2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
merhaba,

bende nisan sonu annesi olacağım kısmetse 34.haftamdayım.
bu arada sol alt karnımda hergün seyirmeler başladı, yaklaşık 10dk sürüyor, sonra geciyor.... doktora gittim sordum kas seyirmesidir dedi, ben öyle olduğunu sanmıyorum neden kaslarım hergün sabah akşam seyirsin ki?
buna benzer durum yaşayan var mı? veya sebebini bilen varsa yazarsa sevinirim. şimdiden teşekkürler.

merhaba,

bende nisan sonu annesi olacağım kısmetse 34.haftamdayım.
bu arada sol alt karnımda hergün seyirmeler başladı, yaklaşık 10dk sürüyor, sonra geciyor.... doktora gittim sordum kas seyirmesidir dedi, ben öyle olduğunu sanmıyorum neden kaslarım hergün sabah akşam seyirsin ki?
buna benzer durum yaşayan var mı? veya sebebini bilen varsa yazarsa sevinirim. şimdiden teşekkürler.

ben de 34.haftamdaym cnm ama öyle bişi olmadı bende hiç.sadece otururken sağ kaburgamın altı çok batıyor

merhaba anneler,
benim leğen kemiklerimin üstü çatladı sadece orada var.karnım kocaman ama allahtan çatlak yok.sürekli krem kullanıyorum bana garip geldi.sizde de var mı?

kızlar nefes almakta zorluk çekiyorum sanki.karnım çok sert bellim agrıyor uzandım ama geçmiyor sizde de oluyormu.

benim oğluşta 34. haftaya girdi, tekmeler çok sert artık, karnımın bi tarafına yaslanıp aklımı alıyo canım oğluşum:))

canim hepsi cok guzel..ellerine saglik gule le kllanin...
Kızlar face deki 2012 nisan anneleri de olan varmı. Ben grubu göremiyorum..
Bazen bende oremiyorum ama duzelio bi sure snra...goremeyn kisiler oluomus soyluolar..

Cnm oyle hik hik seklindemi...hickirik olblirmi...bebegin donduyse yani kafasi asagidaysa hickiriklari kasikta ossedilio, seygirme gibi oluo..

canım arka arkaya 30-40 kere falan 2 saniyede bir düzenli kalp atımı gibi bişiyse bebişin hıçkırığıdır muhtemelen,bende de oluyo gün içinde,tekme gibi değil de sol tarafımda aşağıya dopru biş yerde 2 sn de bi pıt pıt diye atıyo kalp gibi,bebeğimin gövdesinin sol tarafta olduğunu ve başının aşağıda olduğunu bildiğimden gövdesinin olduğu yere denk geliyo bu pıt pıtlar,hıçkırıyo oğluşum su yuttuğundan seninki de hıçkırık olabilir

benim oğluşum da hıçkırık tutunca pıt pıt atıyo , annesi yesin hıçkırdığı yer başının olduğu yeri anlamamıza yardımcı oluyormuş, benimki aşağıda sanırım

ben de yedim yaa haşhaş.. hatta geçtiğimiz kandilde kendi ellerimle haşhaşlı irmik tatlısı yaptım
okadarcıktan bişi olacağını sanmıyorum sigara içen alkol alanlar var hamilelik boyunca... Allah korusun minişlerimizi

off bende de acayip gaz var. 33. haftaya kadar hiç olmuyodu. 33ten sonra başladı. evdeyken sorun olmuyo bi şekilde çıkarıp rahatlıyorum ama misafirliğe fln gittiğimde çok fena geriliyorum.

ya insan 3 günde çatlayıp 2 günde bu çatlakları büyütür mü?
33. hafta benim yağlı pehlivan gibi yağlanmama karşın çatladığım haftadır a dostlar....

benim de 34. hafta... deli gibi gece gündüz lierac sürüyorum. alttan bi iki kızarık çizgi çıktı moralim çok bozuk

bende de oluyo bu seğirmeler. sanki sırtını karnıma yaslamış da kalbi atıyor gibi. periyodik aralıklarla tık tık atıyo. doktor anormal değil sık rastlanır, hıçkırık olabilir kas seğirmesi olabilir dedi aynen. bebeğin kasları seğeriyo.karnı genişletiyo bi taraftan da. normalmiş yani. don't panik

günaydın kızlar bi şey sorcam ben bu gün bebeğimin hareketlerini garip bi şekilde sol tarafımdaki boşlukta hissediyorum.yani bel boşluğumda sanki bebek yan duruyo gibi hissediyorum solumada ağırlık veremiyorum yatarken zarar vericem diye. bu durumu yaşayan var mı aranızda ?

kızlar nefes almakta zorluk çekiyorum sanki.karnım çok sert bellim agrıyor uzandım ama geçmiyor sizde de oluyormu.

bende nefes almakta zorlanıyorum, dün eşime hatta dedim ki, kırmızı başlıklı kız masalındaki karnına taş doldurulmuş kurt gibiyim çok ağırlaştım karnım çok sert benim de...
ama belim agrımıyor, bel agrımasın diye gece sırt üstü yatmayın diyorlar sola yatıcaz....

ayyy kizlar yaa cok fenayim.. belden agasagisi berbat feci agrim var. ayak bileklerim ve eklemlerim nasil agriyor üzerine basamiyorum. ne olacak böyle?? bir aydan fazla zaman var doguma,erken olmazsa tabiki.. agri azaltmak icin biseyler yapiyormusunuz?? allah hepimizin yardimcisi olsun cicisler

merhaba herkese
benm de belimde ağrı yok ama göbek deliğimin olduğu yere ve kasıklarıma doğru bebikim bastırıyo resmen.kahvaltıdan sonra bi süre kalkamadım masadan bu yüzden.daha 6 hafta var Allah yardımcımız olsuuun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…