2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
ayyy bitti sukur.ama bende bittim.cok zor oldu almasi.bide uzatmisim fena canim yandikizimda iki buklum oldu icerde:)
canm varda ben gitmiyorm.kadin erkek karisik pek uygun degil ortamlari.esimde hayatta izin vermez zaten

;

e kadın erkek karışık olunca zor olur tabi neyse halletmişsinya zorda olsa hadi gözün aydın.
ahsende doğumunu yapmıştır bakalım bzim nasıl olacak merak ediyor insan
herkes ruyasında beni görüyo doğum yapmış olarak ama ben hiç göremiyorum küçük hatun kendini göstermiyo ruyada bari bana gösterse :)
zaten cinsiyetini 6 yada 7. ayda gösterdi çok nazlı bunlar çokkkkk

kızımın göbeği bu gece düştü.hergün banyo yaptırıyoruz.2 gündür hafiften gaz sorunu var bıcırığımın
benimde ağrılarım azaldı.sızlama şeklinde hafiften

hadi gozun aydin canim masallah kbebisine darisi bize insallah benim kiz 11.ci gunu devirecek daha dusmedi gobegimiz. senin kacinci gun dustu

Canm ya bende hic goremedm kizimi ruyamda.bir keresinde dogum yapmisim emziriyorum ama yuzunu hic hatirlamiyorm..
Hadi ya demek 7.ayda gosterdi ha.valla pek bi nazliymis senin kiz:))bizimkide 5.ayda gostermisti

Canm ya bende hic goremedm kizimi ruyamda.bir keresinde dogum yapmisim emziriyorum ama yuzunu hic hatirlamiyorm..
Hadi ya demek 7.ayda gosterdi ha.valla pek bi nazliymis senin kiz:))bizimkide 5.ayda gostermisti

amane hikmetse çoğu kişi görmüş bizim hatunu ruyasında napalım kendilri gelsinde öyle görelim bari
nerdeyse sandımki doğunca görcez hanımefendiyi, geç gördükya karnımda top gibi erkek karnı gibi acaba erkek doğarmı diyede tedirgin olmyor değilim öylede olabiliyormuş çünkü
yatağı dahil herşey pembe erkek gelirse hepsini giydircem görcek o zaman ay hele bi doğsunlarda ne tatlılardır kimbilir zaten o anı düşündüğüm için hiç korkmuyorum belki doğumdan

slm arkadaşlarım 17 nisan saat 12:30 da eymenim dünyeye sezeryan ile geldi ...3 500 kilo boy 52 cm anlatırım bi ara hikayemi yeni yeni toparlanıyorum bbegim sarılık sınırında suan emzirmekle gecior saatler ....canım sıkılıor o yüzden

hayırlısı olsun cnm Allah analı babalı büyütsün inşallah merak etme küçükken bende sarılıkla çok cebelleşmişim bebeğinde atlatır merak etme sağlıklı bi şekilde büyür inşallah :)

iyi akşamlar kızlar bende minik kızıma çok şükür kavuştum cuma günü 2:40 da 3200 gr 49 cm ahsenim geldi minicik bişey ama çok tatlı agrılarımm halen var gazımıda çıkaramadım halen kıvranıyoz evimize geldik duşumuzu aldık dinlenmeye calışıyom darısı başınıza fırsat buldukca girmeye çalışırım eyisdas haber vermeyi unutma seni çok merak ediyorum bakalım gününde gelecekmi

biz geldik...sizi tel den hep okuyorum ama yazmak pek mümkün olmuyor...ee bende bide 3 yaşında bi oğlan olunca ve lohusalığımın 6.gününden beri tek başıma bakmak zorunda olduğumdan ancak okuyabiliyorum...benim kızımın göbeği 9.günde düştü..gaz problemi bizde de var..dün burdan okuduğum kimyonu yaptım kızıma..sanırım iyi geldi uyudu dün gece...bende süt için hem humana hemde kendim aktardan aldığım karışım çayı içiyorum...rezene anason çemen otu ısırgan ve kimyon...hepsinden 1 çay kaşığı koyup kaynamış suda demliyorum..2 fincan çıkıyor..hergün taze demleyip içiyorum...dereotuda yiyorum..şimdilik sorun yok şükür sütümde..inşallah hepimizin sütü bol olur kızlaar..daha doğum yapmayanlar da bi avazda kurtulun inşallah..ben çok güzel bi doğum yaptım...oğlum da öyleydi gerçi..oğlumu 3 saatte kızımı 2 saatte doğurdum..suyumun gelmesi sancı başlaması hepsi 2 saat içinde oldu..umarım sizde meleklerinizi benim gibi kolay bi normal doğumla alırsınız kucaklarınıza...melekleri kucaklarında olan anneler de sütünüzle kalın inşallah...

Moralim cokkk bozzuuukkkkk..... Hic keyfim yookkkk.... Gozlerim doluyoorr Aglamakk istiyooruuummm

selam hanımlar bizim oğluş tam haftasında cuma günü göbeğini düşürdü ağbi oldu , dünde bugün de bıcı bıcı yaptık :) doğumu bekleyen arkadaşlar hiç korkmayın herşey olacağına varıyo, bebişler sağsalim hayırlısyla gelsinler bütün sıkıntılar geçiyor:)doğum yapan arkadaşlar hepinize hayırlı olsun, bebişlerinizle bol sütlü gazsız günler, yeni annişler gelinde bebişlerden konuşalım artık,

canim hayirli ugurlu olsn.bizlerede dua et beklemedeyiz halen
senin bebisinde hayirli olsn .ne guzel.ins bizede seninki gibi kolay dogumlar nasip eder allahm.
Moralim cokkk bozzuuukkkkk..... Hic keyfim yookkkk.... Gozlerim doluyoorr Aglamakk istiyooruuummm
niye canim ya uzulme bebisinde uzulr sonra:)benimde canm daraliyor ama moralimi yuksek tutmaya calisiyorm.cok az aldi hayirlisiyla gelicek bebislerimiz.az sabir...

masallah canm.biz daha hamilelikten bahsediyiz siz ne guzel gobek dusmelerinden vs..az kaldi bekleyin bizde katilicaz araniza

canim tebrikler allah anali babali buyutsun.senin normal dogum olmayacakmiydi.nedn sezeryan oldun ki?

Merhaba kızlar, artık doktora gitmek bile istemiyorum, geceleri beni uyutmayan kıpır kıpır bebeğim gündüz nst ye girince hiç hareket etmiyor ve 3 defadır kötü sonuç alıyorum ultrasondan bakılınca hiç sorun yok şükür, suyu yerinde, kalbi düzenli atıyor hareketli ama nst niye böyle oluyor moralim bozuluyor. 5-6 güne 40 hafta dolacak, normal doğum için bu zaman kadar bekledim korkuyorum bir aksilik olacak ve sezeryana girmek de beni korkutuyor öyle karışık duygular içindeyim, keşke sancılar girse de kendiliğinden gelse oğlum, Allah yardımcımız olsun

selam bayanlar,

biz uzatmaları oynuyoruz kızımla :) 40 haftamız doldu, 2 gün de geçti.. hafif hafif sancılarım var ama hala doğuma girecek kadar değil. cuma günü kontrolümüz vardı, parmak ucu açılma hala, ama nstde sancı çıktı. doktorum, bu gece sancın olur yarın sen öğlen 11de gel, bu sefer ben alttan muayene edeyim dedi. tamam dedik çıktık hastaneden ama bunu duyan herkes "sakın gitme, günün doldu diye suni sancı verirler, suyunu patlatırlar.." vs bir sürü şey söyledi. eşim de bunları duyunca gitmemi istemedi. hasılı şu an evdeyiz, arada bir şiddetli sancı vuruyor ama düzen filan yok. suyum da gelmedi nişanım da.. eşime kalsa doğum eylemi başladığında gitmeliyiz. ama ben korkuyorum, gün geçmesinden dolayı olabilecek aksiliklerden.. kordon dolanır, kakasını yapar, kalbi yavaşlar anlamayız diye..

bana fikir verir misiniz lütfen, ne yapmalıyım? doktorum 27 nisan son gün normal doğumu beklememiz için demişti vakti zamanında.. sizce pazartesi veya salı günü gitsem mi doktora? en azından rutin muayenemi olur nstye girerim.. ama benim kontrolüm dışında bir durum olur diye de korkuyorum.. offffffffff, ne yapsammmmm...?

ay canım Allah analı babalı büyütsün inşallah ahseni,
neden bilmiyorum ama ilk cümleni okuduğumda ağlamaya başladım halada durduramıyorum kendimi
inşallah en kısa zamanda ağrılarında geçerde rahatlarsın kimbilir ne tatlıdır şirine
bol bol da sütün gelirde rahat rahat büyütürsün :)

neden moralin bozuk canım noldu umarım önemli bişey yoktur ama genel sebeplerse lütfen moralini yüksek tutmaya çalış herşey iyi olucak yolunda gidecek kısmetse
seni üzenler olduysa sen ve bebeğin daha önemli herşeyden unutma olurmu

zor bi durum ben dr um dedim 40. haftada da gelmezse 42 ye kadar beklermiyiz dedim dr da bekleriz merak etme dedi tabi o haftalar daha sık kontrol olucak muhtemelen onun içinde sorun olmaz diye düşünüyorum isterssen dr unla konuş ben bi sorun olmazsa 42 ye kadar beklemek istediğini söyle
eşinin dediği gibi son anda gitmek en iyisi kaldıki az çok var zamanın ama dr unda bunu daha ii bilebilir oda var için rahat olsun istiyorsan bi başka dr ada gidebilirsin

Selam arkadaşlar... ben mayıs annesi olacağım inşALLAH...
Nisan annesi olan BURKİ bu sabah itibarı ile doğum yaptı... 3200 gr sağlıklı bir kız çocuğuna normal doğumla kavuştu çok şükür :)
Umarım ALLAH diğer bekleyen annelere de nasip eder bu mutluluğu sevinci :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…