2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

Ben de dogumdan sonr ki 40 gun dusununce cildiracak gibi oluyorum esimle simdeidn pazarlik yapiorum soyle olursa boye olur bak diye ama biliyorum olan olacak herkes bir uzman kesiecek. Hastaneden sonra direk gidip gizlice bir otele yerlessek kimseyede soylemesek yerini sper olur bebgim ben ve esim

foruma girmeye girmeye unutulmuşuz anlaşılan sizde haklısınız neyse öpüyorum kızlar sizi
bebişlere kendinize iyi bakın

evet canım pırıl pırıl yaptılar Allah razı olsun gittiler
hafta sonuda misafir vardı çok yoruldum

artık dinlenme zamanım :)))

Merhaba hanimlar bircogunuzda kasilma acilma baslamis nst lere girmeye baslamissiniz. Benim haftasonu kontrolum vardi 10 gun uzerine gitmistim kontrole oglum sadece 90 gr kilo almis ve ilk defa doktorum suyunda azcik azalma olmus dedi ama erken dogum riskin gorunmuyor dedi bebegin hayati fonksiyonlari yerinde dedi 2500gr ve 47cm olmus oglum kilosu ve ve boyu haftasiyla uyumluymus onceki kontrollerimde hep kafa capi 3 hafta onde cikiyordu bu kontrolumde normale donmus 1 hafta onde cikti. Suyu azcik azalmasina ragmen cok sukur masallah oglumun hareketlerinde hicbir azalma yok doktorum son trimester genel kan ve idrar testi yaptirdi ve hamileligim boyunca ilk defa alttan akinti ornegi aldi dogumdan once bakilirmis :26: henuz bu haftama kadar nst ye girmedim bir sorun olmazsa 2 hafta sonra kontrole cagirdi yani o zaman 36+5 olacagim

eveeet artık dinlen ve misafir çağırma da ev kirlenmesin

tuniiiiiiiiii gitme nereye

hiç olar mı tuniciğim seni nasıl unutabilirik hoş geldinnnn

kuzularım geçmişide okuyamadım ondan muhabbete dalamadım bi slm verem dedim kimsede cevap vermedi ühühühühüh
neyse şaka bi yana takılıyorum hava süper güneşli bi hava var..oğluşumla sahile incez accık hava alcaz
öpüyoruz hepinizi görüşürz gene canlar

canm bu haftalarda önemli olan haftasına göre kilosu zaten.
10 günde kaç kilo almış diye takılma her hafta 200 gr alacak diye br şey yokmuş
bazen çok alırken bazen de almayabilirmiş.
önemli olan sağlıklı olması

bak ya gezmeye dayanamıyo bu kız
berat efe yollarda doğacak tuni
dün demiyor muydun sen ayaklarım şişti diye

bak ya gezmeye dayanamıyo bu kız
berat efe yollarda doğacak tuni
dün demiyor muydun sen ayaklarım şişti diye

he yaa bende ondan korkuyorum Alanyaya gelince bi haller oluyore bana
güneşli hava görünce kendimi doğaya atasım geliyo oksijen ihtiyacım artıyo
ama bugün kendime söz verdim gezelemicem sadece sahile incem orda oturup denizi seyredip bişiler içecem okadan
ayaklarımı şişirmiciiğim bugün

ayy kızlar ben de foruma girmeyeli ne kadar zaman geçmiş böyle. son 2 sayfayı okuyabildim, petuş yeminle nefesim daraldı yazdıklarını okurken sonuna kadar haklısın canım. ben sana söyliyim sen balık malık değilsin evdeki takvim bozukmuş sizin nisan yerine mart görmüşler ay kısmını :)

benim amcamın torunları var 5 velet boy boy ilk dördü kız acayip zekiler ama o kadar rahatlar ki evime geldiler mi çamaşır çekmecelerime kadar karıştırıyolardı, en sonunda bigün ben de senin gibi tavrımı koydum bir daha evimde çekmece ellemeyeceksiniz, bişi lazım olursa benden isteyeceksiniz dedim, çocuklar hemen anladılar. e anneleri bu lafı evden çıkmadan o çocuklara tembihlese benim yüzgöz olmama gerek kalmaz di mi

hoş geldin canım bitti mi tadilat..
bittiyse bebiş odasından foto istiyoz

selaaaaaaaaaaaaaam koca göbüşlüler:)nasılsınız bakalım biz bugün kontrole gittik bebeğim gayet sağlıklıymışkilomuz 2900 olmuş doktora sezeryan istediğimi söyledim tamam dedi veeeeeeeeeeeeeeee 20 sine gün verdi doğum için bi gün önce gel testlerini yapalım dedi ayrıca ultrasonda bakarken bebeğin doğum kanalına başı girmiş her an hazırlıklı ol süprizde yapabilir dedi çook mutluyum 2 hafta kaldı bebeğime kavuşmama

20 mart mı yani
amaniiiiin pek panik oldum ben ya
hayırlısı olsun canım sağlıkla al kucağına

ohhhh gözün aydın canım sende mart annesi olcan yani sevindim senin adına az kaldı bebeğini kucağına almana,darısı başımıza inşallah

hoş geldin canım bitti mi tadilat..
bittiyse bebiş odasından foto istiyoz

tadilat bitti ama bu sefer de mobilyacıdan yedik bi kazık. bana ürün 1 aydır depomda kokusu çoktan çıktı demişti, bizim tadilat uzayınca adi adam o ürünü satmış yenisini yapmış. accayip kokuyolar, evden çıkarken camları açıyorum filan ama nafile 10 gün oldu geleli hala koku var. ben de içlerini yerleştiremedim. çekmeceleri kapakları açık ööyle duruyolar. bitsin fotolayıp yükleyeceğim inş...

offf çok kötü yapmış ya..
yok ya bu esnaf kısmına hakikaten güven olmuyor..
bizim de düğünde aynı şryi yapmışlardı. biz mobilyaları 1 yıl önceden aldık depoda dursun dedik
adam satmış sonra onları. evlendikten 2 ay sonra gelmişti salon takımım

birisi soğan koymak kokuyu alıyo demişti
dene istersen ama oda soğan kokar mı bilmem

kızlar göğüs pompasıyla ilgili fiyat araştırması yapan varmı,morhipoda philips avent elektronik göğüs pompası 233.90 tl.nasıl uygunmu sizce ?

bugün tek sıkılan boş boş yatan benim galiba
herkese laf yetiştiriyom
menzil de yok bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…