Canım emirhanın sevdiği bir çorba tarifini verebilir misin bir deneyim bizim doktor ek gıda için elime bir kağıt verdi başka birşey anlatmıyor zaten çevremde öyle bana bu konularda yardımcı olacak kimse yok, o listeye göre hareket ettim. Patates, havuç pirinnci buharda pişiriyorum sonra az zeytinyağı ekleyip rondodan geçirip püre yapıyorum önce sevmişti sonra kabak ekleyip yaptım sevmedi sonra tekrar eskisi gibi yaptım şimdi hiç yemiyor bir ara ıspanak yaprağı ekledim zararlıymış dedi doktor. Ispanakta çok nitrat varmış 8 aydan önce verme dedi. Siz de ıspanak yerken ıspanağı kıymalı yapın en iyisi budur dedi. Meyve ne veriyorsun canım. Elmayı sevmiyor armudu önce çok seviyordu şimdi ağzını açmıyorcanım corba denedınmı benmkı de oyle yapınca hemen menüsünü degıstırıyorum..mesela sımdılerde yogurda taktı kafayı..onceden de corbayı sevıyordu..
Evet canım hala ağrı var biraz hafiflemişti ama 2 gün önceki aşıdan sonra çınar beni çok yordu hiç dinlenemedim ağrım arttıkızlar hasta olan bebişlerimize geçmiş olsun.bu sıralar salgın var heralde.ben de hastayım Efe ye geçmez inşallah.
SERENAYYYY
canım hala aynı mı bel ağrın.birazcık azalmıştır inşallah
kıslarr bebegıne patık almak ısteyenlerr bir önerım var ben daha gıdıp gormedım ama hem fıyatı uygun hem şık patıkler buldum arastırırken linkini atıyorum ..haa bırde yarın bim magazalarına sallanan at gelıyor bilginize
http://www.penticorap.com/
BİM A.Ş. > Aktüel Ürünler
selam cnm ben temızlıyorum dr.temızle dedı ve vajınaya dıkkat et ben bılmıyodum ozellıkle kızlarda vajınal yapısıklık olurmus kı benım kızda olmustu afedersın o delık yarıya kadar kapanmıstı estrıol kremle actık masajlar falan arada kontrol et dedın dr ama temızle yanı dr.a sormustum
hasta bebeklerimize çok geçmiş olsun kızlar,bizde de daha diş miş bi şi yok,bakalım ne zaman çıkacak?Bir de kızlar bebeğime ceviz veren var mı,ben bir kaç güündür çeyrek ceviz içini un gibi döğüp kahvaltısına ekledim,yedi,herhangi bir alerji falan da olmadı,devam edeyim mi diye düşünüyorum,veren var mı diye sorayım dedim
benim sizlere bir sorum olacak. bebeğim dış çıkarıyor ve son 1haftadır bir haylı huysuz. uyku düzeni bile bozuldu.
calgel ve dentinox diş jellerini cocuğunuzda kullanıyor musunuz?
yeni dişinin bebeğinizde yarattığı huzsuzluğun ve acının önüne nasıl geçiyorsunuz? neler yapıyorsunuz?
Teşekkür ederim ilgin için..Daha dikkatli olacağım bundan sonra..Ben temizlerken fazla kurcalanmaz diye duyduğumdan iç kısmıyla uğraşmamıştım..Geçmiş olsun bebişine de..
rıca ederım cnm burda hepımız bırbırımızden bıseyler ogrenıyoruz ne guzel
serenaycım benim tekniklerimi paylaşmak isterim, benim kızımda da iştah azalması var tekniklerimden bazıları;10 günden fazla oldu canım önceleri sebze püresini ve meyve püresini ve yoğurdu severek yiyordu şimdi memeden başka hiçbir şey istemiyor ama artık meme onu doyurmuyor
İyi akşamlar herkese..Benim sorum kız bebeği olan arkadaşlara..Kukusunu temizlerken,iç yan taraflarda kalan sarımsı akıntıları temizliyor musunuz??Aslında akıntıdan ziyade tortu oluşmuş gibi orada..Temizlemeye korkuyorum;çok fazla uğraşmak istemiyorum o bölgeyle.Doktoruna bu durumu soran var mı içinizde?
Kızlar, 6.ay aşılarında ağızdan verilen çocuk felci aşısını yaptırdınız mı? Bizim doktor gerek görmemiş yapmamış, sağlık ocağı getirin yapalım diyor kararsız kaldım
Sağol canım, bu taktikleri deneyeceğim ben de artık püre yapmayacam normal çorba şeklinde içirecem, yoğurdu 1 hafta öncesine kadar seviyordu şimdi onu da bıraktı hatta bugün içine çay kaşığı çilek reçelinden koydum karıştırdım ama yine yemiyor akşam hipp organik elmalı tahıllı ek gıda yaptım zorla bir kaşığı ağzına koyabildim yani tadına baktım benim bile yiyebileceğim birşey. Bisküvi gibi kokuyor ve tatlı niye istemiyor sadece emmek istiyor ama sütümle kilo alamıyor ve doymuyor gece emzirmekten yoruluyorum. Bu arada ayına göre ek gıda listen yeterli görünüyor aralarda zaten emziriyorsun. Kilo alımı nasıl bebeğininserenaycım benim tekniklerimi paylaşmak isterim, benim kızımda da iştah azalması var tekniklerimden bazıları;Kod:
öncelikle bir tane kaşık benim elime bir tnee ona o kaşığı ağzına sokup oynarken araya tıkıştırmak
sabah kahvaltılarında pekmez ve kaynar suyu bir çay haline getirip bir ondan bir yumurta veya peynirden vermek
benim bebeğim meyveyi tamamen bırakmıştı bende mandalinanın dilimlerinin ucunu kesip eline veriyorum kendisi emiyor en azından bir kış meyvesi yiyor
değişik tabaklarda yedirmek tabağı tepesinde tutuyorum ona ulaşmaya çalışırken yiyor
gerçi seninki yoğurt yemiyormuş ama bir yoğurt bir yemek vermek
ayrıca benim bebeğim o doktorların tavsiyesi buharda pişirilip sonra püre yapılan karışımı sevmedi ben kendimize pişirdiğim yemeklerden uyarlıyorum
Allah yardımcın olsun
bu arada arkadaşlar benim de bir sorum olacak bebeklerimizin yediği miktarla ilgili ben doktorların ve sizin yazılarınızdan kendime şu hedefi koymuştum sizce çok mu az mı ???
sabah: yarım yumurta sarısı, bir çay kaşığı beyaz peynir, bir çay kaşığı labne, çeyrek meyve püresi(örneğin elma), bir iki çay kaşığı pekmez
Öğle:eskinin minik çaybardağı kadar yemek
Akşam:eskinin minik çaybardağı kadar yoğurt aralarda emzirme
acil tavsiyenizi bekliyorum sevgiler selamlar
Sağol canım, ahsen nasıl hala iştahsız mıbizim yapıldı canım saglıkocagında
Devam sütü de kullanmayı denedinmi?bende öğunlerimizi anlatayım sana canım.gerçi benımbebiş fazla iştahlı gibi geliyor bana bizde şu sekilde:sabah uyanınca 180 ml devam sütü 1saat sonra kahvaltısında beyaz peynir pekmez yarım yumurta sarısı domates salatalık rendesi(organik domates salatalık tukenince vermeyecegım)ve ekmek içi.kahvaltıdan sonra 2 saat uyuyor.kalkınca 150 ml devam sütü yarım saat sonra 1kase corba(ekmekle) 1kaseyogurt 1meyve puresi tekrar 2saat uyku uyanınca 150 ml devam sutu vebizım aksam yemegi saatimiz oluyor ona uygun yemeklerin suyundan yıyor aksam 3 saat uyumuyor bu arada 50 ml gece çayı.enson yatırırken ari mamanın sutlu muzlusu gece boyu 2-3 kez annesütü.gunduz aralarda da anne sutu alıyor.bence herbebeğın istahı farklı oldugundan mıktarlar degısir canım.bol ıstahlı gunler dılıyorum tum bebıslereserenaycım benim tekniklerimi paylaşmak isterim, benim kızımda da iştah azalması var tekniklerimden bazıları; öncelikle bir tane kaşık benim elime bir tnee ona o kaşığı ağzına sokup oynarken araya tıkıştırmaksabah kahvaltılarında pekmez ve kaynar suyu bir çay haline getirip bir ondan bir yumurta veya peynirden vermekbenim bebeğim meyveyi tamamen bırakmıştı bende mandalinanın dilimlerinin ucunu kesip eline veriyorum kendisi emiyor en azından bir kış meyvesi yiyordeğişik tabaklarda yedirmek tabağı tepesinde tutuyorum ona ulaşmaya çalışırken yiyor gerçi seninki yoğurt yemiyormuş ama bir yoğurt bir yemek vermekayrıca benim bebeğim o doktorların tavsiyesi buharda pişirilip sonra püre yapılan karışımı sevmedi ben kendimize pişirdiğim yemeklerden uyarlıyorumAllah yardımcın olsunbu arada arkadaşlar benim de bir sorum olacak bebeklerimizin yediği miktarla ilgili ben doktorların ve sizin yazılarınızdan kendime şu hedefi koymuştum sizce çok mu az mı ???sabah: yarım yumurta sarısı, bir çay kaşığı beyaz peynir, bir çay kaşığı labne, çeyrek meyve püresi(örneğin elma), bir iki çay kaşığı pekmezÖğle:eskinin minik çaybardağı kadar yemekAkşam:eskinin minik çaybardağı kadar yoğurt aralarda emzirmeacil tavsiyenizi bekliyorum sevgiler selamlarKod:
Maşallah canım oğluna, vallahi imrendim hem uykusu hem beslenmesi düzenli Allah nazardan korusun inşallah benimki de öyle olur. Bu arada canım sen ağızdan verilen çocuk felci aşısını yaptırmış mıydınDevam sütü de kullanmayı denedinmi?bende öğunlerimizi anlatayım sana canım.gerçi benımbebiş fazla iştahlı gibi geliyor bana bizde şu sekilde:sabah uyanınca 180 ml devam sütü 1saat sonra kahvaltısında beyaz peynir pekmez yarım yumurta sarısı domates salatalık rendesi(organik domates salatalık tukenince vermeyecegım)ve ekmek içi.kahvaltıdan sonra 2 saat uyuyor.kalkınca 150 ml devam sütü yarım saat sonra 1kase corba(ekmekle) 1kaseyogurt 1meyve puresi tekrar 2saat uyku uyanınca 150 ml devam sutu vebizım aksam yemegi saatimiz oluyor ona uygun yemeklerin suyundan yıyor aksam 3 saat uyumuyor bu arada 50 ml gece çayı.enson yatırırken ari mamanın sutlu muzlusu gece boyu 2-3 kez annesütü.gunduz aralarda da anne sutu alıyor.bence herbebeğın istahı farklı oldugundan mıktarlar degısir canım.bol ıstahlı gunler dılıyorum tum bebıslere
Devam sütü de kullanmayı denedinmi?bende öğunlerimizi anlatayım sana canım.gerçi benımbebiş fazla iştahlı gibi geliyor bana bizde şu sekilde:sabah uyanınca 180 ml devam sütü 1saat sonra kahvaltısında beyaz peynir pekmez yarım yumurta sarısı domates salatalık rendesi(organik domates salatalık tukenince vermeyecegım)ve ekmek içi.kahvaltıdan sonra 2 saat uyuyor.kalkınca 150 ml devam sütü yarım saat sonra 1kase corba(ekmekle) 1kaseyogurt 1meyve puresi tekrar 2saat uyku uyanınca 150 ml devam sutu vebizım aksam yemegi saatimiz oluyor ona uygun yemeklerin suyundan yıyor aksam 3 saat uyumuyor bu arada 50 ml gece çayı.enson yatırırken ari mamanın sutlu muzlusu gece boyu 2-3 kez annesütü.gunduz aralarda da anne sutu alıyor.bence herbebeğın istahı farklı oldugundan mıktarlar degısir canım.bol ıstahlı gunler dılıyorum tum bebıslere
Sağol canım, bu taktikleri deneyeceğim ben de artık püre yapmayacam normal çorba şeklinde içirecem, yoğurdu 1 hafta öncesine kadar seviyordu şimdi onu da bıraktı hatta bugün içine çay kaşığı çilek reçelinden koydum karıştırdım ama yine yemiyor akşam hipp organik elmalı tahıllı ek gıda yaptım zorla bir kaşığı ağzına koyabildim yani tadına baktım benim bile yiyebileceğim birşey. Bisküvi gibi kokuyor ve tatlı niye istemiyor sadece emmek istiyor ama sütümle kilo alamıyor ve doymuyor gece emzirmekten yoruluyorum. Bu arada ayına göre ek gıda listen yeterli görünüyor aralarda zaten emziriyorsun. Kilo alımı nasıl bebeğinin
Kolay gelsin canım, annelik gerçekten çok büyük fedakarlık, anne olmak zormuş ben de bel ağrılarına kaldım yemiyor o yüzden sık sık emzireyim diye bütün gece ayaktayımcanım bu ara iyi alıyor gibi görünüyor yarın tartıya gideceğim sana tavsiyem hazır gıdalardan kaçın
işte emek istiyor inan bebeğim iştahsız diye çabalıyorum zorlamıyorum ama şebeklikler yapyorum geçen gün saat tuttum kahvaltıyı 1 saatte yedirdim yemeğini 1,5 saatte inan bak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?