2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

canım birşeyler tatırdıysan ondan olabilir ben gecenlerde karpuz yedirdim sonrada kakasında kırmızı kırmızı görünce aklım çıktı kanmı diye sonra eşim karpuz verdin ondan dır diyince rahatladım

sagol canım 20 nisan çınar kaç kilo oldu bizim gecen ay 200 gr almıştı bu ay mama takviyesiyle 400 gr almış
Çınar 4 mayısta doğdu ,geçen ay az almış ahsen, ama çınar da geçen ay önceki aylara göre az aldı ama 500 gr almıştı bizimkinin kilosu ayına göre normal olduğu için iyi demişti sanırım bu aylardan sonra gelişimleri yavaşlıyor. Ek gıdaya henüz geçmedik 3 ekimde kontrolümüz var o zaman ek gıdaya geçecekmişiz doktor acele etme alerjik durumlar olabilir dedi ama ben acaba bir çay kaşığı elma suyu filan versem mi yavaş yavaş tatmaya başlasın diyorum

iyi geceler canım bizim banyo saatimiz geldi babasıda bunaldı artık gidip kurtarayım kocamı

kıslar bu mesajdan sonra kızım akşam 18 e kadar yüzünü buruşturup minik minik kustu.sonra birden fışkırır şekilde bir kustu çok fenaydı hemen peşinden birdaha.bide çıkaramıyo , öğürüyo,nefesi kesiliyodu çok korktum ya

hemen banyo yaptırdım,emzirdim sakinleşti ve uyudu.

ya demir damlası bozuktu yada aşırı yan etki yaptı ama ben çok tedirgin oldum ve bidaha asla bu damlayı vermeyeceğim.kızımın gözaltları şişti resmen

kızlar bebeğiniz günde kaç defa kaka yapıyor ? benimki bazen 5 i buluyo dizanterisi tekrarladı diye düşündük temiz çıktı sonuç.acaba ek gıdalardan mı kaynaklanıyor ?
ben nerde yanlış yapıyorum bilemedim ya. lütfen yardımcı olun.bence gün içindeki kaka sayısı çok fazla ve bu da beni çok üzüyor.bu durumu yaşayan var mı aranızda ?

Geçmiş olsun canım, biz daha damlaya başlamadık gelecek ay başlayacağız, öyle yan etkileri oluyor mu bu damlanın adı neydi

Geçmiş olsun canım ya. Çok üzüldüm. Acaba damlayı fazla vermiş olabilir misin? Kilosuna göre, her kilo için bir damla vereceksin. Bazı doktorlar 10 damla falan ver diyorlarmış ama aslında kilosuna göre vermen gerekiyor. 7 kiloysa 7 damla yani. Bir de damlanın markası nedir ? Bebişler demir damlasını pek sevmiyorlar, Ferrum'un tadı güzel diye ondan aldım ben de, fakat henüz kullanmaya başlamadım cesaret edip de. Diğer markalardan biri toplatılmış daha önceden sanırım sağlık ocağının dağıttığı markaydı adı Ferro Sanal mı ne öyle bir şeydi. Santafer de kullanan var forumda ama şikayet duymadım henüz ondan.

Benim kızım hemen hemen her gün, en fazla iki günde bir yapıyor. Genelde 1 kere ama bazen 2 kere de yaptığı oluyor. Hiç katı olmadı şimdiye kadar. Ek gıda olarak ne verdiğine göre de değişir sıklığı. Mesela zeytinyağı katıyorsan o da etkiler. İshal olmuş da olabilir. Yapabileceğin en önemli şey bol bol su vermek canım. Çok sık kaka yaptığı için çok fazla da sıvı kaybediyordur.

allah bağışlasın canım çok tatlı maşaşllh bu arada hiç 6 kiloluk bebeğe benzemiyo kilosu gayet iiiii görünüyo ...

canım fotografta öyle çıkımış allah hepimizin çocugunuda bagışlasın dün gittik dokyora 6400 geldi ne yapalım allah başka saglık sorunu vermesin bu saat oldu halen uyku yok kendi gibi huyuyuda tatlı olsa daha sevinecektim ama şu haldeyim şu anda

Son düzenleme:

gecmiş olsun canım hangi damlayı kullanıyordun ferrol sanol muydu acaba toplatıldı bir kısmı inşallah o degildir

günaydın güzel anneler dün sizden duyup 4 nolu bezi aldım hastaneden dönerken çok komik oldu ahsenin önüne balon baglamışsın gibi zaten öndeki resimde kayboldu biz bi süre daha 3 no da kalsak iyi olacak

Benim esim Surekli Tas dusurur. Ben ona sancisi oldugu zaman yogurdun icinde biriken suyu iciriyorum. Yogurdun mayasi oldugu icin hic zorlanmadan hemen dusuruyor. İstersen bir doktorunuza sorun. Cok gecmis olsun.

kızlar sizi çok özledim ama uğrayamıyorum buraya
ev dekorasyonu iş derken kaptırdım kendimi
neyse ki hafta sonu taşınacağımda bu telaş bitecek inşallah

bebekleriniz nasıl siz nasılsınız

deneme amaçlı yanlızca 2 damla verdim.
tadı değil resmen kendisi çocuğun midesini bozdu,fışkıra fışkıra kustu.
adı ferro sanol
zaten önümüzdeki ay ek gıdaya geçicem.demiri gıdalardan alır artık damla işi başladı ve bitti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…