Eki Görüntüle 541104
nerdeymiş ahsen:101: günaydın demek istedi sizlere güzel nisan anişleri ve bebişleiri
Oofff yaa ben cokkk tembel biri okdummm ufacik bir seyi uc saatte sncak yapar oldum canim istemiyor .sizdr benim gibi misiniz acaba.ev toplanacak belki uarim saat surrer ama bende tik yok iste
Oofff yaa ben cokkk tembel biri okdummm ufacik bir seyi uc saatte sncak yapar oldum canim istemiyor .sizdr benim gibi misiniz acaba.ev toplanacak belki uarim saat surrer ama bende tik yok iste
Selam canım aynen benimde gözümde büyür oldu işler, 5 gündür eşim de evde, kahvaaltı hazırla yemek yap temzlik yap, bebekle ilgilen derken dün belim tutuldu bugünde boynum da tutuldu çok yorgunum bu halde hiç yemek yapacak halim kalmadıOofff yaa ben cokkk tembel biri okdummm ufacik bir seyi uc saatte sncak yapar oldum canim istemiyor .sizdr benim gibi misiniz acaba.ev toplanacak belki uarim saat surrer ama bende tik yok iste
kızlar oğluma pirinçli yoğurt çorbası yapıcam nanede katılıyor bu çorbaya ama ounkını tabağa ayırdıktan sonrakendımıze olana katıcam inşallah sever netten 7 aylık bebeklrın için olan çorbalara baktım hepside şöyle allah nekadar sebze verdıyse kaynat süz rondodan geç yedir görüntüleri felaket neyseki görüntüden falan anlamıyorlar
zaten ahsen yatagına gecede 2 saat anca ugruyor ben bazen nasıl yanımıza geldi diye şaşırıyorumTünaydın diyeyim ben canım size, öğlen oldu artık. Bütün bebişler anne yatağına meraklı herhalde. Ada da sabah ya da gece mutlaka aramızda uyur, babası alır beşiğine koyar sabah işe giderken. Ben alır uyku sersemi gene sarılır uyurum.
Kızlar ben çok mu az ek gıda veriyorum, şu ana kadar sebze püresi, yoğurt ve meyve püresi verdim hergün hepsini yemiyor zaten genelde emziriyorum ama süt yetiyor mu bilmiyorum. Sizlere bakıyorum da değişik çorbalar filan yapıyorsunuz, oğlum haftaya 6 aylık olacak az ek gıda mı veriyorum
evet canım nisan dogumlu farketiysen ablası elinden tutuyor saniyelik cektikten sonra devrildi zatendura bilirde 6 ayları bitti normal bazı bebekler tembel oluyor eltimin kızı 1 yaş 1 aylık daha yeni yeni basıyo uyumayı seviyo halen desteksiz oturamıyo yani bu çocuktan çocuga degişiyor kıyas yapmamak lazım her çocugun gelişimi farklı
kzlar acill ben ek gıdaya başlayalı 15 gün oldu yoğurt yarım çay bardağı, meyve suyu8püre halinde yemiyor,sebze püresi birazcık şimdi kahvaltıya başlayayım diyorum nasıl başlayayım nolur yardım edin aklım karıştı iyice bir de yararlanabileceğim bir kaynak veya site ismi var mı
Tebrik ederim canım, herşeyin bir zamanı var, oğlum henüz yan dönüyor arada ben yardımcı olarak döndürüyoruumkızlar akşam üzeri oğlum döndü ilk defa fırtt dıye dönüverdı ona genelde oturma odamda bakıyorum halıyle kanepe üzerinde dönemıyordu belkide yavrum yatağa yatırdım dolaptan bişi alcaktım bı baktım düz koydum çocuk ters duruyoo
Çalışma yaptırmak için oyunlar oynayın onunla derim. Biz yatakta yuvarlıyorduk çok seviyordu. Onun dışında bacaklarınızın üzerine uzanmasını sağlayarak oturtup yatırabilirsiniz. Dizinizin üstünde oturmuş vaziyette tutarak kovboyculuk oynayabilirsiniz. Ayaklarını yere basmayı öğrensin diye de tay tay yaptırır gibi tutabilirsiniz, kolunuz onu saracak şekilde ağırlık verdirtmeden veya ellerinden tutarak. Elbette bunların hiç biri kolay değil onun için, kendisi yapabilmesi için. Zamanla öğrenecek hepsini ama siz ona oyun oynayarak anlatabilirsiniz neler yapabileceğini. Ada da kolay öğrenmedi tutunmayı, koltuktan inmeyi vs. Çoook düştü çoook ama öğreniyor zamanla. Biraz daha biliyor neresine düşerse acıyacağını. Düşüyor gibiyse popo üstü atıyor mesela inerken kendini. Düşe kalka düşmemeyi inmeyi öğreniyor.canım tabii ki de bebeklerin hepsi farklı ben şu yüzden soruyorum mesela ben bebeğimi doğru dürüst oturtmuyorum bile incitirim kendi doğallığında olsun diye bir de mesela arkadaşımız bebeğinin ayakta durduğunu , koltuğa tutunarak ilerleiğini falan yazmış ya mesela bizim çocuğa her hangi bir çalışma yaptırmamız gerekiyor mu yoksa kendi doğallığına mı bırakmalı, insan her şeyi tam yapmak istiyor, gerisi Allah'a tevekkül
canım tabii ki de bebeklerin hepsi farklı ben şu yüzden soruyorum mesela ben bebeğimi doğru dürüst oturtmuyorum bile incitirim kendi doğallığında olsun diye bir de mesela arkadaşımız bebeğinin ayakta durduğunu , koltuğa tutunarak ilerleiğini falan yazmış ya mesela bizim çocuğa her hangi bir çalışma yaptırmamız gerekiyor mu yoksa kendi doğallığına mı bırakmalı, insan her şeyi tam yapmak istiyor, gerisi Allah'a tevekkül
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?