Evet ya zaten o donemi dusndukce bunaliorum.
Ablama diorum bunaltmayin beni biarz anlayin evde olmak zaten zor, bide surekli ne zmn olacak die bekliorum stres oluorum sizde beni bunaltmayin..ablam dioki ne var gayet rahatin yerinde..lohusalik falan diorum zaten eve yeni bisi gelcek aliycak falan ne olacagi belli degil...lohusalikda ne demek biz hic yasamadik oyle seyler dio...evde onumuzdeki 4 yil boyunca surekli birinin olacagi dusuncesi simdiden basio beni..
Evet benimde plali sezeryanken herkesin gelecegi tarih belliydi ne guzel...ama simdi boyle ani degisimler olunca esim yalniz birakmio..illa biri olmaliymis evde...oysa boyle daha stres oluom..kendim olsamda yapacagim sey ayni taksiyi cagirip dr a gitmek...
yani insan biraz eletiriye aik olur...biri bak bu yanlis dediginde acabami die bi dusunur...ablam cocugu azdirio resmen...cocuk surekli bisi istio...resim yapicam dio..resime baslio o sirada cizgifilm izliycem dio..onu yaparken parka gidcem dio...eeee anne yemek yerken istiklal marsi okutursa cocuk gayet normal yani...cok akilli bi cocuk ama cok simarik surekli bi mizmizlanma halinde...halbuki ben 2 gunde ogrettim...hergun bisi isiycen die oyle susledmki bugnku hakkini parka giderek kullandi, dunkinid carsiya gideek...simdiden dusunuo teyze yrn ne istesem acaba die...yani cocuk ogrenmeye cok meyilli..6 yasinda ama sayilari toplamayi cikarmayi super yapio...istiklal marsini 10 kita okuo...ama boyle bi cocuk anasinin elinde malamat oluo iste ya..aynen benimde esim kendini odaya kapatio yegenimin gurultusunden....cocuk cay iceken gizleri portluo...oyle sapur supur icioki cayi..surekli esimn ustune cikip cikip atlio falan...offff dogursamda gitseler
teşekkür ederim zeynoooo
ne yaptn anlat bakalım gitti mi annen
seni çok ama çok iyi anlıyorum ve tamamen katılıyorum..
eskiden yokmuş da yapılmamış şimdi bu teknoloji bu gelişmişlikle neden bazı şeyler yapılmasın..
ben deyince büyük konuşuyosun diyorlar.. bakalım zaman gösterecek
evet canım pırıl pırıl yaptılar Allah razı olsun gittiler
hafta sonuda misafir vardı çok yoruldum
artık dinlenme zamanım :)))
foruma girmeye girmeye unutulmuşuz anlaşılan sizde haklısınız neyse öpüyorum kızlar sizi
bebişlere kendinize iyi bakın
eveeet artık dinlen ve misafir çağırma da ev kirlenmesin
tuniiiiiiiiii gitme nereye
hiç olar mı tuniciğim seni nasıl unutabilirik hoş geldinnnn
eveeet artık dinlen ve misafir çağırma da ev kirlenmesin
tuniiiiiiiiii gitme nereye
Merhaba hanimlar bircogunuzda kasilma acilma baslamis nst lere girmeye baslamissiniz. Benim haftasonu kontrolum vardi 10 gun uzerine gitmistim kontrole oglum sadece 90 gr kilo almis ve ilk defa doktorum suyunda azcik azalma olmus dedi ama erken dogum riskin gorunmuyor dedi bebegin hayati fonksiyonlari yerinde dedi 2500gr ve 47cm olmus oglumkilosu ve ve boyu haftasiyla uyumluymus onceki kontrollerimde hep kafa capi 3 hafta onde cikiyordu bu kontrolumde normale donmus 1 hafta onde cikti. Suyu azcik azalmasina ragmen cok sukur masallah oglumun hareketlerinde hicbir azalma yok doktorum son trimester genel kan ve idrar testi yaptirdi ve hamileligim boyunca ilk defa alttan akinti ornegi aldi dogumdan once bakilirmis :26: henuz bu haftama kadar nst ye girmedim bir sorun olmazsa 2 hafta sonra kontrole cagirdi yani o zaman 36+5 olacagim
kuzularım geçmişide okuyamadım ondan muhabbete dalamadım bi slm verem dedim kimsede cevap vermedi ühühühühüh
neyse şaka bi yana takılıyorum hava süper güneşli bi hava var..oğluşumla sahile incez accık hava alcaz
öpüyoruz hepinizi görüşürz gene canlar
bak ya gezmeye dayanamıyo bu kız
berat efe yollarda doğacak tuni
dün demiyor muydun sen ayaklarım şişti diye
ayy kızlar ben de foruma girmeyeli ne kadar zaman geçmiş böyle. son 2 sayfayı okuyabildim, petuş yeminle nefesim daraldı yazdıklarını okurken sonuna kadar haklısın canım. ben sana söyliyim sen balık malık değilsin evdeki takvim bozukmuş sizin nisan yerine mart görmüşler ay kısmını :)
benim amcamın torunları var 5 velet boy boy ilk dördü kız acayip zekiler ama o kadar rahatlar ki evime geldiler mi çamaşır çekmecelerime kadar karıştırıyolardı, en sonunda bigün ben de senin gibi tavrımı koydum bir daha evimde çekmece ellemeyeceksiniz, bişi lazım olursa benden isteyeceksiniz dedim, çocuklar hemen anladılar. e anneleri bu lafı evden çıkmadan o çocuklara tembihlese benim yüzgöz olmama gerek kalmaz di mi
selaaaaaaaaaaaaaam koca göbüşlüler:)nasılsınız bakalım biz bugün kontrole gittik bebeğim gayet sağlıklıymışkilomuz 2900 olmuş doktora sezeryan istediğimi söyledim tamam dedi veeeeeeeeeeeeeeee 20 sine gün verdi doğum için bi gün önce gel testlerini yapalım dedi ayrıca ultrasonda bakarken bebeğin doğum kanalına başı girmiş her an hazırlıklı ol süprizde yapabilir dedi çook mutluyum 2 hafta kaldı bebeğime kavuşmama
selaaaaaaaaaaaaaam koca göbüşlüler:)nasılsınız bakalım biz bugün kontrole gittik bebeğim gayet sağlıklıymışkilomuz 2900 olmuş doktora sezeryan istediğimi söyledim tamam dedi veeeeeeeeeeeeeeee 20 sine gün verdi doğum için bi gün önce gel testlerini yapalım dedi ayrıca ultrasonda bakarken bebeğin doğum kanalına başı girmiş her an hazırlıklı ol süprizde yapabilir dedi çook mutluyum 2 hafta kaldı bebeğime kavuşmama
hoş geldin canım bitti mi tadilat..
bittiyse bebiş odasından foto istiyoz
tadilat bitti ama bu sefer de mobilyacıdan yedik bi kazık. bana ürün 1 aydır depomda kokusu çoktan çıktı demişti, bizim tadilat uzayınca adi adam o ürünü satmış yenisini yapmış. accayip kokuyolar, evden çıkarken camları açıyorum filan ama nafile 10 gün oldu geleli hala koku var. ben de içlerini yerleştiremedim. çekmeceleri kapakları açık ööyle duruyolar. bitsin fotolayıp yükleyeceğim inş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?