2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

evet canım ben anadoluda olacam alttan muane oldunmu açılma için

maşallah size:)))))ben kesyi 5 hadtalıktı gördüm kalp atşınıda 7 haftalıkda gördük.allahım sana nda yardım etsin.kıolaylıklar versin.

daha çok küçük minicik bebeğin. çok tatlı. canım zamn çok çabuk geçiyo gerçekten ama son 1 ay geçmiyo sanırım. bnce 10 haftalıkken gitmiş ol yani 1 ay içinde git. sağlık ocağına gitsende olur bu aralar en azından kan vitamin ilacı verirler.

maşallah size:)))))ben kesyi 5 hadtalıktı gördüm kalp atşınıda 7 haftalıkda gördük.allahım sana nda yardım etsin.kıolaylıklar versin.

teşekkür ederim canım cevap için de iyi dileklerin içinde :)
hakkımızda hayırlısı olsun inşallahh

yoooook.ne ben sordum nede doktor dedi.

heralde sancıları dikkate çok almamışlar canım alltan muaane olmadıgına göre senin suyun azaldıgı için aciliyetin var allah yardımcın olsun canım bu aralar artık belim karnım çok kötü oluyo bi migrosa gittik şu an ölüyorum

sürekli kontrol altında olucam sanırım.
tiroidim yüksek çıkıyor gebelikte.
ayda 1 kez gitmek şart benim için..
bu cuma kese görmeye gideyim ben en iyisi..
nasılsa 1 hafta sonra kalp atışı için çağırır doktor..:26:

Hayırlı olsun canım inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirirsin. Ben keseyi 4+1 de gördüm kalp atışınıda 5inci haftanın sonunda duymuştuk.
Ama bence 6. haftayı bekle gitmek için. 8de duyanlarda olabiliyor.

Sana da hayırlı doğumlar canım. Benim doktorum genel anestezi önerdi beni de hastane ortamı tutuyor o yüzden genel bana uygun geldi. Daha önce de genel ameliyat oldum o yüzden biraz daha rahatım. Doğum Güven Hastanesinde olacak. Allah sana da yardımcı olsun canım.

cnm Allah yardımcın olsun hayırlı doğumlar.bebeğine kavuşuyorsun inşallah.bence asıl zor süreç sona erdi.bundan sonrası daha keyifli olacak:))

Arkadaşlar benim akıntım çok fazla, altıma tayt giymiştim onu ıslatacak kadar, acaba suyum gelmiş olabilir mi?38+2 deyim kızlar??

kızlar allah kısmet ederse yarın doğuma giriyorum allah herkese yardım etsin sağ salim allaım bebeklerimizi korkuyorum biraz

kızlar allah kısmet ederse yarın doğuma giriyorum allah herkese yardım etsin sağ salim allaım bebeklerimizi korkuyorum biraz
Ayy hadi bakalım sakin ol bol bol dua et bebeğinin ilk anlarının keyfini yaşa.Sağlıkla inşallah Allah yardıcın olsun

çok normal canım gerilmen. Allah yardımcın olsun sağlık sıhhatle kavuştursun bebeğine.
Ama sonunu onun yüzünü göreceğin anı hayal et :)

arkadaşlar ya bu nişan denen şey çok yoğun mu olur?az önce wc ye gittim çok hafif pembemsi akıntıdan farklı birşey vardı peçetede,ma çok fazla değildi.nişan olabilir mi?günüm geçiyor 2 gün de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…