kızlar göğüs pompasıyla ilgili fiyat araştırması yapan varmı,morhipoda philips avent elektronik göğüs pompası 233.90 tl.nasıl uygunmu sizce ?
dün eşime diyorum ki bu ülkede kendine "usta" sıfatını yükleyen adamları toplayıp sabun yapacan, daha az stresli nsanlar oluruz. kafayı yedim 3 haftadır yaa, hamile insana da bu kadar yüklenilmez kiofff çok kötü yapmış ya..
yok ya bu esnaf kısmına hakikaten güven olmuyor..
bizim de düğünde aynı şryi yapmışlardı. biz mobilyaları 1 yıl önceden aldık depoda dursun dedik
adam satmış sonra onları. evlendikten 2 ay sonra gelmişti salon takımım
birisi soğan koymak kokuyu alıyo demişti
dene istersen ama oda soğan kokar mı bilmem
bugün tek sıkılan boş boş yatan benim galiba
herkese laf yetiştiriyom
menzil de yok bugün
kızlar göğüs pompasıyla ilgili fiyat araştırması yapan varmı,morhipoda philips avent elektronik göğüs pompası 233.90 tl.nasıl uygunmu sizce ?
canım petu 190 tl'ye aldı sanırım avent elektrikli.
230 bana pahalı geldi biraz.
birkaç yre daha bak derim internet pahalı oluyor.
ben gitti gidiyordan bebebdor aldm elektrikli 99 tl'ye
20 mart mı yani
amaniiiiin pek panik oldum ben ya
hayırlısı olsun canım sağlıkla al kucağına
kıslar nst dediğiniz olay kaç dakika sürüyor.
bide ekstra ücreti varmı?
bende merak ediyorum hiç girmedim
ohhhh gözün aydın canımsende mart annesi olcan yani sevindim senin adına az kaldı bebeğini kucağına almana,darısı başımıza inşallah
evet mart annesi olucam normal doğum tarihim 1 nisandı sezeryan olunca 20 sinde yaparım dedi spinal olcakmış deli gibi bakınıyom internetten nasıl bişiymiş diye heyecanla bekliyorum allahım hepimize sağlıklı bi şekilde kucağımıza aldırmayı nasip etsin inşallahh
kozyatağı central hospital'da girdim geçen hafta, muayene ücreti 40 tl, nst ise 25 tl idi.
kozyatağı central hospital'da girdim geçen hafta, muayene ücreti 40 tl, nst ise 25 tl idi.
kızılayda yapcaktın di mi doğumu ,anneminde 13'ünde kontrolü var kızılayda aynı gün olsaydı gelirdim ziyaretine
Gozun aydin cnm....selaaaaaaaaaaaaaam koca göbüşlüler:)nasılsınız bakalım biz bugün kontrole gittik bebeğim gayet sağlıklıymışkilomuz 2900 olmuş doktora sezeryan istediğimi söyledim tamam dedi veeeeeeeeeeeeeeee 20 sine gün verdi doğum için bi gün önce gel testlerini yapalım dedi ayrıca ultrasonda bakarken bebeğin doğum kanalına başı girmiş her an hazırlıklı ol süprizde yapabilir dedi çook mutluyum 2 hafta kaldı bebeğime kavuşmama
190 gibi bi fiyata almistim cnm ben....kızlar göğüs pompasıyla ilgili fiyat araştırması yapan varmı,morhipoda philips avent elektronik göğüs pompası 233.90 tl.nasıl uygunmu sizce ?
moralim bozuk benim hic konusasim yok bugundün eşime diyorum ki bu ülkede kendine "usta" sıfatını yükleyen adamları toplayıp sabun yapacan, daha az stresli nsanlar oluruz. kafayı yedim 3 haftadır yaa, hamile insana da bu kadar yüklenilmez ki
hımm ben de menzil'e bakındım ama yok, petuş da bi var bi yok. doğuma yakın hepimiz köşemize çekildik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?