2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
cnm nasıl besleniyorsun?bnm bebikin kilosunu düşük buldu...

heh evet benim dediğim de Başak seldi...
Benim eşimde bostancı trafiği dedi uzak orası dedi :)))))))

di mi yaaa yok bilmem keseydi kalp atışıydı bulantıydı ondan bahsediyoduk daha geçen şimdi pırtlatmak üzereyizzz hatta doğuranlarımız bile var yaa

vayyyyy beeeeeee
benimkini de bulaydın :))))))))))))))))))

hakkatten yaaa
nerelerden geldik yaa

di mi yaaa yok bilmem keseydi kalp atışıydı bulantıydı ondan bahsediyoduk daha geçen şimdi pırtlatmak üzereyizzz hatta doğuranlarımız bile var yaa
valla kalp atışlarının heyecanını yaşarken.. şimdi doğurmak üzereyiz neredeyse
vayyyyy beeeeeee
benimkini de bulaydın :))))))))))))))))))

hakkatten yaaa
nerelerden geldik yaa

bi arada seninkine bakıyım..
nostalci yapım dedim kendiminkini bulana kadar çatladım

çok saol cnm...

göğüslerinden sarı sarı süt gelen varmı?
benim uzun süredir geliyor cnm...
nasip olursa bende yarın gidicem dr 33 haftalık oluyoruz bizde ama bebgin yeri daralırda dönmezse diye endişeleniyorum.....
cnm ben 34. haftamdayım ve bugüne kadar hiç düşünmedim bu konuyu..
geçen hafta bebeğimin hareketleri bi değişik gelmeye başladı...karnımın üst tarafı normalden daha hareketliydi ve 3-5 gündür hep aynı yerler yalnızca hareket ediodu..
33+2 de dr a gittiğimde dr dönmüş, başı aşağıda artık değiştirmez bu pozisyonu dedi..ama 33. haftada döndüğünden eminim...öncesinde değil...yani bence düşünme bu konuyu çünkü daha erken son haftalarda bile dönebiliolrmış...o bebeğin içinde bulunduğu koşullara bağlı sanırsam
çok saol canımcım

terziye vermeden önce mutlaka yıka cnm..benimkilerinde kalitesi çok güzel...sanmıyorum gevşyeceğini süneceğini..pijama biraz uzunca gelmişti...yıkayınca biraz daha toparladı..yinede vercem terziye ama yıkamadan vereydim kesin kısa olcaktı şimdi:))

heh evet benim dediğim de Başak seldi...
Benim eşimde bostancı trafiği dedi uzak orası dedi :)))))))

heh aynen ama iyi de oldu şimdi içim daha rahat 5 dk oradayım inş birde evde bir şey unutsam benim kociş 2dk gider alır kızlarımda evden gidip gelebilir daha rahatım şimdi yani ama eşim haftaya pzt 3 haftalığına iş için antalyaya gidiyo inşallah o arada bir terslik olupda doğurmam çünkü kimsede yok yanımda doğuma yakın ablam gelicek izmirden anne yok kaynana yok inşallah bir sorun çıkıpda kendi kendime doğurmam oralarda

merak etme cnmm en fazla olacak şey taksi çağırmak ya da hastanenin ambulansını aramak olur ki telefon kadar uzak yani boşver cnmmm olumsuz şeyleri düşünme hiç

Ay bende çok duygulandım yaa,

ne günlerdi ha geldi ha gelecek regl, HCG ler, testler, folik asitler...
Ayy ayy rabbim kucağımıza almayı da nasip eder inşallah hepimize :)

çokkkk güzellllllllll...saol parisim uğraşmışısın...görüldüğü gibi benim o zmndan belliymiş..herkesin 1 mesajı bile yokken benim santimetrekareye 2 mesajım girmiş:))))
çok güsellll

inşallah canım içini ferah tut, bişey olmaz Allahın izni ile

bizde öyle diyoruz, bişey unutsak iki dakikada gidip alınır yani...

Ay bende çok duygulandım yaa,

ne günlerdi ha geldi ha gelecek regl, HCG ler, testler, folik asitler...
Ayy ayy rabbim kucağımıza almayı da nasip eder inşallah hepimize :)
inşallah canım sağlıkla sıhhatle alırız inşallahhh

çokkkk güzellllllllll...saol parisim uğraşmışısın...görüldüğü gibi benim o zmndan belliymiş..herkesin 1 mesajı bile yokken benim santimetrekareye 2 mesajım girmiş:))))
çok güsellll

hehehe sen en aktifimizmişsin petuş ilk zamanlardan berii :)))

merak etme cnmm en fazla olacak şey taksi çağırmak ya da hastanenin ambulansını aramak olur ki telefon kadar uzak yani boşver cnmmm olumsuz şeyleri düşünme hiç

evt cnm eşim aslında daha telaşlı gibi hastanenin ambulansı falan varmı diyo bende diyom yok cnm çağırıırm bir taksi giderim komşumda var gidip çağırabileceğim ama benim endişem eşimin yanımda olmaması çünkü herkesin yeri başka ama kocişim başka tabi hayırlısı bakalım

cnm ben geçen hafta araştırdım muz ve kaşar demişler meyveler genel olarak aldırıyomuş çocuğa
cnm bilgi verdiğin için çok teşekkürler.dr da bana sen kilo almışsın bebek almamış deyip meyveyi fazla abartma ve tuzlu peynirden uzak dur dedi özellikle protein ağırlıklı beslen dedi ama işte ben de bebişinin kilosu iyi olanlara soruyorum böyle özel uyguladıkları bişi var mı diye?senn nasıldı cnm kilosu?haftasıyla uyumlu muydu?

kızlar tickerfactory kullananlara soruyorum bnm çizelgemi yenilemem gerekiyor nasıl yapabilirim tekrar ?

Her sabah bir tane haşlanmış yumurta yerseniz bebeginiz kilo alır .. ( Protein agırlıklı beslenmek bebege kilo aldırıyor )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…