kimse yokmuuuuuuuuu çok sıkıldımne yapıyonuz kızlar
Benim oğlışunda hareketleri çok değil.
Ama ara ara çok güçlü hareketleri oluyor bi de kemiğime dayanıyor sanki.
Çoğunlukla hıçkırıyor.
Kontrolun ne zaman cnm*
ben biraz iş yerinde dolaşayım dedim otur otur bi taraflarım ağırıyo :)
ayy örgü öreni koymuşsunya canım bişiler örmek istedi :) ama kolay şeyler
cnm bir hafta önce gittimdoktoruma nts'ye bağladı,durum iyi dedi.Ağrın sancın olana kadar gelmene gerek yok dedi.Ben de gitmiyorum o yuzden doğum sancılarını bekliyorum
benimde normalde oluyodu ama bugün epeyi büyüktü ondan şaşırdım dün çok yoruldum gezdim sonrada eve geldim kızıma banyo yaptırdım çok yoruldum ondan da ola bilirmi acama ona banyo yaptırmak ölüm artık egil dogrul ölüyorum kendim bile banyo artık zoryaparken bide kıza çok zor oluyo
cnm bir hafta önce gittimdoktoruma nts'ye bağladı,durum iyi dedi.Ağrın sancın olana kadar gelmene gerek yok dedi.Ben de gitmiyorum o yuzden doğum sancılarını bekliyorum
nbr kızlarr
heryanım ağrıyo benimde buggün ne kaldı şurda doğumahiç doğuracak gücük yok ama hayırlısı artk
ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri banyo eğitimi veriyorum kaana..artık fiskiyeyi açmak,şampuanı dökmek ve lifi köpürtmek dışında bişi yapmıyorum.iyikide öğretmişim geçen hasta olduğunda ateşi düşsün die duş aldırdım çok zorlandım bende
banada öyle dedi..kaçncı haftada doğum yaptınız die bi topik var onu okuyorumda bazen 42. hafta bile var..bende mi geç yapıcam acaba o kadar die düşünceler alıyo beni
Herkese Merhaba arkadaşlar...Ağrı sızı sancı kelimelerinden başka kelime kaldı mı dünyada merak ediyorum,diğer kelimelerimi kimmm çaldı yavvvv:))))
Bi de o vardı di mi:))Tatlım zaten 40 dedi mi fazla direnmiceksin çünkü ondan sonra normal doğum ihtimali bitiyor,saçma salak bi sürü geç doğum komplikasyonu başlıyo en çok bebek ölümleri de bu evrede gerçekleşiyo Allah Korusun...40 bittiğinde gidip kesin beni demek gerekiyor...
uff walla yaaa
herşey hazır temizlik,beşik,doğum çantası vs..halılarım geldi onları bile serdik artık bekliyoruz hanımefendinin keyfini ne zaman gelicek bakalım
Ahududu çayı içsen yavaş yavaş...bol c vitamini ve doğum başlatıcı...eskiden ebeler onu doğumu başlamayan kadınlara içirirmiş...Hanımefendiler yerlerini rahat buldular...Tatlı cadılar:)))))
uff walla yaaa
herşey hazır temizlik,beşik,doğum çantası vs..halılarım geldi onları bile serdik artık bekliyoruz hanımefendinin keyfini ne zaman gelicek bakalım
slm kızlar.dün humana still tee den aldım da süt için.acaba bunu doğumdan bikaç gün önce içmeye başlasak faydası olur mu??
ay evet ya benimde hersey hazir.bitek kucuk prensesin gelmesi kaldi...son 3 haftanisan geldi ya psikolojikmen rahatladim biraz gercek dogum sancilari birdenmi basliyo.nasil oluyo tecrubeli arkadaslar.bende daha sanci vs yok.sanki hc olmayacakmis gibi geliyo.bebek ordan nasi cikacak valla aklim almiyo
gerek yok bebeim ya,son kontrolüme 28 martta gittim doktor kızımın doğuma hazırlandığını söyledi..en geç 18'ine kadar sancın gelmezse sen gel dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?