oğlumla 5te uyumuşuz şimdi uyandık bakalım kaça kadar ayaktayız bu gece ıyıkı bende uyumuşum onunlaa uykumu aldım barı bu arada bayramda el öpmenın öpüşmenın nasibinide aldım grip oldum inşallah oğluma bulaştırmam daha grip vs bişi olmadı yavrum ayy ben şimdi yazarken ardarda 3kere hapşurdu iinşallah bişi olmazya bu arada bişi sormak istiyorum kemik suyu yaptık dolaba attık çorbalarına atıcam küpküp böyle yapan varmı ağır gelirmi daha vereye başlamadım doktora sormadan başlasammı mesela ceviz vercektım doktora sorduğumda ozaman 6 aylıktı erken demişti 8 aylıkta ver demişti şimdi et suyu içinde erken dermiki napsam bılemedım bilgisi olan var
ben de et ve kemik sularını buz kalıplarına döküp dondurmayı planlıyorum. sen de öyle mi yaptın??? ben henüz hiç et suyu tavuk suyu vermedim ama dr um 2-3 hafta sonra başlayabilirsin demişti 6.ay kontrolünde ama ben şu ek gıda işini bir türlü bir düzene oturtamadım. kızımla çok fazla dışarı çıkıyoruz hazır birşey kullanmak istemiyorum eee kendi yaptıklarımı da bekletmek istemiyorum bir de üstüne başına çok dökülüyo püskürtüyo falan dışarıda cesaret edemiyorum yani. ceviz de ben 1 kere verdim birşey olmadı.[/QUOT
Aynen dediğin gibi canım benim oğlumda çok püskürtüyor yediklerini ve bazen ek gıdayı reddediyor o yüzden düzenli öğün veremiyorum, ben de bekletmiyorum yemediyse döküyorum hergün taze yapıyorum. Emziriyor musun?
ben bayağı iyileştim dunden beri öksürüyordum meyve ve ıhlamurla geçiştirmeye çalııştım ama demın baktım oğlumun burnu akmaya başlamış yarım kaşık calpol versem nasıl olur acaba dedıklerınıde denıycem yarında değişmezse durumumGeçmiş olsun canım, inşallah oğluna bulaşmadan atlatırsın, tavuk çorbası iç, adaçayı tarçın, karanfil iyi geliyor bana, burnuma da deniz tuzu damlası damlatıyorum ertesi gün kendimi iyi hissediyordum, kaç defa grip olacam gibi hissettim bunları yapınca belirtiler azaldı. Bence doktora sormadan verme, bizim doktor fazla aceleci davranma demişti, oğlum şu an hafif bir ek gıda alıyor haftaya 6 aylık olacak.
ben de et ve kemik sularını buz kalıplarına döküp dondurmayı planlıyorum. sen de öyle mi yaptın??? ben henüz hiç et suyu tavuk suyu vermedim ama dr um 2-3 hafta sonra başlayabilirsin demişti 6.ay kontrolünde ama ben şu ek gıda işini bir türlü bir düzene oturtamadım. kızımla çok fazla dışarı çıkıyoruz hazır birşey kullanmak istemiyorum eee kendi yaptıklarımı da bekletmek istemiyorum bir de üstüne başına çok dökülüyo püskürtüyo falan dışarıda cesaret edemiyorum yani. ceviz de ben 1 kere verdim birşey olmadı.
ben de et ve kemik sularını buz kalıplarına döküp dondurmayı planlıyorum. sen de öyle mi yaptın??? ben henüz hiç et suyu tavuk suyu vermedim ama dr um 2-3 hafta sonra başlayabilirsin demişti 6.ay kontrolünde ama ben şu ek gıda işini bir türlü bir düzene oturtamadım. kızımla çok fazla dışarı çıkıyoruz hazır birşey kullanmak istemiyorum eee kendi yaptıklarımı da bekletmek istemiyorum bir de üstüne başına çok dökülüyo püskürtüyo falan dışarıda cesaret edemiyorum yani. ceviz de ben 1 kere verdim birşey olmadı.[/QUOT
Aynen dediğin gibi canım benim oğlumda çok püskürtüyor yediklerini ve bazen ek gıdayı reddediyor o yüzden düzenli öğün veremiyorum, ben de bekletmiyorum yemediyse döküyorum hergün taze yapıyorum. Emziriyor musun?
yani emziriyorum da hiç yutkunma olmuyor aslında makinam da var ama bir türlü sağıp bakmadım bitti mi diye, her öğün eğer evdeysem tabii önce emzirip sonra mama veriyorum ama dediğim gibi boş çekiyor çocuk belli göğsümde o süt geldiği zamanki zonklamayı da hissetmiyorum ama bebeğimin sakinleşmek için meme temasına ihtiyacı olduğu için bu bağı koparmamak için emziriyorum.
Kaç denemenin sonunda ayakta yakalayıp ceke bildik biraz zor olsada ablamızın yardımıyla
bu arada sormak istediğim birşey var. ben bebeğimin aylık takibini özel dr da yaptırıyorum. sağlık ocağındaki dr umdan da hemşiremden de memnun değilim malesef. neyse 6.ay aşılarını özelde yaptırdım ama çocuk felci kalmadığı için onu sağlık ocağında yaptırdım. sağlık ocağı beni bir daha 9.ayda boy kilo izlemi için çağırdı. ama özel dr. 1 yaşına kadar her ay gelin dedi. şimdi ben gidicem her ay inşallah bir hastalık olmazsa adam sadece boyuna kilosuna bakacak sonuçta. bence biraz ticari bir durum gibi geldi. siz ne düşünüyorsunuz her ay götürücek misiniz???
bu arada sormak istediğim birşey var. ben bebeğimin aylık takibini özel dr da yaptırıyorum. sağlık ocağındaki dr umdan da hemşiremden de memnun değilim malesef. neyse 6.ay aşılarını özelde yaptırdım ama çocuk felci kalmadığı için onu sağlık ocağında yaptırdım. sağlık ocağı beni bir daha 9.ayda boy kilo izlemi için çağırdı. ama özel dr. 1 yaşına kadar her ay gelin dedi. şimdi ben gidicem her ay inşallah bir hastalık olmazsa adam sadece boyuna kilosuna bakacak sonuçta. bence biraz ticari bir durum gibi geldi. siz ne düşünüyorsunuz her ay götürücek misiniz???
canım bebeğin nisan doğumlu değil mi nasıl ayaktaduruyor???
canım bebeğin nisan doğumlu değil mi nasıl ayaktaduruyor???
Gunayfin bayanlar benim cokkkk uykum var yas.bu gece pek uyutmadi sizlerindde pek iyi gecmedi herhalde ki bol bol yszismidiz.bu arada onceleti sayfalar ilerlemiodu bu aralar paylasim artti gibiu
haklısın aslında,peki ne öneriyor eşin,yani 6+ ne alalım oyuncak olarak,ya da kumandayı falan eline verelim oynasın mı?çünkü ondan hiç sıkılmıyor ama çıngıraklı bi şeyle bir iki dk oynayıp atıyo kenara.sonuçta biz de üstünde yazan etikete bakıp alıyozs 6+,12+ vs diye
Eki Görüntüle 541104
nerdeymiş ahsen:101: günaydın demek istedi sizlere güzel nisan anişleri ve bebişleiri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?