2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
iiiikiii dooooooooooooooooooooooğğğğğğğğğğğğğdddddddddduuuuuuuuuunnnnnnnnnnn saaaaaaaaaaaanaaaaaaaaaaaaa muuuuuuuuttttttllllllluuuuuuu yılllllllaaaaaaaaar saaaaaaaaaannnnnnaaaaaaaaaaa .... bebikinle kocişinle nice mutlku sağlıklı seneler diliyoruım canım:)

lollly senin de doğum tarihin resmen belli ha:) ne kaaa güzel sanki bana zaman geçmiyor üç haftadır evde bitlendim b-pineklemekten dün gece hem sıkıntıdan hem kaşıntıdan da 4 de uyandım 8 de uyudum valla laptop olmadıından sizede bakamadım patladım sıkıntıdan yırttım heryerimi kaşı kaşı. birazdan çıkıcam annemle artıkın 36.1 günlüğüz bu yürüyüşlerle 6 gün daha dayanır 37. haftada doğururum artıkın diye düşünüorum sanırım hamilelikten sıkıldım hemde çokk bebeğimi bir an önce sağlıklı hayırlı bi şekilde alttan pırtlatıp kollarıma almak istiyorum sonmrada dinlenip egzersize başlayıp kotlarımın işçine girmek istiyorum bakalım hayırlısı aslında uykum geldi ama fena bi enerjiyle dışarı atcam kendimi artıkın tramvaylarda doğurursam anneme söylerim size yazar.:):):):

iiiikiii dooooooooooooooooooooooğğğğğğğğğğğğğdddddddddduuuuuuuuuunnnnnnnnnnn saaaaaaaaaaaanaaaaaaaaaaaaa muuuuuuuuttttttllllllluuuuuuu yılllllllaaaaaaaaar saaaaaaaaaannnnnnaaaaaaaaaaa .... bebikinle kocişinle nice mutlku sağlıklı seneler diliyoruım canım:)

lollly senin de doğum tarihin resmen belli ha:) ne kaaa güzel sanki bana zaman geçmiyor üç haftadır evde bitlendim b-pineklemekten dün gece hem sıkıntıdan hem kaşıntıdan da 4 de uyandım 8 de uyudum valla laptop olmadıından sizede bakamadım patladım sıkıntıdan yırttım heryerimi kaşı kaşı. birazdan çıkıcam annemle artıkın 36.1 günlüğüz bu yürüyüşlerle 6 gün daha dayanır 37. haftada doğururum artıkın diye düşünüorum sanırım hamilelikten sıkıldım hemde çokk bebeğimi bir an önce sağlıklı hayırlı bi şekilde alttan pırtlatıp kollarıma almak istiyorum sonmrada dinlenip egzersize başlayıp kotlarımın işçine girmek istiyorum bakalım hayırlısı aslında uykum geldi ama fena bi enerjiyle dışarı atcam kendimi artıkın tramvaylarda doğurursam anneme söylerim size yazar.:):):):

kızlar doğum hakkından bahsedilmiş bende izledim eşimde mali müşavir olduğu için asıl mesleği günlük takipte tüm yasalar vs. gebelik ve belli bulaşıcı hastalıklar ve 18 yaş altı tüm gençler ücretsiz sağlık muayene amelyat vs özeller dahil ücretsiz herşey. hele gebelikte testler vs hepsi dahil ama nerde yasa var ve aktif çok da güzel eyvallah pekiş ya yaptırım ? kim denetliyor kim yaptırım uygulatıor? beni ilgilendirmez ücreti vereceksin dediğinde kime derdimizi anlatıyoruz? kim hızır acil gibi geliyor imdadımıza yok fatura isteyeceğizde onlarda zati verecekler sonra mahkemelik, mahkeme ücreti de cabası sonra yıllar süren davalar ve sonuç belirsiz bu durumu yaşamış biri olarak malesefki türkiyede biri varsa diğeri yok bu uygulamalrın yasa var yaptırım yok ne anladım bu işten kimi kime şikayet edeceğiz devlet tamamiyle özellerin zenginlerin yanında bu yasa onlara bu şartlarda malesefki sökmüyor.

hehe evet tatlım inş artık yaklasıyoruz ya kavusmaya bnimde artık ccanıma tak etti bi an once cıksın istiyorum onu mısır gibi yemek sen ne guzel cnm ya 36 doldurmusun bişi kalmadı senın yerınde olmak ısterdim allah bize miniklerimizi kucagımıza alıp opup kokladıgımız gunleri gostersin valla cok heycanlı bekleyisler

kızlarrrr merhaba ben uzun zamandır takipçiniz olmama rağmen yeni kısmet oldu yazmak hepinizle tanışmak isterim bende 35 haftalık hamişim bi prensim olcak Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah çoookk heycanlıyım ya

merhaba canım hoşgeldin,
bugün topik ne kadar sakin dimi...ahhh ah nisanda da böyle olck işte şimdiden başladı durulmaya

Şeker anneler,

Hacı Şakir granüllü alanlar, kaç derecede ve ne kadar ölçü kullanarak yıkadınız çamaşırları ?

bugün çok işim var 2 hafta sonra izne çıkıcam inş.evden yazarım artıkın tabi paşamız erken gelmezse
hemen gelmesin yaa biraz evde dinleneyim yaa

Şeker anneler,

Hacı Şakir granüllü alanlar, kaç derecede ve ne kadar ölçü kullanarak yıkadınız çamaşırları ?

benimki dalin ama aynıdır yaa fazla bir farkı olduğunu sanmıyorum...elde yıkama+ilave durulama(30derece,800devir,1 saat) 1 yemek kaşığı deterjan ekleyerek yıkadım mis gibi çıktı makineden

Şeker anneler,

canım ben koyu renklileri ve beyaz-krem ağırlıklı ya da pastel tonda olanları ayırdım,makina dolmayınca da 2 çorba kaşığı koydum,bi de hiç giyilmediklerinden ve etiketlerde 30 derece yazdığından 30 da yıkadım,bir de 30 derecede belki erimez falan demişlerdi,o yüzden de sıcak suda su bardağında eritip su alırken makina öyle koydum,ama bence eriyo gerek yokmuş diye düşünüyorum.

GOSENAY doom güün kutlu olsun canımmm, bebişin ve ailenle nice mutlu,huzurlu,sağlıklı yaşlar dileimmm

mutlu yıllar canım,nice yaşlara

hepinize çoooooook teşekkür ederim,hepinizi ayrı ayrı öpüyorummmmmsizleri çoooook seviyorummmmm

bugün çok işim var 2 hafta sonra izne çıkıcam inş.evden yazarım artıkın tabi paşamız erken gelmezse
hemen gelmesin yaa biraz evde dinleneyim yaa

bende aksine hemen gelsede accık dinlensem diyorum...artık karnım burnumda,ne gecem kaldı ne gündüzüm..doğunca en azından uyudukça dinlenirim

ben bebek çamaşırları için woolite narin çamaşırlar sıvı deterjanını aldım.onunla yıkayacağım.

selam cnm hoşgeldin aminnn

ben geldim kızlar
dün doktora gitmiştim tarihimiz belli oldu 21 martta sezeraynala dunyaya gelicek kızım
3 kilo 67 gr 50 cm olmş yavrum 15 inde alalım dedi ama ben birazdaha attım ileri gelişimini tatamlasın inşallah ozmana kadar sancım felan tutmaz:))
sizlerde nevar ne yoooook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…