anoommm,kızlar nazlı oluyoo dime petuşş...gerçi hakkını yeme yani seninki bayaa bi erken dayandı kapıya...doktora göre bu hafta olmadı öbür hafta mutlak doğuma gidiyon yani
Walla oyle didi emme bakalim.....bence kizim mart sonunu bekliycek, ben kendinde o azmi ve o inadi goruom:)))
sen de nişanı geldikten 1 ay sonra doğuran ilk türk kadını olarak tarihte yerini alırsın artık hıı
Walla sasirmam..
Ama bekleyemem o kaaaa..
Esime diom hazir cantamiz, crs kontrole cantayla gidelim, dr e dielim biz geldik kendi gelmiosa biz alalim:))
çarşambaya kadar sancın neyin tutmazsa git walla
bende istifar edince korkup gece vakti çantalarla gitmiştim oğlumda,salak nöbetçi doktor çatı muaynesi yaparken suyumu patlatmasaydı o gün zorla doğurmıcaktım..3 cm açılmam varmış guyaaa,adamın parmağınısokmasıyla suyumun gelmesi bir oldu..ama artık akıllandım,sancım gelmeden alttan muayne aslaa yaptırmam
Canım benim de aynı kaplumbağalar bile benden hızlı yürüyor. Belim zaten artık yok. Netten hamilelerde bel ağrısını azaltmak için birkaç egzersiz buldum onlar biraz rahat ettiriyor. Canım oturmak daha kötü yapıyor sanki batıyor kemikler sırt üsto de uzanma mümkünse soluna uzan beni blrtek o rahatlatıyor
günaydın kızlar,,,
erken kalkma alışkanlığından dolayı 6 buçukta uyandım..
cuma günü son iş günümdü.. pastalarla çiçeklerle hediyelerle uğurladılar bizi..
akşam da kocişim geldi.. artık birlikteyiz ve ilk işi internet sorunun çözme oldu
cumartesi kontrolümüz vardı.. doktor gelişimi önde gidiyor dedi.. 36 haftalık gibi görünüyormuş..
boyu kilosu kafa çapı fazlaymış.. özettle iri bi bebek dedi.. ve eğer 4 kilonun üstünde olacak olursa sezaryanla alırız dedi
biraz üzüldüm sanki.. yani ben bebeğim zayıf bi bebek olmasın diye ona kilo aldıracak şeyleri abarttım galiba..
2550 kiloymuş kızım
bugün raporumuzu alıp artık yan gelip yatacağız.. o nedenle bugün aranızda olamayabilirim.. hepinizi öpüyorum..
günaydınnnnn.........
evet ya topik ne kadar sessiz böyle
sabah o kadar zor uyanıp geldimki işe,hala gözlerimi açamıyorum,çok uykum var çooookkk
günaydın kıslar
cumartesi akşamı belim ve karnım resmen kopacak şekilde ağrıyordu ve dik duramıyordum.annem ısrarla doktora gitti,doğum başlangıcı olabilir filan dedi.o geceyi evde zarzor atlattım.pazarda 7-8 misafirim vardı.yemek,pasta çay,kahve derken öğlen 12 den akşam 8e kadar ayakta öldümmm.onlar gittikten sonra bacak ağrıları başladı.gece 4de acıdan ağlayarak uyandım ve daha uyumadım.bi ağrı kesici içtim.şuan biraz iyi gibi.
bu arada bebeğimin nevresim takımlarını ve pikeciklerini yıkadım astım.kocişi kahvaltı yaptırıp gönderdim.1 makine çamaşırımı daha yıkarsam akşama kadar bişey yapmam artık
Günaydıınnnnnnn herkeseee...
bizde babammızı işe gönderdik kahvaltımızı ettik geldik.... evde olunca pazartesi sendromuda olmuyormuş yahuuuuu
çok zor oluyoo cnm son zamanlar işe gitmek. daha ne kadar gideceksin, allah yardımcın olsun..
günaydın kızlar,,,
erken kalkma alışkanlığından dolayı 6 buçukta uyandım..
cuma günü son iş günümdü.. pastalarla çiçeklerle hediyelerle uğurladılar bizi..
akşam da kocişim geldi.. artık birlikteyiz ve ilk işi internet sorunun çözme oldu
cumartesi kontrolümüz vardı.. doktor gelişimi önde gidiyor dedi.. 36 haftalık gibi görünüyormuş..
boyu kilosu kafa çapı fazlaymış.. özettle iri bi bebek dedi.. ve eğer 4 kilonun üstünde olacak olursa sezaryanla alırız dedi
biraz üzüldüm sanki.. yani ben bebeğim zayıf bi bebek olmasın diye ona kilo aldıracak şeyleri abarttım galiba..
2550 kiloymuş kızım
bugün raporumuzu alıp artık yan gelip yatacağız.. o nedenle bugün aranızda olamayabilirim.. hepinizi öpüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?