kız loyaaa ne biçişm konuşuon kız aaaa ama hiçbişey olmaz onların korumaları yüksek cnm bnm sen korkma benim bak 2 haftadır 15 gündür tam anlamıyla ama bebeğim çok çok şükür iyi şimdilşik haftaya bi daha gitcem bakalım ne diyecek. doğumda 6 gün önce alcak sadece 34 de erken doğuruodum bak nerelere geldik korkma seenn hiçbişi olmaz allahın izniyle içini ferah tut dua et yeter bide ii bak kendine tabiki çok kadında var ne kadınlar hamile kalıp sağlıklı doğıuruor çok şükür o kadar bişi yok abartılcak böyle düğşün ama önleminide al tabikji
Rabbim bebeklerimizi bize sağ salim bağışlasın. sanırım o haptan kullanıcam bende bakalım yarın yazıcak sanırım
amiin canım benim amiiin valla bu gün günü belli oldu ya içim rahatladı deim o zaman hazırlıklarımı ona göre yapıorum yap tamam dedi. 39.1 günlük olmuş oluo 22 martta erkende almamaış oluo erken alır dedim ama almadı ii de yapğtı ama nts deki hemşire de şişmiş heryerin 2 3 güne doğurursun bu günde olabilir dedi ama kale almadım pekçünkü 34 den beri doğuruom daha doğuruomö artık korkma kendine dikkat et ilacını da kullan gerisini de allaha bırak korkularda sorun yapıo insanda artık çekemioruz zati stres vs hiiiç gerek yok korma sen cnm bnm bak bnm miginin daa yüksek çıkmış senden ama gördüğün gibi ço kşükür sorun yok ben çekerimn boşver kullanmim demiştim ma sezertyan kein oldu artık o yüzde n düşürmek zoruondayım mecburen sen kç haftalıksın bu arada
bnm 34. 0 da çıktı canım benim yaa onuda hanş erken doğum durumundan gitmiştim ya o zaman ortaya çıktı 2 gün öncesinde başlamıştı ben misafirlerime uyuz oldum sanmıştım :)
inşallah canım çok sağol ssk yarın aktif ilaç 82 tl dediler alamadım bu günyarn sağlık ocağında yazdırıcam artık. ayakaltlarım ve el içlşerim fena sonra üste kayıyor sonra tüm vucudum evet gündüz çok çok az gece oldummu uykular yasak valla o yaralar kaşınıor kaşşıorum tekrar yara oluoır ya ağlıorum acıdaaan :biri ast 128 alt 296 22 şubatta yapılmış tahlil 2 hafta olmuş tam işte aynı kaşıntı artmadı da azalmadı da ama bi ara bitti gibi oldu tekrar döndü işte olcak gibi değil bide sezeryan kein artık sorun olmaasın diye başlamak zorundayım tekrar test istmedi ilaca başla kesilir büyük ihtimal dedi 14 gün var işte tam doğuma kullandıktan sonra anestezi için bakılcak ya zati tahlillere o yüzden bakmadı sanırım anca düşer zaten 10 gün değl mi ?
İyi akşamlar, benim doktorum avcılarda fiyat olarak doğum uygun, sigortanız var mı? Ben araştırmıştım sezeryan bile olsa hastanede yatak vs dahil 1000-1500 gibi en çok olacakhayirli aksamlar
ınsallah mart annesi olacam... doğum tarihi 20. Mart... bana yardımcı olurmusunuz lütfen...
istanbulda yaşiyorum kücükcekmece cıvarlarında hastane(özel) ve doktor (bayan) tavsıye edebılırmısınız? cok acıl cünkü benım kendı doktorum ümranıyede ve normal dogum ıcın 5200TL istiyo... trafıkten dolayı yetişemem diye doktoru değistirmek istiyorum... son anda ne kadar yanlıs oldugunu bılıyorum ama korkmaya basladım... nolur yardımcı olun
İyi akşamlar, benim doktorum avcılarda fiyat olarak doğum uygun, sigortanız var mı? Ben araştırmıştım sezeryan bile olsa hastanede yatak vs dahil 1000-1500 gibi en çok olacak
Avcılar hospital, dr. Nil Bilgene gidiyorum, muayene ücreti sgklılara 60 lirabağ kurluyum... hastane ve doktor ısmı verebılırmısın? cok tsk ederım cevap verdıgın ıcın cok zor durumdayım
Avcılar hospital, dr. Nil Bilgene gidiyorum, muayene ücreti sgklılara 60 lira
memnunmusun? hastane nasıl? offf ya kafayı yıyecem
bugün doktor kontrolü vardı bebeğimin sağ böbreğinde büyüme ,idrar birikmesi var hatta kistler de var dedii doğumdan sonra çocuk cerrahiye götürün durum değişmezse katetral takarlar operasyonla dedi aslında bunu ilk 6 aylıkken söylemişti sonra 7ci ayda geçmiş dedi şimd,8.ci aydayız yine aynı şeyleri bu kez ciddi ciddi söyledi ..bu sorunu yaşayan bir kaç arkadaşımız vardı topicte onalrın bebeklerinde ki durum ne ?geçtimi doktorlarlarınız ne diyor? :2::2: ayrıca birde kilosuna 2,600 gram iri bebek olur nisanın ilk haftası sipinal sezeryanla alırım dedi ve bana ne olur ne olmaz belki suyun gelir erken doğum olur diye ciğer gelişitirici iğne verdi vurdurdum yarında vurulacakmış ama hata mı ettim bilmiyorum ?:2::2:
hayirli aksamlar
ınsallah mart annesi olacam... doğum tarihi 20. Mart... bana yardımcı olurmusunuz lütfen...
istanbulda yaşiyorum kücükcekmece cıvarlarında hastane(özel) ve doktor (bayan) tavsıye edebılırmısınız? cok acıl cünkü benım kendı doktorum ümranıyede ve normal dogum ıcın 5200TL istiyo... trafıkten dolayı yetişemem diye doktoru değistirmek istiyorum... son anda ne kadar yanlıs oldugunu bılıyorum ama korkmaya basladım... nolur yardımcı olun
Avcılar hospital, dr. Nil Bilgene gidiyorum, muayene ücreti sgklılara 60 lira
günaydın........
bugün cuma,hepinize hayırlı cumalar...
ohhhhh bi hafta daha bitti
iyiki doğdun petuşşşş iyiki doğdun pretuşşşş iyiki doğdun iyiki doğdun mutlu yıllar sanaaaaaaaaaaaaaaaa:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?