2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
gunaydınlar herkese,

bende ptesi sabah sezaryene giriyorum cok heyecanlıyım :18: su b ztn ikaç gune kadar bebekle ilgili pek ruya gormezken yakınlasınca herhalde kabuslar gormeye basladım ...uykularım daha da azaldı dusunmekten ....bebegim fazla kılo almıyordu neyseki 3 kıloyu bulmus bıraz rahatladım....

nisan geldiginde topikte hamile kalmayacak heraldeallah ikinizinde yardımcısı olsun darısı başımızaiyice zaman azaldı sırayla doguruyo annişler

Gunaydinlar ...9. Bebek de dünyaya gözlerini acmış .....10 numara benim yarın bu saatlerde kızım doğmuş olr Allah'ın izniyle ...sabah 9 sezeryan....Tabiki bugün supriz yapmazsa...

canım Allah yardımcın olsun, sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah

Ben şu son haftalarda çok stres yaşadığım için doğuma adapte olamıyorum, bazen evde oturduğum yerde doğum yapsam diyorum, bu sıralar maşallah benim tembel oğlum geceleri sabaha kadar tepiniyor bir hareketli ki, canımı çok acıtıyor tekmeler, baskılar, dönmeler sanki burası dar çıkacam der gibi ama henüz erken 3 hafta daha bekleyip gelişse çok daha iyi olacak, normal doğum olsun istiyorum ama nasıl dayanırım bilmiyorum bazen kasıklarda bebeğin baskısını hissediyorum nasıl acıyor sanki içimde birşeyler yırtılıyor, elimden geldiğince bol hareket ediyorum, yürüyorum, Allah herkese kolay doğum nasip etsin

canım seninde az kalmış, Allah senin bebeğinide sağlıkla kucağına versin
ama olmuyoki böylee hepiniz mart annesi oldunuz yaaaaa

bugün sabah iyi kalabalıgız

evet oldukça kaç sayfadır dünden beri yazılanları okuyorum daha yeni bitti
ne güzel bebeği doğanlar olmuş hayırlısıyla bizde doğururuz inş.

böyle hemen hemen herkes mart annesi olcak deyince bende acabamı diyorum ama yok daha var kızım hemen gelmez daha 36 bile olmadı

günaydın annişler,ben daha yeni uyandım da:)artık ben de doğurmak istiyorum yaaaaa....bu arada hamilelikte saç boyatan var mı?

günaydın annişler,ben daha yeni uyandım da:)artık ben de doğurmak istiyorum yaaaaa....bu arada hamilelikte saç boyatan var mı?

günaydın cnm.ben 4.ayda boyatmıştım.şimdi nisanın ilk haftası tekrar boyatacağım.doğumfotoları güzel çıksın demi:)

ben saat 7 de uyandım ve çoooooookkkkk uykum var göz kapaklarımda felaket bi ağırlık var ama çalışıyorumm

işte doğum iznine 32 de ayrılsak dert,çalışmaya devam etsek dert:)ben 32 de ayrıldım ama sıkıntıdan çatlayacaktım ilk günlerde,şimdi biraz alıştım yeni yeni.çok kilo aldım ama evde,okula giderken yine daha yavaştı kilo alım hızım.inşlhh zayıflarız yaaa

evet ya hastande güzel görünmek istiyorum ,dün boyadım ben de ,doktorumu aradım bir şey olmaz dedi.Allah'a emanetiz artık:)

güle güle kullan cnm:)bana dr um ilk gittiğimde organik boya yaptırabilirsin demişti.ama ben 4.ayda normal boya yaptırdm.bu konuyla ilgili kanıtlanmış bişi yaokmuş ama inş. bi zararı olmamıştır.bi de emzirirken de ilk aylar yaptırılmıyormuş boya.sütten geçiyormuş.o yüzden mümkün olduğunca geç boyatacağım.

teşekkür ederim cnm,çok çıkmıştı beyazlar kendime geldim şimdi.ya ben de 1 hafta sonra boyayacaktım doğuma 2 hafta var ama korktum ne olur ne olmaz diye,zaten ilk zamanlar boyayamayacağız dediğin gibi.bu arada çok araştırdım,en iyi organik boya bile normal boyaya yakın etki gösteriyormuş,çok bir fark yok yani...

ben evde olsam yemek sorunu yaşardım öğünüm olmaz bu sefer düzensiz beslenirdim
ama çalışırkende kilo alıyorum farkeden bişey yok yanii haftada 1 kilo alıyorum bacaklarım şişiyor
ama her ikisininde kötü tarafı var işte
ve ben inanıyorumki zayıflayacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…