2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
gelin benim hastaneme nst için ücretsiz
geçen serum yedim doktora dedim ki ücreti ödeyeyim
bu bizden olsun dedi
sağolasın abi dedim

bazı yerlerde ücretsiz oluyomuş bizimkide muayene ücretine dahil extra ücret verilmiyo ayrıca eğer özel hastaneye acil diye gidersen tabi acillik bi durum olupta yani doğum yaparlarsa yüzde 80 ücret düşülürmüş eşim dedi bendemi öyle yapsam ne

bu bizden olsun dedi
sağolasın abi dedim

ooooo senin hastane iyiymiş be cnm... anam benim gittiğim hastane osursan ona bile para alcak yani
ayyy şimdi arayıp sordum nst için 22 tl alıyoruz dedi sinir oldum yaa

canım çok geçmiş olsun inşallah iyi olursun bebişinde içerde durur gelişimi tamamlayıncaya kadar

gecmis olsun canim.. allahin izniyle insallah bisey olmaz sen dr degigi gibi dinlen. bi cok bebk sabirsiz erken dogabiliyor.. bi tanidik 29. hafta dogum yapmis bebegi gayet saglikliymis.. üzülme seninki sona yakin zaten canim

canım çok geçmiş olsun öncelikle..
senin gibi wc dışında kalkması yasak olan bir sürü kişi var topikte biri de benim..
bana iğne yapılamadı ama yine yapılan arkadaşlar baya var.
çok dikkat et kendine yat dinlen bol bol..
daha küçükler gerçekten 36 haftayı doldurmamız lazım inşallah

Bozma moralinin sakin dayanir allahin izniyle. Ben de 30 haftaliken den beri wc haricinde kalkmiyorum erken dogum riski var bugun 34 oldu sukur. elimizden geldogi kadar ertelemeye calisiyoruz. Doktorum istirhate devm edip ilaclarimi kullanirsam ertelemenin mumkun oldunu soylemisti. Olumlu dusunelim, ne zaman hazir hissederlerse o zaman glrler insllah. Doktorunun ta
İmatlarini dinle gersi kismet

cnm geçmiş olsun.bekler inşallah bebeğin 3 hafta daha.sen dr un tavsiyelerine uy stres yapmamaya çalış.

bu bizden olsun dedi
sağolasın abi dedim
Merak ettim bak....hep esim yapio odemeyi ama kac para oduo hic bilmom:))) kalkinca bakcam fislere...ama seruma hatta nidilat a bile para aliolar onu biliorum:)))

Canim gecmis olsun...hic uzme kendini....erken dogum riskiyle yatan bi cok kisi var su anda..bende 1 haftadir 2 cm acik kukuyla ve duzeli gelen kasilmalarla gelmis nişanla beklom...tek farkim haftam bi tik daha ileri sizden:)) yatip dinlenmek cok onemliymis hamilelikte biz bilememisizzzz:)))

canım çok geçmiş olsun,sen stres yapma dinlen, bebeğin hayırlı vakitte gelir inşallah
canım burdada uygunmuş fiyatı,saol

fiyatalarını ögrendınmi peki.
geçmiş olsun canım ben 1 hafta sonra yine gidecekmişim yine bakacakmış gidişatına sanaa igne vurdularmı.amin canım hayırlısıyla bebeklerimizi kucagımıza alsak..
cnm geçmiş olsun.bekler inşallah bebeğin 3 hafta daha.sen dr un tavsiyelerine uy stres yapmamaya çalış.
amin canım.

inş bizdede sorun çıkmaz ama insan korkuyor hele ben cok korkuyorum.kızımı bır gormelısınız 10 yasında yavrum anne ben bugun okula gıtmeyım sana bakayım dıyor yavrumda cok etkılenıyor bu halımden ben boyle rabbim yar ve yardımcımız olsun.hepimizin:2:

çok geçmiş olsun canım,inşallah 3 haftayı sorunsuz atlatırsın

selam kızlar,muayeneden geldik,her şey yolunda çok şükür,2358 gr olmuş oğluşum,bende kaşıntı olayı vardı biliyosunuz,jkaraciğer enzimlerinin yükselmesinden kaynaklı,oldukça düşmüşler 1 hafta içinde,AST 217 den 64 'e ALT 459 dan 189 a düşmüş,çok sevindim,1 haftadır ilaç kullanıyodum işe yaramış zaten 30 lu 40 lı değerlere indilr mi normale dönmüş olcaklar,cuma tahlil vermiştim,bugüne kadar biraz daha da düşmüştür,bebiş iyi,başı aşağıda,ayakları kaurgama batıyo ama sanırım baş yukarda olunca daha fazla acı veriyo,benim 28. haftadan beri hep baş aşağıda olduğu için kaburgama batmaları bu hafta hissetmeye başladım ben,doktorum normal dedi,nst ile ilgili bişi demedi,sanırım sonraki muayenede bağlıcak,bilmiyorum artık

Selam kızlar,
Benim oğluşumun nevresim takımı geldi. Çok şeker :)
Ama kendisi pek bi inat olcak sanırım.
DAyadı ayaklarını sağ göğsümün altına, kasıntı kasıntı duruyorum.
Çıkıcak gibi sağ taraftan :)
Anlamıyorum 2 kg velet nasıl bu kadar güçlü ittiriyo.
Rabbimin hikmeti snaırsam...

kızlar bebeğim normal doğum pozisyonunu almış ama ben korktuğum için ve çok heyecanlı bi yapım olduğu için sezaryen istiyorum hata mı ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…