2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
kızlar bebeklere mama verdiğiniz kapları kaşıkları falan nasıl yıkıyorsunuz

bazen makinaya koyuyorum bazen de sıcak suyla bulaşık deterjanıyla yıkıyorum,ayrı bir süngeri var,bizim bulaşıklar ne de olsa yağlı falan da oluyor diyew süngerini ayırdım ben

kızlar oğlum bu bayram dittiiiii,dittiiii demeye başladı bir de dedde,dedde diyo,bilinçli söylemiyo tabi de sanki gittiiii diyor gibi oluyo,çok sevimli yaa

Kendi kullandığımız tabakları, tatlı kaşığını kullanıyorum, bizimkilerle beraber makinede yıkanıyor. Biberonlarını biberon fırçası ve normal bulaşık deterjanı ile elde yıkıyorum.

2. ya da 3. günü gitmek gerekiyormuş canım. Ben şimdiye kadar 1 kere adet oldum bu ay içinde o da.

ayrı bir süngeri var ve beyaz kalıp sabunla köpürtüp yıkıyorum, deterjan kullanmıyorum. 2-3 günde bir de yıkadıktan sonra kaynatıyorum tencerede içme suyuyla. fazla mı titizleniyorum bilmiyorum ama kimyasal deterjanla ne kadar geç tanışsa o kadar iyi diye düşünüyorum...

maşaallah mükemmelsin canım

bayanlar bebişime 2gundur gece çayı veriyorum 50 ml.daha rahat uykuya dalıyor sızlerden de kullanan varmı?

canım ayrıntılı cevabın için çok teşekkür ederim,eline ve sabrına sağlık

canım 9 nisan doğumlu, bugün desteksiz oturttum buradan aldığım gazla, uzunca bir süre oturabiliyor ama başta bir şeye uzanacağında olmak üzere genelde arkaya doğru düşüyor, yani ille başında durmam gerek ama ayakta duramıyor öyle tek eliinden tutunca falan hiçç

bayanlar bebişime 2gundur gece çayı veriyorum 50 ml.daha rahat uykuya dalıyor sızlerden de kullanan varmı?
Ben 2-3 aylık gibiyken çok gazlı dönemde arada bir veriyordum canım, biraz daha rahatlatıyordu. Aklıma getirdin bundan sonra ben de vereyim gece sabaha kadar çok uyanıyor bir yeri mi ağırıyor ya da dişleri mi anlamadım, bağırarak inleme sesleri çıkarıyor sonra biraz emziriyorum 5 dk kadar sonra geri yatıyor ama bunu çok sık yapıyor

Arkadaslar kizim adina hepinie tesekkur ederim..bende simdi iyiki olmus diyorum..oglandan sonra bu de kiz olmasi cok surpriz oldu..allah hepimizin evladini bagislasin..

Hangisinden veriyorsun canım ? Amcası Humana'nınkini getirmişti ama Ada hanım beğenmedi. Koca kutu duruyor hala iki ayı geçti alalı, çöpe gidecek.

Ayna görmeyelim hemen ağzımız açılıyor. Karşıdakini yemek istiyoruz. :)))

Markette Prima 4 kalmayınca idarelik alalım dedik e bir de resim çektik. :)

Bu arada bu elbisenin üstündeki boncuklu kolyeyi pat pat kopardık. İnsan diker onları dimi ? Çengelli iğneyle tutturmak da neyin nesi ?

Son düzenleme:
Ahsende desteksiz oturamıyor canım yana arkaya devriliyor ayaktada 15 gündür duruyo yavaş yavaş alışacaklar

çok tatlı elbiseniz bayıldık tabi içindeki cimcime daha tatlı

Buaralar ahsen hadinden fazla uyanıyo resmen yatagımı ısıtamaz oldum hangi marka veriyorsun bende vereyim oda huzurlu olur uykuyu alamayınca iyice huzursuzlanıyor
kaç gündür yoksun dilekcim nerelerdesin merak ettim

arkadaşlar pirinç unu veriyormusunuz ve ne marka süt katıyormusunuz :44:

Hangisinden veriyorsun canım ? Amcası Humana'nınkini getirmişti ama Ada hanım beğenmedi. Koca kutu duruyor hala iki ayı geçti alalı, çöpe gidecek.
Canım ben milupanın gece çayını veriyorum.tadı guzelmiş.ben sevmem tadına bile bakamadım.ama kızımla oglum cok begendi.test edildı onaylandı yani :)

Buaralar ahsen hadinden fazla uyanıyo resmen yatagımı ısıtamaz oldum hangi marka veriyorsun bende vereyim oda huzurlu olur uykuyu alamayınca iyice huzursuzlanıyor kaç gündür yoksun dilekcim nerelerdesin merak ettim
Buralardayım okuyordum da paylaşım yapmıyordum canım.merak etmissin tesekkurederim.gece cayını verbakalım fayda etcekmi?yeni ne yapsam hemen sizle paylaşıyorum.hep beraber rahat edelim istiyorum napim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…