ah bizde seni merak ediyorduk doğurmuştur dedik ama sendede yokmuş meğer bişi
gerçi yarın alıcaksın kısmetse bebeğini
Hayırlısıyla sağ salim bebeğini alırsın kucağına herşey yolunda gider canım ya
kendine ve eve gelince haberlerini ufacıcıkta olsa bekliyorum
mrh arkadaşlar bende nisan annesiyim uzun zamandır takip ediyorum ama hiç yazmamıştım bende 40 haftama girdim ama bebegimde hala tık yok doktor 24 nisana kadar bekliyelim dedi olmazsa suni sancı vericek her geçen gün daha stresli ve korku dolu bir hal aldım napıcağımı bilemiyorum çokk zorkuyorum :18::18::18:
aynen canım beni de bi korku sardı nası doğurcam o sancıyı nası çekicem bebek sağlıkla dünyaya gelicek mi sezeryan mı olsam ?????? offf çok stresliyim yaaaaa bizimkinin bugün de gelesi yok karnım hala inmedi 1 hafta geçti nerdeyse yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
selam kızlaaaaaaaaaaarrrr... ben doğurdum 19 nisan sabah saat 9 da spinal sezeryanla oğlum Alp Deniz i dünyaya getirdim. şuanda yanmda ytıyo bebeğ,m bnm. en kısa zamnda güniçerisnde doğm hkayemi paylaiıcam. doğm yapmamş arkdşlra allah kolylık versn.
Selam kizlar dun aksam doktorumu aradim.pazartesi gene ara bebek gelmezse dedi.en son care suni sanci verecek.
Arkadaslarim bol bol yurumemi soyledi.zaten yuruyodm kac gundurde dahada arttiricam saatini.tanidigim 2 arkadas yurudukleri icin sancilari geldi oyle gittiler hastaneye.
Benim gibi normal dogumu bekleyen annis adaylari sizede tavsiyem cikip bol bol yurumeniz.
amin canım valla benimde dün gözüm seni aradı yol arkadaşımgecenin yarısı oldu halen uyuyamadım sitres yaptım galiba son yarım saatim 2 den sonra yemek yok ama sabahtan beri bişey yiyemiyorum midem bulanıyor doktorum bol bol yeki sütün kolay gelsin dedi ama bende inadına iştah kesildi sanki dua edin kızlar çok korkuyorum sag salim kurtulurum inşallah bi sorun olmazsa yazarım eve çıkınca hepinizi öptüm allah kimseyi üzmesin yormasın allah yardımcımız olsun hıı bu arada nisan annesi olmak için son 10 gün unutmayın
Selam kizlar dun aksam doktorumu aradim.pazartesi gene ara bebek gelmezse dedi.en son care suni sanci verecek.
Arkadaslarim bol bol yurumemi soyledi.zaten yuruyodm kac gundurde dahada arttiricam saatini.tanidigim 2 arkadas yurudukleri icin sancilari geldi oyle gittiler hastaneye.
Benim gibi normal dogumu bekleyen annis adaylari sizede tavsiyem cikip bol bol yurumeniz.
siz benden önce doğurursunuz heralde bende ne sancı ne bişi var ama benceeee sizdede bişi yoksa yine siz benden önce doğurursunuz benim bebiş çok sevdi yerini bide teyzesine çekmiş boğa yarın doğum günü kesin onun gibi inatçı bişi olucak
sanıyorum hepimizinki boğa olacağı için inat ediyolar sizin istediğiniz zamanda dil bizim istediiğimiz zamanda gelecezz diye şirin şeyler
birde yürüyüş diyosunuzya benim hiç yürüyesim gelmiyo tek başıma işim oluyo çarşıya çıkıyorum akşamına pert saçma sapan yerlerim ağırıyo, siz nasıl yürüyosunuzki:44:
Aynen canm boga burclari iste inatcilar gelmiyolar..yurumeden kasit ole kendini yorarcasina tempolu degil.carsi pazar yuruyusu gibi.ben ole yuruyorm.yorulunca az oturp nefesleniyorm.saliya kadar yurucem ise yararsa yarar... salidan sonra gelmezse mecbur suni sanciyi yicez.hayirlisi olsn
kızlar hadi doğurun artık da bebişlerimizden konuşmaya başlayalım yaf 40ımız çıkacak sizi bekliyos hala
aaayyyyyy isyanlardayyiiimmmm.... Ne acilma ne sanci hicbisey cikmadi Dr da. 40. Hafta bitmek uzeree. Dr 22sinde dogmazsa 10 Gun daha beklicez dedimayisa kalmak istemiyorum nisan ayina hazirlamistim kendimi yaa.... Ne guzel kavustunuz siz darisi biz sonuncu haftacilara
kızlar hadi doğurun artık da bebişlerimizden konuşmaya başlayalım yaf 40ımız çıkacak sizi bekliyos hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?