2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
İyi yolculuklar canım, iyi tatiller

İyi yolculuklar canım, benim oğlum da henüz dönmüyor işin kolayında kaçıyor sırtüstü ayaklarıyla sürtünerek ilerliyor

Benimki tam dönüyor canım ama doktor sağa ve sola yarım yatar şekilde dönüyor mu tam dönmesini beklemiyorum dedi,o yüzden bence endişe etme...

sanada iyi yolculuklar canım ahsen bi ara süreli dönüp sonrada aglıyodu şimdi çok dönmüyo sevmedi çünkü

sadece gündüz 3 te var canım ya simsdiden stres yaptım valla ...bu arada sen neler yapıyorsun

korkma inşallah rahat gidersin canım bende ne yapayım kızlarla koşturuyorum birde ev aldık onunla ugraşıyorum dolabıydı boyasıydı bu aralar çok yogunum havalarda serinledi ahsenle çok zor alışverişe çıkmak herşeye eşim koşturuyo inşallah istedigim gibi olur

günaydın kızlar, bu güzel sonbahar haftasonunda kızım sabahın köründe uyandı, oysa sıcacık yatmak ne güzeldi :) gözlerim zor açıldı valla, önceden olsa haftasonları 12ye kadar yatıyordum ama nerde artık o günler..

Benim kızımda sağa sola dönüyor tam dönmüyor, neyse geç olsunda güç olmasın..birde onu dönemezse çevirmeye uğraşcam, şimdilik bu kadar aksiyon yeter :)))

bende bakıcıya öğleye kadar 250 veriyorum, kendi evinde bakıyor, aslında evimde bakıcak bulsam daha iyi olacak ama işte zor..genç kızlar bulunabilir ama ben azcık tecrübeli olsun diyorum..bu kadın baya çocuk bakmış..tam güne çıkınca 500 vercem ama 1.5 saat süt izninde 400 vermeyi düşünüyorum bakalım kabul edecekmi..

AAAA bu arada 6. ayı doldurduk bugün :))) ama değişen bişi yok mızmızlık konusunda:))

Son düzenleme:
Günaydın sevgili anneler. Devamlı sayfayı takip ediyorum ama yazmak nasip olmuyor bir türlü. Kızım 4 aylık olduktan sonra huy degistirdi. Cok huysuz oldu . Hic yalnız kalmak istemiyor,sürekli ilgi istiyor onunla oyun oynamamı evirip cevirmemi gezdirilmeyi istiyor. Gece uykusunun ne oldugunu unuttuk. Meger ilk dört ay bebek bakmamisim cok usluymus . Kizim saga sola dönebiliyor hatta tam tur dönüyor sert bir zemin yada koltuk kenarı bulup ayaklarıyla pat pat vurmayi cok seviyor ayaklari acimasin diye cekincede agliyor . Ayaklariyla dokunmayi cok seviyor yaninda oturunca illahz ayaklariyla degecek degrmezse kıyametler kopuyor bide gözüne bir sey kestirdimi onu alabilmek icin kendini ona atip elleriyle uzanip tutmaya calisiyor ele gecirincede hemen agzina goturuyor. Oturmayi pek beceremiyor daha ama ben yavas yavas alistirma yapiyorum destekli bes on dakika oturtuyorum. Asilarimizi ayin 9 unda olduk ates falan yapmadi rahat atlattik cok sükür . Boyu 69 cm kilosuda 7 kilo olmustu. Kilomuz düsüktü yeni yeni toparladik. Sadece emiyor. Tabi bizde ek gida denemelerimize basladik ve benim cimcime bebeklere has ne varsa reddedip bizim yediklerimizi istiyor . Agzinin tadini biliyor.

Hepimize bebislerimizle güzel bir haftasonu diliyorum.

çok sevnidim casnım allah güle güle oturmayı nasip eder inşaalah evet ben şuan maraştayım ve burda bile artık havalar iyice serinledii

inşaLLAH kolay bır yolculuk olur senın ıcın.emırhanla asla gıdemezdım.uslu bır bebek deıl cunku..annemle aram 30 dakka.eger uyursa super.ama uyanıksa pusetınde durmak ıstemıyor.kucakta hoplaya hoplaya öldürüyor benı..eger senın kuzun sakın bı bebekse zorlanmazsın canım..

inşallah bi sorun olmaz sorunsuz atlatırsınız bizimde pazartesi aşımız çok korkuyorum

cok sukur hıc sıkıntısız atlattık az bıraz mızmızlık yapıyor ama ates falan olmadı (zaten hep mızmız :)uykusundada problem olmadı suukur..aşı olma kısmı dısında kolay gectı dıyebılırım.3 tane bacaktan bır tane agızdan ..

selam anneler dunden berı ıkı kez dr.a goturdum grıp burnu sar hapsuruyo ve katıla katıla oksuruyodr.u ılac vermedı vıral dedı ılac vermem kolay kolay dedı

selam anneler dunden berı ıkı kez dr.a goturdum grıp burnu sar hapsuruyo ve katıla katıla oksuruyodr.u ılac vermedı vıral dedı ılac vermem kolay kolay dedı

benim kız tam on gündür nezle hapşırıyo, burnu akıyo geceleri sürekli tıkanıyo uyuyamıyo öksürüğü yok ama genizde sürekli hırıltısı var, senin doktor iyiymiş, ben de ilaç verir diye götürmüyorum çünkü gerçekten viral ve yanllış ilaç iltihabı ciğerlerine indiriyormuş kadir tuğcu söylüyor, ben gün içinde 4-5 kez her burun deliğine serumfizyolojik damlatıyorum akarsa otri bebeyle çekiyorum, tam kabus deli gibi ağlıyo ama napıym, bir de geceleri yatağına 2 damla coldmix damlatıyorum ateşsiz başlayan nezleler uzun sürermiş ve tek tedavi şekli de bunlarmış

aynen canım ben de aynı seylerı yapıyorum serum fızyolojık otrıbebe cold mıx oksuruk yenı peydah oldu burun tıkanıklıgı oksuruk yapıyo dedı.dr.cok ılgılı cebını verıyo gun ıcınde ıster sekreterıne ıster kendıne ulasabılıyosun dun gıttım bugun gıttım pazartesı gel ıcın rahat etezse dedı bu dr.resmen ısının ehlı veyolu zeynep kamılden gecmıs en onemlısı o ıstanbuldaysan ve dr. arayısı ıcındeysen kosuyolunda

kıslar az önce kabak pirinç bulamaç yaptım kızıma.3-4 çay kaşığı yedi pek sevmedi ama yedi yinede.

büyük kızımın boğaz kızarıklığı var ufaklığında sesi azcık değişmiş.ikisindede ateş yok.inşallah kötüleşmezler.büyüğe ilaç,bal,süt takviyesi yaptımda ufağa bişey yapamıyorum

bence ilk söylediğin şey sanırım halının ortasında hiç destek yapmadan oturma kanepede arkası yine destekli oluyo canım ne oldu ki hayırdır...

merak ettim sadece,oğlum arkasını kanepeye dayayınca yanuna yastık falan koymadan kısa süreli oturuyo gibi de,onun için sordum,desteksiz oturmasına çok var sanırm

ben kahvaltısında 2 bebe bisküvisi,yarıma yakın yumurta sarısı,bir parça beyaz peynir ve 1 çay kaşığıu pekmezi bazen kendi sütümde bazen ıhlamurla ıslatıyorum ,öyle veriyorum,ilk günden beri de severek yiyor,7. aydan sonra peyniri falan ayırıp tek tek vermeye başlıcam bakalım,biraz salatalık püre yapıcam,peynir,bebe bisküvisine de sadece yumurta karıştırıp öyle denicem

kıslar
bebeişin suyunu kaynatıyormusunuz
ben erikli yada hayat bebek suyu alacağım kaynatma konusunda kararsızım.doktoruna soran varmı?

ben bir kaç aydır kaynatmadan veriyorum ama ben kendi suyumuza güveniyorum,Eskişehirdeyim,burada kalabak suyu alıyoruz biz ve bakanlık analizlerinde bütün iyi markaların (erikli,hayat,damla,nestle ,vs) adı vardi,google dan aratırsan haberi bulursun,habertürk ün sitesinde okumuştum yanlış hatırlamıyorsam, İst ,bursa ve sakarya teisslerinde üretilenler sorunlu çıktı diye,bazı yerel firmaların da ismi vardı ama bizim suyumuz temiz çıktı,hatta listede başka bir ilde Kabalak diye bir suyun da adı vardı,belediyemiz açıklama yaptı isim benzerliği diye, ve ben listede erikliyi görünce vazgeçtim,aslında erikli damacana alıcaktım sırf oğlum için,, ben kaynatmadan veriyorum,bir de okuduğum kadarıyla kaynatınca suyun içindeki yararlı mineraller de gidiyormuş,yani sadece boş bir su içmiş oluyorlar,o nedenle ben temmuz ayından beri kaynatmadan veriyorum,henüz hç bi sorun yaşamadım

Son düzenleme:
Ben hazır su almıyorum bebegıme.ceşme suyunu muhakkak kaynatıp icırıyorum.cunku ne çesme suyuna ne hazir suya güvenilmiyor.eniyisi kaynatıp vermek canım

yalnız kaynatınca içinde zararlı olanların yanında yararlı olanlar her şey de gidiyormuş,mineral falan kalmıyormuş,saf suya dönüşüyormuş,bilgin olsun canım

ben de senin gibi takıyodum bir iki hafta öncesine kadar,sadece yan dönüyodu,şinmdi yüzüstü dönmeye başladı ama tekrar sırtüstüne dönemiyor,öyle kalıyor,bu sefer de kızıyo biz de tombişiz,9 kg olduk,kilonun da etkisi var,zayıf bebekler daha çabuk hareketleniyoırlar,ama dönmek isterse dönüyor yani öyle ikide bir değil,mesela bugün 1 kere ben mutfaktayken yerdeydi,geldiğimde dönmüştü,dün de yine akşam saatlerinde bir-iki kere döndü,yani üzülme,bir iki haftaya dönmeye başlar,biz haftaya 6. ayımızı bitircez,yeni dönmeye başladık,için rahat olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…