2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
göğüslerinden sarı sarı süt gelen varmı?

bende yok canım ama bazı hamilelerde bu aydan itibaren süt gelebiliyomuş,normalmiş yani,sakın uçlarıyla oynayıp sütü sağmaya kalkma,erken doğum riski olur,bırak kendiliğinden gelsin,göğüs pedi kullanabilirsin

kızlar ticker ımı güncelledim,32+0 yaptım,60 gün kalmışşşş doğuma

yaaa 2-3 tane demiydi kiii :)))) ben de geçen haftaya kadar hiç içmedim ama geçen hafta kriz vurdu dayanamayıp yaktım bi tane saat konusunda da iyi düşünmüşsün ne gerek var altın fln aldır bari de en azından sıkılınca satarsın saaatten sıkılırsan yazık olur

35+0 benim bugün, normalde 2 nisan gözüküyor doğumum ama ultrason fotosu kağıdında öngörülen doğum tarihi 22 mart
bunu ciddiye alıyım mı takmıyayım mı bilemedim

hmmmm
sadece test diyosun yani.....

petuş güle güle giysin hepsini kızçen çok datluuu olmuşlarrr maşallah

son iş haftamızdannnnnnnnnnnnn

GÜ-NAY-DINNNNNNN

zeynepcim hadi hayırlısı artık evdesin artık sende hee

çok güzel olmuş güle güle kullanın

geçmiş olsun anneciğine olacağı varmış allah tez zamanda şifalar versin inşş.

göğüslerinden sarı sarı süt gelen varmı?

benim ara ara geliyo geçenlerde biraz fazla bile gelmişti

35+0 benim bugün, normalde 2 nisan gözüküyor doğumum ama ultrason fotosu kağıdında öngörülen doğum tarihi 22 mart

be doktoruma sormuştum önden gitmesi daha erken mi doğacağı anlamına gelir diye,hayır demişti ama sendeki fark bayaaa var,ben 5 günlük fark için sormuştum,doktoruna bir sor istersen,10 gün az zaman değil

sen doktorun verdiği zamana bakacaksın cnm ama bişiy diycem ben 33+6 yım 3 nisan görünüyo da senin nassı öyle görünüyo ultrason yanlış verebiliiyo bebeğin pozisyonuna bağlı bişiy

anaaam çok şükür netten aldıklarımda sorun yaşamadım ya kötü olmuş tüh bak demek ki relaxdan almamak lazım fyatlar uygun ama kalite düşük anlaşılan
ben çok beğenerek almıştım bozulmalarına üzüldüm hatta bi mağazada denk geldim eşofman takımı aldım aynı marka mağaza merak etmeyin değiştiririz bi sorun çıkarsa dedi. netten aldıklarımın kargosuyla uğraşmak istemiyorum son aldığıma da bişi olursa eşimle yollayacağım. hiç sevmiyorum netten alışveriş yapınca sorun çıkmasını takibini yapmıyorum

ayy ben bile oturduğum yerden sevindim ne güzel duygudur o anlam yüklü hediyeyi kaybettikten sonra bulma coşkusu
daha bi anlamlı oluyo o saatten sonra.

hımm çılgınımdır ben, ama dengesiz çılgın. bi full konsantre garanticiyimdir, zerre risk almam bi de böle şak diye karar alırım en risklisinden

bu işin garantisi yok. biz 3 kardeşiz 2 abim var. annem 3 hamileliğinde de sigara içmiş. büyük abim gayet sağlıklı küçüğünün bağışıklık sistemi zayıf zırt pırt hasta olur. ben de 12 yaşındayken bronşit oldum ufacık bi soğuk algınlığı yüzünden. yani sigara öyle küt diye etki etmez, hatta belki hiç etmez ama düzenli kullanımda yüksek ihtimalle çocukta bi etki bırakır. ben şimdiye kadar sanırım 6-7 dal içtim toplamda ayda 1 gibi yani. şimdi içimde kıpraştıkça kıyamıyorum zati artık canımda çekmiyo. bu nedenle arada çok canın çekerse 1 dal dibine gelmeyecek kadar iç ama lütfen düzenli hale getirmeyin

maşallah bebişine aman nazar değmesin

nefrazencim bende ilk zamanlar oraya gidiyodum doktorumda başak sel di çok memnundum ama bende pendikte oturuyorum eşim uzak olur bostancı trafiği hep yoğun oluyo falan değince yetişemem korkusuyla değiştirdim şimdi bölgeye gidiyom sen hangi dr a gittin cnm

be doktoruma sormuştum önden gitmesi daha erken mi doğacağı anlamına gelir diye,hayır demişti ama sendeki fark bayaaa var,ben 5 günlük fark için sormuştum,doktoruna bir sor istersen,10 gün az zaman değil

ya o her konrolde değişiyo benim de çok değişti bi hafta önden gttii bi kaç gün geride kaldıı fln çok öenli geri ve ilerilikler olmadığı sürece srn yok öneli olan sat ve bebeğin pozisyonu

canım çok güzel ürünler var bu sitede.ama hep tek bedenler kalmış. small olanlar da çok küçük mü olur acaba.
sen hangi beden aldın?
small sa eğer nasıl çok mu ufak kalıplar.?

ben hamişim çikoyum die M almıştım canım. ama biraz büyük geldiler sanki bana, değiştirmek yerine eşim terziye verelim şimdi kargoyla uğraşmayalım zaten en fazla 3 kere giyersin dedi öle kaldı şimdilik :)

Daha aldığım geceliği yıkamadım canım yıkayınca ne olur bilemiyorum. ama bu siteyi aralık annelerinden görmüştüm ben çok övüyorlardı. bana gelen geceliğinde kumaş kalitesi gayet iii görünüyor.

maşallah kuzucuğuna canım....

ekleniyor,

maşallh bebişine sanada geçmiş olsun cnm

yok cnm sürekli içmeye ben de çok karşıyım dediğin gibi ne olur ne olmaz bilemezsin kimi hiç etkilenmez kimi en ufak şeyden alır ben 32yi doldurana dek hiç içmedim 1 tane bile geçen hafta ve bu hafta 1 tane içtim ve bundan sonra eğer bu krizler gibi olursa yine haftada 1 tane yok öyle sürekli mürekli

kızlar ticker ımı güncelledim,32+0 yaptım,60 gün kalmışşşş doğuma
hayırlısı olsun canım nasıl guncelliyoruz bu ticker ı benimde oglen saat 3 den sonra deisiyor nedn ole oluyor anlamadım onu halletmem lazım
haklısın canım bende ole dusundum zaten
oyyyyyyyyyyyy ne guzel bugun 35+0 olmak inş bizde o gunleri gorucez
hmmmm
sadece test diyosun yani.....

ivit zeynepim

arkadaslar simdi dayanamadım test yaptım ve cift cizgi bnde aranızdayım sanırımmmm... sonunda sonunda.bnmde yas 28 kilo 47 sat 15 temmuz bekleenen tarih 20 nisannnn

inş. olmaz
ayın 18nde de kalp atışlarını duymaya gideceğiz heyecanda var zaman geçmiyor sanki

günaydın bayanlar
yaşım 29 kilom 75
henüz doktor kontrolü olamadım kan testi yaptırdım
bugün gitmeyi düşünüyorum
kızlar ikiz olursa şimdiden belli olur mu

kızlar az once doktordan geldim, karından ultrasonda mercimeğim gözüktü 8 mm imiş :)) Allahıma şükrüler olsun, inşallah kucağımıza almayı da nasip eder.

ıyı akşamlar kızlar bugun bende drdaydım kalpatışlarını duydum muhteşemm bi duygu çok duygulandım heycanlandım, rabbım herkese yaşatsın bu duyguyu, uzanmış yatıyodu pıtırcık:))

selamlarrr

benide aranıza alırmısınız bende nisan annesi olacağım Allahın izniyle inşallah

heeyyy bakın ne buldummm
birazcık geçmişe bakim nerden nereye gelmişim derken kendiminkini bulana kadar kimlerinkini buldum
vay anasını beee neymişiz ne olmuşuz
çokta duygulandımm iyi kötü ne günler geçirmişizz

inşallah canım
hayalini kuruyorum

benimki Fatma Nur Hacıbaloğlu. nette hakkında olumsuz yazılar da var ama dediğim gibi ben eczacı arkadaşımın tavsiyesiyle gittim memnun da kaldım. yav 7 aydır medical'a gidiyorum risk almak istemezsem son dakika eski dr'uma giderim o yüzden çok dertlenmiyorum. hem ilk doğum saatler sürüyomuş çok şükür sorunlu bi gebeliğim de yok öyle çat diye doğurmam heralde

acaba benim kurutucuyu mu beğenmedi ürünler, gerçi şimdiye kadar bi sorun yaşamadım kuruttuklarımla ama belli olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…