ama bende hiç hareket yok yaaa,sadece iş yerimde wc 3. katta wc için 3 kat çıkıyorum o kadar,yoksa yürüme hiç yok,bide normal doğum istiyom yaa,ben yinede günde yarım saat de olsa yürümeye başlayım,kar giderse :)))bu arada geçen ay sadece 2 kilo almıştım bu ay 2 haftada hiç kilo almadım daha bakalım ayın sonunda ne olcekHayir hayirnolmaz....uyumusum azcik...geldim geldim...yemehi koydum ocaga geldm....
bende bende burayi daha cok seviom...zaten artik orai takip etmek daha zor bence:))) burda en azindan en kotu kaldigin sayfayi not et itsin yani:))) burayi kimse birakmasin...walla yikarim face grubn...yaparim blirsniz:)))
Cnm dr unada danis....bak benim dr m cekti kulaklarimi...her gun 1 saat derdin ne die,...cok fazla hareketlenip yormusm vucudu()
Nedenki:44:
yaa bana da başından beri karnın ne kadar aşağıda diyorlar. biraz bünye meselesi bence. bi de erkek mi canım bebeğin??
erkek bebek genelde biraz aşağıda oluyomuş.. daha dün anneannem yanların iyice boşalmış inmiş bebeğin aşağıya kaç haftan kaldı dedi..
daha 7 hafta var hesapta.. her söyleneni kafaya takmamak lazım
cnm ben de 57yle başlamıştım şu an 69um boy da 160. doktor fazla hareket etme dedi hani kasılmalar fln var erken doğum olmasın die. şu son 1,5 ayda 3 kilo alabilirim die sınır koydum kendime.hani 15 kilo da normal diyorum :44: işte o son halimle tam bi bidon olcam. neyse ki izinliyiz de o hallerimi kimse görmicek. yeniden işe başlayana kadar da toparlarız inşallah
günaydınnnnnngünaydınnnnnnnnn herkeseeeeeeeeee...
bugun iş'te son günümmmm heyooooooooooooo yupppiiiiii!!!
günaydınlar.....
benim de son 3 iş günüm.. ama tarih belli olduğundan mıdır nedir geçmiyo sanki zaman.. gel cuma gel gel gel..
Benda bu akşam yıkayacağım inşallah........
buradayım missaltinim burdayım
herkesçikler gidiyo baksana.
Ben bu karda kışta kendimi sıka sıka geldim işe yine :)
Dönüşte popomun altına BİM poşeti serip kayıcam eve doğru :) Her yer buz...
ahhh sorma canım burasıda öyle, beni eşim bırakırdı bugün uyandıramadım,sinirimden kendim geldim işe,gelirkende korkmadım değil ama düşcem diye,olsun canım olsun herkes gitsin onlarda yazın sıcağında işe gelirkene biz evde serin serin oturcaz,bebişlerimizle ohhhhh keyf yapcaz
ahhh sorma canım burasıda öyle, beni eşim bırakırdı bugün uyandıramadım,sinirimden kendim geldim işe,gelirkende korkmadım değil ama düşcem diye,olsun canım olsun herkes gitsin onlarda yazın sıcağında işe gelirkene biz evde serin serin oturcaz,bebişlerimizle ohhhhh keyf yapcaz
ben eminim ki yazın da çok sıcak tatili kullanırım şekerim..
son 3 günüm kaldı yaa.. vali amcadan da ses seda yoktu ki gerek de yoktu.. gayet güzel hava.. günlük güneşlik.. tam bir kış güneşi..
ama deselerdi ki tatil var sen işe gelme yine de gelirdim.. şunun şurasında 3 güncük kalmış..
şakacı kızlar iştesıcak tatilimi
ne bilyim facede kızlar yazmış kar tatili var diye orda gördüm
şaka bi tarafa tabi seviniyoruz sizin izne çıkmanıza da bizim içinde dua edin zaman çabuk geçsin bizde çıkalım artık, ben kendi adıma zorlanmaya başladım çünkü
şakacı kızlar işte
yok tatil falan geldik işe.. ne tatili yaa aklımı karıştırma bakem benim... uslu uslu çalışıyorum şurada..
allah yardımcın olsun tatlım gerçekten artık zorlayıcı oluyor.. aslında benim daha çalışma niyetim vardı ama eşim çok baskı yaptı bana illa çık izne evde dinlen gez toz dedi..bi bildiği vardır dedim bende.. zaten içimde hep martın sonunuda doğacakmış gibi bi his var..
şimdi şekerim biz bu sene taşındık istanbula.. ankarada yaşıyorduk.. eylülden bu yana eve bi türlü internet bağlatamadık.. dedim artıkın kocişe.. arkadaşlarım var benim onlardan ayrı kalamam.. hem dedim bak ben herşeyi oradan öğreniyorum tecrübeli anneler var bazen doktora soramadığım şeyleri soruyorum konuşuyoruz dertleşiyoruz rahatlıyoruz.. nasıl övdüysem artık topiği ve kk yı..
adam dedi aaaa o zaman biz de 2012 nisan babaları ve nisan annelerinin kocaları diye bi grup kursak dertleşsek ne iyi olur.. dertleşmeyi biraz vurgulu söyledien kısa zamanda halledeceğim net işini..
e yani evde internet şart, yoksa merak ederiz seni,bu arada facede kurdular öyle bi grup 2012 nisan babaları diye benim eşim girmedi onun için nasıl aktifmi bilmiyorum tam
kızlar petuşumuzla face de konuşuyoruz birazdan doktora gidecekmiş galiba nişan gibi bi belirti gelmiş doktoru da çağırmış ondan duruldu burası
aa noldu ki öyle
inşallah iyi haberlerle gelir:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?