iyiki varsın benim ikinci ama aradan çok zaman gecti hiçbişey hatırlamıyorum sanki ilk gibi kendimimi çokmu dinliyorum diyorum ama doktoroda sordum yok dedi sorumlulukların artı kendine vakit ayır bol bol dinlen dedi çok yormamayada çalışıyorum kendimi ama genede çocuk olunca koşturuyosun mecburiyetten eşimde esnaf erkenden çıkıyo akşamda çok gec geliyo pekbi yardım bekliyemiyom hernekadarda yapmaya çalışsada çok yorgun geliyo oda onada kıyamıyorum
pazartesi sabah saat 9 gibi suyum geldi,apar topar hastaneye gittik yatışım yapıldı,doktorum doğurman lazınm dedi,bende açılma olmadığından öğleden sonra suni sancı verilmeye başlandı bütün gece sürekli serumla sancı verildi,açılmam çok yavaş oldu,bebek doğum kanalına falan geç indi vs,salı günü 13:15 te 3390 gr 51 cm 37. haftsını tamamlamış,hiç bi sağlık sprunu olmadan dünyaya geldi çok şükür,gelişimi haftasına göre iyi,ayrıntıları anlatırım kızlar ,şimdilik bu kadar,evdeyiz,emzrme çalışmalarındayız,sütüm çok yok daha,öptüm hepinizi
2 tane gömlek ütüledim .2.nin sonunda ayakta duramadım artık kasıklarıma acayip bir baskı oldu kızlar.bu nedir?kasılma olabilir mi?
valla bende uyumak istiyorum ama hertarafım agrıyo uyuyamıyorum sonra bu günlerimizi çok aramayız
valla bende uyumak istiyorum ama hertarafım agrıyo uyuyamıyorum sonra bu günlerimizi çok aramayız
günaydın kızlar artık uyanıncada dinlenmiş degil yorgun uyanıyorum kraplarım çogaldı dogummu yaklaştı neyanlarım çok agrıyo yürüyemiyorum :50
benim de çok krampım vardı geceleri dönerken ağrıdan uyanıyodum, bir ay magnezyum kullandım şimdi hiç olmuyo nerdeyse, mutlaka tavsiye ederim...
sağolun kızla,kısaca sorularınıza cvp vereyim,daha hiç nst ye girmemiştim herhangi bir sancı ya da kasılma hissetmediğimden,,ilk ve son nst mi sancı odasında yaptılar yani,erken doğum riskim yoktu,pazar günü çarşıya çıktık eşimle,gezdim falan pazartesi sabah birdden suyum geldi 9 da,hastaneye gittik işte gibi açılmam 1.5 cm di saat 13.00 gibi,yatışımı verdiler,14.00 den itibaren ertesi sabah 10 a kadar suni sancı yedim,daha bebek doğum kanalına da inmemişti,kısacası pek doğurucam diye bi belirtim yoktu,o nedenle süreç uzadı bende,suni sancı hele de açılma uzun sürüyorsa çok zormuş,umarım hepinizin belli bir oranda açılması ve kasılması olur da öyle girersiniz doğuma,aksi çok çok zor oluyomuş,öpüyorum
selam hamişler, mart bitti bitiyor ve artık sıra bizim bebişlere geliyor, artık bahar bebişlerini kucağa alma vakti geldi:)) geri sayımlar iyice azaldı, ben çok heyecanlıyım her gece yatakta hayel kurmadan uyuyamıyorum, gece en az 3 4 kere wc ye kalkıyorum uykularım bölünüyor, ama sabah yataktan dinlenmiş uyanamıyorum:S sık sık idrara sıkıştığım için kasıklaırmd aağrılar yoğunlaştı çok uzun yürüyüşlere çıkmaya cesaret edemiyorum, kasılmalar var ama çok sık değil, pazaretesi günü kontrolümüz var, oğluşumuzu görücez, bakalım kaç kg olmuş, bol bol hurma yemeye başlıycam bakalım artık hayırlı vakitte gelsin
sağolun kızla,kısaca sorularınıza cvp vereyim,daha hiç NST ye girmemiştim herhangi bir sancı ya da kasılma hissetmediğimden,,ilk ve son NST mi sancı odasında yaptılar yani,erken doğum riskim yoktu,pazar günü çarşıya çıktık eşimle,gezdim falan pazartesi sabah birdden suyum geldi 9 da,hastaneye gittik işte gibi açılmam 1.5 cm di saat 13.00 gibi,yatışımı verdiler,14.00 den itibaren ertesi sabah 10 a kadar suni sancı yedim,daha bebek doğum kanalına da inmemişti,kısacası pek doğurucam diye bi belirtim yoktu,o nedenle süreç uzadı bende,suni sancı hele de açılma uzun sürüyorsa çok zormuş,umarım hepinizin belli bir oranda açılması ve kasılması olur da öyle girersiniz doğuma,aksi çok çok zor oluyomuş,öpüyorum
Evt canim sira bize geldi nisan annelerine:))aynen bende son zamanlarda cok hayal kurar oldum yatakta.dogum yaklastigi icin heralde.ahh o geceleri kalkmalari hic deme..surekli wc ye gidiyorm ama suda iciyorm cok icim yaniyo.ondan daha s
Selam kizlar ben geldim nasilsinz...
Migicim dogum yapmissin hayirli ugurlu olsn allah anali babali buyutsun..bikac sorum olucak hazir seni bulmusken:))dogum yapinca hafifleyip,rahatliyomu insan..karnin filan bosalinca.ben simdi vucudumu bile zor tasir oldum.yorgunluklar gidiyomu.lohusalik nasil birsey...tsk
nisanın gelmesiini dört gözle bekledik cidden:)) artık burda tek tek doğum hikayelrini okumaya başlıycaz sonra lohusalık sıkıntıları bebişler falan :)) bende olabildiğince çok sık su içiyorum zaten mantar enfeksiyonu var bende birazda ondan korkuyrum ağırlaşır diye, az kaldı sabır bakalım..
bendede mantar sorunu var ve dr dediki eğer iyileştirmezsen dikişlerin çok olur dedi bende korktum açıkçası
sen kullanıyomusun bişey
benim doktorum normal doğum yanlısı bend öyle istiyorum, ben sadece acaba bebeğe bi sıkıntı olurmu diye çok korktuğum için, geçmezse norml doğumun bebeğe bi sorunu olurmu dedim, oda gerekli tedbirleri biz alırız dedi, yinede sanırım mantar enfeksiyonu olan annelerin bebeklerinde pamukçuk olabiliyormuş inşallah olmaz, bi kaçkere ilaç vermişti doktorum fitil vs geçmedi işte zaten 9 aydır var nerdeyse geçecek gibi görünmüyor, çok su içince en azından çok artmıyo, en son yine ilaç yazdı ama ben faydasını görmediğim için birde bebeğe artık sıkntı olur diye kullanmadm, kaşıntı olursa krem kullanıyorum ama çok şükür kaşıntı yok artık, kaşıntı yanma yok son bir aydır şükür, ama tamamen geçmedisen neler yapıyosun geçirmek için?
benim dr da normalden yana olarak onu söyledi,normalde olsa dikiş oluyor çünkü yeni doğum yapan bi komşum var onda 3 dikiş olmuş mantar dahada arttırabilir.
Benim tuvaletten çıkınca bile tuvaletim var gibi gelip akıntım oluyordu su şeklinde dr daha bakar bakmaz mantar var dedi
fitil verdi çoğu insan zarar vercek diye kullanmak istemez ama zararı olsa vermeyiz dedi
ilkinde her gün kullanılan 10 günlük bi fitil vermişti o hiç işe yaramadı ama sonrasında verdiği fitil 2 tane 3 gün arayla kullanılıyor o baya bi iyi geldi en azından su şeklinde gelen akıntıyı kesti sadece sarı olan kaldı şimdi tekrar verdi kullanıcam onuda bakalım gerçi fitil işinide hiç sevmiyorum ama yapıcak bişi yok. Seninde dediğin gibi iyiki kaşıntı yok bide o olsa bilmem yani napıcaz
pazartesi günü kontrolde sorayım dikiş işini, bende fitili bi 10 günlük kullandım , sonra birde 2 gün arayla tek tek kullandım, dediğin gibi önceki sarı akıntı kesildi allahtan, ama arada beyazımsı sarımsı peynir kesiği gibi mantar geliyo, sürekli peçete koyuyorum zaten kuru kalsın diye değiştiriyorum onu, fitili kullanmak benmde hoşuma gitmiyo ama mecbur olunca kullandık bakalım, en son verdiği ilaçları almadım bile, belki pazartesi tekrar sorar ona göre son kez bir ilaç kullanırım, kaşıntılı dönem geçtiği için rahatım şükür, inşallah lohusalık dönemi ve sonrası tamamn hayatımızdan çıkarben sağlıklı olmayı özledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?