Eki Görüntüle 359530 Eki Görüntüle 359531 Eki Görüntüle 359532 Eki Görüntüle 359533 Eki Görüntüle 359534 Eki Görüntüle 359535 Eki Görüntüle 359536
zorda olsa basardık :)kendimi alkıslıyorumm
merhaba,
bende nisan sonu annesi olacağım kısmetse 34.haftamdayım.
bu arada sol alt karnımda hergün seyirmeler başladı, yaklaşık 10dk sürüyor, sonra geciyor.... doktora gittim sordum kas seyirmesidir dedi, ben öyle olduğunu sanmıyorum neden kaslarım hergün sabah akşam seyirsin ki?
buna benzer durum yaşayan var mı? veya sebebini bilen varsa yazarsa sevinirim. şimdiden teşekkürler.
canim hepsi cok guzel..ellerine saglik gule le kllanin...Eki Görüntüle 359530 Eki Görüntüle 359531 Eki Görüntüle 359532 Eki Görüntüle 359533 Eki Görüntüle 359534 Eki Görüntüle 359535 Eki Görüntüle 359536
Bazen bende oremiyorum ama duzelio bi sure snra...goremeyn kisiler oluomus soyluolar..Kızlar face deki 2012 nisan anneleri de olan varmı. Ben grubu göremiyorum..
merhaba,
bu arada sol alt karnımda hergün seyirmeler başladı, yaklaşık 10dk sürüyor, sonra geciyor.... doktora gittim sordum kas seyirmesidir dedi, ben öyle olduğunu sanmıyorum neden kaslarım hergün sabah akşam seyirsin ki?
buna benzer durum yaşayan var mı? veya sebebini bilen varsa yazarsa sevinirim. şimdiden teşekkürler.
merhaba,
canım arka arkaya 30-40 kere falan 2 saniyede bir düzenli kalp atımı gibi bişiyse bebişin hıçkırığıdır muhtemelen,bende de oluyo gün içinde,tekme gibi değil de sol tarafımda aşağıya dopru biş yerde 2 sn de bi pıt pıt diye atıyo kalp gibi,bebeğimin gövdesinin sol tarafta olduğunu ve başının aşağıda olduğunu bildiğimden gövdesinin olduğu yere denk geliyo bu pıt pıtlar,hıçkırıyo oğluşum su yuttuğundanseninki de hıçkırık olabilir
Eki Görüntüle 359530 Eki Görüntüle 359531 Eki Görüntüle 359532 Eki Görüntüle 359533 Eki Görüntüle 359534 Eki Görüntüle 359535 Eki Görüntüle 359536
herkese selam kızlar. bu gün kayın validem haş haşlı kek yapmıştı iki üç dilim yedim hamilelikte haş haş yemek zararlıymış nette öyle yazıyo. yiyen var mı aranızda haş haşlı börek çörek vs. korktum yaa onu okuyunca dr a sormalı mıyım ?
Hayırlı cumalar herkese....
En dertli olduğumuz konu kilo konusu açılmış yine.Ben artık hiç düşünmüyorum kendi kilomu kaç gündür tartıya bile çıkmıyorum kilo konusunu düşünmemeye çalışıyorum çok fazla.Bebeğimin kaç kilo olduğunu merak ediyorum daha çok önemli olan da bu.Canım ne isterse yiyorum hiç düşünmeden ama son zamanlarda iştahım kesildi benim karnımda şişlik hissediyorum çok fazla,gaz sıkıntısı çekmeye başladım bu yüzden de fazla yemek yiyesim gelmiyor önceki haftalara göre.Siz de gaz sıkıntısı yaşıyor musunuz doğru düzgün uyuyamıyorum bile ben artık koskoca karınla...
ya insan 3 günde çatlayıp 2 günde bu çatlakları büyütür mü?
33. hafta benim yağlı pehlivan gibi yağlanmama karşın çatladığım haftadır a dostlar....
merhaba,
kızlar nefes almakta zorluk çekiyorum sanki.karnım çok sert bellim agrıyor uzandım ama geçmiyor sizde de oluyormu.
kızlar nefes almakta zorluk çekiyorum sanki.karnım çok sert bellim agrıyor uzandım ama geçmiyor sizde de oluyormu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?