kıslar
bebeişin suyunu kaynatıyormusunuz
ben erikli yada hayat bebek suyu alacağım kaynatma konusunda kararsızım.doktoruna soran varmı?
Aylık ne kadar ücret veriyorsunuz ????? yazarmısınız !!!!
Canım valla ben kahvaltıda sadece yumurtanın sarısı ve labne peynir veriyorum ben böyle karışık şeylere karşıyım biraz belkide kendim sevmediğim içindir .. Pekmez almayıda düşünüyorum. Maşallah kızım ne versen yiyor domatese bayılıyor dün yengesi eline ıspanaklı börek vermiş mecbur kaldım demet diyor ağzımın içine bakıyor elini uzatıyor dedi sofra görünce nasıl hücum ediyor tahmin bile edemesssin ama burdaki arkadaşlar kilo larını yazınca şaşırıyorum benimki çok tombiş korkuyorum dr na sordum sınırda dedi ama şimdilik önemli değilmiş inşallah anası gibi şişko olmazz..
dilekcan06 nasılsın canım nasıl gidiyo ogluşun nasıl
kıslar
ben erikli yada hayat bebek suyu alacağım kaynatma konusunda kararsızım.doktoruna soran varmı?
Canım aşı olup geldik.sukur bunuda atlattık.bakalım gece nasıl gececek.yavas yavas huysuzlanmaya başladı.ölçumlerımızde yapıldı.72 cm boyumuz tam 9 olmuş kilomuz.
Maşallah canım, geçmiş olsunCanım aşı olup geldik.sukur bunuda atlattık.bakalım gece nasıl gececek.yavas yavas huysuzlanmaya başladı.ölçumlerımızde yapıldı.72 cm boyumuz tam 9 olmuş kilomuz.
zeynep sare'm canım kızım
merhaba arkadaşlar,bnde bugün oğluma domates çorbası yaptım ama bol şehriye attım hafif püre kıvamına getirip ezdm ,bende normalde çorba yediremiyorm ama bu sefere yedidemin ahsene domates çorbası yaptım resmen çıldırdı 1 tatlı kaşıgı bile yediremedim çekecegim var bu kızdan üffff
nasılsınız canlar iyisin,zd,r inşalalh bende memlekete gidiyorum pazar gün valiz hazırlıyorum şimdi. aman bu bebğin eşyaları ne çok mıuş ya bu arada otobüsle gidiyorum malesef babamızın izni yok ve 8 saat yolculuk çok tereddüt ediyorum ya minicik bebekle nasıl geceçek acaba....
Aylık ne kadar ücret veriyorsunuz ????? yazarmısınız !!!!
kıslar
Canım aşı olup geldik.sukur bunuda atlattık.bakalım gece nasıl gececek.yavas yavas huysuzlanmaya başladı.ölçumlerımızde yapıldı.72 cm boyumuz tam 9 olmuş kilomuz.
hayırlı yolculuklar canım gece bilet alsaydın belki uyurdu inşallah rahat gidersin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?