2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

ah canım hayırlısıyla sende doğurdun yani hadi gözün aydın Allah hayırlı ömürler versin behice ye
inş hemende emmeye başlar küçük hanım bol bol emsinde büyüsün inşallah annesine mama derdini yaşatmasın inşallah :)

Tebrik ederim canim.. Tam benim tarihimde dogum yapmissin:) bende simdi Dr dayim Kontrolle geldim hala bisey yok bizde 41. Haftadayiz hayirlisi bakalim vakti var daha demekki...

bi bakmışsın asimavi gibi geliverir bizimde bak o salı günü kontrol demiş salıya gelene kadar bebiş gelmiş
açılma falan baktımı dr un hiç yokmuşmu ne diyo bişi demedimi
benimde yarın kontrol bakalım açılmaaya bakacakmı gerçi baksa nolur bakmasa nolur son zamana kadar beklicez
düşünsene son günlerinde açılmaya bakıyor dr. hiç öyle çok kötü sancı olmadan 8 cm oluvermiş aniden sancı başlıyo dayanılcak gibi 10 oluyo hatta dr bi bakıyo başı gözüküyo çocuk gelmiş bile iki ıkınmayla çocuk gelmiş varmıdır böyle bişey

Gözün aydın canım benim sağlıkla büyür inş. bebeğin.Benim bebişim gelsin artık çok bekletti bizi süremiz de geldi artık Bol bol sütün olur kızın da biran önce emmeye başlar.

arkadaşlar haftaya oğluşumu sünnet ettircez 40ı çıkmış olcak korkuyorum ama mecburuz sıntı var çünkü dua edin oğlum ağrısız acısız ağlamasız atlatsın

biz de sünnet ettiricez 1 ayı dolunca,idrar yolu enfeksiyonu var bizde de ,erkek bebeklerde sünnet derisi sık sık enfeksiyon yapabilirmiş,gerçi, ben zaten sünnet yaptırcaktım,hem canları yanmıyomuş hem de çabuk iyileşiyolarmış,korkma sakın,arkadaşım da yaptırdı 2 aylık bebeğini,2. gün iyileşmiş,büyüdüklerinde daha zor hem de daha travmatik oluyo bence,bebekken yaptırmak en iyisi,bir de yana falan dönmeden yaptırmak gerekmiş,hareket etmeye başlayınca beze falan sürtünüyomuş,yara daha geç iyileşiyomuş,bir kaç aylıkken sağa sola dönemediklerinden daha rahat iyileşiyomuş

lohusalığım kötü geçiyo galiba sürekli kendimi yalnız hissediyorum ve ağlamaklıyım niye böyleyim ben yaa

ağlama kısmı ilk 10 -15 gn bende de vardı,bebeğe bile bakıp ağlıyodum falan,hemen gözler doluyodu,bir de sarılık oldu benim bebiş,iyice moralim bozulmuştu,hormonlardan canım,bir iki haftaya normale dönmeye başlarsın,özellikle ilk 10 gün zor geçti benim de duygusal olarak

Arkadaşlar Gülce'm 21 nisanda 14.45 te aramıza teşrif etti.Dünyanın en güzel duygusu bu...Allah herkese nasip etsin İnşallah...Doğum yapan arkadaşların hepsine hayırlı olsun,doğumunu bekleyenlen arkadaşlara da sabır ve sağlık dilerim....

benimde lohusaligim çok kötü geçiyor eşimin gitmesinin çok etkisi var tabi ama sürekli ağlama isteğimin önüne geçemiyorum insanlara gıcık oluyorum ne zaman bitecek ya

Alya'mız 16 Nisan saat 17.04'te 3562 gr 51 cm olarak epidural sezeryan ile dünyaya geldi.
üm doğum yapan arkadaşlara hayırlı olsun, doğumu bekleyenlere de sabırlar diliyorum.

Hehe birden oyle acilsa ne guzel olur :))))) yazdigimda bekliyordum daha. Girdim muayeneye suyuma bakti iyi dediii veee asil bekledigim seyide soyledi 2cm acilma ve sancim varmis ama aksam farketmistim diger agrilarim gibi degildi yatakta kendime Agridan yer bulamamistim... Aksama da kuvet sefasi yapiyim diyorum hizlandiriyim su isi hayirlisiyla gelsin artik 41. Haftadayiz ve cok sabirsiziz artik

Insallah sende yarin guzel haberlerle gelirsin canim :)

aynen benimde 2 haftam çok zor geçmişti bebeğe alışmaya çalışıyodum sürekli ağlıyodu gece gündüzü bilmediğinden gece uyanık gündüzleri uyurdu sütüm geç gelmişti bide kaynanamgilde kaldık 2 görümce ve 4 tane sıpalarıyla benden habersiz çay verirler kaşar peyniri bebeğimin ağzına tıkmaya çalışır sussun diye antibiyotik içirmeye kalkışırlar kocamı dolduruşa getirirler çocuğu uyutmazlar akşama kadar bide kokusuna alıştırdı diye laf ederler küçük bahanelerleden laf sokuştururlar yaa bide lohusalık psikolojisi düşün artık ben bunları atlattıysam herkes atlatır diyorum şimdi evimde bebeğimle gayet mutlu ve huzurluyum

kızlar doğum yapanlar özellikle benim bebeğim sürekli uyumaya başladı yine çok zor uyanıyo sarılık diycem ama geçirdik tabi tekrarlamadıysa.bide hapşuruyo çok bu normal mi ?

zor derken nasıldı doğumun

12 saat sancı çektim 2 cm geçmedi açıklığım, sancılarım hatsafhada idi ama bir türlü açılma olmadı epidural taktırdım ama açılma olmadığı için ilaç yapamadılar. 12 saatin sonunda 2 cm zınk diye 10 cm açılma oldu, epidural ilaç verildi daha uyuşmadan doğum başladı oğlum bir türlü kanala inmedi, ıkın ıkın hemoroidim çıktı bebek strese girince doktor elini soktu oğlumun başına pozisyon verdi karnıma bastırdılar çünkü enerjim bitmişti artık bayılmak üzereydim çok şükür bir nefes daha ıkıntım çıktı oğlum, 3850 doğdu benim fizyolojime göre biraz büyük çok şükür sağlıkla doğdu, doğum sonrası epizyo dikişlerim açıldı 15. gün yeni oturabiliyorum, normal doğumu ağrım olmasın bebeğimle ilgilenebileyim diye tercih etmiştim ha bi de süt gelsin diye, inan hiç biri olmadı 1 hafta yatarak emzirdim kucağıma alamadım sütüm 3 gün sonra geldi ., kısmet böyleymiş şimdi sağlıkla büyüyoruz çok şükür geçti gitti...

benimde lohusaligim çok kötü geçiyor eşimin gitmesinin çok etkisi var tabi ama sürekli ağlama isteğimin önüne geçemiyorum insanlara gıcık oluyorum ne zaman bitecek ya

ilk günler insan gerçketen kendine gelemiyor, ilk 10 gün çok önemli insan bu zamanda kendini sinir edicek her türlü insandan uzak kalmalı, bende anca ağlama isteğimi bastırmaya başarabildim.

kızlar doğum yapanlar özellikle benim bebeğim sürekli uyumaya başladı yine çok zor uyanıyo sarılık diycem ama geçirdik tabi tekrarlamadıysa.bide hapşuruyo çok bu normal mi ?

benim bebişide ilk hafta uyandırmak gerçekten çok zordu, sezaryan ne deneniyle narkoz etkisi olabilir dediler, birde sürekli ağrı kesici almak zorunda kaldım sanırım onunda etkisi vardı bebişimde zorla uyandırdık hep emdirmek için , sarılık değerleri iyi çıktı şükür, tekrar götürmedik ama götürsem mi bilemiyorum :S hapşurması normal bizimkide sürekli hapşuruyo her emmede hıçkırık tutuyo:)) bu arada yeni doğum yapan arkadaşlar hepinizi tebrik ederim kısa zamanda topiğe dönebilirsiniz umarım:) bol sütlü günler bebişlerinizle

bende cok kotu hissediyorum surekli aglayasim var ustumde bir bikkinlik var oooofffff unarim uzun surmez

Kizlar bu nisan akintisi birdenmi oluyor yoksa arasirami geliyor??? Bugun bikackere pembemsi gibi akimtim oldu biraz evvelde kirmizi sumuksu bi parcacik geldi.. Daha cok gelicek diye biliyorum ama kafam karisti...
Bikacgundurdu Burda kimse yok cok az kisi gelip yaziyor.

sorma canm ya napsam bilmiyorum resmen.hatta dün neden uyanmıyo bu diye ağladım.gerçi ağlamak için hep bi bahanem var olmasa da ben buluyorum ağlamak için bi sebep.bi de etrafımdaki herkes kadın doğum uzmanı sanki herkes peyatri uzmanı falan o kadar sinir bozucu bi durumki anlatamam

pediyatri yazıcaktım yanlış yazmışım :)

benim başıma gelmedi öyle bişi ama senin ufaklık hazırlanıyo bence :)

az önce kontrolden geldim suyumuz iyimiş elif hanımlarda iyimiş nst ye girdik 50 dk falan yatmışım utanmasam uyuyacaktım :)
nst de sancım çıktı ilk çocuk olduğu için bide hissetmediğim için önemli dilmiş yalancı doğum sancısıymış. Zaten o yüzden diyorumya bu hissetmediğim sancılar açtırıverse ne güzel olur
haftaya salı çatı kontrolü yapacak azcıkın tırstımmı ne

arkadaşlar şimdi doktordan geliyorum bebegim 3kilo400 gr olmuş ama bende hala tık yok ne açılmam var ne bi ağrı nede bebeğim doğum kanalına indi.Doktor suni sancı verelim dedi ama bu suni sancı sabun gibi küçük bi parça ilaç mış altan uygulanıyo ve sen ağrı hissetmiyeceksin sadece rahim kasılmaların olacak ve oda açılmaya ve bebeğin dogum kanalına inmesine sebeb olacak dedi.Yarın akşama kadar karar ver dedi istersenn bir kaç gün bekleyelim ama bebek gelişiyo 3,500 üstünü normal dogum yapamazsın dedi.Gününü geçen bebekler anne karnında daha çabuk strese girdikleri için rahatlıkla kakalarını yapa biliyorlarmış bu da bebeği sıkıntıya sokar dedi sürekli hareketlerini kontrol et dedi ama ben hareketlerini hissedemiyorum
nts de hareketleri iyi çıkıyo ama ben hissedemiyşorum
BEN NAPICAM ŞİMDİ ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…