merhaba arkadaşlar bu saatlerde girebiliyorum ancak denk gelemiyoruz. konuştuklarınız bana yardımcı oluyor o yüzden bnde yazmak istedim gündemimi:)
oğlum yarın 6 aylık oluyor. emmediği için sağarak veriyorum sütümü ama sağma emme gibi olmuyor o yüzden azaldı sütüm. ek gıdalara 4. ayda başladım devam sütü kullanmadım iyimi yapıyorum bilmiyorum ama hiç kullanmak istemiyorum
6 ay kontrolümüzde kilomuz 7600 boyumuz 67 cm çıktı. hamdolsun iyi gidiyoruz. size verdiğim ek gıdayı yazayım tavsiyesi önerisi olan yazsın lütfen.
sabah kahvaltıyla başlıyoruz bebe bisküvisi peynir ve pekmez
ara öğün anne sütü 100 cc
öğlen meyve püresi yada yoğurt (bazen kendim yapıyorum püreyi bazen hazır meyve pürelerini kullanıyorum)
ara öğün anne sütü 100cc
ikindi sebze çorbası yada tarhana yada mercimek (mercimek biraz gaz yaptı) ıspanağı tavsiye ederim benim oğlan yemedi içine 1 kaşık yoğurt koydum
ara öğün anne sütü 100cc
akşam muhallebi yapıyorum ülkr in hazır muzluu olan sevdi
gece 2 kere uyanıyor onlardada ne kadar süt çıkarsa artık veriyorum
acaba çokmu yükleniyorum oğluma diye düşünüyorum ama sütüm yok mecbur ek gıda yada devam sütü verceğim
ek gıdayı seçtim sizce doğrumu yapıyorum???
2 hafta sonra bende yürüteç alıp 5 dakikada olsa koyup alıştırmayı düşünüyorum. kollarım koptu resmen. gündüz toplasanız 1 saat uyumuyor benim oğlan
6 ay aşımız baya zorladı oğlumu 2 gün sürdü ateşi.ama geçti hamdolsun artık yaşına kadar daha yok.
canım Allah yardımcın olsun sağmak zor ama ne güzel ek gıda dönemine getirmişsin maşaallah, maşaallah.