selam ben buyaka pentıye gıttım pazar gunu 2 yasından baslıyo patıkler dedıler cnm ya alcaktım yoksakıslarr bebegıne patık almak ısteyenlerr bir önerım var ben daha gıdıp gormedım ama hem fıyatı uygun hem şık patıkler buldum arastırırken linkini atıyorum ..haa bırde yarın bim magazalarına sallanan at gelıyor bilginize
http://www.penticorap.com/
BİM A.Ş. > Aktüel Ürünler
selam ben buyaka pentıye gıttım pazar gunu 2 yasından baslıyo patıkler dedıler cnm ya alcaktım yoksa
Kızlar, ne büyük sorunmuş hiçbirşey yemeyen bir bebek, ağzını bile açtıramıyorum uzun süre aç kalıyor ama ısrarla yemiyor böyle bir durum yaşayan ve çözen biri var mı aranızda, 2 hafta öncesine kadar severek yiyordu
yok canım ya 3-6 6-9 9-12 dıye ayrı ayrı var dıyor pentının sıtesınde.gidip görmedım canım ama.hafta sonu bakacagım
10 günden fazla oldu canım önceleri sebze püresini ve meyve püresini ve yoğurdu severek yiyordu şimdi memeden başka hiçbir şey istemiyor ama artık meme onu doyurmuyorne zamnadır boyle canım
maşallah canım ne tatlı görünüyor öyle.Tabii sana da maşallah nasıl denk getirip de çekebildin?işte küçük timsahımın dişlerigalıba diğer dişlerde yolda yakında gelecek gibiler.. Eki Görüntüle 547778
hasta bebeklerimize çok geçmiş olsun kızlar,bizde de daha diş miş bi şi yok,bakalım ne zaman çıkacak?Bir de kızlar bebeğime ceviz veren var mı,ben bir kaç güündür çeyrek ceviz içini un gibi döğüp kahvaltısına ekledim,yedi,herhangi bir alerji falan da olmadı,devam edeyim mi diye düşünüyorum,veren var mı diye sorayım dedim
Bende sormuştum ama arkadşlar görmedi herhalde, ben de vermek istiyorum ama bizim doktor 8. ayda başla dedi, eğer çoğu kişi veriyosa ben de vericembir de ekmek sormuştum sen veriyomusun
Slm kızlar,
kızım 2 gündür uykudayken ağlıyor, kafasını sağa sola çeviriyor, kulaklarını çekiyor diş sıkıntısımı bu başka bi rahatsızlığı yok öyleyse ne zaman çıkar bu diş ay çıksada kurtulsak, diş etleri hafif kabarık ve beyaz çıkacğı zaman diş eti çok mu şişiyor :26:
bir de bebeklerinize ceviz veriyomusunuz, ve ekmek, benim kız bebe bisküvisi de yemiyo ekmeğide denemedim boğazında kalır diye nasıl veriyosunuz küçük doğrayıp mı
kızlar dün akşam sonunda perdelerimi begendim mutfaga salona birde şevvalin odasına aldım ahsene yok o ablasının eski odasını alacak kople perde halı yatagı filan niyetim onada almaktı ama fiyatları duyunca vazgectimbiraz kendimizi toparlıyalım onada alcam inşallah yazıgım geliyo hep eski şeyler sanki ona oluyo yenide alıyorum ama atmadıgım şeyler çok yazıgım geliyo yeniden almaya hayırlısıyla bir taşınsak ev dandinide epeyi toparladı eşim ama mutfak yani en zoru duruyor iş çok ama yapan yok
kızının maşallahı var canım ya Allah nazardan saklasın.Keşke de Efe de azıcık emse de oyun yapsa böylelikle sütüm çoğalır ama nerdeeeeeeeeeeeeee süt az geliyor diye homurdanıyor sinirleniyorKızlar Ada'nın bu aralar en büyük zevki ne tahmin edin. :) Emerken ikisine birden saldırıp bir sağa, bir sola geçiş yapmak. Gülme krizine giriyorum sayesinde.Yeter diyorum oynama benimle, kapatıyorum göğsümü. Hemen sinirlenmeye, ağlayacak gibi blöf yapmaya başlıyor cadııı. :)
aynı durumu ben de yasıyorum o yemeyınce cok mutsuzum memede emmıyo bızımkı geıyo oleKızlar, ne büyük sorunmuş hiçbirşey yemeyen bir bebek, ağzını bile açtıramıyorum uzun süre aç kalıyor ama ısrarla yemiyor böyle bir durum yaşayan ve çözen biri var mı aranızda, 2 hafta öncesine kadar severek yiyordu
kızlarrr geçengün yemek yerken efe nin de önune armut koymuştum yesin diye,sonra bir baktık oğlumun çenesinde kan var,dişinin çıkacağı yer patlamış beyazcacık bir şey görünüor çok sevindik diş diye ama diş değilmiş yeri iyice beyazlamış,bugun yarın geliyorum diyor yani.zaten gece hiç uyutmamıştı demek ki diştenmiş.Hayırlısıyla çıksa da kurtulsak,diş ağrısı için krem demişsiniz ben kullanmamayı tercih ediyorum.tavsiye etmemişti çevremizdekiler olsa da ilaç karşıtı olmuşumdur genellikle.İyi mi kötü mü onu da bilemeyeceğim ama...
10 günden fazla oldu canım önceleri sebze püresini ve meyve püresini ve yoğurdu severek yiyordu şimdi memeden başka hiçbir şey istemiyor ama artık meme onu doyurmuyor
canım ben veriyorum ama bişey ahseni kabız yapıyor ama çözemedim cevizi nasıl veriyorsam rahatlıyorhasta bebeklerimize çok geçmiş olsun kızlar,bizde de daha diş miş bi şi yok,bakalım ne zaman çıkacak?Bir de kızlar bebeğime ceviz veren var mı,ben bir kaç güündür çeyrek ceviz içini un gibi döğüp kahvaltısına ekledim,yedi,herhangi bir alerji falan da olmadı,devam edeyim mi diye düşünüyorum,veren var mı diye sorayım dedim
valla epeyi toparlandım çünkü birkerede ahsenle yapmam imkansız daha var mutfak dolaplarımız gelmedimaşallah canım ne tatlı görünüyor öyle.Tabii sana da maşallah nasıl denk getirip de çekebildin?
2 gündür ben yediriyorum canım kahvaltısına karıştırıyoruz ve yiyor yaklaşık yarım ceviz.ben de burada okumuştum sonrasında deneyim yedireyim dedim devam ediyorum yedirmeye.yalnız cevizi kırılmamış olanından alın diğeri yani kırık olanları bakteri uretiyormuş.sonra sıkıntı yaşamayalım bebişlerimizle.
ek gıdaya tam olarak geçmeden önce cici bebeyi tercih etmiyoruz onun yerine ekmeğin içini yediirin demişlerdi kontrolumuzde ben ekmek verdim bazen eline veriyorum ekmeği kemiriyor,genellikle yoğurdunun ya da çorbasının içine katıyorum.
canım hadi gözün aydın beğenmişsin.taşınma durumları ne alemde ne zaman taşınacaksınız?hayırlısıyla bir taşınsan da rahatlasan sen de.aklının dolu olması insanı çok yoruyor.
kızının maşallahı var canım ya Allah nazardan saklasın.Keşke de Efe de azıcık emse de oyun yapsa böylelikle sütüm çoğalır ama nerdeeeeeeeeeeeeee süt az geliyor diye homurdanıyor sinirleniyor
slm kızlar
hasta olanlara geçmiş olsun dişi çıkanlara kocamaaan alkışşş
bizim 2 side çıktı sürekli ısırmaya çalışıyo cadı kızım
hastlığımız hala geçmedi sürekli mızmızız mama yerken kıyametler kopuyo geçsede kurtulsak
ahsenim malatyayı biraz biliyosun sanırım ıhlamur bulamadım burda doğru düzgün küçücük paketlerde var 6 tl bikerede bitcek gibi bildiğin biryer var mıı:26::26:
canım ben veriyorum ama bişey ahseni kabız yapıyor ama çözemedim cevizi nasıl veriyorsam rahatlıyor
valla epeyi toparlandım çünkü birkerede ahsenle yapmam imkansız daha var mutfak dolaplarımız gelmedi
canım malatyaya çok sık geliyorum ama alış veriş merkezinde takılıyoruz sevdigimiz birkaç lokanta okadar ama kapalı çarşısı filan var birak derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?