2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

Okurken bile ruhum daraldı benimkide çok ağlıyor ya hemde çookkk kafayı sıyıracamm. Yengesiyle ben çorba yedirmeye çalışıyorduk kaseye bir geçirdi üçümüzün üstü halı hneryer berbat oldu ne yapalım öyle böyle büyicekler..

Geçmiş olsun canım yaa zor bir durum umarım geçicidir.

sebze çorbası , yoğurt , meyve haricinde ne yedirebilirim kızıma fikir verirmisiniz şaştımm valla ...

ya valla resmen hayatımdan bezdim emmek istemiyor yemek istemiyor ne yapacam şaşırdım uyku zaten yok demin yarım yumurta 1 tatlı kaşıgı lable fazla birşeyde yok yedirdim amanasıl tam yarım saate dedim 1 tatlı kaşıgıda pekmez vereyim bu aralar rengi iyice soldu gür hepsini kustu valla bidaha baştan yedirmeye gücüm bile yok resmen bunaldım sinirlerim harap oldu gece uykumuda alamıyorum resmen gece ayakta geçiyo ahseni uyut mutfagı toparla ortalıgı toparla ütü çamaşır katla zaten o arada en az 4 kere ahseni pışpışla olmadı ayagında salla yataga tam giriyorum ahsen gene kalkar gece en az 5 kere bazen 10 bile oluya nasıl dayanacam bende şaştım evi görseniz savaş alanı biryandanda toparlanıyoruz çok dert yandım ama sizede anlatmazsam şiştim resmen bunalımın eşigindeyim eşimde yardımcı oluyo adam cagaz neyapsın sabahın köründe gidiyo akşam yorgun argın bide ahsen benden başkasındaada durmuyo babasındada en fazla 10 dakika beni görünce kıyametti koparıyo al beni diye

kızlar oğlum gagnam style şarkısında zıplar gibi yapıp dans ediyo resmen,çok seviyo şarkıyı,onu duysun yaptığı şeyi bırakıp dikkat kesiliyo ses nerden geliyo diye,favori şarkımız o bu aralar,hani nette de videosu vardı,bebek sadece o şarkıda mamasını silip süpürüyodu baba şarkıyı kapatınca ağlayıp pükürtüyodu mamasını,bi deneyin bakalım kızlar,belki onu dinlerken yer bebişler

Off kışı hiç sevmiyorum evde olduğum halde üşüttüm geceleri çok sık uyandığımız için sanırım. Boğazımda gıcıklı bir öksürük, kulaklarım tıkalı burnum yanıyor inşallah oğluma geçmez ama aynı havayı soluyoruz, bu soğukta evi de pek havalandıramıyorum, ilaç da kullanamam şimdi. Ne oluyor böyle geçen hafta belim bu hafta üşüttüm bu kış nasıl bitecek memleketime dönmek istiyorum ben soğuğu sevmiyorum. Adanada hala gündüzleri sıcak, istanbul hem rüzgarlı hem soğuk eve kapanmak çok sıkıcı zaten komşuluk vs hiç yok

kahvaltı vermiyormusun canım

Evet yumurta sarısı ve peynir...

Geçmiş olsun canım benimde hertarafım tutuluyor gece 5 defa kalkmaktan. Hemşeri sayılırız ben tarsusluyum evet burda gündüzleri halaa baharlık bulüzle geziyoruz bende geçen hafta 2 defa adana ya gittim dava açmak için biraz daha serin di.

Ahh canım ahh duru da çok şükür gündüzleri uyuyormuş ama geceleri uyumakla uyumamak arası birde uyanınca basyor nağaarayıı ben artık uykusuzluktan sarhoş geziyorum birönceki gün patronun bilgisayarından yazı çıkaracaktım yemin olsunki elimde maauus uyuklamışım allahtan kimse gelmemiş kendime geldim deli gibi gülüyorum.

selam kızlar geçmişi okuyamadm pek,metemin çorbası ocakta ,at gibi koşturuyom gene aşağı yukarıama okuduğum kadar bi arkadaşın bebeği kolunu incitmiş çk üzüldm valla çk geçmiş olsn ya.bazen benimde aklıma öle manyakça şeyler geçer,ya merdivenden düşürürsem ya kucağaımdan düşerse diye tüylerim dikilir valla,bende bi kaç gündür annemdeydm,bugün geldm .iyi geldi açıkcası insan yüzüne hasret kalmışım valla.gelen giden muhabbet derken kafam dağıldı biraz,yoksa evde zaman geçmek bilmiyo.kızlar bii sorcm ben epidural sezeryanla doğum yaptm,benim sırtımda gezen bi ağrı var ama sabit değil bazen belime iniyo sanki bazen sırtımda geziyo anlamadm sizdede öle oluyomu?bide böbreklerim ağrıyo sanki sırtımın boşluklarına yakın kısmı,valla kendimi hastalıklı gibi hissediym resmen,kocam bile hiç derdin bitmiyo,hergün biyerin ağrıyo diyo ama gerçekten öle doğumdan sonra resmen dökülüyorm arkadaş,bide doğumdan sonra insan yenilenrmiş derler,bense resmen çöktüm ya,her gün bi yerim ağrıyo.bu arada regli de oldm nihayet,ama regli olmamla migrenim geri döndü ya,2 gün kafamı kaldıramadm resmen ağrıdan.

kızlar 2 gundur yazamadım cepten takıpteyımde yazılmıyor nedense..sımdı actım pc yı..sbl arkadasımızn bebegıne cook uzuldum benım kızda okudu gercekten benım kızmda aynı o sekılde davranıyodu sımdı ben artık dokunmayacagım diyor..gecmısolsun ipeğe..

aynen canım benım bebişde bayılıyor ve dansınıda oğrendı ablasından ıkı elını bırlestırıp bı yukarı bı asagı sallıyor..

yaa acaba demır vıtamını ıstahsızlık falan mı yapıyorr..keske bugun sorsaydım dr a..sımdı aklıma boyle bı ıhtımal geldı ahsenı okuyunca..yanı bebısının bı derdı var canım yaa uzaktan bende nedır dıye dusunmekten kendımı alamıyorum...

bugun emırhanı dr a goturdum bıraz burnu tıkalı ve akıyordu bu sebeple..buraların sevılen doktoru mehmet buyuktıryakıye..hafif soguk algınlıgı dedı..ilaç vermedi.neyse..bu aydan itibaren artık demır vıtamınıne baslama zamanınız geldı dedı..ferrum fort haussman aldım 8damla olarak kullan dedı..bende baslamaya karar verdım bakalım hayırlısı..aklıma gelen soruları sordum.cevız ve bademı verme 9 aydan once dedı..cunku alerjık bır bunyeye zemın hazırlıyormuss..1 kez vermıstım cevızı sızın dr lar ver demıslerdı..ama artık vermeyecegım kızlarr..ondan sonra saglık ocagına da ugrayayım dedım izlemı için..3 hafta önce gıtmıstım bu zamana kadar 500 gr daha almış 9400 olmuşş boyuda 74 cm olmuss..uykularımız falan masllah ben emırhandakı bu duzenlı uykuyu doyuyor olmasına baglıyorum kıslar yanı iştahında sorun olmadıgı ıcın uykusuda bölünmüyor dıye dusunuyorum..bebıslerının genelının uyumama sorunu var bende tam 4 ay cektım ama sonra ek gıdalardan sonra duzene gırdı..bırde dun bebelacın bisküvili yulaflı mamasını aldım cok doyurucu. nerden anladım delıksız 8 saat uyudu cunku..ama ayarsız uyuyunca sabah 5 bucukta kalktı orası ayrı dert . deneyın belkı bebeklerınız sever tadı guzel.

Son düzenleme:
geçmiş olsun canım,hastamıydı?grip falan*

gecmıs olsun üşütmüşmüydü acaba.benımmde en panık oldugun durumdur .akşam dr a gotur ılerlemeden bence..

sağolun kızlar ateş 36.5 e indi çok şükür gece çıkmaz inşalah burnu tıkalı bikaç gündür akıyo ama ateş yapacak kadar değil dişten sanırım hırsla kaşıyo dişlerini jel sürdüm ağlaması geçti calpol de ateşi düşürdü yalnız olunca panik yapıyorum daha çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…