sen anadolu hastanesinde oacaksın demi.bende damlada olacam inşallah.hayırlısı zetan bebeğin hareketleride çok çok az.bugün nstye girdim.sancıda çıktı bebeğin kalp atışları normaldi.140 160 arsaıydı.ama açılma varmı yokmu bilmiyorum ne ben sordum nede doktor söledi.
selaM KIZLARR..
ben yolun daha çok başındayım.
RABBİm sizleri bir avazda kurtarsın inşallah..
sağlıkla bebeklerinizi kucaklarınıza alırsınız umarım..
benim size sorum olacak şuan 4+4 üz.
kese ve kalp atışları için doktora ne zaman gitmeliyim ?
evet canım ben anadoluda olacam alttan muane oldunmu açılma için
selaM KIZLARR..
maşallah size:)))))ben kesyi 5 hadtalıktı gördüm kalp atşınıda 7 haftalıkda gördük.allahım sana nda yardım etsin.kıolaylıklar versin.
yoooook.ne ben sordum nede doktor dedi.
daha çok küçük minicik bebeğin. çok tatlı. canım zamn çok çabuk geçiyo gerçekten ama son 1 ay geçmiyo sanırım. bnce 10 haftalıkken gitmiş ol yani 1 ay içinde git. sağlık ocağına gitsende olur bu aralar en azından kan vitamin ilacı verirler.
selaM KIZLARR..
Hadi bakalım Bizzimde 10 nisan salı günü sabah olucak.Ankaradasın sanırım nerde doğum yapıcaksın ve neden epidural olmuyosun?Ben ilk kızımda genel oldum ve çok şişmişti dudaklarım falan bi de ne bilim böle doğumca sesini duymak falan daha heyecanlı olur die düşünüorum.Allah yardımcn olsun
Arkadaşlar benim akıntım çok fazla, altıma tayt giymiştim onu ıslatacak kadar, acaba suyum gelmiş olabilir mi?38+2 deyim kızlar??
Ayy hadi bakalım sakin ol bol bol dua et bebeğinin ilk anlarının keyfini yaşa.Sağlıkla inşallah Allah yardıcın olsunkızlar allah kısmet ederse yarın doğuma giriyorum allah herkese yardım etsin sağ salim allaım bebeklerimizi korkuyorum biraz
kızlar allah kısmet ederse yarın doğuma giriyorum allah herkese yardım etsin sağ salim allaım bebeklerimizi korkuyorum biraz
kızlar allah kısmet ederse yarın doğuma giriyorum allah herkese yardım etsin sağ salim allaım bebeklerimizi korkuyorum biraz
Canım sen normal doğumu mu bekliyorsunçok normal canım gerilmen. Allah yardımcın olsun sağlık sıhhatle kavuştursun bebeğine.
Ama sonunu onun yüzünü göreceğin anı hayal et :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?