2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

ben mayıs annesiyim.ne kadar güzel anlatmışsınız okurken gözlerim doldu.daha şimdiden bu duyguları yüreğimde hissediyorum doğduğunda ne kadar seveceğim kimbilir..

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlaarr doktordan geliyorum Allaha şükür çok iyi geçti. Bisorun yok. NST ye girdim braz sancım çıktı okdr.

kızlaarr doktordan geliyorum Allaha şükür çok iyi geçti. Bisorun yok. NST ye girdim braz sancım çıktı okdr.

bende artik kavusmak istiyorum günler gecmek bilmiyor.. bu arada dogum yapma günlerimiz ayni bakalim kim önce bebisine kavusucak allah yardimcimiz olsun canim

Hadi bakalım Asu87, benim doktorum sezaryen demesin diye dua ediyorum plesantada bir sorun olduğu için sıkı takip ediyor. Sen normal doğum planlıyorsun değil mi?

Dimesvisne, henüz nstye girmedim ben, gerekli görmedi doktor. Merak ediyorum girecek miyim diye:) bu biraz sancın çıkmış ya hissediyor musun? benim iki gündür çok az kasılıyor, antreman sancıları gibi.

merhaba kızlar, bugün doğum yapacaklar sağlıkla bebeklerini kucaklarına almışlardır inşAllah..Darısı bize olsun..beninmde çarşamba kontrolüm var ama hiç gidesim yok :) su, sancı gelmeden artık gitmek bile istemiyorum ama suyumuz falan azalmıştır diye korkuyorum..hayırlısı ile doğursaydım bende :) benimde sancılarım geçti, umarım sezeryan olmaz belki bu hafta gün verir sezeryan için, umarım gün versede kızım o zamana kadar kendiliğinden gelir..

evet sancımı hissediyorum. sancı değil aslında kasılma bebek gerildikçe karnım kasıldı karnım kasıldıkça sayı yükseldi birden. normal kasılma faln yokken 3-4 yazıyodu ekranda sayısı ama kasılınca 80lere kadr çıktı. ben bu kontrolümden önce özel hastaneye gdiyodum bana hiç böle bişi yapmadılar istemediler. devlete gittim bugün baya ilgilendiler. nst ye soktular akıntım var dedm normal ama emin olmak için akıntıdan braz aldılar. sonuç normal hamilelikte olan şeyler. patoljiye bile gnderdiler hepsinle uğraştım. özelde sadece kiloma bakıyolardı tansiyonuma bebeği gözteriyolardı bide fotoğraf veriyodu 2-3 tane o kdr. yani devlet daha çok hoşuma gitti nedense. doğum yapıcağım yeri gösterdi odayı gösterdi. Açıkçası içim bayağı rahtladı. bide sadce doğumda bnden yatak koruyucu ve hasta bezi istedi. diğer herşey odada vardı zaten.

Bizim de çarşamba günü randevumuz var canım. Artık son 3 gün, 40 haftanın dolması için. Sanki hiç gelmeyecek gibi geliyor, beklemekten yoruldum adeta. Diyorum 40 haftayı da geçersek 41,42 aman nasıl beklerim ben. Umarım bir sorun çıkmaz da sağlığıyla gelir miniklerimiz...

canım merak ettim hangi şehirdesn hangi devlet hastanesi orası, bu arada dediğin şekilde kasılmaları gün içinde hep hissediyorum ben ama gelen giden yok :)) inşalalh hepimiz hayırlısıyla sağ salim kavuşuruz bebişlere, beklemekte iyice zorlaştı

bende cuma kontrole gidicem cuma günü 38+6 olmuş olucak bakalım 21 nisana kadar kendi gelmezse suni sancı verilcek sanırım :\ bebişim hayırlısıyla kendi gelse keşke

Bende sezeryandan korkuyorum. Simdiye kadar normal dedi Dr carsamba randevum var bakalim ne diycek ins bi sorun yoktur. Bide benimki tup bebek dogumda ne olup Biter bilmiyorum. Hakkimizda nasil hayirliysa oyle olsun canim. Bi kacis yolu yok sonucta

Bende sezeryandan korkuyorum. Simdiye kadar normal dedi Dr carsamba randevum var bakalim ne diycek ins bi sorun yoktur. Bide benimki tup bebek dogumda ne olup Biter bilmiyorum. Hakkimizda nasil hayirliysa oyle olsun canim. Bi kacis yolu yok sonucta

Doğru:) Öyle ya da böyle gelecekler. Tüp bebek için bazı doktorlar direkt sezaryenle alalım diyorlarmış, bir sorun yoksa neden normal doğum olmasın ki? İnşallah ikimiz için de kolay bir doğum olur.

Hangi devlet hastanesi orası? Ne kadar ilgililermiş. İyi bir yere denk gelmişisn. Özel hastane bir de her adım için para alıyor

Doğru:) Öyle ya da böyle gelecekler. Tüp bebek için bazı doktorlar direkt sezaryenle alalım diyorlarmış, bir sorun yoksa neden normal doğum olmasın ki? İnşallah ikimiz için de kolay bir doğum olur.

Demi yani bi sorun yoksa normal olmali. Tmm ne zorluklarla gebe kaliyoruz ama illaki sezeryan olmali die bi tani da yok. Drmda normali destekliyor bakalim neler olacak

Hangi devlet hastanesi orası? Ne kadar ilgililermiş. İyi bir yere denk gelmişisn. Özel hastane bir de her adım için para alıyor

alanya devlet hastanesi. Açıkçası bnde çok şaşardım devlete gtmemştim daha önce. iyiki gitmişim. boşuna her sefernde özele para vermişim. nese geç olsn güç olmasn canım.

canım kızımın adını cemre yazmıştık ya onu değiştirdik azra deniz oldu değiştirirsen sevinirim

kızlar 07,04,2012 cumartesi oğlumu kucagıma aldım...38+2 de 4,120 53 cm gram sipinal sezeryanla doğum gerçekleşti allah herkese nasip etsin harika birşey annelik..ama sütüm yok zor sipinal sezeryan harika birşey yanlız sonrası benim için çok kötü oldu epeyce ağrım varr ...ayrıntıları hikayemde yazıcam ...allah hepinize kolaylık versinn

maşallah canım sanda bebişinede, benim sat göre 21 nisan doğumum bugün 38+2 oğluşumda darısı bizim başımıza bakalım :)) rabbim bir ömür sağlık mutlluk versin bebişinle sana eşine, doğum hikayeni bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…