2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
cnm ya evde biraz fenalık geçirmiş elmalar var onlarla ne yapabilirim ? geçen sen bişeyler yapıyodun... bu arada ben hala kabak tatlısı yapmadım

bak cnmm rendeleyip elma başına 1 kaşık olacak şekilde tarçınla pişiriyosun sonra üzerine bisküvi döşüyosun sonra da muhallebi yapıp döküyosun ve en üste de ceviz enfes oluyo tarif oktay ustadan

siz kaç kilo aldınız ben 57 başladım 66 oldum şimdi boyumda 1/70 ondan galiba boyum kaldırıyo bide kalcam filan cıkmadı vücudum hertaraftan aldı biyerde yıgılma yok göbiş hariç

170 boya 57 maşllahh bu boya 66 kalsan bile çok değil bee kaldı ki 9 kilo çok değil hiçç öncesinde sigara kullanıyomuydun cnmm nassı formunu koruyodun

iyide şimdiden böyle olursa bu topik mart ortasından sonra hiiiiç kimse olmaz,bu ne sessizlik yaaaaa
Hayir hayirnolmaz....uyumusum azcik...geldim geldim...yemehi koydum ocaga geldm....
bende bende burayi daha cok seviom...zaten artik orai takip etmek daha zor bence:))) burda en azindan en kotu kaldigin sayfayi not et itsin yani:))) burayi kimse birakmasin...walla yikarim face grubn...yaparim blirsniz:)))
Cnm dr unada danis....bak benim dr m cekti kulaklarimi...her gun 1 saat derdin ne die,...cok fazla hareketlenip yormusm vucudu()
onu ben de yapıyom ya halbuki ne gerek var demi
illa düşünüyom bu kimdi diye
daha da olmadı hemen belgeye bakıyom

yalnız solmaz atacak bizi gruptan
Nedenki:44:

170 boya 57 maşllahh bu boya 66 kalsan bile çok değil bee kaldı ki 9 kilo çok değil hiçç öncesinde sigara kullanıyomuydun cnmm nassı formunu koruyodun

yok canım sigara hiç kullanmadım bu ikinci dogumum onda 55 le hamile kaldım 64 doguma gittim bunda şimdiden 9 kilo aldım

o bel ağrısı olayından hiç bahsetme mahvediyo beniikasık ağrısı da ayrı dert o beni ağlatıyo yani...Allahın izniyle sağlıklı doğsunda bebişlerimiz katlanırız artıkın..

bende kuru fasulye yaptım pişiyo bide pilav yogurt yeter
benimde belim çok agrıyo özelikle çok oturunca :2:

yarın sabah gideceyim bakalım ellerim de şişti ya morelim bozuldu iyice

5 dakika önce kızım annemde yedi
bizdede pazar günü vardı bu parti.bu azıcık şey kime yetcek dedim.yarısını bile yiyemedik.
ama bizim yörenin en sevdiğim şeyleri ,kete ve babiko zaten

siz babiko diyince bende barbunya dediniz sandımşimdi baktım internete güzel bişeye benziyo tereyagına bayılırımbol bol

yaa bana da başından beri karnın ne kadar aşağıda diyorlar. biraz bünye meselesi bence. bi de erkek mi canım bebeğin??
erkek bebek genelde biraz aşağıda oluyomuş.. daha dün anneannem yanların iyice boşalmış inmiş bebeğin aşağıya kaç haftan kaldı dedi..
daha 7 hafta var hesapta.. her söyleneni kafaya takmamak lazım

siz kaç kilo aldınız ben 57 başladım 66 oldum şimdi boyumda 1/70 ondan galiba boyum kaldırıyo bide kalcam filan cıkmadı vücudum hertaraftan aldı biyerde yıgılma yok göbiş hariç

cnm ben de 57yle başlamıştım şu an 69um boy da 160. doktor fazla hareket etme dedi hani kasılmalar fln var erken doğum olmasın die. şu son 1,5 ayda 3 kilo alabilirim die sınır koydum kendime.hani 15 kilo da normal diyorum :44: işte o son halimle tam bi bidon olcam. neyse ki izinliyiz de o hallerimi kimse görmicek. yeniden işe başlayana kadar da toparlarız inşallah

benim karnım oldum olası aşağıda şu son hafta iyice aşağı indi oturunca filan baya hissdiyorum.bide vucudumda başka yerden kilo almadım
zaten bu yüzden herkes senin bebek erkek deyip duruyor

kiloları takmayın.bebişi ne kadar emzirirseniz okadar çok kilo kaybedersiniz

emzirme konusunda haklısın ben kızımı 3 ay zorla emzirdim emmek istemedi o yüzden kilolar gitti ama biraz zor gitti

iyi akşamlar bayanlar.ben 34+4 deyim.oğluşum 3kilo olmuş.gelişimi 2 hafta ilerdeymiş.yarın tahlil yaptırıcam.bi de kalp atışlarım dolayısıyla oğluşumun kalp atışları hızlıymış.sezaryan olma ihtimalım çok yüksekmiş.bu konuda fikri olan varsa yorumlarınızı bekliyorum.

slm arkadaşlar...ya aklımdan atamıyorum en iyi sizinle paylaşmam olacak bilgilendirirseniz sevinirim çok....bu aralar benim aşagıdan az az su gelio günlük ped kullanmayınca ıslanıo...kötü bi durum olurmu acaba muaneme 9 gün var...suatın 17 sinde gittiğimde doktor suyun azalmıs biras ama sorun edecek kadar deil demişti,bol bol sıvı al demişti öle yaptım ama acaba faydası olmuyormu erken dogumdan cok korkuyorum ilk bebegim olacak allh nasip ederse içim içimi yiyiyor...

günaydınnnnnnnnn herkeseeeeeeeeee...

bugun iş'te son günümmmm heyooooooooooooo yupppiiiiii!!!

günaydınlar.....
benim de son 3 iş günüm.. ama tarih belli olduğundan mıdır nedir geçmiyo sanki zaman.. gel cuma gel gel gel..

günaydın canım hadi gözün aydın senin adına çok sevindim valla biz evde zorlanıyoruz gene iyi dayandınız

sağol canım benim... valla en çok 32. haftaya girip çalışabilir raporumu aldıktan sonra zorlandım ayaklarım hep geri geri gitti

çok şükürrr bugune kadar geldikkk

akşam Zeynep'in ilk eşyalarını yıkamaya başlayarak açılışı yaptım artık her akşam 1 makina yaparım.. minnak minnak kıyafetlerr yaaa uyyy yerim ben onu

günaydınnnnnnnnn herkeseeeeeeeeee...

bugun iş'te son günümmmm heyooooooooooooo yupppiiiiii!!!

günaydınlar.....
benim de son 3 iş günüm.. ama tarih belli olduğundan mıdır nedir geçmiyo sanki zaman.. gel cuma gel gel gel..

Yaa, benim 3 hafta var daha........ Gosenay nerdesin...

Benda bu akşam yıkayacağım inşallah........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…