2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
ama bende hiç hareket yok yaaa,sadece iş yerimde wc 3. katta wc için 3 kat çıkıyorum o kadar,yoksa yürüme hiç yok,bide normal doğum istiyom yaa,ben yinede günde yarım saat de olsa yürümeye başlayım,kar giderse :)))bu arada geçen ay sadece 2 kilo almıştım bu ay 2 haftada hiç kilo almadım daha bakalım ayın sonunda ne olcek

canım evet benimde erkek,zaten benim yanlarımda çok yok önde sivri bişey var,tam erkek göbüşü yani,şimdi de aşağı indi,çok tatlı görünüyo ama
günaydınnnnnnnnn herkeseeeeeeeeee...

bugun iş'te son günümmmm heyooooooooooooo yupppiiiiii!!!
günaydınnnnnn sevindim senin adına canım ama şimdi böyle sevinç gösterilerini abartmayalım, burda daha 5 hafta çalışacak olanlar var,bilmem anlatabildimmi

günaydınlar.....
benim de son 3 iş günüm.. ama tarih belli olduğundan mıdır nedir geçmiyo sanki zaman.. gel cuma gel gel gel..

günaydın mavilef
canım bugün sen niye işe geldin,bugün ist. da kar tatili varmış hamilelere, sen gelmezdin normalde, nasılsa 3 günüm kaldı diyosun heralde

herkesçikler gidiyo baksana.
Ben bu karda kışta kendimi sıka sıka geldim işe yine :)
Dönüşte popomun altına BİM poşeti serip kayıcam eve doğru :) Her yer buz...

ahhh sorma canım burasıda öyle, beni eşim bırakırdı bugün uyandıramadım,sinirimden kendim geldim işe,gelirkende korkmadım değil ama düşcem diye,olsun canım olsun herkes gitsin onlarda yazın sıcağında işe gelirkene biz evde serin serin oturcaz,bebişlerimizle ohhhhh keyf yapcaz

günaydınlar....
bisde geldik işimizin başına
izne çıkacaklar oh hayırlı olsun canlar size darısı bize 3 hafta daha var

ohhh sefamız olsun

ben eminim ki yazın da çok sıcak tatili kullanırım şekerim..
son 3 günüm kaldı yaa.. vali amcadan da ses seda yoktu ki gerek de yoktu.. gayet güzel hava.. günlük güneşlik.. tam bir kış güneşi..
ama deselerdi ki tatil var sen işe gelme yine de gelirdim.. şunun şurasında 3 güncük kalmış..

sıcak tatilimi
ne bilyim facede kızlar yazmış kar tatili var diye orda gördüm
şaka bi tarafa tabi seviniyoruz sizin izne çıkmanıza da bizim içinde dua edin zaman çabuk geçsin bizde çıkalım artık, ben kendi adıma zorlanmaya başladım çünkü

şakacı kızlar işte
yok tatil falan geldik işe.. ne tatili yaa aklımı karıştırma bakem benim... uslu uslu çalışıyorum şurada..
allah yardımcın olsun tatlım gerçekten artık zorlayıcı oluyor.. aslında benim daha çalışma niyetim vardı ama eşim çok baskı yaptı bana illa çık izne evde dinlen gez toz dedi.. bi bildiği vardır dedim bende.. zaten içimde hep martın sonunuda doğacakmış gibi bi his var..
şimdi şekerim biz bu sene taşındık istanbula.. ankarada yaşıyorduk.. eylülden bu yana eve bi türlü internet bağlatamadık.. dedim artıkın kocişe.. arkadaşlarım var benim onlardan ayrı kalamam.. hem dedim bak ben herşeyi oradan öğreniyorum tecrübeli anneler var bazen doktora soramadığım şeyleri soruyorum konuşuyoruz dertleşiyoruz rahatlıyoruz.. nasıl övdüysem artık topiği ve kk yı..
adam dedi aaaa o zaman biz de 2012 nisan babaları ve nisan annelerinin kocaları diye bi grup kursak dertleşsek ne iyi olur.. dertleşmeyi biraz vurgulu söyledien kısa zamanda halledeceğim net işini..

e yani evde internet şart, yoksa merak ederiz seni,bu arada facede kurdular öyle bi grup 2012 nisan babaları diye benim eşim girmedi onun için nasıl aktifmi bilmiyorum tam

evet çok yavaş ilerliyo artık sayfalar nerdeyse kendimiz sorup kendin cevap verecez

kızlar petuşumuzla face de konuşuyoruz birazdan doktora gidecekmiş galiba nişan gibi bi belirti gelmiş doktoru da çağırmış ondan duruldu burası

kızlar bu kadar heyecana kalbim dayanmıyor işyerinde çalışamıyorum

aa noldu ki öyle
inşallah iyi haberlerle gelir:26:

cnm dün akşam yine acile gitmişler nidilat ve serum takmışlar sancısını geçirmişler 2 cm de açıklık varmış sabah da sümüksü bi kan gelmiş hemen dr.aramış o da nişan olabileceğini ve panik yapmamasını söylemiş....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…