aynen canım yutmuyo çocuk en sonunda emzik tıkıyorum ağzına onu çekerken yutuyo
yut şunu diye bağırdım bende en sonunda insan sinir oluyo çünkü ben bağırınca başladı ağlamaya bütün mama benim üstümde bu sefer susturmaya uğraştım bide
çok yıprandım şu yemek yedirme olayı psikolojimi bozdu artık
kızlar bebegımde ınek sutu alerjsıı vardı ya sanırımmyumurta da var 3 ke z mukuslu kak yaptı cok uzuldum allah beterınden saklasın ama herseyde sut avar hadı daha buna alısamadan yumurta ee herseyde yumurta var sutsuz yumurtaszları kızım yemıyo uzgunum
sebze çorbası , yoğurt , meyve haricinde ne yedirebilirim kızıma fikir verirmisiniz şaştımm valla ...
kahvaltı vermiyormusun canım
Off kışı hiç sevmiyorum evde olduğum halde üşüttüm geceleri çok sık uyandığımız için sanırım. Boğazımda gıcıklı bir öksürük, kulaklarım tıkalı burnum yanıyor inşallah oğluma geçmez ama aynı havayı soluyoruz, bu soğukta evi de pek havalandıramıyorum, ilaç da kullanamam şimdi. Ne oluyor böyle geçen hafta belim bu hafta üşüttüm bu kış nasıl bitecek memleketime dönmek istiyorum ben soğuğu sevmiyorum. Adanada hala gündüzleri sıcak, istanbul hem rüzgarlı hem soğuk eve kapanmak çok sıkıcı zaten komşuluk vs hiç yok
ya valla resmen hayatımdan bezdim emmek istemiyor yemek istemiyor ne yapacam şaşırdım uyku zaten yok demin yarım yumurta 1 tatlı kaşıgı lable fazla birşeyde yok yedirdim amanasıl tam yarım saate dedim 1 tatlı kaşıgıda pekmez vereyim bu aralar rengi iyice soldu gür hepsini kustu valla bidaha baştan yedirmeye gücüm bile yok resmen bunaldımsinirlerim harap oldu gece uykumuda alamıyorum resmen gece ayakta geçiyo ahseni uyut mutfagı toparla ortalıgı toparla ütü çamaşır katla zaten o arada en az 4 kere ahseni pışpışla olmadı ayagında salla yataga tam giriyorum ahsen gene kalkar gece en az 5 kere bazen 10 bile oluya nasıl dayanacam bende şaştım evi görseniz savaş alanı biryandanda toparlanıyoruz çok dert yandım ama sizede anlatmazsam şiştim resmen bunalımın eşigindeyim eşimde yardımcı oluyo adam cagaz neyapsın sabahın köründe gidiyo akşam yorgun argın bide ahsen benden başkasındaada durmuyo babasındada en fazla 10 dakika beni görünce kıyametti koparıyo al beni diye
kahvaltı vermiyormusun canım
Yaa canım şu bebiş takvimini nasıl ekledin birtürlü yapamadım bendee istiyorumm bendee
geçmiş olsun canım,hastamıydı?grip falan*kızlar miray ateşlendi eşimde yok panik oldum calpol verdim düştü şimdi çıkmaz inşallah:26:
kızlar oğlum gagnam style şarkısında zıplar gibi yapıp dans ediyo resmen,çok seviyo şarkıyı,onu duysun yaptığı şeyi bırakıp dikkat kesiliyo ses nerden geliyo diye,favori şarkımız o bu aralar,hani nette de videosu vardı,bebek sadece o şarkıda mamasını silip süpürüyodu baba şarkıyı kapatınca ağlayıp pükürtüyodu mamasını,bi deneyin bakalım kızlar,belki onu dinlerken yer bebişler
ya valla resmen hayatımdan bezdim emmek istemiyor yemek istemiyor ne yapacam şaşırdım uyku zaten yok demin yarım yumurta 1 tatlı kaşıgı lable fazla birşeyde yok yedirdim amanasıl tam yarım saate dedim 1 tatlı kaşıgıda pekmez vereyim bu aralar rengi iyice soldu gür hepsini kustu valla bidaha baştan yedirmeye gücüm bile yok resmen bunaldımsinirlerim harap oldu gece uykumuda alamıyorum resmen gece ayakta geçiyo ahseni uyut mutfagı toparla ortalıgı toparla ütü çamaşır katla zaten o arada en az 4 kere ahseni pışpışla olmadı ayagında salla yataga tam giriyorum ahsen gene kalkar gece en az 5 kere bazen 10 bile oluya nasıl dayanacam bende şaştım evi görseniz savaş alanı biryandanda toparlanıyoruz çok dert yandım ama sizede anlatmazsam şiştim resmen bunalımın eşigindeyim eşimde yardımcı oluyo adam cagaz neyapsın sabahın köründe gidiyo akşam yorgun argın bide ahsen benden başkasındaada durmuyo babasındada en fazla 10 dakika beni görünce kıyametti koparıyo al beni diye
kızlar miray ateşlendi eşimde yok panik oldum calpol verdim düştü şimdi çıkmaz inşallah:26:
geçmiş olsun canım,hastamıydı?grip falan*
gecmıs olsun üşütmüşmüydü acaba.benımmde en panık oldugun durumdur .akşam dr a gotur ılerlemeden bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?