2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

doğru diyorsun aslında, başka bir doktora da görünmekte fayda var.. en azından nst muayenesiyle bebeğimin iyilik haline bakarım da içim rahat eder.. cumaya kadar beklerim, sonra kendi doktoruma giderim, artık o saatten sonra o ne derse onu yaparım, önce suni sancı alır, olmazsa sezaryen olur. hakkımızda hayırlısı..

herkese selamlar, 7.4.2012 de normal doğumla 39+2 de 3850 gram oğlum dünyaya gözlerini açtı, çok zor bir doğum ve doğum sonrası yaşadım daha yeni yeni kendime geldim, doğuran herkesin yavrusunu Allah bağışlasın, doğum için bekleyenlere Rabbim yardım etsin,

merhaba kızlar hemen hemen çogumuz dogum yapmış
bende 9 nisanda doğum yaptım sabah 9 da doktor kontrolümüz vardı
muaneye gittim dogumhaneden çıkamadım
33 haftadan beri az az suyum geliyordu
2 gün hastanede yatmıstım antibiyotik tedavisi görmüştüm
sonra evde devam ettim kalkmak falan yasaktı
37+2 muaneye gittiğimde artık suyum dahada azalmıs eve yollayamam dedi doktor
suni sancı verdiler sabah 10dan öğlen 3 e kadar sancı cektim
ve sadece parmak ucu kadar acılmam vardı rahim cok darmıs
normal doguma cok zorladı doktorum cok ugrastık ama bebek tehlikeye giriyordu
sezeryana aldılar 15:30 da dogum yaptım maşallah ogluma 2850 50 cm ile dünyaya geldi
küveze girmemize falan gerek kalmadı
çok şükür iyiyiz birde şu emme krizini çözsek süper olcak

Selam canım, benim doktorum da nil hanım, avcılar hospitalda, nasıl memnun kaldın mı hastaneden

evet cnm çok memnun kaldım, hem doktordan hem hastaneden.
gece 2:45 te oldu doğum gönül hanım uykusundan kalktı geldi. doğumu yaptırdı :)
sürekli de kontrol etti.

Ekip te çok eğlenceliydi. 5 hatun doğumhanede :)
Bende doğuruyor olmama rağmen çok moralliydim.
Kendimden beklemediğim soğukkanlılıkla tamamladık Allah'ın izni ile :)
Rabbim herkese böyle doğum nasip etsin.

Amin canım, Ne güzel senin adına sevindim, Allah bize de kolay ve normal bir doğum nasip eder inşallah

suni sancı verildi mi sana canım, ben 40 haftanın içindeyim ne nişan geldi, ne su geldi sancımda yok sadece bebeğin verdiği ağırlıktan dolayı bel bacak ağrılarım var üstelik son 2 nst de pek iyi çıkmıyor ama bebeğimin hareketlerini özellikle gece sabaha kadar hissediyorum. Herhalde çarşamba günü kontrole gittiğimde suni sancı verirler

Saolasin canim.. Bilmiyorum neden boyle oldum dun gecem cok kotuydu. Aglayinca biraz kendime geldim.. Kayinvalidem de biraz daraltti hersey ust uste gelince patladim.

Bugun dogum yapma gunumuzdu agri sizi hic bisey yok beklemediyiz.. Ne yapiyimda bu bebek gelsin kizlar

ah bi bilsek bu bebişlerin neden gelmeme sebebini demekki merak ettirmek hoşlarına gidiyor ama ben merak ediyorum sadece acelesi yok sağlıklı olsunda dha beklerim heralde :)
herkes en güzel günlerin bu günler diyo öyle deyincede ister istemez acelemiz yok bekleriz kızımızı diyoruz
arada sırada ağlama nöbetleri gelebiliyor bende gereksiz yerlere ağladığımı biliyorum ama napıcan işte
herşey yolunda gitsinde gerisi önemli değil
kocacım maç izlemeeye gitti benimde canm sıkılıo bişide yapasım yok aslında iş çokta üffff

arkadaşlar haftaya oğluşumu sünnet ettircez 40ı çıkmış olcak korkuyorum ama mecburuz sıntı var çünkü dua edin oğlum ağrısız acısız ağlamasız atlatsın

lohusalığım kötü geçiyo galiba sürekli kendimi yalnız hissediyorum ve ağlamaklıyım niye böyleyim ben yaa

Nazlansinlar bakalim nereye kadar vakti gelince ister istemez gelicek
Benimkide Mac izlemeye gitti kayinvalideyle oturuyoruz

arkadaşlar haftaya oğluşumu sünnet ettircez 40ı çıkmış olcak korkuyorum ama mecburuz sıntı var çünkü dua edin oğlum ağrısız acısız ağlamasız atlatsın

Ayyy daha Kücücük kiyamam ben onaaa.... Gecmis olsun canim insallah sorunsuz gecirirsiniz bu donemi...

oyyy allah korusun paşayı.yok yok merak etme allah korur bebeğini.erkek olacak ha :)))

Selam kizlar dun aksam(22.04.2012)kizim behice sonunda tesrif ettiler aramiza...normal dogum oldu cok sukur..simdi ikimizde iyiyiz..ama daha gogsumu almadi kizim..ogleye dogru cikacagiz hastaneden.ins evde emmeye baslar kuzum...darisi bekleyen arkadaslarn basina.hic kafaya takmayin vakti zamani dolunca bir anda geliveriyo bebisler.

o gün akşama kadar bekledim akşamüstü suyum gelmeye başladı hastaneye gittik 3 cm açıklık 6cm olmuışç ve ben bu sürede ne ağrı ne sancı hissettim. hastanede suni sancı verildi istememiştim ama su geldiği için mecbur kaldım gittiğim 1 saat boyunca kendi sancım olur mu diye beklediler ama olmayınca mecburen suni sancı verildi. ama sancılar dayanılmaz değildi 3 dkda bir 30 saniye kadar geliyordu ve ben bu süreci ayakta atlattım. böyle bi imkanınız varsa mutlaka kullanın yatarak daha zor çünkü. bir de sümmessebiyle yesserah sümme ematehüü fe eahberah ayetini okudum açılmaya faydası varmış bence dua çok etkiliydi. çünkü doktor bile şaşırdı ağrı olmadan açılma olmuş diye. kolay doğumdu elhamdilillah. allah herkese benim gibi kolay doğum nasip etsin inşaallah oğlum gece 00.00da 3kilo 130gr 52cm doğdu. rabbim isteyen herkese nasip etsin

Tebrik ederim canim.. Tam benim tarihimde dogum yapmissin:) bende simdi Dr dayim Kontrolle geldim hala bisey yok bizde 41. Haftadayiz hayirlisi bakalim vakti var daha demekki...

Tebrik ederim canım, Allah annalı babalı büyümesini nasip etsin İnsallah.. Darısı benim başıma, burda doğum yapanları okudukçca iyice sabırsızlanıyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…