hadi ya çıkmadı 50-60 fln hiçmi yoktu benim vardıda ben hiç ağrı hissetmedim. bizimki kız olcak kısmetse tabi onuda 7. ayında öğrendik nerdeyse doğduğunda öğrencektik gerçi ne zaman doğcaksa :) senin neydi cinsiyeti?İnşallah gerek kalmaz ama benim hiç sancım yok şimdiye kadar 5-6 defa nst ye girdim hiç çıkmadı, doğum belirtileri de yok, üstelik çok da hareket ediyorum yürüyorum, boğa bebekleri inatçı olacaklar, rahatlarına düşkünler, senin ki kız mı erkek mi
Canım benim kızım normal biberona alışınca beni bıraktı kaşıklada yutamadi chicconun anne memesi şeklinde biberonu var ondan kullanıyorum şimdi çok memnunum bi dene istersen
arkadaşlar bi göğsüm büyük ve taş gibi
diğer göğsüm küçük ve sünger gibi
taş gibi olanı emziriyorum ki boşalsın ama boşalıyo yine taş gibi oluyo
diğeri hiç olmuyo neden acaba ve ne yapabilirim bileniniz var mı?
bi de geceleriniz nasıl geçiyor
kaç kez kalkıyor kaç saat ayakta oluyorsunuz
:44::44::44:
canım benimde 2 göğüs arasında ufak bi fark var.sağ taraf daha sert.ben kızım emdikten sonra süt sağma makinesi ile sağıyorum iyice.ama yinede sağ taraf hafif sert.şu sebepten sanırım sağ göğüsümn delikleri daha az.sol taraf daha fazlaarkadaşlar bi göğsüm büyük ve taş gibi
kızlar hala beklmedeyim bugün acile gittim bir parmak açılma varmış eve geri geldik sancı çıkıyor nst de ama sonuç yok bir parmak açılma herzaman varmıdır perşembe açılman yok demişti doktor bugün bir parmak dedi kanama oldu hafiften oda olur normal dedi bilmiyorum inşallah ters giden bişeyler yoktur
kızlar bebeğim 20 günlük çok şükür ama gazlkı çok gazını çıkarıyo amqa uykusunda bile sürekli ıkınıyo ben de om xn diye bitkisel şurup var onu veriyorum sizin durumkar nasıl gaza napıyosunuz her damlayı da kullanamıyom kabızlık yapıyomuş aslında bitkisel bile kullanmak istemiyorum ama 4.günümüzde acildeki doktor verdi gazdan 7 8 saat ağladı yavru
arkadaşlar bi göğsüm büyük ve taş gibi
kızlar bebeğim 20 günlük çok şükür ama gazlkı çok gazını çıkarıyo amqa uykusunda bile sürekli ıkınıyo ben de om xn diye bitkisel şurup var onu veriyorum sizin durumkar nasıl gaza napıyosunuz her damlayı da kullanamıyom kabızlık yapıyomuş aslında bitkisel bile kullanmak istemiyorum ama 4.günümüzde acildeki doktor verdi gazdan 7 8 saat ağladı yavru
hadi ya çıkmadı 50-60 fln hiçmi yoktu benim vardıda ben hiç ağrı hissetmedim. bizimki kız olcak kısmetse tabi onuda 7. ayında öğrendik nerdeyse doğduğunda öğrencektik gerçi ne zaman doğcaksa :) senin neydi cinsiyeti?
ay o hemoroit dediğin zor bişi en kısa sürede geçer inş. aynen ben de senin dediğin mide bulantısı dışında bişey yaşamadım çok şükür diyorum ama daha doğum olmadı insan korkmuyor değil yinede olmayacak diye
ama benmki bi giriyo bi çıkıyo hiç sancı çekmedimki bugüne kadar anlayamıyorum o yüzden çok merak ediyorum nasıl bi doğum olucak her gelen soruyo bide plan yapıyorum plandan önce ya gelirse bizim ufaklık. geçen gün resmen ayağını gördüm çok tatlıııydı
selam anne adayları ve güzel anneler bizde sarılık olduk ve hastanede 2 gün gecirdik ışık tedavisi oldu çok zordu halen sarı rengi sık besleyeyim derken kucagada alıştı sürekli memede kucakta onunla ilgilenmekten diger kızıma vakit ayıramıyorum eyidas halen dogum yapmamışsın arkadaşım gecmişi okudum bakayım dogum yaptınmı diye allah yardımcınız olsun hayırlı haberlerinizi bekliyorumşimdilik iyi akşamlar fırsat bulursam girerim gene
Allah bağışlasın canım çocukların çok tatlı, darısı başıma daha kucağıma alamadım 40+2 olduk gelmiyor
Benim sütüm hala ağız sütü şeklinde sarı renkte geliyor.Çok az geldiği için bebeğime yetmiyor ve maalesef mama veriyorum(
Elektrikli pompa ile sağıyorum sürekli ama bir biberonun dibini anca dolduruyor. Kızım da emmemek için direniyor, emdiği zaman da süt gelmeyince ağlıyor.Mama vermedim direndim sadece emmesi için ama bu sefer de çok acıktığı için susmadı.Benim gibi olan var mı? Herkes sezaryendendir diyor ama bu durumu yaşamayanlar da var.Zaten bugün 12.günümüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?