2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
kendimi yaşlanmış gibi hisediyorum bi yatakları toparladım nefes nefese kaldım evi süpürgeye verecektim vazgeçtim kızı göndereyim yeter bu kadar iş

Benim oğlışunda hareketleri çok değil.
Ama ara ara çok güçlü hareketleri oluyor bi de kemiğime dayanıyor sanki.
Çoğunlukla hıçkırıyor.

Kontrolun ne zaman cnm*

cnm bir hafta önce gittimdoktoruma nts'ye bağladı,durum iyi dedi.Ağrın sancın olana kadar gelmene gerek yok dedi.Ben de gitmiyorum o yuzden doğum sancılarını bekliyorum

ben biraz iş yerinde dolaşayım dedim otur otur bi taraflarım ağırıyo :)

ayy örgü öreni koymuşsunya canım bişiler örmek istedi :) ama kolay şeyler

bende yazma yapıyom örgü giydirilmiyo hazırlar daha güzel. 3 çeyrek kala randevum yarım saat erken gidecem nst ye baglıyolar üf daha 2 saat var annememi gitsem çok sıkılkdım evde dursam iş görecem sonra dünkü gibi gece ağrıdan ölecem

cnm bir hafta önce gittimdoktoruma nts'ye bağladı,durum iyi dedi.Ağrın sancın olana kadar gelmene gerek yok dedi.Ben de gitmiyorum o yuzden doğum sancılarını bekliyorum

maşşallah senin artık bitmiş sayılır son 5 benim daha sezeryana bile 20 gün var

kızlar okudum da çoğumuz aynı şeyden şikayetçiyiz..ben de bi kahvaltı yaptım,mutfağı topladım daha da bişey yapacak halim kalmadı.. bacaklarım özellikle dizlerim ağrıyor bu aralar..:26:bu durum şimdi bu dönemde normal de benim merak ettiğim doğumdan sonra bu şikayetlerimiz bitecek mi:44:

nbr kızlarr
heryanım ağrıyo benimde buggün ne kaldı şurda doğumahiç doğuracak gücük yok ama hayırlısı artk

ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri banyo eğitimi veriyorum kaana..artık fiskiyeyi açmak,şampuanı dökmek ve lifi köpürtmek dışında bişi yapmıyorum.iyikide öğretmişim geçen hasta olduğunda ateşi düşsün die duş aldırdım çok zorlandım bende

banada öyle dedi..kaçncı haftada doğum yaptınız die bi topik var onu okuyorumda bazen 42. hafta bile var..bende mi geç yapıcam acaba o kadar die düşünceler alıyo beni

Herkese Merhaba arkadaşlar...Ağrı sızı sancı kelimelerinden başka kelime kaldı mı dünyada merak ediyorum,diğer kelimelerimi kimmm çaldı yavvvv:))))

Bi de o vardı di mi:))Tatlım zaten 40 dedi mi fazla direnmiceksin çünkü ondan sonra normal doğum ihtimali bitiyor,saçma salak bi sürü geç doğum komplikasyonu başlıyo en çok bebek ölümleri de bu evrede gerçekleşiyo Allah Korusun...40 bittiğinde gidip kesin beni demek gerekiyor...

Herkese Merhaba arkadaşlar...Ağrı sızı sancı kelimelerinden başka kelime kaldı mı dünyada merak ediyorum,diğer kelimelerimi kimmm çaldı yavvvv:))))

uff walla yaaa
herşey hazır temizlik,beşik,doğum çantası vs..halılarım geldi onları bile serdik artık bekliyoruz hanımefendinin keyfini ne zaman gelicek bakalım

uff walla yaaa
herşey hazır temizlik,beşik,doğum çantası vs..halılarım geldi onları bile serdik artık bekliyoruz hanımefendinin keyfini ne zaman gelicek bakalım

Ahududu çayı içsen yavaş yavaş...bol c vitamini ve doğum başlatıcı...eskiden ebeler onu doğumu başlamayan kadınlara içirirmiş...Hanımefendiler yerlerini rahat buldular...Tatlı cadılar:)))))

slm kızlar.dün humana still tee den aldım da süt için.acaba bunu doğumdan bikaç gün önce içmeye başlasak faydası olur mu??

Ahududu çayı içsen yavaş yavaş...bol c vitamini ve doğum başlatıcı...eskiden ebeler onu doğumu başlamayan kadınlara içirirmiş...Hanımefendiler yerlerini rahat buldular...Tatlı cadılar:)))))

gerek yok bebeim ya,son kontrolüme 28 martta gittim doktor kızımın doğuma hazırlandığını söyledi..en geç 18'ine kadar sancın gelmezse sen gel dedi

uff walla yaaa

ay evet ya benimde hersey hazir.bitek kucuk prensesin gelmesi kaldi...son 3 haftanisan geldi ya psikolojikmen rahatladim birazgercek dogum sancilari birdenmi basliyo.nasil oluyo tecrubeli arkadaslar.bende daha sanci vs yok.sanki hc olmayacakmis gibi geliyo.bebek ordan nasi cikacak valla aklim almiyo

slm kızlar.dün humana still tee den aldım da süt için.acaba bunu doğumdan bikaç gün önce içmeye başlasak faydası olur mu??

walla kaynana gibi bir eşim var ki hamileyim die dewamlı içtiğim yeşilçayı yasakladı üstelik saçımı kestirmemde yasak
hep etraftaki hurafelere inanıyor ben de gülüp geçiyorum

kendiliğinden giren sancıları bende bilmiyorum canım ya..oğlumda zehirlenmiş gibi istifar editmiştim gece vakti başım dönüyodu ve terliyodum fenalaşınca hastaneye gittik doktor altten bakarken suyumu patlattı salak 3 cm açılman var doğum başlamış vs dedi ama suni sancıyla 9 saaat ağrı çektim..
bu defa nasıl olck bilmiyorum ama sancım gelmeden gitmek istemiyorum bi de epidural normal düşünüyorum hayırlısı olsun artık..ilk doğumum zordu yani

Kızlar sizinkilerde kımıl kımılmı, bizim hanımefendi bugün pek keyifli heraldeki durduğu yerde duramıo bende diyorum bunun daha gelmeye hiçç niyeti yok. Zaten hala yukarıda karnım aşağıda inmedi ama çok tatlııı kıpraşıyoo çıksın her tarafını yicemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…