2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
benden değil canım efe den kıskanma dedim

iyiyim canım çok şükür evde takılıyoruz ailecek bugün hava hoştu bi kahvaltıya gittik geldik resim yükleyeyim dedim beceremedim

Canım resimlerin boyu büyük geliyorsa Photoshop kullanmadan küçültmek için önce face'e ekle sonra oradan indirip siteye yükle. Boyutu küçülüyor. Ben photoshoptan yapıyorum ama face'ten resim almak daha kolayıma geliyor bazen küçültmek için.

Maşallah canım nazar değmesin, benimkinin de kızı yok ama bir gün bana bir şey almadı. Eminim ki evime gelip bir iş yapsa bunu artık yıllarca etrafına söyler, yazın kadın annesine 3 ay baktı diye her telde görüştüğümüzde yorulduğunu söyler şikayet edip dururdu. Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin

herkese öyle bir kaynana lazım benimkide son zamanlarda iyice sinirimi bozar oldu.iyiliğine düşündüğüm her şeyi yanlış anlıyor artık iyice yıprattı beni.en basiti oğluma o bakıo.eşim bir iki olay sonrasında bakıcı tutalım dedi ben hayır dedim. annen baksın ona terapi oldu oğlum dedim,sonra kaynanamla geçmişten konuştuk dışar çıktım eve geldiğimde bakıcı tut dedi yok tutmam sen sinirle söylüosun dedim.eşime ve kendi sinirine karşı onu korudum.birkaç gün sonra senin aklında zaten bakıcı var onu tutmak istion beni hiç istemedin demez mi.hay dedim içimden ölür müsün öldürür müsün?

Kaç denemenin sonunda ayakta yakalayıp ceke bildik biraz zor olsada ablamızın yardımıyla

canım benim kızda basmıyordu doktora bile götürdüm basmıyo diye bi sorunmu var dedim yok daha zamanı var dedi seninde zamanı vardır korkma birazda kiloluysa daha zaman alabir

vayyy ikisi de birbirinden tatlı canım ya.yalnız ablamızda buyukmüş baya yardımı oluyordur sana ahsen konusunda hep derler kız çocuğu olan şanslı diye zaten.bendn de siz gelsin bir nazar boncuğu

teşekür ederiz canım şevval elim ayagım ama okulu var pek yormuyoruz dersleri yogun 2 sınıfa gidiyor

kızlar ayıptır söylemesi et haşlıyıcam suyuna patates atsam ahsen için agır olurmu

kızlar ayıptır söylemesi et haşlıyıcam suyuna patates atsam ahsen için agır olurmu
yok canım ya ben dün kemik haşlayacaktım suyuyla sebze çorbası yapayım diye,sonra içine havuç,brokoli,patates attım ve haşladım sonra blendırdan geirdim ve yedirdim.ama efe alışkın. bunlara belki ondan ağır gelmemiştit

Sabır diliyorum canım bütün kaynana mağdurlarına.

Ek gıdaya başladıysa, sebzelere falan yani ağır gelmez canım. Zaten ek gıda alıştırmasında da sebzeden 2 hafta sonra falan tavuk, et türüne başlatıyorlar bazı doktorlar.

ben de öyleyim canım hamilelikten önceki kilomun da altına düştüm, 71 ile doğuma gittim şimdi 52 kiloyum, nisan bebekleri yoruyor bizi..

oğlumla 5te uyumuşuz şimdi uyandık bakalım kaça kadar ayaktayız bu gece ıyıkı bende uyumuşum onunlaa uykumu aldım barı bu arada bayramda el öpmenın öpüşmenın nasibinide aldım grip oldum inşallah oğluma bulaştırmam daha grip vs bişi olmadı yavrum ayy ben şimdi yazarken ardarda 3kere hapşurdu iinşallah bişi olmazya bu arada bişi sormak istiyorum kemik suyu yaptık dolaba attık çorbalarına atıcam küpküp böyle yapan varmı ağır gelirmi daha vereye başlamadım doktora sormadan başlasammı mesela ceviz vercektım doktora sorduğumda ozaman 6 aylıktı erken demişti 8 aylıkta ver demişti şimdi et suyu içinde erken dermiki napsam bılemedım bilgisi olan var

Geçmiş olsun canım, inşallah oğluna bulaşmadan atlatırsın, tavuk çorbası iç, adaçayı tarçın, karanfil iyi geliyor bana, burnuma da deniz tuzu damlası damlatıyorum ertesi gün kendimi iyi hissediyordum, kaç defa grip olacam gibi hissettim bunları yapınca belirtiler azaldı. Bence doktora sormadan verme, bizim doktor fazla aceleci davranma demişti, oğlum şu an hafif bir ek gıda alıyor haftaya 6 aylık olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…