- 26 Temmuz 2011
- 740
- 119
- 103
cnm nasıl besleniyorsun?bnm bebikin kilosunu düşük buldu...teyzeleri muayeneden geldik şimdi,maşallah tosun paşa büyümüş 2 kg olmuş,gelişimi önden gidiyo 32+0 dedi doktor amcası,bebek çok iyi kilo almış,bebeği beslemişsin sen almamışsın dedi,çok sevindim nasıl besleniyosan,ne yapıyosan aynen yapmaya devam et dedi,1 ay önce 1150 gr 2 kg olmuş,doktor bile şaşırdı,kafası aşağıda ,normal doğum olacak gibi dedi,dedim bu saatten sonra ters dönermi,olasılık düşük ,%20 ihtimal dedi,tahlil için kan ve idrar verdik,kaşıntıyı söyledim,zaten tam kan sayımında karaciğer değerlerine bakıyoruz dedi,önceki tahliliinde normald,ben karaciğerden olduğunu sanmıyorum kaşıntının dedi,cildiyeye görün istersen dedi.Bugün tahlil sonucumu alayım,her şey normalse cildiyeye giderim belki,bebeğin suyu falan normal dedi,şikayetin var mı dedi,yok dedim,her şey yolunda dedi,inşallah tahlil de iyi çıkar, tosun paşamla haber verelim dedik teyzeleri
nefrazencim bende ilk zamanlar oraya gidiyodum doktorumda başak sel di çok memnundum ama bende pendikte oturuyorum eşim uzak olur bostancı trafiği hep yoğun oluyo falan değince yetişemem korkusuyla değiştirdim şimdi bölgeye gidiyom sen hangi dr a gittin cnm
heeyyy bakın ne buldummm
birazcık geçmişe bakim nerden nereye gelmişim derken kendiminkini bulana kadar kimlerinkini buldum
vay anasını beee neymişiz ne olmuşuz
çokta duygulandımm iyi kötü ne günler geçirmişizz
heeyyy bakın ne buldummm
birazcık geçmişe bakim nerden nereye gelmişim derken kendiminkini bulana kadar kimlerinkini buldum
cnm nasıl besleniyorsun?bnm bebikin kilosunu düşük buldu...
valla kalp atışlarının heyecanını yaşarken.. şimdi doğurmak üzereyiz neredeysedi mi yaaa yok bilmem keseydi kalp atışıydı bulantıydı ondan bahsediyoduk daha geçen şimdi pırtlatmak üzereyizzz hatta doğuranlarımız bile var yaa
vayyyyy beeeeeee
benimkini de bulaydın :))))))))))))))))))
hakkatten yaaa
nerelerden geldik yaa
çok saol cnm...günaydın kızlar
geçmişe baktım azcık,haftasonu hiç hareket yokmuş topikte.
petuşşş,göbeğine sağlık çok cici herşey ohhh miss gibi,geriye doğurmak kaldı haydee bakalım
mavilef,bi sorun olmadığına sevindim bebeim maşallah
asliyan dolap güzel olmuş canımcım
mavilim,topiğin 2. doğuranı sen olcan galiba heehadi hayırlısı
nefrazen,geçmiş olsun cnm,Allah anlayışsız insanlarla karşılaştırmasın
ipekk,eşinin bu konuda bilgisi yoksa keşke hiç bulaşmasaydı..sonuçta erkek olmaları her işi becermeleri anlamına gelmior
bende 2 gündür bebek şekeri,süsler fln bakıom..beşiğimiz kurulu şekilde zaten..çekmecelerini yerleştirmedim henüz..birkaç eksiği var ufak tefek mendil,bebek çantası fln onlarıda martta tamamlayıp beşiği odama getirtip,halıları yıkamaya verip birde temizlik için bir yardımcı tutmayı düşünüyorum..hayırlısı artık
günaydın şekerler
Hafta sonu içtim ayıptır soylemesi kızım çoştuda çoştu ne zaman az bişide olsa alkol alsam kafayı buluyor sanırım delleniyor çok tatlıydı karnımı acıp cıkarmak istedim onun damaklarına kadar opmek oy oyyyyy sabrım kalmadı yaa cok gormek ıstıyorum artıkkk kılçıgımıı
benim uzun süredir geliyor cnm...göğüslerinden sarı sarı süt gelen varmı?
cnm ben 34. haftamdayım ve bugüne kadar hiç düşünmedim bu konuyu..nasip olursa bende yarın gidicem dr 33 haftalık oluyoruz bizde ama bebgin yeri daralırda dönmezse diye endişeleniyorum.....
çok saol canımcımpetuş güle güle giysin hepsini kızçen çok datluuu olmuşlarrr maşallah
zeynepcim hadi hayırlısı artık evdesin artık sende hee
çok güzel olmuş güle güle kullanın
geçmiş olsun anneciğine olacağı varmış allah tez zamanda şifalar versin inşş.
benim ara ara geliyo geçenlerde biraz fazla bile gelmişti
ben hamişim çikoyum die M almıştım canım. ama biraz büyük geldiler sanki bana, değiştirmek yerine eşim terziye verelim şimdi kargoyla uğraşmayalım zaten en fazla 3 kere giyersin dedi öle kaldı şimdilik :)
Daha aldığım geceliği yıkamadım canım yıkayınca ne olur bilemiyorum. ama bu siteyi aralık annelerinden görmüştüm ben çok övüyorlardı. bana gelen geceliğinde kumaş kalitesi gayet iii görünüyor.
maşallah kuzucuğuna canım....
ekleniyor,
heh evet benim dediğim de Başak seldi...
Benim eşimde bostancı trafiği dedi uzak orası dedi :)))))))
heh aynen ama iyi de oldu şimdi içim daha rahat 5 dk oradayım inş birde evde bir şey unutsam benim kociş 2dk gider alır kızlarımda evden gidip gelebilir daha rahatım şimdi yani ama eşim haftaya pzt 3 haftalığına iş için antalyaya gidiyo inşallah o arada bir terslik olupda doğurmam çünkü kimsede yok yanımda doğuma yakın ablam gelicek izmirden anne yok kaynana yok inşallah bir sorun çıkıpda kendi kendime doğurmam oralarda
heeyyy bakın ne buldummm
heeyyy bakın ne buldummm
heh aynen ama iyi de oldu şimdi içim daha rahat 5 dk oradayım inş birde evde bir şey unutsam benim kociş 2dk gider alır kızlarımda evden gidip gelebilir daha rahatım şimdi yani ama eşim haftaya pzt 3 haftalığına iş için antalyaya gidiyo inşallah o arada bir terslik olupda doğurmam çünkü kimsede yok yanımda doğuma yakın ablam gelicek izmirden anne yok kaynana yok inşallah bir sorun çıkıpda kendi kendime doğurmam oralarda
inşallah canım sağlıkla sıhhatle alırız inşallahhhAy bende çok duygulandım yaa,
ne günlerdi ha geldi ha gelecek regl, HCG ler, testler, folik asitler...
Ayy ayy rabbim kucağımıza almayı da nasip eder inşallah hepimize :)
çokkkk güzellllllllll...saol parisim uğraşmışısın...görüldüğü gibi benim o zmndan belliymiş..herkesin 1 mesajı bile yokken benim santimetrekareye 2 mesajım girmiş:))))
çok güsellll
merak etme cnmm en fazla olacak şey taksi çağırmak ya da hastanenin ambulansını aramak olur ki telefon kadar uzak yani boşver cnmmm olumsuz şeyleri düşünme hiç
inşallah canım içini ferah tut, bişey olmaz Allahın izni ile
bizde öyle diyoruz, bişey unutsak iki dakikada gidip alınır yani...
cnm bilgi verdiğin için çok teşekkürler.dr da bana sen kilo almışsın bebek almamış deyip meyveyi fazla abartma ve tuzlu peynirden uzak dur dedicnm ben geçen hafta araştırdım muz ve kaşar demişler meyveler genel olarak aldırıyomuş çocuğa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?