:) hayırlısıyla canım... ben de çok yorulunca hep doğurucam zannediyorum, gece tedirgin uyuyorum, bu gece de öyle olacak galiba...
Alp deniz koyduk cnm. siz ne koydunuzz :) ay bi sen varsın formda ne mutlu oldum biri var konuşuyorum diye
bana da iyi geliyo ya, kafam dağıldı biraz, az önce çok sıkıntılıydım gerçi akıntı olayından emin olamadım hala, hiç böyle olmamıştı çünkü... oğlum da hareketlenince rahatladım biraz... Biz Muhammed Beşir koyduk adını inşallah....
doğum yapan arkadaşlar bebeği sarılık olan oldu mu aranızda ?
gözün aydın canım,aynı gün tam 20dk sonrada ben doğum yaptım..gündaş oldu bebelerimizz
11 Nisan carsamba saat 10:30da minigim 3100.gr normal dogum ile dunyaya geldi. Annelik muthis bi duygu. Allahim her dileyene nasip etsin.
Ben de bekliyorum canım, hayırlısı olsun.Normal doğumu bekledik bu güne kadar inşallah normal doğum yapabiliriz, yarın benim de kontrol varAy maşallah cnm, Rabbim bağışlasın. Kaçıncı haftada oldu doğum ne nasıl başladı müsait bir zamanında paylaş bizimle :)
Biz hala bekliyoruz :) Yarın kontrol var pifffff................
Ben de bekliyorum canım, hayırlısı olsun.Normal doğumu bekledik bu güne kadar inşallah normal doğum yapabiliriz, yarın benim de kontrol var
kızlar kaç keredir yazdım cvp alamadım sizdennormal doğumu bekleyen ark 1 cm bile acıloümanız yokmu???? gecen cuma gittiğimde 1 yada 2 cm acılmam oldugunu salı 1 cm bile acılmam olursa doğuma alacagını söledi doktor esyalarını al dogumanenin önünde bekle dedi tırsıyorum epidural normal yaparız dedi sizin doktor bişi demiomu benmkimş aceleci acaba gerci 4 cm lik acılma yetrmiş bebek için dogum baslaması için kafam karısık bişiy deyinnn yarın gidiom doğumaaaaa aaaaaaaaaaa:18:
kızlar kaç keredir yazdım cvp alamadım sizdennormal doğumu bekleyen ark 1 cm bile acıloümanız yokmu???? gecen cuma gittiğimde 1 yada 2 cm acılmam oldugunu salı 1 cm bile acılmam olursa doğuma alacagını söledi doktor esyalarını al dogumanenin önünde bekle dedi tırsıyorum epidural normal yaparız dedi sizin doktor bişi demiomu benmkimş aceleci acaba gerci 4 cm lik acılma yetrmiş bebek için dogum baslaması için kafam karısık bişiy deyinnn yarın gidiom doğumaaaaa aaaaaaaaaaa:18:
canım ben çatı muayenesi olmadığım için bilemiyorum açıklık var mı yok mu ama ilk doğumumda hastaneye gittiğimde 2 cm açıklık vardır suni sancı verdiler 2 saat içinde doğurdum. korkma açıklık varsa bi şekilde doğurursun. allah koılaylık versin
canım bende bekliyorum ama çatı muyenesini 38 de yaptı bende bişi yoktu.
ondan sonra yapmadı. bilmiyorum o yüzden :)
ki benim 40+3 bugün.
hadi ya canım içim rahatladı cünkü suan 39 haftamdayım acaba erkenmi omu bumu sıkıldım eiice:)))) yarın cagırıo bakalım suni verceklermiş epidural iğne işe yarar inşallah ilk doğumum korkuyorum tavsiyeniz varmı bana yarın içindiorum ki bu koca şişlik nasıl cıkıcak karnımdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?