kızlar hadi doğurun artık da bebişlerimizden konuşmaya başlayalım yaf 40ımız çıkacak sizi bekliyos hala
aklıma ne geldi geçen ay marttayken acaba erken doğarmı diyoduk şimdide nisan olacakmı acaba der olduk ay ne garip o günler geldi aklıma nerden nereye
asu cum hayırlısı ya bekliyoruz işte demekki bizim ufaklıklar geç olmuşlarda bekliyolar zamanını napalım geç olsunda güç olmasın dimi
sağlıklı bi şekilde doğumumuz olsunda boşver oluruna bırakalım onlar geleceği zamanı bilirler
sıkma kendini stres yapma boşver bu anların tadını çıkaralım bak doğum yapanlar uykusuzluk yorgunluk derdinde
nasılsa bizde yaşıyacağız şimdi bari tadını çıkaralım dinlenelim boşverrrr düşünme er yada geç nasılsa gelecekler şirineler :)
aklıma ne geldi geçen ay marttayken acaba erken doğarmı diyoduk şimdide nisan olacakmı acaba der olduk ay ne garip o günler geldi aklıma nerden nereye
asu cum hayırlısı ya bekliyoruz işte demekki bizim ufaklıklar geç olmuşlarda bekliyolar zamanını napalım geç olsunda güç olmasın dimi
sağlıklı bi şekilde doğumumuz olsunda boşver oluruna bırakalım onlar geleceği zamanı bilirler
sıkma kendini stres yapma boşver bu anların tadını çıkaralım bak doğum yapanlar uykusuzluk yorgunluk derdinde
nasılsa bizde yaşıyacağız şimdi bari tadını çıkaralım dinlenelim boşverrrr düşünme er yada geç nasılsa gelecekler şirineler :)
Evet canim herseyin hayirlisi tabikide ama bu Son zamanlar hic ama hic gecmiyorbenim 32. -33. Haftalarda Sancilarim vardi hatta Dr istirahat Verdi erken doguma hazir ol diye.. Simdi de dogsun diye gozunun icine bakiyoruz... Baksana zaten topikte Te kimse yok herkez dogurdu bebisiyle ilgileniyor. Ben zaten gobegim yuzunden geceleri uyuyamiyorum bile Rahat edemiyorum.. Hayirlisi bakalim bi Gun bizde yazacagiz dogurduk diye
aslında ondan kaynaklanıyor marttan beri doğumlar başladığı için erken gelicek gözüyle baktık aslında kaygılanmamız gereksiz boşuna 9 ayda doğuyo çocuklar diye bi zaman belirlenmemiş
ama napalım gördükçe sabırsızlanıyoruz bide her gün aranıp doğmadımı daha diye aramalar dahada heyecanlandırıyo,
aman napalım hayırlısı olsunda sağlıklı doğsunlarda bekleriz biz canlarımız onlar bizim
bende doğurdum diye yazıcammı acaba ay çok garip geliyor sanki bizimki hiç doğmayacak mış gibi geliyor çok garip hissediyorum ben kendimi nedense :44:
Haha doğurduk diye yazicaz Allah'ın izniye.. Aynen yaa millet bizden merakli valla sokakta Telefonda rahat yok
Gözün aydın canım, darısı doğurmayanların başına, avcılar hastanesi devlet mi oluyor yoksa avcılar hospital da mı doğum yaptınselam anneler,
benim güzel oğlum 17 nisan 02:45 te 2960-47 cm olarak avcılar hastanesinde dünyaya geldi.
16 nisan günü yazmıştım buraya nişanmış gelen.
9 30 da muayene oldum 10 30 da yatış yapıldı.
2 45 te normal doğum yaptım. çok rahat oldu. herşey yolunda ise normal doğum için sakın korkmayın.
3 dikişim var içten biraz acıyor ama herşey yolunda.
emzirme problem oluyor.inşallah onu da aşıcaz.
bu arada göbeğimiz düştü.
görüşmek üzereee...
selam anneler,
benim güzel oğlum 17 nisan 02:45 te 2960-47 cm olarak avcılar hastanesinde dünyaya geldi.
2 45 te normal doğum yaptım. çok rahat oldu. herşey yolunda ise normal doğum için sakın korkmayın.
görüşmek üzereee...
selam anneler,
görüşmek üzereee...
selam kızlarr doktordan geliyorum.
3 cm açıklığım varmış doktor suni sancı verip doğurtalım dedi ama ben normal sancımla olsun istiyorum salı gününe kadar müddet verdi bekliycem sizce pişman olur muyum acaba kalsa mıydım hastanede
selam kızlarr doktordan geliyorum.
3 cm açıklığım varmış doktor suni sancı verip doğurtalım dedi ama ben normal sancımla olsun istiyorum salı gününe kadar müddet verdi bekliycem sizce pişman olur muyum acaba kalsa mıydım hastanede
doğum yapanlar,şu ticker larımızı düzenlesek artık diyorum,bbeğin doğum tarihine göre yenisini hazırlasak,nerden yapıcaz bilen var mı?ben hala hamile gözüküyorum 3 haftadır
bende smdi kalkip bacaklarimn tuylerini yolucam.pufff nasil alicam bilmiyorm.epeyde uzattim.malesef yurtdisinda oldugum icin kuafor imkani yok burda...mecbur evde yapiyosun
ay bacak tüyü deme hiç çorabımı zor giyiyorum bide bacakalrı nasıl yapıcam bilmem bizim kızlara diyorumda bi türlü olamıyo herşeyi kendinin yapması gibisi yokmuş meğer
nasıl yani ordaki milletin hepsi kendimi yapıyo ağdacı vs yokmu ne kötüymüş o zaman o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?