cnm ya evde biraz fenalık geçirmiş elmalar varonlarla ne yapabilirim ? geçen sen bişeyler yapıyodun... bu arada ben hala kabak tatlısı yapmadım
geçmiş olsun canım,benim kendi doktorum rahat bu konuda da gastroenteloji doktoru demişti,bebek gelişimin tamamladığında doğurmanı öneririm,son haftaya kadar bekleme diye,ben de doktoruma sordum ,bugüne kadar hiç bi gebeyi bunun için erken doğurtmadım,son ana kadar beklerim dedi bana,Allahtan doktorumun yaklaşımı pozitif,internette gebelik kolestazını okuyunca moralim çok bozulmuştu benim,geçen hafta 2 gün ağladım hatta ya bebeğe bişi olursa falan diye,bu hafta bi tahlil daha yaptırıcam,değerlerin düştüğünü görürsem rahatlıycam biraz daha,aslında haklısın,eskiden de oluyodur bu ama şte bu kadar tahlil vs olmadığından anlaşılmıyodur,bende de karaciğer ve diğer testler normal çıktı,şu alt ast de inerse sorun kalmıcak inşallah
sağolasın cnm sanada geçmiş olsun ama hastalık biş ideğil benimde prof dedi aynısını erken doğur diye doktor da erken doğurtulacak bşişey değil bu bebekte sorun görünmüyor nts kalp karaciğer mide böbrekler iyi olduğu sürece sorun yok korkma dedi ama dikkat dedi kendi elimde yani varya komple baktırsak neler yüksek yada alçak çıkacak çünkü hamileyiz hasta değiliz biz ve bi beden de iki beden yaşıyoruz bu allahın hikmeti ama doğurunca sıfır km olcaz :):
siz kaç kilo aldınız ben 57 başladım 66 oldum şimdi boyumda 1/70 ondan galiba boyum kaldırıyo bide kalcam filan cıkmadı vücudum hertaraftan aldı biyerde yıgılma yok göbiş hariç
Hayir hayirnolmaz....uyumusum azcik...geldim geldim...yemehi koydum ocaga geldm....iyide şimdiden böyle olursa bu topik mart ortasından sonra hiiiiç kimse olmaz,bu ne sessizlik yaaaaa
bende bende burayi daha cok seviom...zaten artik orai takip etmek daha zor bence:))) burda en azindan en kotu kaldigin sayfayi not et itsin yani:))) burayi kimse birakmasin...walla yikarim face grubn...yaparim blirsniz:)))katılıyorum canm. aslında ben burada muhabbet etmeyi daha çok seviyorum
face'de kimin ne yazdığı çok karışıyo. alıntı falan yapıyoz ya burada daha düzenli geliyo bana..
ayrıca herkes izne ayrılınca öksüz bırakmayalım hakikaten topiğimizi sahip çıkalım
Cnm dr unada danis....bak benim dr m cekti kulaklarimi...her gun 1 saat derdin ne die,...cok fazla hareketlenip yormusm vucuduohh beeeee şöyle
aranızda yürüyüş yapan varmı,ben artık yürüyüş yapmaya başlayım diyodum ama yine kar yağıyo, olsun bu kar çok kalmaz artık akşamları bi yarım saat bile olsa yürümek istiyorum ama benim çok ağrım oluyo, belim çok ağrıyo,kasıklarımda,napcaz yinede yürüycezmi
Nedenki:44:onu ben de yapıyom ya halbuki ne gerek var demi
illa düşünüyom bu kimdi diye
daha da olmadı hemen belgeye bakıyom
yalnız solmaz atacak bizi gruptan
170 boya 57 maşllahh bu boya 66 kalsan bile çok değil bee kaldı ki 9 kilo çok değil hiçç öncesinde sigara kullanıyomuydun cnmm nassı formunu koruyodun
o bel ağrısı olayından hiç bahsetme mahvediyo beniikasık ağrısı da ayrı dert o beni ağlatıyo yani...Allahın izniyle sağlıklı doğsunda bebişlerimiz katlanırız artıkın..
bende kuru fasulye yaptım pişiyo bide pilav yogurt yeter
benimde belim çok agrıyo özelikle çok oturunca :2:
bizdede akşam babukko partisi var buyrun gızlaar....
5 dakika önce kızım annemde yedi
bizdede pazar günü vardı bu parti.bu azıcık şey kime yetcek dedim.yarısını bile yiyemedik.
ama bizim yörenin en sevdiğim şeyleri ,kete ve babiko zaten
siz babiko diyince bende barbunya dediniz sandımşimdi baktım internete güzel bişeye benziyo tereyagına bayılırım bol bol
ya bişi sorcam özellikle tecrübeli anneler, şimdi biz hep panik olur olduk ya,benim temizliğe gelen abla benim kafama gıcık soktu,diyoki bana senin karnın indi senin doğumun yakın gör bak,gittim aynaya baktım doğru,midemde değil artık daha aşağıda,kafama takılıyo, böyle bişey olabilirmi,cumartesi kontrolüm vardı,dr. hiç böyle bişey söylemedi onu düşünerek rahatlıyorum ama karnıma bakıp bakıp evet ya karnım indi diyorum..bu normalmi?
siz kaç kilo aldınız ben 57 başladım 66 oldum şimdi boyumda 1/70 ondan galiba boyum kaldırıyo bide kalcam filan cıkmadı vücudum hertaraftan aldı biyerde yıgılma yok göbiş hariç
yaa bana da başından beri karnın ne kadar aşağıda diyorlar. biraz bünye meselesi bence. bi de erkek mi canım bebeğin??
erkek bebek genelde biraz aşağıda oluyomuş.. daha dün anneannem yanların iyice boşalmış inmiş bebeğin aşağıya kaç haftan kaldı dedi..
daha 7 hafta var hesapta.. her söyleneni kafaya takmamak lazım
cnm ben de 57yle başlamıştım şu an 69um boy da 160. doktor fazla hareket etme dedi hani kasılmalar fln var erken doğum olmasın die. şu son 1,5 ayda 3 kilo alabilirim die sınır koydum kendime.hani 15 kilo da normal diyorum :44: işte o son halimle tam bi bidon olcam. neyse ki izinliyiz de o hallerimi kimse görmicek. yeniden işe başlayana kadar da toparlarız inşallah
benim karnım oldum olası aşağıda şu son hafta iyice aşağı indi oturunca filan baya hissdiyorum.bide vucudumda başka yerden kilo almadım
zaten bu yüzden herkes senin bebek erkek deyip duruyor
kiloları takmayın.bebişi ne kadar emzirirseniz okadar çok kilo kaybedersiniz
günaydınnnnnnnnn herkeseeeeeeeeee...
bugun iş'te son günümmmm heyooooooooooooo yupppiiiiii!!!
günaydın canım hadi gözün aydın senin adına çok sevindim valla biz evde zorlanıyoruz gene iyi dayandınız
günaydınnnnnnnnn herkeseeeeeeeeee...
bugun iş'te son günümmmm heyooooooooooooo yupppiiiiii!!!
günaydınlar.....
benim de son 3 iş günüm.. ama tarih belli olduğundan mıdır nedir geçmiyo sanki zaman.. gel cuma gel gel gel..
sağol canım benim... valla en çok 32. haftaya girip çalışabilir raporumu aldıktan sonra zorlandım ayaklarım hep geri geri gitti
çok şükürrr bugune kadar geldikkk
akşam Zeynep'in ilk eşyalarını yıkamaya başlayarak açılışı yaptımartık her akşam 1 makina yaparım.. minnak minnak kıyafetlerr yaaa uyyy yerim ben onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?