2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
yalnız kaynatınca içinde zararlı olanların yanında yararlı olanlar her şey de gidiyormuş,mineral falan kalmıyormuş,saf suya dönüşüyormuş,bilgin olsun canım

Dogru soyluyosun belki ama suyumuza yazın mikrop karıştıgı söylendi.posta kutumuza belediye bildiri atmıştı.bu sık sık tekrar ediyor.kendımız hazır su kullanıyoruz ama bebis icın korkumdan kaynatıp veriyorum canım.

kızlar bugun emirhana yuruteç aldım.hem yuruteç hem hoppala sanki 4 kenarı yay sıstemi var.hopladıkça seviniyor.bakalım bırazda olsa oyalanacakmı sıpam

kızlar bugun emirhana yuruteç aldım.hem yuruteç hem hoppala sanki 4 kenarı yay sıstemi var.hopladıkça seviniyor.bakalım bırazda olsa oyalanacakmı sıpam

inşallah sever canım ben kendimi zor tutuyorum almamak için yürümeyi geciktiriyor zararlı diyorlar ama bakalım ne kadar dayanıcaz almadan

cnm hayırlıolsun inşallah severdee durur içindee bende almayı düşünüyorum hangı markadan aldın fıkır olsun resmını paylaşabılırmısın nekadar a aldın birde

kızlar demin ahseni az kaldı acile götürecektik öyle aglıyorduki dedim kesin bişey oldu uyutmaktan vazgecip eşim oynatınca gecti aglaması uyumak istemiyormuş küçük hanım şimdi şarkı söyleyip oynuyorlar ben bu kızı halen çözemedim

:119::119:Aaaaa bu arada biz 6 ayımız bitmiş 7 ayımıza girdik :119::119:

Güle güle kullansin pasa:) bende siparis vermistim iki Gün önce geldi benim oglan ilk gördügünde heyecanla orasini burasini kurcaladi ama üzerinde cok durmuyo sonra severmi bilmem..

Güle güle kullansin pasa:) bende siparis vermistim iki Gün önce geldi benim oglan ilk gördügünde heyecanla orasini burasini kurcaladi ama üzerinde cok durmuyo sonra severmi bilmem..

sizde güle güle kulanın canım inşallah severde aldıgınıza deger

onlar bizim huyumuza alışmıyorlar biz onlarınkine alışıyoruzz oğlum yenı doğduğunda oğlumu görmeye gelen yakınlarımızdan bırı anlaşabılıyormusunuz oğlunla omu senı dınlıyor senmı onu dınlıyorsun demiştii şaşırmıştım anlamadım ne demek istedini gülüp geçmiştim ama şimdi çok ıyı anlıyorum ve ben oğlumu dınlıyorum yoksa anlaşamıyoruz
:119::119:Aaaaa bu arada biz 6 ayımız bitmiş 7 ayımıza girdik :119::119:

rabbbım uzun sağlıklı mutlu bir ömür nasip etsin yavrularımıza hiç anlamadan 6 aylık oldular

dogru valla hep onların istedigi oluyor zaten evet ya ne cabuk gecti 6 ay

inşallah sever canım ben kendimi zor tutuyorum almamak için yürümeyi geciktiriyor zararlı diyorlar ama bakalım ne kadar dayanıcaz almadan

Yok valla ne zararı ya.ben inanmıyorum oglumuda kızımıda 5 aylıkken bındırmeye başlamıstım.kızım 9 aylıkken yurudu.oglum kiloluydu yaşını karşıladı.butun gun boyu yurutecte bırakmayacaz ya.bize de bir nefes alma fırsatı dogar boylece.

odanın içini görseniz bi tarafta mama sandalyesi bi tarafta salıncağı bi tarafta yürüteci bi tarafta sepeti hanfendi hangisinde durmak isterse onda ama en çok salıncağını seviyor

Erkek annesi olmak ne demektir…?

Bir kere en başta çocuğunun fiziken sana benzemeyeceği gerçeğini kabullenebilmek demektir. Hayatta bilmediğin bazı şeyleri ona öğretmek, çocukluğunda hiç oynamadığın oyun ve oyuncakları ona öğretmek; birli
kte araba sürmek, otoparklar inşa etmek, hatta araba marka ve modellerini onunla öğrenmek demektir.

Oğlunun hayatındaki ilk kadınken, büyüdükçe başkalarının da olacağını bilip o günlerin hayallerini kurmak, seni çok sevip örnek alırken ona bazı şeyleri neden senin gibi yapamayacağını anlatabilmektir. Oğlunla yapışık ikiz gibi dolaşmaktır.

Eşin için, hayatında bu kadar çok sevebileceğin başka bir erkek yok diye düşünürken, sana aksini ispatlarcasına çıkıp gelen bu küçük prense deliler gibi aşık olmak, sevgini içinde taşıyamayıp durmadan hüngür şakır ağlamak, koklamaya öpmeye doyamamak, dokunmaya kıyamamak demektir.

Erkek annesi olmak… İçindeki erkeği keşfetmektir onunla. Bunca yıldır ‘kadın’ken ve daha yeni ‘anne’ olmaya alışırken, bir de ‘erkek’ olmak… ona en iyi dost, en iyi öğretmen, en delikanlı arkadaş, en sert koruma olmak…

Erkek annesi olmak… Onunla büyümek onunla güzelleşmektir..Fakat olgunluk, ergenlik, ‘erkeklik’ evresinde sarılıp öpememek, uzaktan sevmektir Erkek annesi olmak ...
çok duygulandırdı bu yazı benı kız anneleri kusura bakmayın lütfenn

bişidicem canım adını bilmiyorum bursada nerde oturuyorsun bide oğlunu hangi doktora götürüyorsun

kızlar uyku tulumlarını bugun sordum 40lıra dedıler.aldıgımdan bır farkı da yok..iyiki almısım dedım valla..bu arada bisidicem yurutece 65 lıra dedıler.peşin olunca 50 lıraya aldım canım

bişidicem canım adını bilmiyorum bursada nerde oturuyorsun bide oğlunu hangi doktora götürüyorsun

cnm ben sadece aylık kontroller için dörtçeliğe götürdüm orda yenı doğan takip doktoru var ılk doğduğuu aydan beri götürüyorumm çokta ıyı ılgılenıyorr çok şükür bir hastalık yaşamadık (inşallah böyle dvm eder) oyuzden özelıkle doktor aramadımm bide rotavırusu için bahara göturmuştum zaten orda doğum yapmıştım oyuzden dışarda yaptırmak istemedımden aşıları oraya götürdüm ozamanda ölesıne kım denk gelirse deyıp öle seçmiştim doktoru

çok guzelmişş inşallah bızde böyle uygunfıyatlı buluruzyaa ben 200 lirayı çıkarmıştım gözden ama çok luzumsuz nekadar kullanıcak bu arada bugun bime gıttım burdan bılıyordum uyku tulumunu bıtane kalmış mavı 9 12ydi galıba yalan olmasın aldım elimee geri bıraktımm alsamıydımm kızlarr napçam ben bunu dedım bıraktım amaa :26::26::26: bu aradaa aynı dişlikten bizdedevarr 4 tane dişlik aldım hiç biriini kullanmıyo abuk sabuk seylerle kaşıyo dişlerini

Son düzenleme:
iyi geceler kızlar ben kacıyorum emir uyurken bende yanına kıvrılayım.bugunlerde hiç emmiyor dıye yanıma alıyorum gece az da olsa emıyor.bırakacakmı nedır benı emmeyı.cook uzuluyorum ama peşini bırakmayacagım..ne huysuz bu nisan bebelerı yaa (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…