Bir tek ben mi böyle bocalıyorum sıkıntılıyım diye düşünüyordum, telefonda anneme biraz sıkıntılarımı anlatınca bana evde oturuyorsun bir çocuğa bakmaktan şikayet ediyorsun şeklinde tepkiler aldım moralim bozuldu üstelik burada çok yalnızım sıkıntılarımı ancak sizler anlayabilirsiniz. Oğlum gündüzleri uzun süre uyumadığı için ancak gece banyo yapar oldum, dün akşam babasına bıraktım markete gidip geldim uyuyan çocuk ben gidince hemen uyanmış ve huzursuzluk yapıyordu. Yarım saat bile olmamıştı dışarı çıkalı...Zaten gece uykusu kalmadı benim için gündüzleri uyumaya fırsat yok, havalar kötüleşti artık dışarı da çıkılmaz yağmur rüzgar. Yani nasıl hayatımdan şikayet etmeyeceğim anlamadım benim de rahatlamaya ihtiyacım var. Allah yardımcımız olsun canım, kolay gelsin üstelik 2 çocuk daha da zorgünaydın neler yapıyosunuz kızlar benim hayatım ahsene baglı yaşarken şimdi birde büyük kızımın okulu çıktı iyice bocaladık eşimlede sorunlarım var iyice bunaldım en ufak sese bile tahamulüm yoken ahsenin sürekli aglaması resmen çıldırmak üzereyim
Ama çok merak ediyorum yaramaz ahseni, neden olmuyor canım, mesaj gönderme bölümünde insert image diye bir kısım var ona tıkla bilgisayarında resmi eklebende istiyorum güzel kızımı sizlere göstermek ama yapamıyorum
kızlar merhaba bişi sorucam bebeklerinize kavanoz mamalarından veriyor musunuz bide bursada olan arkadaşlar varsa bebeklerinizi hangi çocuk doktoruna götürüyorsunuz
farklıtatlara alışsın dıye verdım 5aylık için secenek az zaten bıkaç kere aldım verdım sonra kendım elma armut rendeleyıp karışıtrdım öle verdım taze olsun dıye 2 gunde bır verıyorum her gun verırsem kakası bı tuhaf oluyo benım oğlum o kavanoz mamalarıyla pek doymadı ardından bıberonunu versem onuda bıtırıyodu ben dörtçelik hastanesıne götürüyorum oğlumu rutın kontrollerıiçin ıkı kerede özele göturdum rota vırusu aşısını yaptırırken danışmak için gıtmıştim bı sağlık sorunu olmadından(çok şükür) doktor araştırmadım dörtçelikte sağlam çocuk doktoru var zaten aylık kontrol deyınce ona yönlendırıyolar adı gürbüz aydemir özel hastane bahar ordakı doktorun adını hatırlamıyorum zaten hakkındada pek bişi diyemıycem çünkü sadece rotavırusu için konuştuk
Amanda aman çok tatlı bu bebiş amaa :) Maşallah nazar değmesinn ben nazarda nçok korkuyorum ya korkumdan face ye bile eklemedim foto babasıda izin vermiyo gerçi :)Eki Görüntüle 512728
Benim çınarım, aşkım, bir tanem, Allah hepimizin yavrusunu korusun
aynen canım biraz daha fazla ilgi ve taktir bekliyorum oda yorgunluktan bi kenarda sızıp kalıyo bu aralar bende cinet geciriyorum gercekten bazen tükendigimi hisediyorum
allah yardımcın olsun cnm inşallah hayırlısıyla taşınırsınız artık güçlendıler benımkıde kafa atıyo benım cnm yanıyo onun gıkı çıkmıyo :) içine meyve katmak aklıma gelmemişti öylede denerım ben yoğurdu sulandırıp verıyordum bıberonda şimdilik sadece meyve püresini kaşıkla yıyebılıyor yoğurdu yermı bılmıyorum denıcem
kızlar birde bezde 4.numaraya gectınızmi.hangı marka kullanıyosunuz.3 gundur 3 saate kalmaz çiş cıkarıyor molfix kullanıyorum ben.galiba beze sıgmıyoz artık.9-18 e gecelim diyorum
aynen canım biraz daha fazla ilgi ve taktir bekliyorum oda yorgunluktan bi kenarda sızıp kalıyo bu aralar bende cinet geciriyorum gercekten bazen tükendigimi hisediyorum
kızlar nezamandır bebeklerinizin resimlerini paylasmıyorsunuz.özledim bırbırınden guzel meleklerinizi...efe ahsen alya, bısıdıcem senin bebegin, daha aklıma gelmeyen fıstıkların resimlerini paylasın anneleri
bizim ilk emmuzda sıcaklarda çıkmıştı yüzünde ellerinde bacaklarında sadece açık kalan yerlerinde idi.ilk önce sinek ısırığı gibi oluyo sonra genişleyip üstü ucuk gibi su yoplamıştı sanki.gece yanığı falan diyolar halk arasında.o sıralar ek gıda bişey almıyodu sadece emziriyodum.sonra 1 ay sonra yine tekrarladı dr muz krem ve şurup yazdı nedeni belli olmayan alerjiler işte.çok sıcaklarda olmuştu şimdi hala tam geçmedi kollarındakiler.süt ürünleri bebeklerde alerji yapabildiği için izin vermedi.Hatta ilk zamanlarda ben inek sütü ürünleri tüketmemitim bu alerjik cildinden ötürü.koyun sütü önermişti doktorumuz.sizede hayırlı eğitim öğretim ylı diliyorum.bende atanamyan öğretmen grubundanım 10 yıl oldu hala evdeyim
Arkadaşlar merhaba sizlere bişey sormak istiyorum benim kızımın böbreklerin de taş varmış aranızda bebeğinde böyle bi durumu olan varmı varsa neler yaptı yazarsa çok sevinirim moralim çok bozuk doktor kendi düşürecek diyo ama acı çekmesine dayanamıyorum.acıyla iyice halsizleşti kendini bırakıverdi dermanı yok kafayı kolu kaldıracak yaklaşık 2-3 haftadır böyle ne zaman düzelecek ya offff...
kızlar ek gıdada kahvaltıya geçince mama vermiyosak,sadece emziriyosak,kahvaltıda devam sütümü kullanıcaz?sağdığım süt her zaman olmuyor,anca emziriyorum zaten,bilgisi olan var mı?
Ama çok merak ediyorum yaramaz ahseni, neden olmuyor canım, mesaj gönderme bölümünde insert image diye bir kısım var ona tıkla bilgisayarında resmi ekle
Canım Allah kolaylık versin, çalışan annelerin durumu gerçekten zor ben yarım saat dışarı çıksam aklım hep oğlumda oluyor ve sizler daha çok yoruluyorsunuz ama erkeklerin hepsi aynı en fazla 1 saat sevip oynarlar çocuklarıyla o kadar... Hem de yemek için söylenirler başka şeylerden şikayet ederler bir gün şöyle hazırlanmış bir kahvaaltı göremedim. Bir yandan çocuğun beslenmesi bakımı, bir yandan temizlik, bir yandan yemek hazırla...arkadaşlar bu gün hayatımın en zor günüydü diyebilirim,okullar açıldı malüm,minik oğlumu bakıcıya bırakıp gitmek çok kötü.üstelik bu gün anladım ki çalışan anne olmak kadar zor bir şey yok.sabah kalktım alel acele kahvaltı çorbası hazırladım ona tabi bu arada bir taraftan da giyinip hazırlanmaya çalışıyorum ayrıca geceden uykusuzluğum da cabası.çorbayı kaşıkla yedirmeye çalışırken etrafa püskürttü,yemek istemedi ben de sinirlendim zaten strese girmişim okuldu evdi derken kızdım minicik oğluma sonra çok üzüldüm günahsız yavrucağımı zaten bırakıp gidiyorum evde başkasına bir de sinirleniyorum ona elimde çorba kasesi karşımda meleğim başladım ağlamaya,ama kriz geldi resmen,o an farkettim ki eşime çok kızmışım çok dolmuşum çünkü bana hiç yardımcı olmuyor.Erkekler neden böyle yaaaaaaa!hem çalışıyorum,hem oğluma yetişiyorum,hem temizlik,hem yemek hayatımdan bir sürü fedakarlık yapıyorum oysa yan gelip yatıyor.yok yok eşii çok seviyorum ama ona başka çocuk falan asla doğurmam:)
Canım hani konuya cevap ver kısmına girince mesaj yazdığımız yer var ya onun üzerinde B/U ile başlayan satırda ileride insert image var ona tıkla bilgisayarında resmi seç ve yükle inşallah anlatabilmişimdirCanim nasıl yapacak tam olarak mesaj gönderme yeri derken :)
Canım hani konuya cevap ver kısmına girince mesaj yazdığımız yer var ya onun üzerinde B/U ile başlayan satırda ileride insert image var ona tıkla bilgisayarında resmi seç ve yükle inşallah anlatabilmişimdir
Tamam canım size de iyi uykular, kolay gelsinSen güzel anlatında ben yapamıyorum yarın tekrar deneyeyim şimdi Ahsen in banyo saatti yarın görüşürüz bebislerimizle bol uyku lu bir gece olur inşallahÖptüm sizi ve güzel meleklerinizi
Nasılsınız eyidas, elif iyi mi? İnternet sorununu halledebildiniz mi
Geçmiş olsun canım ikinize de, anneyle aynı şehirde yaşamak gerekli aslında, birkaç defa ben de öyle rahatsızlandım kendime bakamazken bebekle ilgilenmek çok zordu, ikna ettim de cumartesi günü annem gelecek ama ancak 10 gün kalır gider.iyiyiz diyelim iyi olalım canım geçen salı günü elif isal oldu o geçti derken ben rahatsızlandım kusma isal e bide halszlik,evde yalnız kalmayayım diye dün annemlere geldm burdan giriyorum nete netin ne zaman geleceğide hiç belli değil malesef
birazdan eve gideceğiz buı kadardı nette
Geçmiş olsun canım ikinize de, anneyle aynı şehirde yaşamak gerekli aslında, birkaç defa ben de öyle rahatsızlandım kendime bakamazken bebekle ilgilenmek çok zordu, ikna ettim de cumartesi günü annem gelecek ama ancak 10 gün kalır gider.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?