2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
kızlar hadi doğurun artık da bebişlerimizden konuşmaya başlayalım yaf 40ımız çıkacak sizi bekliyos hala

yok canım bizmkilerin doğmaya niyeti bekliyoruz hala ama ne sancı ne bişi dr bakmıyo bile çatı falan belki bu hafta 40. haftamız bakar heralde gerek duymuyo duysa bakardı heralde
geçen hafta gitttiğimde 42 ye kadar bekleriz dimi diyorum bekleriz dedi rahatız biz çok dr umla :)

Evet canim herseyin hayirlisi tabikide ama bu Son zamanlar hic ama hic gecmiyor benim 32. -33. Haftalarda Sancilarim vardi hatta Dr istirahat Verdi erken doguma hazir ol diye.. Simdi de dogsun diye gozunun icine bakiyoruz... Baksana zaten topikte Te kimse yok herkez dogurdu bebisiyle ilgileniyor. Ben zaten gobegim yuzunden geceleri uyuyamiyorum bile Rahat edemiyorum.. Hayirlisi bakalim bi Gun bizde yazacagiz dogurduk diye

Evet canim herseyin hayirlisi tabikide ama bu Son zamanlar hic ama hic gecmiyor benim 32. -33. Haftalarda Sancilarim vardi hatta Dr istirahat Verdi erken doguma hazir ol diye.. Simdi de dogsun diye gozunun icine bakiyoruz... Baksana zaten topikte Te kimse yok herkez dogurdu bebisiyle ilgileniyor. Ben zaten gobegim yuzunden geceleri uyuyamiyorum bile Rahat edemiyorum.. Hayirlisi bakalim bi Gun bizde yazacagiz dogurduk diye

aslında ondan kaynaklanıyor marttan beri doğumlar başladığı için erken gelicek gözüyle baktık aslında kaygılanmamız gereksiz boşuna 9 ayda doğuyo çocuklar diye bi zaman belirlenmemiş
ama napalım gördükçe sabırsızlanıyoruz bide her gün aranıp doğmadımı daha diye aramalar dahada heyecanlandırıyo,
aman napalım hayırlısı olsunda sağlıklı doğsunlarda bekleriz biz canlarımız onlar bizim
bende doğurdum diye yazıcammı acaba ay çok garip geliyor sanki bizimki hiç doğmayacak mış gibi geliyor çok garip hissediyorum ben kendimi nedense :44:

Haha doğurduk diye yazicaz Allah'ın izniye.. Aynen yaa millet bizden merakli valla sokakta Telefonda rahat yok

Haha doğurduk diye yazicaz Allah'ın izniye.. Aynen yaa millet bizden merakli valla sokakta Telefonda rahat yok

artık tlfa bakmak istemiyorum ben de çok sıkıldım daha doğuramadım demekten. samimi arkadaşlarıma dedim aramayın doğurdun mu diye bişey olursa ben size haber veririm hepten stresleniyorum yaaaa

selam anneler,
benim güzel oğlum 17 nisan 02:45 te 2960-47 cm olarak avcılar hastanesinde dünyaya geldi.
16 nisan günü yazmıştım buraya nişanmış gelen.
9 30 da muayene oldum 10 30 da yatış yapıldı.
2 45 te normal doğum yaptım. çok rahat oldu. herşey yolunda ise normal doğum için sakın korkmayın.
3 dikişim var içten biraz acıyor ama herşey yolunda.

emzirme problem oluyor.inşallah onu da aşıcaz.
bu arada göbeğimiz düştü.

görüşmek üzereee...

Son düzenleme:
Gözün aydın canım, darısı doğurmayanların başına, avcılar hastanesi devlet mi oluyor yoksa avcılar hospital da mı doğum yaptın

dünden beri hafif hafif ağrılarım oluyor ama yalancı ağrılar sonra geçiyor Allahım hayırlısı ile bi kucağımıza alsaydık rüyalarıma giriyo canım kızım benim o zaman hiç uyanmak istemiyorum 3 günümüz kaldııııı

ayyy gözün aydın ne güzel inş. bizlerde yaşarız o duyguları.Emzirme proplemini de atlatırsın en kısa zamanda
bende normal olsun istiyorum ama çokta korkuyorum

selam kızlarr doktordan geliyorum.

3 cm açıklığım varmış doktor suni sancı verip doğurtalım dedi ama ben normal sancımla olsun istiyorum salı gününe kadar müddet verdi bekliycem sizce pişman olur muyum acaba kalsa mıydım hastanede

maasallah canm allah anali babali buyutsun ins..darisida bizlere olsun.ne guzel dikisinde azmis.

eğer beklemenin sakıncası yoksa normal sancını bekle,ben suni sancıyla doum yapmak zorunda kaldım,suyum geldi ama ne açılmam vardı ne de bebek kanala inmişti,mecburen doğum yaptım yani,çok şiddetli oluyor suni sancı,herşeyin doğalı,ama tabi doktorun beklemenin riskli olduğunu söylerse de onu dinle

canim bence bekle ve bu surede bol bol yuru.kendi sancilarinla git.zaten 3 santim acilma olmus.bende sali gdicem daha tik yok bizde.aksamlari cikip yuruyorum.bakalim ne diyecek dr.en son suni sanci vericez dedi banada.acikligim varmi yokmu bilmiyorum hic bakmadi alttan.
sen hissettinmi peki acilma oldugunu.nisan su vs geldimi.

doğum yapanlar,şu ticker larımızı düzenlesek artık diyorum,bbeğin doğum tarihine göre yenisini hazırlasak,nerden yapıcaz bilen var mı?ben hala hamile gözüküyorum 3 haftadır

doğum yapanlar,şu ticker larımızı düzenlesek artık diyorum,bbeğin doğum tarihine göre yenisini hazırlasak,nerden yapıcaz bilen var mı?ben hala hamile gözüküyorum 3 haftadır

bencede degistirin artik.bebislerinize kavustunuz ne guzel:))sen avatar resminide degistir tatlim

bende smdi kalkip bacaklarimn tuylerini yolucam.pufff nasil alicam bilmiyorm.epeyde uzattim.malesef yurtdisinda oldugum icin kuafor imkani yok burda...mecbur evde yapiyosun

kızımın göbeği bu gece düştü.hergün banyo yaptırıyoruz.2 gündür hafiften gaz sorunu var bıcırığımın
benimde ağrılarım azaldı.sızlama şeklinde hafiften

bende smdi kalkip bacaklarimn tuylerini yolucam.pufff nasil alicam bilmiyorm.epeyde uzattim.malesef yurtdisinda oldugum icin kuafor imkani yok burda...mecbur evde yapiyosun

ay bacak tüyü deme hiç çorabımı zor giyiyorum bide bacakalrı nasıl yapıcam bilmem bizim kızlara diyorumda bi türlü olamıyo herşeyi kendinin yapması gibisi yokmuş meğer
nasıl yani ordaki milletin hepsi kendimi yapıyo ağdacı vs yokmu ne kötüymüş o zaman o

ayyy bitti sukur.ama bende bittim.cok zor oldu almasi.bide uzatmisim fena canim yandikizimda iki buklum oldu icerde:)
canm varda ben gitmiyorm.kadin erkek karisik pek uygun degil ortamlari.esimde hayatta izin vermez zaten

;

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…