2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Bir tek ben mi böyle bocalıyorum sıkıntılıyım diye düşünüyordum, telefonda anneme biraz sıkıntılarımı anlatınca bana evde oturuyorsun bir çocuğa bakmaktan şikayet ediyorsun şeklinde tepkiler aldım moralim bozuldu üstelik burada çok yalnızım sıkıntılarımı ancak sizler anlayabilirsiniz. Oğlum gündüzleri uzun süre uyumadığı için ancak gece banyo yapar oldum, dün akşam babasına bıraktım markete gidip geldim uyuyan çocuk ben gidince hemen uyanmış ve huzursuzluk yapıyordu. Yarım saat bile olmamıştı dışarı çıkalı...Zaten gece uykusu kalmadı benim için gündüzleri uyumaya fırsat yok, havalar kötüleşti artık dışarı da çıkılmaz yağmur rüzgar. Yani nasıl hayatımdan şikayet etmeyeceğim anlamadım benim de rahatlamaya ihtiyacım var. Allah yardımcımız olsun canım, kolay gelsin üstelik 2 çocuk daha da zor

kızlar merhaba bişi sorucam bebeklerinize kavanoz mamalarından veriyor musunuz bide bursada olan arkadaşlar varsa bebeklerinizi hangi çocuk doktoruna götürüyorsunuz

kavanoz için bişi diyemicemde bende bursadayım bahara götürdüm ilk başta doğumuda orda olduğundan dr. burçin hanıma gitmiştim ama sonrasında dörtçeliğe gidiyorum gürbüz beyi duydum ama ben gülten alışa gidiyorum ondan memnunum geçen günde acilden gittim farklı bi dr. vardı onuda beğendim bi bayandı ama adını bakmam lazım hatırlayamadım

Eki Görüntüle 512728
Benim çınarım, aşkım, bir tanem, Allah hepimizin yavrusunu korusun
Amanda aman çok tatlı bu bebiş amaa :) Maşallah nazar değmesinn ben nazarda nçok korkuyorum ya korkumdan face ye bile eklemedim foto babasıda izin vermiyo gerçi :)
aynen canım biraz daha fazla ilgi ve taktir bekliyorum oda yorgunluktan bi kenarda sızıp kalıyo bu aralar bende cinet geciriyorum gercekten bazen tükendigimi hisediyorum

kızlar bu psikloji çok garip bişey ya ilerleyen zamanda geçecek biliyorum ama yapacak bişi yok sabır kızlar sabır
bu arada çok sayfa vardı bakamadım nasılsınız bakalım iyimisiniz bebeişlerde iyimi :)

Teşekkürler canım. Benimki de aksine sulandırınca içmedi. Kaşıkla meyve püresi, yoğurt, çorba ne gelirse yiyor. Dün mandalina yediriyordu babaannesi, ben yiyeceğim diye eline almasıyla gözüne suyunu sıkması bir oldu. Hem suratını ekşitiyor hem de daha ver diye mızmızlanıyordu cadım benim. :)

kızlar birde bezde 4.numaraya gectınızmi.hangı marka kullanıyosunuz.3 gundur 3 saate kalmaz çiş cıkarıyor molfix kullanıyorum ben.galiba beze sıgmıyoz artık.9-18 e gecelim diyorum

Markadan markaya değişiyor canım bez bedenleri. Biz prima kullanıyorduk en başından beri. 4'e geçmiştik geçen ay. Molfix ile Huggies aldım denemek için. Molfix 3 numara küçük geliyor ve sızdırıyor kaka yapınca özellikle, belinden çıkıyor hep. Huggies biraz daha iyi gibi ondan ama onda da esnek bantlar yok. Evy Baby'nin dışı kağıt gibi, Bim'in bezi Jenny&Willy ile aynı diyebilirim. Canbebe'de bir iki tane denemiştim numune olarak, o da sızdırıyor. En rahatı Prima diyebilirim deneyimlerimden sonra. Hem sızdırmıyor hem de esnek olup bebişi sardığı için daha rahat hareket ediyorlar. Elimdeki Molfix ve Huggies bitsin hemen Prima'ya dönüş yapacağım ben de.

aynen canım biraz daha fazla ilgi ve taktir bekliyorum oda yorgunluktan bi kenarda sızıp kalıyo bu aralar bende cinet geciriyorum gercekten bazen tükendigimi hisediyorum

al benden de o kadar canım şu anda gözlerim ağlamaklı yazıyorum çok sinirliyim iş ayrı yoruyor ev ayrı yoruyor birazcık rahatlık olsun diye istediğim şeyler ise batıyor millete bu ne yaa deyip onlara isyan ediyorum.kaynanama ayrı sinirlendim eşime ayrı.benim efeye kaynanam bakıyor öğlene kadar sonra ben geliyorum ben bakıyorum biz de kalıyor kendi hafta sonu da evine gidiyor neyse bugune kadar idare ettik bugun yemeği kendine bırakmıştım sen yap diye o da demesin mi bana bırakma evde yemek burda yemek kafayı yerim ben diye.ben de ben napayım 8 saat ders o kadar yolculuk dolmuş sıkıntısı ev işleri ben napayım sen napıon ki dedim sinirlendim yaa.hep kendi kendimi yiyorum kalp kırmayım diye ama o da bir yere kadar sabah eşimden dolayı dolmuştum ben de lafımı dedim ama yemeğimi de yaptım oturup da yemedim ben de.çok gerginim ve bugün geçsin istiyorum yaa.

canım ya bu sıralar çok yoğunum pek giremiyorum nete ama en kısa zamanda yüklerim ben de.bu arada bebişler gülümsetti beni ne çok büyümüşler öyle,yerim onları maşallah demeyi de unutmayayım.

bu arada baya baya ek gıdaya geçtik her gün meyve püresi ve yoğurt yediriyorum bu akşam da mercimek çorbası yaptım onu içirdim.geçen gün yoğurt çorbası içirdim baya baya sevdi ve yedi.

arkadaşım bende atanamayan öğretmenlerdenim ama keyfii sadece bursa yazdığım için.yoksa sınıf öğretmenliğinden kırk kez atanmıştım.eşim memur diil.bende tek başıma gidemiyorum biyere.4 sene ayrımı kalacam.eş durumundan zart die gelinmioki artık. sen ne öğretmenisin

arkadaşım benim 3. ay kontrollerinde çıktı taş.iki böbrektede.doktor bişi wermedi. her ay bakçaz artmasın büyümesin yada enfeksiyon kapmasın dedi.su içsin dedi.bi kere ağlamıştı çok.doktor ağlamsını yada huysuzluğunu taşa bağlayamam.illa taş huzursuzluk yapacak die bişi yok dedi.tam 2 ay geçti gecen hafta 5. ay kontrollerinde tahlilde çıkmadı .bugünde ultrason randewumuz wardı ondada çıkmadı.taş maş kalmamış 2 ayda.belki daha bile önce düşmüştür de şimdi öğrendik.bence enfeksiyonu falan warsa o daha fazla huzursuz edio bebekleri.taştan bi şikateimiz hiç olmadı bişi. sende merak etme düşer inşallah.ben hiç moral bozmamıştım.düştüde

kızlar ek gıdada kahvaltıya geçince mama vermiyosak,sadece emziriyosak,kahvaltıda devam sütümü kullanıcaz?sağdığım süt her zaman olmuyor,anca emziriyorum zaten,bilgisi olan var mı?

mrb arkadaşım.ben keçi sütüyle yapıorum kahwaltısını yada muhallebiyi.yalnız bize doktorumuz tarif werirken muhallebiyi falan inek sütüyle yapabilirsin az sulandırarak demişti.bende hani 1 yaşına kadar yasaktı dedim.halkımız yanlış anlıyo mulallebi cart curt yaparken kat bişi olmaz dedi. inek sütü serbest dense milletin kolayına gelir dayarlar löklök inek sütünü.dedi.biz nasıl formül mama kullanıoz .miilet formül mama yerine inek sütü werir.o kadar fazlası zarar dedi.keçi sütü buluosan da daha ii dedi.[benden sölemesi sor istersen doktoruna)ayrıca böle demesi benimde hakkaten mantığıma yattı.eskiden mama yokken ne içiolardı bebekler anne sütü olmayınca.(alerji durumlarına dikkat tabi)

arkadaşlar bu gün hayatımın en zor günüydü diyebilirim,okullar açıldı malüm,minik oğlumu bakıcıya bırakıp gitmek çok kötü.üstelik bu gün anladım ki çalışan anne olmak kadar zor bir şey yok.sabah kalktım alel acele kahvaltı çorbası hazırladım ona tabi bu arada bir taraftan da giyinip hazırlanmaya çalışıyorum ayrıca geceden uykusuzluğum da cabası.çorbayı kaşıkla yedirmeye çalışırken etrafa püskürttü,yemek istemedi ben de sinirlendim zaten strese girmişim okuldu evdi derken kızdım minicik oğluma sonra çok üzüldüm günahsız yavrucağımı zaten bırakıp gidiyorum evde başkasına bir de sinirleniyorum ona elimde çorba kasesi karşımda meleğim başladım ağlamaya,ama kriz geldi resmen,o an farkettim ki eşime çok kızmışım çok dolmuşum çünkü bana hiç yardımcı olmuyor.Erkekler neden böyle yaaaaaaa!hem çalışıyorum,hem oğluma yetişiyorum,hem temizlik,hem yemek hayatımdan bir sürü fedakarlık yapıyorum oysa yan gelip yatıyor.yok yok eşii çok seviyorum ama ona başka çocuk falan asla doğurmam:)

Canım Allah kolaylık versin, çalışan annelerin durumu gerçekten zor ben yarım saat dışarı çıksam aklım hep oğlumda oluyor ve sizler daha çok yoruluyorsunuz ama erkeklerin hepsi aynı en fazla 1 saat sevip oynarlar çocuklarıyla o kadar... Hem de yemek için söylenirler başka şeylerden şikayet ederler bir gün şöyle hazırlanmış bir kahvaaltı göremedim. Bir yandan çocuğun beslenmesi bakımı, bir yandan temizlik, bir yandan yemek hazırla...

Sen güzel anlatında ben yapamıyorum yarın tekrar deneyeyim şimdi Ahsen in banyo saatti yarın görüşürüz bebislerimizle bol uyku lu bir gece olur inşallah Öptüm sizi ve güzel meleklerinizi

Nasılsınız eyidas, elif iyi mi? İnternet sorununu halledebildiniz mi

iyiyiz diyelim iyi olalım canım geçen salı günü elif isal oldu o geçti derken ben rahatsızlandım kusma isal e bide halszlik,evde yalnız kalmayayım diye dün annemlere geldm burdan giriyorum nete netin ne zaman geleceğide hiç belli değil malesef
birazdan eve gideceğiz buı kadardı nette

Geçmiş olsun canım ikinize de, anneyle aynı şehirde yaşamak gerekli aslında, birkaç defa ben de öyle rahatsızlandım kendime bakamazken bebekle ilgilenmek çok zordu, ikna ettim de cumartesi günü annem gelecek ama ancak 10 gün kalır gider.

hakkaten öyle canım başka türlü zor gerçekten
ben çıkıyorum cnm hazırlanayımda gidelim eve artık çınarı öp benim içinn iyi gecelerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…