Canım benim de aynı kaplumbağalar bile benden hızlı yürüyor. Belim zaten artık yok. Netten hamilelerde bel ağrısını azaltmak için birkaç egzersiz buldum onlar biraz rahat ettiriyor. Canım oturmak daha kötü yapıyor sanki batıyor kemikler sırt üsto de uzanma mümkünse soluna uzan beni blrtek o rahatlatıyorayyy kizlar yaa cok fenayim.. belden agasagisi berbat feci agrim var. ayak bileklerim ve eklemlerim nasil agriyor üzerine basamiyorum. ne olacak böyle?? bir aydan fazla zaman var doguma,erken olmazsa tabiki.. agri azaltmak icin biseyler yapiyormusunuz?? allah hepimizin yardimcisi olsun cicisler
Merhaba anneler öncelikle bebeklerinizi sağlıklı bir sekilde kucaklarıniza almanızı diliyorum. Bebek şekerleri ve Mevlüt şekerleriyle ilgilenen arkadaslar uygun fiyat ve adrese teslim temin etmek isterseniz lütfen özelden irtibata gecelim.
maşallah canım iyi gunlerde kullanın hepsi harikaEki Görüntüle 359530 Eki Görüntüle 359531 Eki Görüntüle 359532 Eki Görüntüle 359533 Eki Görüntüle 359534 Eki Görüntüle 359535 Eki Görüntüle 359536
zorda olsa basardık :)kendimi alkıslıyorumm
hıçkırık olabilir buyuk ihtimallemerhaba,
bende nisan sonu annesi olacağım kısmetse 34.haftamdayım.
bu arada sol alt karnımda hergün seyirmeler başladı, yaklaşık 10dk sürüyor, sonra geciyor.... doktora gittim sordum kas seyirmesidir dedi, ben öyle olduğunu sanmıyorum neden kaslarım hergün sabah akşam seyirsin ki?
buna benzer durum yaşayan var mı? veya sebebini bilen varsa yazarsa sevinirim. şimdiden teşekkürler.
aynı şek,lde bazen bende tam belimde hissediyorum hatta bunu doktoruma sormustum yan yatarken ustune yatıp ezicem diye korkuyorum merak etme hicbişi olmaz demiştigünaydın kızlar bi şey sorcam ben bu gün bebeğimin hareketlerini garip bi şekilde sol tarafımdaki boşlukta hissediyorum.yani bel boşluğumda sanki bebek yan duruyo gibi hissediyorum solumada ağırlık veremiyorum yatarken zarar vericem diye. bu durumu yaşayan var mı aranızda ?
maşallah canım iyi gunlerde kullanın hepsi harika
hıçkırık olabilir buyuk ihtimalle
aynı şek,lde bazen bende tam belimde hissediyorum hatta bunu doktoruma sormustum yan yatarken ustune yatıp ezicem diye korkuyorum merak etme hicbişi olmaz demişti
iyi akşamlar kızlar
bu ne sessizlik anamm yaa,görende biri kız doğurdu sanar
gerçekten doğuran yokmu beaa:44:
parisle,petunun durumu nasıl acaba
evet çok sessiz bu aralar topic.hele hafta sonuysa.
bildiğim kadarıyla kimse doğurmadı.
herkesin zamanında doğurması dileğiyle
walla ya topic çok sakinleşti mart annelerinin topiğine bakıyorum hep hareketli..
bizimki neden duruldu yafu
ehh,hem hafta sonu hem de face'deki gruba abone oldu herkes,bizi yalnız bıraktılar burda
oofff of zaten yakında hepimiz doğurup bebeişlerden fırsat bulamayız girmeye
Yok ya benim kiz benimle hepden dalga gecer oldu....nişan geleli 5 gun oldu...rahim 1 haftadir 2 cm acik..tik yok:))) boylede cok kotu yaf bekle bekle..dr um 1 hafta 10 gune dedi..ama benim heccc umudum yokkkkk...internetten baktim genelde 24 saat icinde doguryomus ama 10 gun sonra dogurnlarda varmis...bakalim crs yine kontrole gidcez ne diycek dr..
petuuşşş,gördüm seniiiii
son durumunu bildir yavrımmm
Cnm cok guzeller bekloz bakem fotolari...gule gule kullaninben geldim şekerler,
bugün beşiğimizi seçtik 10 gün içinde gelicek inşallah.
Büyüyebilen beşik + uyku seti + yatak 670 Tl ye aldık.
Büyüyebilen Beşik TR615A (4615) | Belis
Uyku Seti 9361 | Belis
gelip yerleştirince tekrar fotosunu çekip, atıcam inşallah.
senin ki kanlı nişan değilde,sümüksü tıkaç olmasın sakın:26:
Sümüksü tıkacın kaybolması: Rahim ağzı incelmeye ve açılmaya başladıkça rahim çıkışını tıkayan sümüksü tıkaç yerinden oynar. Bu madde ilk gerçek kasılmalardan bir veya iki hafta önce yada doğum başlar başlamaz vajinadan atılır.
Pembe veya kanlı nişan: Rahim ağzı genişleyip inceldikçe sıklıkla burdaki kılcal damarlar çatlar ve akıntıyı pembe hale getirirler. Bu nişan genellikle doğumun 24 saat içinde başlayacağı anlamına gelir. Ama nişan gelmesi doğumdan iki üç gün öncede görülebilir. Bu nedenle hastaneye gitmeden önce düzenli ağrıların başlamasını yada suların gelmesini beklemelisiniz.
İim cnm....geziom temizlik yapiom sicak dus aliom buna ragmen bu hatun gelmio...ne beklio bilmom, iice parmaginda oynatio bizi:)))
Cnm cok guzeller bekloz bakem fotolari...gule gule kullanin
benimki boyle sumuksu kanli bisidi...bu ikisi farkli selermis bak ilk defa duyyorum..
Dr uma sordum bu halk arasinda nisan denilen şeymi dedim...evet dedi 1 hafta 10 gune kadar gelir bebek bundan snra dedi..
Ama ablamda senn dedigin gibi 24 saat icinde dogum baslar demisti...benim 5 gun oldu:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?