benden değil canım efe den kıskanma dedimMercimek çorbası Ada da içiyor severek. Hiç gaz problemi olmadı mercimekle ya da verdiğim herhangi bir ek gıda ile alakalı. Bir tek fasulye, nohut gibi bize de gaz yapan gıdaları vermiyorum. Patlıcan vermiyorum nikotein içerdiği için. Balık vermiyorum henüz belki zehirler diye sonuçta emiyor. Hazır meyve suyu (%100 yazsa dahi) vermiyorum, evde kendim sıkıyorum suyunu ya da püre gibi veriyorum. Bazen eline veriyorum kendisi kemiriyor.
Kilolarıma gelince ilk aylarda fazla geliyordu bana ama yazın kendiliğinden gitti. 52 ile hamile kalıp 68 ile doğuma girmiştim. Doğum sonrası 60 -61 civarıydım. Bir iki aya 56 oldum ama bunalıma soktu beni o fazlalık. Elbiselerim olmuyordu, yenisini de almaya cesaretim yoktu. Sonra kendiliğinden gitti kilolar 52-53 gibiyim bir iki aydır.
Bu arada Ada da sokağa çıkınca herkese gülücük atıyor. Zaten sokak olsun ona çamurdan olsun. :))))) Bayılıyor dışarıya ama kış geldi ancak camdan bakar bir süre. Neden kıskanayım canım, Ada sevildikçe benim hoşuma gider aksine. Onlar dünyanın en masum en tatlı yaratıkları bence sevilmeyi ve şımarmayı fazlasıyla hak ediyorlar.
iyiyim canım çok şükür evde takılıyoruz ailecek bugün hava hoştu bi kahvaltıya gittik geldik resim yükleyeyim dedim beceremedim
Maşallah canım nazar değmesin, benimkinin de kızı yok ama bir gün bana bir şey almadı. Eminim ki evime gelip bir iş yapsa bunu artık yıllarca etrafına söyler, yazın kadın annesine 3 ay baktı diye her telde görüştüğümüzde yorulduğunu söyler şikayet edip dururdu. Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesinYakışıklıya da bakın. :) Eşim gördü oo diyor nisan bebişleri de büyümüşler. Dedim e büyüyecekler tabi Ada küçüldü mü ki kocaman oldu ? :)))
Kayınvalidem iyidir canım sağolsun. Bana geldiğinde başlar orayı burayı toplamaya. Hamileyken bile o geldi temizledi evimi sağolsun çok yardım etti. Bir şey alıyorsa iki tane alır biri bana biri kendine. Hiç kızı olmadığından kızı gibi sever beni. Ada da ilk torunu bir de kız olunca çok düşkün ona da. Eşim bile kıskanıyor beni, diyor önce Ada'yı sonra Funda'yı öpüyorsun beni unutuyorsun hep diye. :)))
herkese öyle bir kaynana lazım benimkide son zamanlarda iyice sinirimi bozar oldu.iyiliğine düşündüğüm her şeyi yanlış anlıyor artık iyice yıprattı beni.en basiti oğluma o bakıo.eşim bir iki olay sonrasında bakıcı tutalım dedi ben hayır dedim. annen baksın ona terapi oldu oğlum dedim,sonra kaynanamla geçmişten konuştuk dışar çıktım eve geldiğimde bakıcı tut dedi yok tutmam sen sinirle söylüosun dedim.eşime ve kendi sinirine karşı onu korudum.birkaç gün sonra senin aklında zaten bakıcı var onu tutmak istion beni hiç istemedin demez mi.hay dedim içimden ölür müsün öldürür müsün?Yakışıklıya da bakın. :) Eşim gördü oo diyor nisan bebişleri de büyümüşler. Dedim e büyüyecekler tabi Ada küçüldü mü ki kocaman oldu ? :)))
Kayınvalidem iyidir canım sağolsun. Bana geldiğinde başlar orayı burayı toplamaya. Hamileyken bile o geldi temizledi evimi sağolsun çok yardım etti. Bir şey alıyorsa iki tane alır biri bana biri kendine. Hiç kızı olmadığından kızı gibi sever beni. Ada da ilk torunu bir de kız olunca çok düşkün ona da. Eşim bile kıskanıyor beni, diyor önce Ada'yı sonra Funda'yı öpüyorsun beni unutuyorsun hep diye. :)))
yeriz o bayram şekerini,ham yaparız tatlı cadıyı.Maşallah bir de ablasıyla çekseydin de iki şekeri de görseydik.Eki Görüntüle 540702 buda benim bayram şekerim
Ya canım çok tatlı olmuş bu huysuz kız kocaman olmuş maşallah, ya sizinkilere bakıyorum da ne güzel ayağa bile kalkmış oturuyorlar benim ki desteksiz oturamıyor ve ayağına basamıyor henüz, 4 mayıs doğumlu ama tembel mi biraz anlamadımEki Görüntüle 540702 buda benim bayram şekerim
Eki Görüntüle 540722 buda ablamız şevval ve ahsen
Ya canım çok tatlı olmuş bu huysuz kız kocaman olmuş maşallah, ya sizinkilere bakıyorum da ne güzel ayağa bile kalkmış oturuyorlar benim ki desteksiz oturamıyor ve ayağına basamıyor henüz, 4 mayıs doğumlu ama tembel mi biraz anlamadım
vayyy ikisi de birbirinden tatlı canım ya.yalnız ablamızda buyukmüş baya yardımı oluyordur sana ahsen konusunda hep derler kız çocuğu olan şanslı diye zaten.bendn de siz gelsin bir nazar boncuğu
yok canım ya ben dün kemik haşlayacaktım suyuyla sebze çorbası yapayım diye,sonra içine havuç,brokoli,patates attım ve haşladım sonra blendırdan geirdim ve yedirdim.ama efe alışkın. bunlara belki ondan ağır gelmemiştitkızlar ayıptır söylemesi et haşlıyıcam suyuna patates atsam ahsen için agır olurmu
benden değil canım efe den kıskanma dedim
herkese öyle bir kaynana lazım benimkide son zamanlarda iyice sinirimi bozar oldu.iyiliğine düşündüğüm her şeyi yanlış anlıyor artık iyice yıprattı beni.en basiti oğluma o bakıo.eşim bir iki olay sonrasında bakıcı tutalım dedi ben hayır dedim. annen baksın ona terapi oldu oğlum dedim,sonra kaynanamla geçmişten konuştuk dışar çıktım eve geldiğimde bakıcı tut dedi yok tutmam sen sinirle söylüosun dedim.eşime ve kendi sinirine karşı onu korudum.birkaç gün sonra senin aklında zaten bakıcı var onu tutmak istion beni hiç istemedin demez mi.hay dedim içimden ölür müsün öldürür müsün?
kızlar ayıptır söylemesi et haşlıyıcam suyuna patates atsam ahsen için agır olurmu
Kızlar birşey sorucam,doğum kilolarınızı verebildiniz mi?Ben 15 kilo almıştım yediklerimden kısmadım ama şuan 17.5 kilo verdim.Ama yüzüm çöktü resmen bu beni baya üzüyor.Aynı durumda olan var mı?
Geçmiş olsun canım, inşallah oğluna bulaşmadan atlatırsın, tavuk çorbası iç, adaçayı tarçın, karanfil iyi geliyor bana, burnuma da deniz tuzu damlası damlatıyorum ertesi gün kendimi iyi hissediyordum, kaç defa grip olacam gibi hissettim bunları yapınca belirtiler azaldı. Bence doktora sormadan verme, bizim doktor fazla aceleci davranma demişti, oğlum şu an hafif bir ek gıda alıyor haftaya 6 aylık olacak.oğlumla 5te uyumuşuz şimdi uyandık bakalım kaça kadar ayaktayız bu gece ıyıkı bende uyumuşum onunlaa uykumu aldım barı bu arada bayramda el öpmenın öpüşmenın nasibinide aldım grip oldum inşallah oğluma bulaştırmam daha grip vs bişi olmadı yavrum ayy ben şimdi yazarken ardarda 3kere hapşurdu iinşallah bişi olmazya bu arada bişi sormak istiyorum kemik suyu yaptık dolaba attık çorbalarına atıcam küpküp böyle yapan varmı ağır gelirmi daha vereye başlamadım doktora sormadan başlasammı mesela ceviz vercektım doktora sorduğumda ozaman 6 aylıktı erken demişti 8 aylıkta ver demişti şimdi et suyu içinde erken dermiki napsam bılemedım bilgisi olan var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?