2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
maşallah sana ve bebeğine canım.allahım bahtınıda çok güzel yapsın.sezerya nasıl bişey anlatsana ya

öncelikle şunu söyleyeyim her şeye rağmen bütün zorluklarına rağmen bebişi elime alınca her şeyi unuttum .Rabbim isteyen herkese nasip etsin.. 21 mart gece yarısı sancım başladı ama adet ağrısı gibiydi.ardından biraz suyum geldi.telaşlandık ne yapacağımızı bilemedik.doğum sancısı mı değil diye emin olamadık çünkü doğumumun 5 ya da 6 nisan olacağı söylendi.özel hastanemde doktorum olmasına rağmen doğum evine gittik gece yarısı belki doktorum gelmez daha doğumuma vakit var diye emin olamadık.doğum evinde bir kaç kez nst ye tuttular.doğum gözükmüyor dediler.o gece sabaha kadar bekledik.sabahki muayenede doktor çatıımın dar olduğunu rahmin açılmadığını ,sezeryan olmam gerektiğini söyledi.ayrıca doğum evinde hamilelere karşı yapılan muamelel çok kçtü.kurbanlık koyun gibi çağırıyorlar,aynı odada bir dürü ebe yardımcı hamile herkes birbirini görüyor.ben çok gerildim.ebeyle de sorun yaşadık bacaklarımı masaya iyi koyamadığım için bir ton azar işittm bacağımı ittirdi. kalktığım gibi taburcu olmak istedim hepsi telaşlandı ebeyi şikayet edeceğimi dilekçe yazmak istediğimi söyledim.o ebe dışında diğerleri anında değiştiler sık sık gelip kontrol ettiler,güzel güzel konuşup ikna etmeye çalıştılar beni.ama ben taburcu oldum ve insan hakları birimine şikayet dilekçemi bıraktım.ne olur sonunda bilmiyorum inşallah ama o gece oraya hangi akla hizmet gittim ben de bilmiyorum..
neyse 22 mart sabahına gelelim doğum evinden çıktıktan sonra kendi hastaneme giitim.nst den sonra doktorum sancın başlamış dedi.muayeneden sonra bebişin kordonuyla ilgili sıkıntı olduğunu (kordon katlanmış ve kısa kalmış.son zamanlarda bebeğin kilo almamasının sebebiymiş), istersem bekleyebileceğimizi ama sezeryan olmam gerektiğini söyledi.zaten tüm gece yaşadığım sıkıntılardan sonra bir de sezeryan olacak olması epey üzdü beni ama yapacak bir şey yoktu 38. haftayı doldurduğum gün doğum yapacaktım.genel anesteziyi seçtim diğer türlüsüne dayanamazdım sanırım:18:
ve ameliyathaneye aldılar beni başımda en az 6 kişi vardı.hepsi benimle ilgilendi sakinleştirmeye çalıştırdılar .ben çok heyecanlıyım beni bayıltamazsınız dedim hepsi güldü.derken yüzüm karıncalandı gözlerimi taşımam mümkün değildi.gerisini hatırlamıyorum.birileri ismimi söylüyordu..yavaş yavaş gözlerim açıldı ama ağlamaya başladım.acıdan mı ağırlıktan mı bilemedim.bebişi sordum iyi maşalah dediler.inanmıyorum yalan söylüyorsunuz dedim :) daha sonra kendi annemi sayıklamışım öyle anlattılar.odaya getirdiler yanıbaşımda bebeğimi görünce daha çok ağlamaya başladım.o bile ağlamıyordu beni izliyordu.. o gece hastanede kaldık annem yanımdaydı yatıp kalkmam tuvalete gitmem epey zor oldu.ama çok şükür ikimizin sağlığı da yerindeydi. ertesi gün taburcu olduk şimdi evimizdeyiz geceleri uykusuz kalsam da yorgun olsam da bebişimin gülücüğünü görünce dünyalar benim oluyor..bu arada doktorunuza güveniyorsanız sezeryanlık bir durumda sakın normal doğumu diretmeyin.sonuç açık yara bir ameliyat ama bebişin sağlığı daha önemli bence..Rabbim kolay doğumlar nasip etsin bebeğinizin burcu burcu kokusunu içinize doyasıya çekin..

Kizlar ya sizinde yuzunuzde sivilceler cikiyomu.bende cook cikiyo ya.ergenlikte bile bu kadar cikmamisti.ceneme filanda hep leke dustu ins gider dogumdan sonra.kendimi cok cirkin hissediyormkiz bebek annenin guzelligini alir derler cok dogru bence

cnm Allah analı babalı büyütsün.Maşallah bebeğine.sonunda sağlıklı bir şekilde yanında ya buna şükret tatlm.inşallah o hemşireye de haddini bildirirler.şikayet lafını duyunca nasıl da değişmiş kişiliksizler...hikayeni okurken gözyaşlarımı tutamadım.bugünlerde fazla hassaslaştık sanırım:)Bebeğinle mutlu huzurlu uzun bir ömür sizin olsun inşallah...

hrkese merhaba bu aralar çok giremiyoruz ama yine de güzel heberler getrmeye çalışıyoruz..
Kumsal arkadaşımız bu sabah doğum yaptı kendisi de bebek de iyiymiş hülya bebek hoş geldi
htcydmr arkadaşımızın da suyu geldi ve hastanede kendisi..

tüm doğum yapanlara tekrar hayırlı olsun diyorum ...

canım çook güzel olmuş
sağlıcakla büyüsün inş. odasında bol bol uyusun:)

herkes son işlerini halletmeye çalışıyo sanırım
sen hazırladınmı çantanı en son hazırlamamıştın

evt bende kızımın odasının kapı süsünü astım
erken gibi geldi ama aslında erken değil sanırım

soluksuz okudum canım
ne güzel kokluyosundur bebşini şimdi
Allah analı babalı güzel günlerde büyütmeyi nasip etsin

BEN BU DOĞUMLARI OKUDUKÇA AĞLAYASIM GELİYOR
ORTAM MÜSAİT OLSA AĞLARIM HERALDE
Allah sağlık sıhhat versin inşallah
hem mutlu oluyorum okudukça hemde daha çok duygusallaşıyorum

tü tü tü mşlh mşlh
sende olmasan haberimiz olmuyo
kötü oldu bu face ama neyse artık
inş. htcydmr kolayca alır bebeğini
kucağına darışı başımızaa

erken olurmu hiç şimdi herşeyin hazır olması kafamızın rahat olması demek
benim bitmedi ama kafamdada bitmediği için rahatsız ediyo beni
ve ütü yaparken çok yoruluyom zevkli ama yoruluyorum ayaklarım,bacaklarım ağırıyo

dewrose nin yazdıklarını okuduktan sonra bi hüzünlendim bi hüzünlendim

kızlar selaamm

sık giremiyorum buraya.ama aramıza epey bebiş katılmış.allah hepsine uzun ömürler güzel bir yaşam versin.benim gibi bekleyen arkadaşlarımda bebeişelrini sağsalim kucağımıza alalım inşallah.bende 19 nisanı iple çekiyorum.çok sıkıntılı bir hamilelik yaşadıminşallah sağlıkla oğluşumu kucağıma alırımda herşey güzel olur unutum yaşadıklarımı.kzıalr facede grubunuz varmı?bide aklıma gelmişken bel ve kasık ağrılarınız sık oluyormu siznde?

evet az kaldı bnm ama bi türlü beynimde
kabul edemiyorum daha doğrusu inanamıyorum
en geç 7gün sonra bebeğim kollarımda olacak
ama ben sanki 7.aydaydım daha çok varmış
gibi hissediyorum

herkes son işlerini halletmeye çalışıyo sanırım
sen hazırladınmı çantanı en son hazırlamamıştın

yok canım tembelikmi yoksa korkumu bilmiyom sanki hazırlarsam doguracamgibi geliyo eşimde ısrar ediyo sabahta tamam bugün hazırlayıcam dedim ama halen içraat yok

oğlumunda ateşi var dün acildeydik ordada bu cihazla ölçüm yapıyolar gıdıktan aldı ölçümü 39 çıktı
üşütmüş biraz ama ateşi dewamlı yükselip düşüyor

wayy be daha dün muhabbet ettiğimiz arkdşlar bir bir doğuruyor...kumsalı tebrik ediyor,htcydmr'e kolay ve sağlıklı doğumlar diliyorumahhh ah darısı başımıza artık

tü tü tü mşlh mşlh
sende olmasan haberimiz olmuyo
kötü oldu bu face ama neyse artık
inş. htcydmr kolayca alır bebeğini
kucağına darışı başımızaa

amin canım inşallah..
bu arada face'e kimse girmiyo artık canım doğuran gidiyo :))
kızmayın yani boşuna.. bi şekilde doğuran haber veriyo sonra yok oluyo.
artık herkes ya doğum telaşında ya bebek bakımında..
bakalım bizler de sıramızı bekliyoruz

geçmiş olsun canımm

aynen öyle acaba ilk 15e girermiyim diye düşündüm
ama bende tık yok

eee bebekler olunca bütün vakit onların
ayy düşündümde 1-2 ay sonra yine kalabalık oluruz
bu seferde bebeklerimizden konuşuruz yine
kanlı canlı bi topiğimiz olur belkii
doğumlar bitince kalp atışlarıydı cinsiyetleri 4lü test
usg nst derken agu diş çıkarmaları emeklemeleri
vs onları anlatcazz ayy çok duygulandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…