zor bi durum ben dr um dedim 40. haftada da gelmezse 42 ye kadar beklermiyiz dedim dr da bekleriz merak etme dedi tabi o haftalar daha sık kontrol olucak muhtemelen onun içinde sorun olmaz diye düşünüyorum isterssen dr unla konuş ben bi sorun olmazsa 42 ye kadar beklemek istediğini söyle
eşinin dediği gibi son anda gitmek en iyisi kaldıki az çok var zamanın ama dr unda bunu daha ii bilebilir oda var için rahat olsun istiyorsan bi başka dr ada gidebilirsin
bencede degistirin artik.bebislerinize kavustunuz ne guzel:))sen avatar resminide degistir tatlim
Selam canım, benim doktorum da nil hanım, avcılar hospitalda, nasıl memnun kaldın mı hastanedenavcılar hospital - gönül hanım cnm
Selam canım, benim doktorum da nil hanım, avcılar hospitalda, nasıl memnun kaldın mı hastaneden
Amin canım, Ne güzel senin adına sevindim, Allah bize de kolay ve normal bir doğum nasip eder inşallahevet cnm çok memnun kaldım, hem doktordan hem hastaneden.
gece 2:45 te oldu doğum gönül hanım uykusundan kalktı geldi. doğumu yaptırdı :)
sürekli de kontrol etti.
Ekip te çok eğlenceliydi. 5 hatun doğumhanede :)
Bende doğuruyor olmama rağmen çok moralliydim.
Kendimden beklemediğim soğukkanlılıkla tamamladık Allah'ın izni ile :)
Rabbim herkese böyle doğum nasip etsin.
suni sancı verildi mi sana canım, ben 40 haftanın içindeyim ne nişan geldi, ne su geldi sancımda yok sadece bebeğin verdiği ağırlıktan dolayı bel bacak ağrılarım var üstelik son 2 nst de pek iyi çıkmıyor ama bebeğimin hareketlerini özellikle gece sabaha kadar hissediyorum. Herhalde çarşamba günü kontrole gittiğimde suni sancı verirlerevet cnm çok memnun kaldım, hem doktordan hem hastaneden.
gece 2:45 te oldu doğum gönül hanım uykusundan kalktı geldi. doğumu yaptırdı :)
sürekli de kontrol etti.
Ekip te çok eğlenceliydi. 5 hatun doğumhanede :)
Bende doğuruyor olmama rağmen çok moralliydim.
Kendimden beklemediğim soğukkanlılıkla tamamladık Allah'ın izni ile :)
Rabbim herkese böyle doğum nasip etsin.
neden moralin bozuk canım noldu umarım önemli bişey yoktur ama genel sebeplerse lütfen moralini yüksek tutmaya çalış herşey iyi olucak yolunda gidecek kısmetse
seni üzenler olduysa sen ve bebeğin daha önemli herşeyden unutma olurmu
Saolasin canim.. Bilmiyorum neden boyle oldum dun gecem cok kotuydu. Aglayinca biraz kendime geldim.. Kayinvalidem de biraz daraltti hersey ust uste gelince patladim.
Bugun dogum yapma gunumuzdu agri sizi hic bisey yok beklemediyiz.. Ne yapiyimda bu bebek gelsin kizlar
ah bi bilsek bu bebişlerin neden gelmeme sebebini demekki merak ettirmek hoşlarına gidiyor ama ben merak ediyorum sadece acelesi yok sağlıklı olsunda dha beklerim heralde :)
herkes en güzel günlerin bu günler diyo öyle deyincede ister istemez acelemiz yok bekleriz kızımızı diyoruz
arada sırada ağlama nöbetleri gelebiliyor bende gereksiz yerlere ağladığımı biliyorum ama napıcan işte
herşey yolunda gitsinde gerisi önemli değil
kocacım maç izlemeeye gitti benimde canm sıkılıo bişide yapasım yok aslında iş çokta üffff
arkadaşlar haftaya oğluşumu sünnet ettircez 40ı çıkmış olcak korkuyorum ama mecburuz sıntı var çünkü dua edin oğlum ağrısız acısız ağlamasız atlatsın
arkadaşlar haftaya oğluşumu sünnet ettircez 40ı çıkmış olcak korkuyorum ama mecburuz sıntı var çünkü dua edin oğlum ağrısız acısız ağlamasız atlatsın
canim bence bekle ve bu surede bol bol yuru.kendi sancilarinla git.zaten 3 santim acilma olmus.bende sali gdicem daha tik yok bizde.aksamlari cikip yuruyorum.bakalim ne diyecek dr.en son suni sanci vericez dedi banada.acikligim varmi yokmu bilmiyorum hic bakmadi alttan.
sen hissettinmi peki acilma oldugunu.nisan su vs geldimi.
Selam kizlar dun aksam(22.04.2012)kizim behice sonunda tesrif ettiler aramiza...normal dogum oldu cok sukur..simdi ikimizde iyiyiz..ama daha gogsumu almadi kizim..ogleye dogru cikacagiz hastaneden.ins evde emmeye baslar kuzum...darisi bekleyen arkadaslarn basina.hic kafaya takmayin vakti zamani dolunca bir anda geliveriyo bebisler.
Selam kizlar dun aksam(22.04.2012)kizim behice sonunda tesrif ettiler aramiza...normal dogum oldu cok sukur..simdi ikimizde iyiyiz..ama daha gogsumu almadi kizim..ogleye dogru cikacagiz hastaneden.ins evde emmeye baslar kuzum...darisi bekleyen arkadaslarn basina.hic kafaya takmayin vakti zamani dolunca bir anda geliveriyo bebisler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?