arkadaşlar ya bu nişan denen şey çok yoğun mu olur?az önce wc ye gittim çok hafif pembemsi akıntıdan farklı birşey vardı peçetede,ma çok fazla değildi.nişan olabilir mi?günüm geçiyor 2 gün de
Bir günaydında bizden dogum yapacaklar var bugün allah yardımcınız olsunkkbayansu kaç gündür yok sanki yada bana denk gelmedi dogummu yaptı acaba ben bugün yokum annemin misafiri var şimdi oraya gidiyorum eger sıra bula bilirsem bide konturolum var artık haftada gidiyorum merak etmeyin beni doguracak gibi durmuyorum şimdilik herşey yolunda hepinizi öptüm
pembemsi akıntıdan daha farklı derken daha açık ya da koyu mu?
canım sen ne yaptın daha sonra merak ettim?Arkadaşlar benim akıntım çok fazla, altıma tayt giymiştim onu ıslatacak kadar, acaba suyum gelmiş olabilir mi?38+2 deyim kızlar??
yok hafif pembe,jel gibi bir şey,sabah bir daha geldi.Ablam sen bozulmuşsun,doğurursun 1 güne kadar dedi.hayırlısı bakalım daha ağrım da yok
kızlar acil
doğum sancısı nasıl olur
internetten okudum kasıklara ve bele agrı girer adet sancısı gibi diyo
kasık ve belde agrı yok ama karnım düşecek gibi oluo sancı değil agrı var
bazen öyle bi zorluo ki kıvranıoum bazen rahat bırakıo bu arada bebegmz de hareketli
doğum mu başlıo cevap lütfen acil
tuvaletm varmış gibi bi his var tuvalete çıksam rahatlayacakmşm gibi
doğum sncısı böle mi olur daha önce adet sancısı da çekmedm hiç bilmiom doğum başlıo mu noluo
bugünün nasıl geçti peki
ben göğüs altımdan ve karnımın altından ellerimle tutmasam sanki karnım düşcek gibi oluo rahme bi sancı girmio
karnım ağrıo sadece bazen daha şiddetli bazen daha az
iki saat oldu başlayalı
ilk başta bebek hareketleri de vardı ve güçlüydü ama şu an bebek hareketleri yok varsa da ben hisssetmiorm
alttan mnuayeneden çekndgm için erkenden hastaneye gitmk de istemiorm
daha çok ayakta kaldıgım günlerm de oldu bugn azıck iş yaptım sadece ondan değildir herhalde
pzt bizim de 40. haftamız doluo ve bizim de kontrol var dr hazırlıklı gel demedi ama
doktorumun numarası yok doğum servisi var ya orayı araym bari erkenden hastaneye gitmek istemiorm canm
doğum başlamışsa bile bu süreci evde geçirmek daha kolay hastanede vakt geçmez dr um da yok kimbilir kim muayene edecek
bazen dayanılmaz oluo bazen rahat. şu an rahatım mesela duşa girdim doğum başlıosa kolaylaştırırmş ya
dayanamayacak kadar olursa gideym diorm umarm yanlş yapmıormdur
ağrıdan kıvranmalarım geçti sanırım duş işe yaradı
teyzelerm annem ve kayınvalidem tarafından onaylandı doğumum başlamış
sancım artınca hastaneye gitme kararı aldık
erkek çocugunun agrısı ara ara olurmuş bu gece doğurabilirm hayırlısı dua edin
Hadi bakalim bir avazda kurtarsin rabbim
allah ağrısız sancısız kolay doğum nasip etsin canım
allah yardimcin olsun canim insallah hayirlisiyla bebisini kucagina alirsin
ayyy canim ins kolayca bir dogum yAparsin.allah yardimci olsun benimde kasiklarimda bir agri var biraz once oldu ama gecti.yalanci dogum sancilari heralde
Allah yardımcın olsun..
Gunaydin kizlar
Kkelebekk napti acaba gece sanciliydi dogum yapmismidir..
kkelebekk ne yaptı acaba doğurdu mu, akşam yazdıklarını şimdi okudum da ben de heyecanlandım kızlarr...
bebeğimiz doğdu kızlar ayrıntıları doğum hikayeleri bölümüne anlatacagm
oğlumuz 6 nisanda sezeryan ile doğdu.
keyfi olarak sezeryan olacaklar varsa uzak dursunlar çok zor
benim bebiş gece pozisyon değiştirince bazen çok rahat hareket edemiyor, bazen günü günü tutmuyor biraz daha enerji depolA portakal ye sonra uzan bakalım .Ya kizlar bebegim geceden beri hareketsiz..yani cok az hareket etti..normalde kahvaltidan sora epey bir oynardi icimde ama bugn tik yok..1,2 kez kimildadi sadece..cikolatada yedm bir parca ama..endiselendm dogrusu..sizdede bole oluyomu...benim uzerimede zaten olu topragi serpilmis gibi bugun..ne oldu bole anlamadm gitti....
Ya kizlar bebegim geceden beri hareketsiz..yani cok az hareket etti..normalde kahvaltidan sora epey bir oynardi icimde ama bugn tik yok..1,2 kez kimildadi sadece..cikolatada yedm bir parca ama..endiselendm dogrusu..sizdede bole oluyomu...benim uzerimede zaten olu topragi serpilmis gibi bugun..ne oldu bole anlamadm gitti....
canim portakalda yokki.simdi bir parca cikolata gene yedm ama tik yok.elimi karnima koyunca illa cevap verirdi kuzum..onunda benm gibi hali yok bugun heralde...benim bebiş gece pozisyon değiştirince bazen çok rahat hareket edemiyor, bazen günü günü tutmuyor biraz daha enerji depolA portakal ye sonra uzan bakalım .
Benim bebeğim gündüzleri hiç hareket etmez genelde geceleri hareket ediyor, zaten son haftalarda yeri dar olduğundan çok hareket etmezmiş, aynen canım dediğin gibi ben de kendimi çok halsiz hissediyorum , yataktan bile zor çıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?