değiştirdim şimdi bölgeye gidiyom sen hangi dr a gittin cnm
Daha aldığım geceliği yıkamadım canım yıkayınca ne olur bilemiyorum. ama bu siteyi aralık annelerinden görmüştüm ben çok övüyorlardı. bana gelen geceliğinde kumaş kalitesi gayet iii görünüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?