demek aynısını kullanmışız fitilin
ben bide günlük ped kullanıyordum onu sakın kullanma dedi iş yerinde çamaşır değiştirmede olmuyor napıcam dedim orda rulo havlu peçeteden katladı al bunu kullan dedi şimdi onu kullanıyorum ilk başta nasıl olurmu derken bunada alıştım
ben uzun yıllardır mantarla uğraştığım için pek yabancı gelmiyor ilk önce kullakta başlamıştı onu geçirdim ama bunu geçirememişim demekki tam zaten bu dönemde meyilli hemen çıktı meydana bari bundan sonra geçsede dediğin gibi rahat olsak
sezeryan yapan arkadaşlar
sütünüz geldimi mama verdinizmi bebeğinize
eğer verdiyseniz biberonmu kaşık mı kullandınız
birde hangi marka aldınız alıp çantaya koysammo
diye düşünüyorum ama karar veremiyorum
kızlare ben 19 mart akşam dokuz da doğum yaptım ama eklememşsiniz hasan yiğit 3200 gram 37 hafatalık 2 günlük doğum yaptım ekleyin tamammmı
sağolun kızla,kısaca sorularınıza cvp vereyim,daha hiç NST ye girmemiştim herhangi bir sancı ya da kasılma hissetmediğimden,,ilk ve son NST mi sancı odasında yaptılar yani,erken doğum riskim yoktu,pazar günü çarşıya çıktık eşimle,gezdim falan pazartesi sabah birdden suyum geldi 9 da,hastaneye gittik işte gibi açılmam 1.5 cm di saat 13.00 gibi,yatışımı verdiler,14.00 den itibaren ertesi sabah 10 a kadar suni sancı yedim,daha bebek doğum kanalına da inmemişti,kısacası pek doğurucam diye bi belirtim yoktu,o nedenle süreç uzadı bende,suni sancı hele de açılma uzun sürüyorsa çok zormuş,umarım hepinizin belli bir oranda açılması ve kasılması olur da öyle girersiniz doğuma,aksi çok çok zor oluyomuş,öpüyorum
kızlare ben 19 mart akşam dokuz da doğum yaptım ama eklememşsiniz hasan yiğit 3200 gram 37 hafatalık 2 günlük doğum yaptım ekleyin tamammmı
ben de bunu düşünüyorum ihtiyaç halinde mi aldırsak yoksa alıp mı gitseksezeryan yapan arkadaşlar
sütünüz geldimi mama verdinizmi bebeğinize
eğer verdiyseniz biberonmu kaşık mı kullandınız
birde hangi marka aldınız alıp çantaya koysammo
diye düşünüyorum ama karar veremiyorum
ben de bunu düşünüyorum ihtiyaç halinde mi aldırsak yoksa alıp mı gitsek
bugün kontrolümüz vardı, plesanta kireçlenmesi var dedi doktor. Sıvı da biraz azalmış ama kızım 3000 gr olmuş. Haftaya sezaryen mi doğum mu diye karar verecek doktorumuz. Normal doğum olmasını çok istiyorum ve ona şartlamıştım kendimi. Inşallah her şey normal olur:18:
Hadi gozun aydin canim...ins sag salim bebisini kucagina alirsin..pancem de pazartesi sezeryan olucakms.nisanin ilk bebisleri sizinkiler olucak tabi baska surpriz cikmazsa:))
Selam kizlar ben geldim nasilsinz...
Migicim dogum yapmissin hayirli ugurlu olsn allah anali babali buyutsun..bikac sorum olucak hazir seni bulmusken:))dogum yapinca hafifleyip,rahatliyomu insan..karnin filan bosalinca.ben simdi vucudumu bile zor tasir oldum.yorgunluklar gidiyomu.lohusalik nasil birsey...tsk
doğum yapınca hamilelik sıkıntıların tabi geçiyo ağırlık sıkıntılanma falan ama lohusalığında başka sıkıntıları var uykusuzluk aynen devam ediyo bu sefer senin uyku göznden akıyo ama bebiş uyutmuyo çünkü gece gündüz kavramını bilmediğinden ve 2 saatte bi emzirmen gerektiğinden uyuyamıyosun hele bide bebiş kolikse lohusalığında kanama dikiş kilo kalması gibi sıkıntıları oluyo ama bebişe bakmaktan onları hiç önemsemiyosun ben hamilelikte 20 kilo almıştım oğlum 2 haftalık 20 kiloyuda verdim eski halime döndüm çok şükür ama 1.hafta depresyona girmiştim resmen sütüm gelmedi bu çocuğa nasıl bakcam çok küçük diyodum ağlayınca elim ayağıma dolaşıyodu günler geçtikçe bebişine alışıyosun bizde alıştık ama herşeye rağmen şükrediyosun uykusuzluklarıda hiç önemsemiyosun bebişim iyi olsun yeter diyosunayy ne çok yazmışım benim düşüncelerim böyle umarım gözünü korkutmamışımdır
haklısın normal şekli tabiki güzel ama zarar verecekse sana yada bebeğine varsın sezeryan olsun hayırlısı neyse o olsun. Hemen üzme kendini ne hayırlısıysa o olsun
Bugün kontrolümüz vardı, plesanta kireçlenmesi var dedi doktor. Sıvı da biraz azalmış ama kızım 3000 gr olmuş. Haftaya sezaryen mi doğum mu diye karar verecek doktorumuz. Normal doğum olmasını çok istiyorum ve ona şartlamıştım kendimi. İnşallah her şey normal olur:18:
sağolun kızla,kısaca sorularınıza cvp vereyim,daha hiç NST ye girmemiştim herhangi bir sancı ya da kasılma hissetmediğimden,,ilk ve son NST mi sancı odasında yaptılar yani,erken doğum riskim yoktu,pazar günü çarşıya çıktık eşimle,gezdim falan pazartesi sabah birdden suyum geldi 9 da,hastaneye gittik işte gibi açılmam 1.5 cm di saat 13.00 gibi,yatışımı verdiler,14.00 den itibaren ertesi sabah 10 a kadar suni sancı yedim,daha bebek doğum kanalına da inmemişti,kısacası pek doğurucam diye bi belirtim yoktu,o nedenle süreç uzadı bende,suni sancı hele de açılma uzun sürüyorsa çok zormuş,umarım hepinizin belli bir oranda açılması ve kasılması olur da öyle girersiniz doğuma,aksi çok çok zor oluyomuş,öpüyorum
doğum yapınca hamilelik sıkıntıların tabi geçiyo ağırlık sıkıntılanma falan ama lohusalığında başka sıkıntıları var uykusuzluk aynen devam ediyo bu sefer senin uyku göznden akıyo ama bebiş uyutmuyo çünkü gece gündüz kavramını bilmediğinden ve 2 saatte bi emzirmen gerektiğinden uyuyamıyosun hele bide bebiş kolikse lohusalığında kanama dikiş kilo kalması gibi sıkıntıları oluyo ama bebişe bakmaktan onları hiç önemsemiyosun ben hamilelikte 20 kilo almıştım oğlum 2 haftalık 20 kiloyuda verdim eski halime döndüm çok şükür ama 1.hafta depresyona girmiştim resmen sütüm gelmedi bu çocuğa nasıl bakcam çok küçük diyodum ağlayınca elim ayağıma dolaşıyodu günler geçtikçe bebişine alışıyosun bizde alıştık ama herşeye rağmen şükrediyosun uykusuzluklarıda hiç önemsemiyosun bebişim iyi olsun yeter diyosunayy ne çok yazmışım benim düşüncelerim böyle umarım gözünü korkutmamışımdır
okudukça tabi olucak deyip gözümde o anı canlandırıyorum ve hoşuma gidiyor
rabbim çekemeyeceğimiz,altından kalkamayacağımız dert vermezki
Arkadaşlar birkaç gündür kızım sancılarla sıkıştırıyodu beni,dün doktora gittik...ebe muayeneye aldı,doğum başlamamış...hazırlık sancılarıymış...sonra içerde doğumu için sancı çeken bir bayan vardı,ben sesini duyuyordum,çok bağırıyordu...fena halde tırstım,ebeye çok mu acı çekiyo diye sordum,evet dedi...ama dedi bu artık çok karşılaştığımız bir durum dedğil dedi...epidurali kesinlikle öneririm dedi...ya baş ağrısı dedim..herkeste olmaz o dedi,zaten bol kahve ve ağrı kesici işe yarıyor dedi...galiba ben epiduralli normali tercih edeceğim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?