Selam kizlar dun aksam(22.04.2012)kizim behice sonunda tesrif ettiler aramiza...normal dogum oldu cok sukur..simdi ikimizde iyiyiz..ama daha gogsumu almadi kizim..ogleye dogru cikacagiz hastaneden.ins evde emmeye baslar kuzum...darisi bekleyen arkadaslarn basina.hic kafaya takmayin vakti zamani dolunca bir anda geliveriyo bebisler.
Tebrik ederim canim.. Tam benim tarihimde dogum yapmissin:) bende simdi Dr dayim Kontrolle geldim hala bisey yok bizde 41. Haftadayizhayirlisi bakalim vakti var daha demekki...
Selam kizlar dun aksam(22.04.2012)kizim behice sonunda tesrif ettiler aramiza...normal dogum oldu cok sukur..simdi ikimizde iyiyiz..ama daha gogsumu almadi kizim..ogleye dogru cikacagiz hastaneden.ins evde emmeye baslar kuzum...darisi bekleyen arkadaslarn basina.hic kafaya takmayin vakti zamani dolunca bir anda geliveriyo bebisler.
arkadaşlar haftaya oğluşumu sünnet ettircez 40ı çıkmış olcak korkuyorum ama mecburuz sıntı var çünkü dua edin oğlum ağrısız acısız ağlamasız atlatsın
lohusalığım kötü geçiyo galiba sürekli kendimi yalnız hissediyorum ve ağlamaklıyım niye böyleyim ben yaa
bi bakmışsın asimavi gibi geliverir bizimde bak o salı günü kontrol demiş salıya gelene kadar bebiş gelmiş
açılma falan baktımı dr un hiç yokmuşmu ne diyo bişi demedimi
benimde yarın kontrol bakalım açılmaaya bakacakmı gerçi baksa nolur bakmasa nolur son zamana kadar beklicez
düşünsene son günlerinde açılmaya bakıyor dr. hiç öyle çok kötü sancı olmadan 8 cm oluvermiş aniden sancı başlıyo dayanılcak gibi 10 oluyo hatta dr bi bakıyo başı gözüküyo çocuk gelmiş bile iki ıkınmayla çocuk gelmiş varmıdır böyle bişey
ağlama kısmı ilk 10 -15 gn bende de vardı,bebeğe bile bakıp ağlıyodum falan,hemen gözler doluyodu,bir de sarılık oldu benim bebiş,iyice moralim bozulmuştu,hormonlardan canım,bir iki haftaya normale dönmeye başlarsın,özellikle ilk 10 gün zor geçti benim de duygusal olarak
zor derken nasıldı doğumun
benimde lohusaligim çok kötü geçiyor eşimin gitmesinin çok etkisi var tabi ama sürekli ağlama isteğimin önüne geçemiyorum insanlara gıcık oluyorum ne zaman bitecek ya
aynen benimde 2 haftam çok zor geçmişti bebeğe alışmaya çalışıyodum sürekli ağlıyodu gece gündüzü bilmediğinden gece uyanık gündüzleri uyurdu sütüm geç gelmişti bide kaynanamgilde kaldık 2 görümce ve 4 tane sıpalarıyla benden habersiz çay verirler kaşar peyniri bebeğimin ağzına tıkmaya çalışır sussun diye antibiyotik içirmeye kalkışırlar kocamı dolduruşa getirirler çocuğu uyutmazlar akşama kadar bide kokusuna alıştırdı diye laf ederler küçük bahanelerleden laf sokuştururlar yaa bide lohusalık psikolojisi düşün artık ben bunları atlattıysam herkes atlatır diyorum şimdi evimde bebeğimle gayet mutlu ve huzurluyum
kızlar doğum yapanlar özellikle benim bebeğim sürekli uyumaya başladı yine çok zor uyanıyo sarılık diycem ama geçirdik tabi tekrarlamadıysa.bide hapşuruyo çok bu normal mi ?
benimde lohusaligim çok kötü geçiyor eşimin gitmesinin çok etkisi var tabi ama sürekli ağlama isteğimin önüne geçemiyorum insanlara gıcık oluyorum ne zaman bitecek ya
ilk günler insan gerçketen kendine gelemiyor, ilk 10 gün çok önemli insan bu zamanda kendini sinir edicek her türlü insandan uzak kalmalı, bende anca ağlama isteğimi bastırmaya başarabildim.
benim bebişide ilk hafta uyandırmak gerçekten çok zordu, sezaryan ne deneniyle narkoz etkisi olabilir dediler, birde sürekli ağrı kesici almak zorunda kaldım sanırım onunda etkisi vardı bebişimdezorla uyandırdık hep emdirmek için , sarılık değerleri iyi çıktı şükür, tekrar götürmedik ama götürsem mi bilemiyorum :S hapşurması normal bizimkide sürekli hapşuruyo her emmede hıçkırık tutuyo:)) bu arada yeni doğum yapan arkadaşlar hepinizi tebrik ederim kısa zamanda topiğe dönebilirsiniz umarım:) bol sütlü günler bebişlerinizle
Kizlar bu nisan akintisi birdenmi oluyor yoksa arasirami geliyor??? Bugun bikackere pembemsi gibi akimtim oldu biraz evvelde kirmizi sumuksu bi parcacik geldi.. Daha cok gelicek diye biliyorum ama kafam karisti...
Bikacgundurdu Burda kimse yok cok az kisi gelip yaziyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?