yalnız kaynatınca içinde zararlı olanların yanında yararlı olanlar her şey de gidiyormuş,mineral falan kalmıyormuş,saf suya dönüşüyormuş,bilgin olsun canım
kızlar bugun emirhana yuruteç aldım.hem yuruteç hem hoppala sanki 4 kenarı yay sıstemi var.hopladıkça seviniyor.bakalım bırazda olsa oyalanacakmı sıpam
kızlar bugun emirhana yuruteç aldım.hem yuruteç hem hoppala sanki 4 kenarı yay sıstemi var.hopladıkça seviniyor.bakalım bırazda olsa oyalanacakmı sıpam
Güle güle kullansin pasa:) bende siparis vermistim iki Gün önce geldi benim oglan ilk gördügünde heyecanla orasini burasini kurcaladi ama üzerinde cok durmuyo sonra severmi bilmem..
onlar bizim huyumuza alışmıyorlar biz onlarınkine alışıyoruzz oğlum yenı doğduğunda oğlumu görmeye gelen yakınlarımızdan bırı anlaşabılıyormusunuz oğlunla omu senı dınlıyor senmı onu dınlıyorsun demiştii şaşırmıştım anlamadım ne demek istedini gülüp geçmiştim ama şimdi çok ıyı anlıyorum ve ben oğlumu dınlıyorum yoksa anlaşamıyoruzkızlar demin ahseni az kaldı acile götürecektik öyle aglıyorduki dedim kesin bişey oldu uyutmaktan vazgecip eşim oynatınca gecti aglaması uyumak istemiyormuş küçük hanım şimdi şarkı söyleyip oynuyorlarben bu kızı halen çözemedim
:119::119:Aaaaa bu arada biz 6 ayımız bitmiş 7 ayımıza girdik :119::119:
onlar bizim huyumuza alışmıyorlar biz onlarınkine alışıyoruzz oğlum yenı doğduğunda oğlumu görmeye gelen yakınlarımızdan bırı anlaşabılıyormusunuz oğlunla omu senı dınlıyor senmı onu dınlıyorsun demiştii şaşırmıştım anlamadım ne demek istedini gülüp geçmiştim ama şimdi çok ıyı anlıyorum ve ben oğlumu dınlıyorum yoksa anlaşamıyoruz
rabbbım uzun sağlıklı mutlu bir ömür nasip etsin yavrularımıza hiç anlamadan 6 aylık oldular
inşallah sever canım ben kendimi zor tutuyorum almamak için yürümeyi geciktiriyor zararlı diyorlar ama bakalım ne kadar dayanıcazalmadan
sizde güle güle kulanın canım inşallah severde aldıgınıza deger
bişidicem canım adını bilmiyorum bursada nerde oturuyorsun bide oğlunu hangi doktora götürüyorsun
Eki Görüntüle 537065 Eki Görüntüle 537066 Eki Görüntüle 537067 Eki Görüntüle 537068 Eki Görüntüle 537069
kızlar uyku tulumlarını bugun sordum 40lıra dedıler.aldıgımdan bır farkı da yok..iyiki almısım dedım valla..bu arada bisidicem yurutece 65 lıra dedıler.peşin olunca 50 lıraya aldım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?