2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
hadi ya çıkmadı 50-60 fln hiçmi yoktu benim vardıda ben hiç ağrı hissetmedim. bizimki kız olcak kısmetse tabi onuda 7. ayında öğrendik nerdeyse doğduğunda öğrencektik gerçi ne zaman doğcaksa :) senin neydi cinsiyeti?

Canım benim kızım normal biberona alışınca beni bıraktı kaşıklada yutamadi chicconun anne memesi şeklinde biberonu var ondan kullanıyorum şimdi çok memnunum bi dene istersen

ondan almıştım zaten canım var yani evde ama dur bakalım şimdilik kaşıkla veriyorum.
gerçi kaşığa alışırsa biberona da zor alıştırırsın diyolar ya bakalım

arkadaşlar bi göğsüm büyük ve taş gibi
diğer göğsüm küçük ve sünger gibi
taş gibi olanı emziriyorum ki boşalsın ama boşalıyo yine taş gibi oluyo
diğeri hiç olmuyo neden acaba ve ne yapabilirim bileniniz var mı?

bi de geceleriniz nasıl geçiyor
kaç kez kalkıyor kaç saat ayakta oluyorsunuz

:44::44::44:

canım iki göğsündende sık sık emzir bence boş olan dolar belki
gecem ilk zamanlar uykusuz geçiyodu ama şükürler olsun gece gündüz kavramını öğrendi gece uyuyo 2 saatte emzirmek için uyandırıyorum yada kendi uyanıyo emip tekrar uyuyo sabah 7 veya 6 da kalkıyo 2 saat sonra tekrar uyuyo böyle böyle geçiriyoz günleri

kızlar hala beklmedeyim bugün acile gittim bir parmak açılma varmış eve geri geldik sancı çıkıyor nst de ama sonuç yok bir parmak açılma herzaman varmıdır perşembe açılman yok demişti doktor bugün bir parmak dedi kanama oldu hafiften oda olur normal dedi bilmiyorum inşallah ters giden bişeyler yoktur

canım benimde 2 göğüs arasında ufak bi fark var.sağ taraf daha sert.ben kızım emdikten sonra süt sağma makinesi ile sağıyorum iyice.ama yinede sağ taraf hafif sert.şu sebepten sanırım sağ göğüsümn delikleri daha az.sol taraf daha fazla
geceleri 2,5 saat ara ile uyanıyor.ama emmesi gazı,çişi derken her seferinde 1 saate yakın ayakta kalıyoruz

bende beklemede olanlardanım dün kontrolüm vardı nst de sancı çıktı ama açılma yok bende ama gidişat iyi dedi doktorum benim merak ettiğim açılma bu yalancı sancılar arasında farklı bir his yaratıyormu yani bu ilk açılmaları ayırt etmek kolaymı bildiğim kadarı ile 4 cm den sonrası daha çok can acıtıyor tecrübeli arkadaşlar hııı ne dersiniz

gazını rahat çıkaryorsa ilaç verme bence,ama sancıdan ağlıyorsa ver tabi,benim bebek de çoğunlukla bir ıkınma halinde ama gazını rahat çıkartıyor,anca gece çok sancılanırsa metsil damla ya da kimyonlu su veriyorum,sürekli damla kullanmak bağırsaklarda tembellik yapıyo diyolar ne derece doğru bilmiyorum,damlaya alışınca hep istiyo diyolar,ama gaz sancısı çekiyosa,sürekli ağlıyo uyumuyosa tabi ki ilaç takviyesi gerekir

benim bebiş de sağ tarafı ilk zamnalar emmiyodu hiç,istemiyodu ilk 3 hafta hep solu emzirdim sağı sağdım öyle içirdim,şimdi yavaş yavaş sağı da emiyor artık,benim de sağ göğsüm daha büyük ve sert,ucu da sola göre daha küçük gibi,sol göğsümü daha rahat alıyo sağda alana kadar biraz zorlanıyo,kayınvalidem de eşime sağ tarafı zor emzirtmiş,bebekler solu emmeyi daha çok seviyolarmış,bir de benim solu emzirmek daha kolayıma geliyo,sağ taraf tersime mi geliyo nedir.Bebişim Gece genelde 2-2.5 saate bir uyanıyo ,iyi doyduysa arada 3 -3.5 saat kesintisiz uyuduğu da oluyo ki benim için düğün bayram yani ,ama dediğin gibi bi kalkınca 1 saate yakın uyanık kalıyosun,gece de 3-5 sefer kalksan sersem gibi oluyosun gündüzleri.Bir de bu aralar uykusunda ses çıkarmaya başladı benimki,uyandı sanıp koşturuyorum baktım uykuda,viyaklıyo,ıkınıyo bişiler yapıyo,sen de kulak onda olunca uyuyamıyosun,kusuyo mu ,ağlıyo mu diye kontrol ediyorum sürekli

canım yediğin bütün yemeklere kimyon katarak pişir ..hatta yemeğinin üzerine ekle..bebek ozaman çok rahatlıyor bizim bu sayede gaz sorunumuz henüz yok çok şükür ..ben kendimde kimyonu suyla karıştırıp içtim bir kaç kere ..yani gazın çözümü kimyon tavsiye ederim..hatta esra erol da programında açıklamıştı o bebeğe veriyordu bir tarifi vardı ben onu yapmadım ama çözümü bu şekilde bu buldum

Yok canım ben de henüz sancı çıkmadı ara sıra ağrılarım oluyor ama gaz sancısı gibi, benimki erkek, erkekler biraz geç doğar diyorlar ama...Neden öyle cinsiyeti geç öğrendiniz, detaylı ultrasonda belli olmamış mıydı

Aynen öyle çok zor gerçekten,saolasın..Bende mide bulantısı bile olmadı diyebilirim..
Sanırım sancı geldiğinde anlayacağız doğum sancısı bu diye..Beklemeye devam..Hayırlısıyla bi gelselerdi artık :))

merhabaaa lohusa qadınlar
giremiyorum sıpalar çiftlendiğinden beri,ne var ne yok
2 gün sonra mevlütümüz var herkes davetli

selam anne adayları ve güzel anneler bizde sarılık olduk ve hastanede 2 gün gecirdik ışık tedavisi oldu çok zordu halen sarı rengi sık besleyeyim derken kucagada alıştı sürekli memede kucakta onunla ilgilenmekten diger kızıma vakit ayıramıyorum eyidas halen dogum yapmamışsın arkadaşım gecmişi okudum bakayım dogum yaptınmı diye allah yardımcınız olsun hayırlı haberlerinizi bekliyorum şimdilik iyi akşamlar fırsat bulursam girerim gene

gemiş olsun canım
sarılığa en iyi gelen şey anne sütü boşver alışsın kucağa atlatınca hastalığı yatağa alıştırmayıda biliriz elbet,yeterki onların canı sağolsun benim oğlumda deli deli hareketler yapıyo bu aralar sabır çekiyorum yani..yaaa sabırrr

offfffffffffffffoffffffffffff canım benım üzülme aynı durum bendede var bırde benım bebeyım 34 haftalık dogtu 1.5 kg halini gordum dr emdırme dedı kg alması gerekıyor o yuzden bıberon la verdık bebeyım alıstı bende ilk zamanlar yanı 5 gun yogun bakımda yattım beyın kanamsı durum vardı yuksek tansıyordan magnezyum verdı ler yuzden sut veremedım. eve cıktım kaynamam sutun az dedıkce emmıyecek deyınce ıyı ce gerılıyordum cunku gelcekten emzırmek ıstıyor kadın haklı olabılırdı am aben yınede cok uzuluyordum kızımdada sutum az gelıyordu ilk zamanlar hırs yaptım emdıreyımde cok sukur alısmıstı kızım 18 ay emdı o gunde kaynanam yıne oyle deyınce yine içime battı ve ben emdıreceyım ne olursa olsun dedım 3 gun o agladı ben agladım sırf emsın dıye resmen meme ile kafga etti yavrum zorla memeyı tutmayı alıştırdım ama bu severde sütüm yetersiz geldi (annemin deyişiyle yayılmaya gittim)şuan halen öyle yinede emzirmeye çelışıyor ama mama takviye ediyorum gun ıcınde durmadıgında üzülüyorum cok hemde ama ne yapalım saglıklı olsunlarda hemde bu duurmun sezeryanla bir alakası azda olsa var cunku vucudun daha dogum yapacak motta deyııl salgılamak ıcın sen o anda onu alıyorsun bu benım hemsıremede demıstı zamanla gelmeye baslıyor özellıkle senın normalde dogum yapman gerektıye zaman duzene giriyor allahın işi işte ama emzırmeye devam et.bırde benım goyuusndede aynııs var sag taraftaki göysümde şişlik var dıyer tarafta oyle bır durum yok oda canımı sıkıyor acıkcası

KızLar, dr pazt. sabahı aç geL; suni sancı iLe deneyeLim, oLmadı o gün sezaryene aLaLIm dedi.. Düşünsenize, sabah kaLkacağım, güzeLce abdest aLıp, saçımı başımı yapıp, ojeLerimi sürüp tıpış tıpış sancı çekmeye gideceğim :) ): GeLecek gibi değiL oğLuş, ne bir sancı ne bir ağrı, kramp.. BakaLIm.. Neyseki yaLnız değiLim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…