İyi yolculuklar canım, iyi tatillernasılsınız canlar iyisin,zd,r inşalalh bende memlekete gidiyorum pazar gün valiz hazırlıyorum şimdi. aman bu bebğin eşyaları ne çok mıuş ya bu arada otobüsle gidiyorum malesef babamızın izni yok ve 8 saat yolculuk çok tereddüt ediyorum ya minicik bebekle nasıl geceçek acaba....
İyi yolculuklar canım, benim oğlum da henüz dönmüyor işin kolayında kaçıyor sırtüstü ayaklarıyla sürtünerek ilerliyorkızlar selam, bende pazar günü elazığdan uçakla ankaraya gidiyorum, benimde eşim gelmiyor, 1 saat ama çok korkuyorum :)) kız beni çileden çıkarmaz inşAllah.. birde 1.5 saat araba yolculuğu var öncesinde, Ankaraya inincede 1 saat en azından merkeze sürüyor..Hayırlısı bakalım nasıl olacak..
kızlar ben elanın yoğurdunu mamasından yapıyorum, süt alerjisine karşı korkumdan yapmadım normal sütten..hergün 1 bardak yapıyorum, azını maya için ayırıyorum..
Ya kızlar benim kızımda hala dönme olayı yokacaba kilodan falanmı dönemiyor, en son 8.300 geldi çarşamba günü..canım sıkılıyor ya bu olaya..
kızlar selam, bende pazar günü elazığdan uçakla ankaraya gidiyorum, benimde eşim gelmiyor, 1 saat ama çok korkuyorum :)) kız beni çileden çıkarmaz inşAllah.. birde 1.5 saat araba yolculuğu var öncesinde, Ankaraya inincede 1 saat en azından merkeze sürüyor..Hayırlısı bakalım nasıl olacak..
kızlar ben elanın yoğurdunu mamasından yapıyorum, süt alerjisine karşı korkumdan yapmadım normal sütten..hergün 1 bardak yapıyorum, azını maya için ayırıyorum..
Ya kızlar benim kızımda hala dönme olayı yokacaba kilodan falanmı dönemiyor, en son 8.300 geldi çarşamba günü..canım sıkılıyor ya bu olaya..
kızlar selam, bende pazar günü elazığdan uçakla ankaraya gidiyorum, benimde eşim gelmiyor, 1 saat ama çok korkuyorum :)) kız beni çileden çıkarmaz inşAllah.. birde 1.5 saat araba yolculuğu var öncesinde, Ankaraya inincede 1 saat en azından merkeze sürüyor..Hayırlısı bakalım nasıl olacak..
sadece gündüz 3 te var canım ya simsdiden stres yaptım valla ...bu arada sen neler yapıyorsun
korkma inşallah rahat gidersin canım bende ne yapayım kızlarla koşturuyorum birde ev aldık onunla ugraşıyorum dolabıydı boyasıydı bu aralar çok yogunum havalarda serinledi ahsenle çok zor alışverişe çıkmak herşeye eşim koşturuyo inşallah istedigim gibi olur
nasılsınız canlar iyisin,zd,r inşalalh bende memlekete gidiyorum pazar gün valiz hazırlıyorum şimdi. aman bu bebğin eşyaları ne çok mıuş ya bu arada otobüsle gidiyorum malesef babamızın izni yok ve 8 saat yolculuk çok tereddüt ediyorum ya minicik bebekle nasıl geceçek acaba....
inşallah bi sorun olmaz sorunsuz atlatırsınız bizimde pazartesi aşımız çok korkuyorum
selam anneler dunden berı ıkı kez dr.a goturdum grıp burnu sar hapsuruyo ve katıla katıla oksuruyodr.u ılac vermedı vıral dedı ılac vermem kolay kolay dedı
aynen canım ben de aynı seylerı yapıyorum serum fızyolojık otrıbebe cold mıx oksuruk yenı peydah oldu burun tıkanıklıgı oksuruk yapıyo dedı.dr.cok ılgılı cebını verıyo gun ıcınde ıster sekreterıne ıster kendıne ulasabılıyosun dun gıttım bugun gıttım pazartesı gel ıcın rahat etezse dedı bu dr.resmen ısının ehlı veyolu zeynep kamılden gecmıs en onemlısı o ıstanbuldaysan ve dr. arayısı ıcındeysen kosuyolundabenim kız tam on gündür nezle hapşırıyo, burnu akıyo geceleri sürekli tıkanıyo uyuyamıyo öksürüğü yok ama genizde sürekli hırıltısı var, senin doktor iyiymiş, ben de ilaç verir diye götürmüyorum çünkü gerçekten viral ve yanllış ilaç iltihabı ciğerlerine indiriyormuş kadir tuğcu söylüyor, ben gün içinde 4-5 kez her burun deliğine serumfizyolojik damlatıyorum akarsa otri bebeyle çekiyorum, tam kabus deli gibi ağlıyo ama napıym, bir de geceleri yatağına 2 damla coldmix damlatıyorum ateşsiz başlayan nezleler uzun sürermiş ve tek tedavi şekli de bunlarmış
bence ilk söylediğin şey sanırım halının ortasında hiç destek yapmadan oturma kanepede arkası yine destekli oluyo canım ne oldu ki hayırdır...
kızlar günaydın, bebişler ve sizler iyisinizdir inşAllah..Bizde çok şükür iyiz, bu arada herkese hayırlı cumalar diliyorum..
Size sorum kahvaltı işini nasıl yapıyorsunuz? ben bu sabah devam sütünün içine biraz etimek, birazda labne peynir koydum ama yemedi( sonra tek mama yaptım içti, kahvaltıyı siz nasıl hazırlıyorsunuz acaba? neyin içine neler katıyorsunuz?
Birde ben çok fazla bişi vermiyorum sanırım, aklıma geldikçe şunu vereyim diyorum, siz saate göremi ayarlıyorsunuz?
kıslar
bebeişin suyunu kaynatıyormusunuz
ben erikli yada hayat bebek suyu alacağım kaynatma konusunda kararsızım.doktoruna soran varmı?
Ben hazır su almıyorum bebegıme.ceşme suyunu muhakkak kaynatıp icırıyorum.cunku ne çesme suyuna ne hazir suya güvenilmiyor.eniyisi kaynatıp vermek canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?