İnşallah her şey çok kolay olur, şimdiden tebrikler canımGunaydinlar ...9. Bebek de dünyaya gözlerini acmış .....10 numara benim yarın bu saatlerde kızım doğmuş olr Allah'ın izniyle ...sabah 9 sezeryan....Tabiki bugün supriz yapmazsa...
Ne heyecanlı :18: Yarın sabah sağlıkla bebeğini kucağına al inşallah. Yarın benim de doğumgünümGüzel haberlerini bekliyoruz doğum hikayeleri topiğine yarınki maceranı yazmayı unutma canım.
Sen de mi yarın doğuruyorsun, kaçıncı haftadasın canım
yok canım yarın benim doğumgünüm 29 yıl önce doğmuşum3 haftam var daha benim 10 Nisanda doğurucam inşallah.
Gunaydinlar ...9. Bebek de dünyaya gözlerini acmış .....10 numara benim yarın bu saatlerde kızım doğmuş olr Allah'ın izniyle ...sabah 9 sezeryan....Tabiki bugün supriz yapmazsa...
gunaydınlar herkese,
bende ptesi sabah sezaryene giriyorum cok heyecanlıyım :18: su b ztn ikaç gune kadar bebekle ilgili pek ruya gormezken yakınlasınca herhalde kabuslar gormeye basladım ...uykularım daha da azaldı dusunmekten ....bebegim fazla kılo almıyordu neyseki 3 kıloyu bulmus bıraz rahatladım....
bugün sabah iyi kalabalıgız
günaydın annişler,ben daha yeni uyandım da:)artık ben de doğurmak istiyorum yaaaaa....bu arada hamilelikte saç boyatan var mı?
günaydın annişler,ben daha yeni uyandım da:)artık ben de doğurmak istiyorum yaaaaa....bu arada hamilelikte saç boyatan var mı?
günaydın cnm.ben 4.ayda boyatmıştım.şimdi nisanın ilk haftası tekrar boyatacağım.doğumfotoları güzel çıksın demi:)
ben saat 7 de uyandım ve çoooooookkkkk uykum var göz kapaklarımda felaket bi ağırlık var ama çalışıyorumm
evet ya hastande güzel görünmek istiyorum ,dün boyadım ben de ,doktorumu aradım bir şey olmaz dedi.Allah'a emanetiz artık:)
güle güle kullan cnm:)bana dr um ilk gittiğimde organik boya yaptırabilirsin demişti.ama ben 4.ayda normal boya yaptırdm.bu konuyla ilgili kanıtlanmış bişi yaokmuş ama inş. bi zararı olmamıştır.bi de emzirirken de ilk aylar yaptırılmıyormuş boya.sütten geçiyormuş.o yüzden mümkün olduğunca geç boyatacağım.
işte doğum iznine 32 de ayrılsak dert,çalışmaya devam etsek dert:)ben 32 de ayrıldım ama sıkıntıdan çatlayacaktım ilk günlerde,şimdi biraz alıştım yeni yeni.çok kilo aldım ama evde,okula giderken yine daha yavaştı kilo alım hızım.inşlhh zayıflarız yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?