2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
maşallah bebeğine canım kordon için ne dedi doktorun birde sen nerde hangi hastanede yapacan özeldemi devlet hastanesindemi

canım ben devlette yapıcam burdaki dr farketmiyor kordonu renkli ultrasonu yok
kordon varmış demiştim yok öyle bişey demişti bidahada demedim

nerdesiniz kızlarrr?

yemeğimizi yedik geldik biz. Yemek şirketimiz de saksı da menekşe hediye etti bize renk renk :)

ohhh afiyet olsunbende gittim hastane çantam için kendime ruj aldımçocuğum doğsa totosuna bağlıycak bez yok annesi ruj düşünüyo işte bu arada bize hiç kimsenin çiçek falan verdiği yok

ohhh afiyet olsunbende gittim hastane çantam için kendime ruj aldımçocuğum doğsa totosuna bağlıycak bez yok annesi ruj düşünüyo işte bu arada bize hiç kimsenin çiçek falan verdiği yok

ruj mu
bana da kimse vermedi

slm kızlar dr dan geldik şimdi
benim bebek ters duruyodu dönmüş ama sezeryan olacağı için farketmiyor
35+5 de 2700 gr olmuş minikim
doğsa artık diyorum
maşallah canım bebişine hakkınızda hayırlısı olsun canım
Merhaba bayanlar
Hepinizin kadınlar gününü kutluyorum...

tşkrler tatlım senınde kadınlar gunun kutlu olsun

göbişimi uzun zamandır eklemiyordum kızlar alminam ve ben
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...nisan-anneleri-gobisleri-54.html#post23489419

cildiyeye gitmiştim dün karaciğer enzimlerim yüksek çıktı ama kolestaz yok diyo bu ne demek fikri olan var mı ?

geçenlerde ben de ne düüşündüm ya
şimdi ihtiyaç listesinde makyaj malzemesi yazdım hastane için
ama şimdi koymam mümkün değil tabi kullanıyorum,
o doğum anında onları toplayıp valize koyduğumu gören eşim neder acaba??

canım ben açık renk doğal bi ruj aldım şimdi sırf hastane için,allığım falan çok az kaldı onlarıda alcam,doğuma yakın hep evde olacağım için makyaj çantamı hastane çantamda tutcam hep,bi yere gidersemde yapıp tekrar ona koycam,çantamda taşımıycam,yoksa dediğin gibi onları toplamak komik olur,saç düzleştiricimde hep çantamda durcak

ben de küçük bi kutu jöle alayım da koyayım bari
evdekini götürmeyeyim hastaneye

canım valla bende çok tedirginim benimki 1 tane dolamış dr sorun olmaz dedi kordonuda açamazmış artık büyüdügü için normal dogumada engel degil dedi yinede korkuyoruz rabbim herkesin bebegini sağlıkla kucagına almayı nasip etsin

selamlar,
sağlık ocağına gittim. emzirmeyle ilgili bilgi verdiler. c şeklinde minderden al dediler.
su artı emzirme eşittir bol süt müş. bide gece sık emzirmek lazımmış.
37 haftada doğum olabilir demiştiya doktorum şimdi gün verdi 6 nisana. bir problem olmazsa günümüz bu kızlar.

hayırlısı olsun inşallah canım

Ben de az önce bir makyaj çantası yaptım. 2şer adet olanları koydum. Rimel, allık, göz kalemi, ruj, yüz kremi, el kremi koydum. Çantanın içine de bir not kağıdı koydum tarak, törpü, cımbız... falan yazdım onları şu anda kullandığım için son gün koyacağım. Buarada aklıma gelen şeyler oldukça listeye eklerim diye düşündüm.
Ben de doğumdan bir gün önce kuaförde saçıma maşa yaptırsam komik olurmuyum diye düşünüyorum Fön çektirsem bozulur ama maşa bozulmaz gibi geliyor onda da saç spreyi falan kaşıntı yaparmı ki

Hayırlı olsun canım tarihin belli olunca insan daha bir rahatlıyor sanki. Kaçıncı haftandasın?

böyle tecrübeli annelerden bazı şeyleri duyunca insan ikna oluyor,demekki sezeryan da olsak takabiliriz korse,bu tecrübenizi dikkate alıcam.teşekkür ederim

böyle tecrübeli annelerden bazı şeyleri duyunca insan ikna oluyor,demekki sezeryan da olsak takabiliriz korse,bu tecrübenizi dikkate alıcam.teşekkür ederim

Biz kayınvalidemle ev temizliğine giriştik kızlar. Çok iş varmış yaa. Geçen gün yorganların hurçların olduğu dolabı boşaltıp temizleyip yeniden pırıl pırıl yerleştirdik. Salon dolaplarını boşalttı tüm bardak tabaklar yıkandı yeniden yerleştirildi. Tabi ben birşey yapmadım saolsun kayınvalidem yaptı hepsini. Yazlık ve baharlıklarımı çıkardım kışlıkları kaldırdım. Bugün de temizliğe kadın geldi bütün perdeler yıkandı camlar silindi. Ayakkabılığı boşalttık kışlık ayakkabıları kaldırdık. Yazlık ayakkabılar çıktı ne güzel yaa yazlıklar hem az yer kaplıyorlar hem daha düzenli duruyorlar. Haftaya kadını 1 gün daha alacağız halıları silecek, oğlumuzun odasının duvarlarını silecek. Mutfağın dolaplarını boşaltıp herşeyi yıkayacağız. Ondan sonra ohh mis gibi oturacağız inşallah.

Hayırlı olsun canım tarihin belli olunca insan daha bir rahatlıyor sanki. Kaçıncı haftandasın?[/QUOTE]

36.haftaya girdim çok şükür. ama ne paniklemiştim 37 diyince.

hadi kolay gelsin canım. hadi az kalmış. ben bitirdim ev temizliğini. bi çantam kaldı. birde bir iki ütü.

Ohh ne güzel, bende hepsini izne bırakıyorum vakit geçsin o zaman diye :)
Sadece bebeğin odasını yapıcaz. Gerisi izne çıkınca :)

offfffffff kızlar offf
ben bugün hamile olduğumu unuttum
5 yaşındaki oğlum,kaanım ishal ve kusmadan çok fena hasta
bütün gün hastanedeydik çocuğumun her yerini deldiler..iki kolunu,iki elininde üstünü,bileğinin yanını amaaa damar yolu bulamadı 3 ayrı hemşirede
serum alamadı çocuk kendine gelemedi su kaybettiği için...ne ev kaldı ne kıyafet heryer herşey battı,ben bu halde yetişemiyorum
hiç bişey yemiyo yavrum,yediğini geri çıkarıyo,az önce pirinç lapası yaptım doktor iyi gelir dedi bi onu kusmadı yarım tabak yedi
idrar,kan,kaka tahlilleri temiz ama 8 aylıkken dizenteri geçirdiği için çok korktum..şükür temiz çıktı..hastanedeki kadınlar salgın var çocuklarda fln dedi,nerden kaptı nasıl üşüttü bu çocuk anlamadım..geçen petuştan özenip dedesiyle parka yollamıştım o zaman mı oldu acaba yaaa çok fenayımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…