Canim bendede ara ara Karnim tas gibi oluyo.kasilma heralde bu bende tam anlamiyorm ama..bide agri oluyo gazpancem, hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum cnm...
Nasılsınız kızlar bugün? Ben evde vakit nasıl geçiyor anlamıyorum.
Temizliğimizi yaptık, halılarımızı bekliyoruz. İşler de tamam.
Artık beklicez paşamııı... Hafif bel ağrım var ama... sizlerde durumlar ne..
kızlar ya benim 1 haftam var doğuma da oğluşumun hareketleri çok az geliyor bana,yeri daraldı diye düşünüyorum ama evham yapıyorum yine de.sizde nasıl bebek hareketleri?
pancem, hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum cnm...
Nasılsınız kızlar bugün? Ben evde vakit nasıl geçiyor anlamıyorum.
Temizliğimizi yaptık, halılarımızı bekliyoruz. İşler de tamam.
Artık beklicez paşamııı... Hafif bel ağrım var ama... sizlerde durumlar ne..
Benim oğlışunda hareketleri çok değil.
Ama ara ara çok güçlü hareketleri oluyor bi de kemiğime dayanıyor sanki.
Çoğunlukla hıçkırıyor.
Kontrolun ne zaman cnm*
Benm bebekte cok hickiriyor bu ara neden acaba??
bildiğim kadarıyla nefes alma egzersizleri yaparken yuttuğu sudan dolayı hıçkırıyorlar cnm
Benm bebekte cok hickiriyor bu ara neden acaba??
Iyi geceler arkadaslar az kaldi her gece acaba mi diye yatiyorum ama tik yok !Ama olsun Bugune geldik sukurrrr
Aynen canm bende her gece bekliyorm daha 3 haftam olmasina ragmen ama gelen giden yok!!her tuvalete kalkisimda gece camasir kontrolu yapiyorm mutlaka nisan filan geldimi diye:))
bu arada 36 haftalık olmuşum
Günaydınnn :)
evett 36 olduk artık ayy geçiyo günler ne güzel ne güzell
bu arada hastaneden gelince burayada uğra haber ver nasıl bebiş bakalım ne dicek dr.
Herşey yolundadır muhtemelen ama olsun :)
Bende bazen onu düşünüyorum alıyoz alıyozda bakalım bizim ufaklıklar giyebilcekmi kiloları uyabilecekmi, aldıktan sonrada diyorumki amannn uymazsa hediye ederimm nolucak sankialması içimizde kalmasında
inşallah bi sorun çıkmaz çok bir degişiklik yok ama dün gezerken alttarafa dogru mütişbi baskı oldu bu sabahta yataktan kalkınca herzamanda ıslaklık oluyodu ama bugün elim kadar bi büyüklükte oldu ayaga kalkınca :18:ilk çocuktada suyum evde geldigi için biliyorum bu kadar degildi çok geliyo su gelince ama genede :18:tırstım dogurmaktan degil ev çok kötüdüşündügüm şey çok sacma ama ilk aklıma gelen evi toparlamak oldu kahvaltı yapayımda biraz ortalıgı toparlayıp öyle gideyim tabi güçüm yeterse
e zaten insanın aklına hazır olmayan ev hali geliyor bi erkek olsak hiç öyle sorunlarımız olmazdı onlar çok rahatlar :)
neden ıslaklık oluyoki acaba benim olmuyor sadece akıntım oluyor oda kalktıktan bi süre sonra. bakalım dr ne diyecek sana bende merak ettim
benimde normalde oluyodu ama bugün epeyi büyüktü ondan şaşırdım dün çok yoruldum gezdim sonrada eve geldim kızıma banyo yaptırdım çok yoruldum ondan da ola bilirmi acama ona banyo yaptırmak ölüm artık egil dogrul ölüyorum kendim bile banyo artık zoryaparken bide kıza çok zor oluyo
belki yorgunluktan olabilirde bu yorgunluk herşeyi yaptırabiliyo.
pazar sabahrları geç kalkayım diyorum ve kahvaltı yapmam öğleni geçiyo ama açlıktan elim ayağım titriyo sanki 3 gündür aç gibi oluyorum
belki yorgunluktan olabilirde bu yorgunluk herşeyi yaptırabiliyo.
pazar sabahrları geç kalkayım diyorum ve kahvaltı yapmam öğleni geçiyo ama açlıktan elim ayağım titriyo sanki 3 gündür aç gibi oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?